Sevişme kısmını çok seviyorum ama ilişkiye girerken acıdan bacaklarının titrediği oldu ben ilk zamanlar öyledir diye düşündüm ama biraz azalmış olsa da hala acıyor. Bu normal mi? Bide bekaretim bozulduktan sonra eşim devam etmişti bununla da ilgisi olabilir mi? Garip yani acıdığı halde arzuluyorum hemen her gün ilişkiye giriyoruz
Cevabın nedir?
+1 yılVajina kisminda üst adeleler vardır bu adeleler gerginlikle beraber kan akışının gittigi yerdir ve ufak zorlanmada aci ve kanama gelir ve birde bunlarin esnek olan kısmı vardir o ise ilişkilerde biraz ugrastirir. Sizin ki olabilir acı normal gayet dogal birsey zamanla gecicektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanı nasıl bır şekılde gırıyorsun bılmıyorum ama kızarıklık vs var mı yanı belkı ılk zamanlarda tahrış falan olmuştur zorladıysa ıyıce rahatla ıyıce gevşe sıcak bır duş alın sevışmeler daha uzun ıslanmalar daha çok olsun
00 Yorumla
+1 yılböyle normal bir soruya trol diyenler siteden uçurulsun ya... aynısını bende çekiyorum benimde canım çok yanıyor idrar torbasında baskı şeklinde bir acı hissediyorum sendedemi öyle
17 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim yanma gibi bir acı oluyor
- +1 yıl
@dimdirekk normaldede oluyor bende 3 ay oldu ilişkiye gireli ama hala alışamadım zevkten çok acı ya da rahatsızlık var
- +1 yıl
ama bacak omzada öldrüyor tabi o his diğer pozisyonlarda daha hafif oluyor ama oluyor yinede
- +1 yıl
@dimdirekk peki teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Kocanın penisi kalın ise girişte zorlanırsın biraz zaman ile alışman lazım ama burada önemli olan eşin sana girmeden önce seni iyice tahrik edip ıslatmalı o zaman daha kolay girer ve acımaz. Eğer ıslanamıyorsan kayganlaştırıcı kullanın
10 Yorumla
+1 yılher gün zulüm haline döner 5 yıl sonra kotayı erken doldurmayın derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence normal.. Zamanla alışırsın.. Kalınsa ilk başlarda acı çekme yaşanabiliyor. Kayganlaştırıcı alıp kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi, hemen genişleyip açılmaz. Zamanla önce sadece girer çıkarken, sonra tamamen kesilir can yanmaları.
00 Yorumlaneyse bu adamında kadın ruhundan anlamadıgını ögrendik,
02 Yorumla
Soran+1 yılAksine gayet kibatdir
+1 yılBiraz alışkanlık ve daha çok istekli olmak gerek. Endişelenmeyin. Rahat olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzu başka acıması başka. İlk 5 ay eşim anca alıştı bizde de. Sanırım aynı durumları yaşıyosun
00 Yorumlaİyi bir girsin içine hepsini al.. ve biraz kalsın içinde
00 Yorumla
+1 yılYa hamilesin ya troll😇
00 YorumlaÇok sulanma ve ön sevişme yeteri kadar olmuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz daha sure geçsin.
00 Yorumlakasıyo musun kendini acıcak diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılyeterince ıslanıyormusun ilişkiye girerken.
00 Yorumla
+1 yılSulanmadan girme. Kayganlaştırıcı falan da kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine bir troll
00 Yorumla
+1 yılkullandıkca acılır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi