Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bizde şap diye bir şey var çaya atarsın yada yurtta okulda yatılıda kalırken atılıyordu 0 istek top atsan uyanmaz sizinde ilacınız vardı 3 -4 ay kullan sonra kendiliğinden bırakırsın bende senin gibiyim şuan pc başına geçiyorum şeytan dürtüyo benimki kotalı olduğu için yerli amatör resimlere bakıyorum bir de bakmışım mastürbasyona başlamışım bide şöyle bir şey var ne kadar yaparsan o kadar canın istiyor ben yaptıktan sonra ilk gün o kadar canım istiyor ki sabrediyorum 2 gün bekliyorum bir şey yok bence ilaç kullan kesin çözüm
13 Yorumla
Soran+1 yılbizim ne ilacımız varmış ? şap bizim yurttada katılıyordu ama o kadar etki etmiyordu kızlarda kısırlığa yol açan bişeymiş snaırım ondan az katıyorlardı
Cevap sahibi+1 yılinternetten araştır bakalım bayan lar için ayrı olanı var ama senle ben aynı durumdayız banyo yapmaktan hasta olacam bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum araştır bakalım intten ama senle aynı durumdayım duş almaktan hasta olacam bu gidişle :D
En İyi Cevaplar
Utanmanı gerektirecek bir durum yok bence sen dişi olarak her şeyin en üst seviyesinde olduğun bir yaştasın yani doruk noktasında sayılırsın. Şimdi isteğin olmayacak ta ne zaman olacak. Masturbasyon yaptıktan sonra vücuduna bacaklarına titreme ve kasılma gelip sonra patlama olup vajinandan sıvı gelmiyormu. İşte o orgazm olayı. Dolayısıyla her söylenene bakma araştır kendin öğren derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
+1 yılya belki alakasız olacak ama benim bir arkadaşım vardı gerçi kendisiyle görüşmüyorum bu olanlardan sonra.
2 yıl önce başlamış kendine dokunmaya,işte yaklaşık 1 yıl yapmış sonra her gün yapıyormuş ama fena halde de pişman oluyormuş.Kız ibadetlerini yerine getiren biriydi çok dua etti kendini de tuttu ve Allah'ın yardımı sayesinde de şu an tam 2-2,5 yıldır bırakmış durumda.Ve şu an kendisi baya mutlu.Ama ilk 1 yıl falan baya zorlanıyormuşsun tutarken ama sonra alışıyormuşsun,dediğine göre.Bence sen bir dene bunu.42 Yorumla
Soran+1 yılevet denemeliyim... ama çevremde bu kadar çok ve ulu orta seks yapılıyorken çok zor.. tvler net sokak artuk heryer aynı
+1 yıl2 3 günde bir demişsin.Bu yazı günde birkaç defa yapanlar için mastürbasyonsuz vakit geçiremeyenler için yazılmış.Bir bayanın ve ya erkeğin bunu yağması çok doğaldır.Sonuçta bu iştek ergenlik çağlarından itibaren içimizde artıyor.Sen de ilişkiye girmek yerine isteğini bu yöntemle azaltıyorsun.Bundan doğal bir şey olamaz.İçin rahat olsun.Bunu yapan sadece sen değilsin ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın belki ama işte ben bırakmak istiyorum olmuyor... bi ara yemek yerken bile tiksiniyordum elime bi meyve alıp yiyemiyordum... parmaklarımı gördükçe midem kalkıyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bırakmanı tavsiye etmem. İleride firijit bir bayan olacağına ateşli bir bayan olmayı tercih edeceğinden eminim. Dolayısıyla masturbasyon aslında senin hormonlarını dengeye sokar. Senin daha sağlıklı düşünmeni ve daha sağlıklı olmanı sağlar. Bunlarda bilimsel yönü. Sana biraz yanlış anlattıklarını düşünüyorum. Orgazm olmasını bilen bayanlar evliliklerinde hep mutlu olmuşlardır. Sorun yaşamazlar yani. Çünkü orgazm öğrenilebilen bir olaydır.
03 Yorumla
Soran+1 yılorgazm ne ? aslında ben herşeyi tamamen bilmeyip kendini bi an p*rnoda ve mastürbasyonda buldum... ailem duysa evltlıktan bile reddeder yüzüme bakmaz bizim aile çok dindar bn nasıl böle çıktım içleirnden çok utanıyorum
- +1 yıl
(soruyu soran için değil, genel olarak) evlendikten sonra da pekala öğrenilebilir cinsellik. ve de sırf cinsellikteki küçük sorunlar yüzünden o evlilikte mutsuzluk çıkacaksa, o evlilikte sorun vardır. Mutlu olmak için bir çok yol var. Gerçekten sevgi varsa cinsellikteki sıkıntılar mutsuzluk yaratmaz
Soran+1 yıldemiii hem zaten kocam yardım eder... yani bilmemek ayıp değil... tamam ortam çok açık artık sokak ortasında yapıyorlar ama napim bilmiyorum
+1 yıldediginin hiç.birisi bende olmadı o dediklerin ergenlik yıllarında hissettiklerin su var kendini masturbasyona alıstırma sık yapma yapmak zorunda hissetme asırıya kaçma ama ara sıra vucudunu mutlu et masturbasyona alısırsan cinsellige gecişte zorlanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılkadınlarda olan durumlarmış bunlar... ben ergenlikte yaşamadım öyle şeyler şu 2 yıldır yaşıyorum mastürbasyonla tanışıncaa
- +1 yıl
kadınlarda erkeklerde aynı sey bu yetısme sartları cinsellige alıstıkca bu duyguların azalır masturbasyon bagımlısı olma o zaman sorun olmaz simdi bu zevki aldın bırakmak için inat edersen kasıklarının agrısından kurtulamaz cinsel sapıklıkların baslar masturbasyon yaparken gece yatarken yap uykuya yakın sonra vur kafayı uyu sabah daha iyi mutlu uyanırsın
Soran+1 yılnasıl yaiii kadınlarda damı kasık ağrısı oluor bırakınca ben sadece erkekte sanıyordum
- +1 yıl
sadece erkekde olmaz kadındada olur
acıkca söyleyim ki mast. yapmanın zevki ayrıdır ama süreklide mast. olmaz gerçeğide lazım ben öyle anlarımı biliyorum ki o gün ilişkiye girdiğim halde akşam mast. yaptığım günler oldu bu abazalık falan değil sadece insanın kendine engel olamaması dediğim mast. yeri cidden başka yaa hiç bi ilişki kendi hayal dünyan gibi olamaz kim ne derse desn =))
03 Yorumla
Soran+1 yılsen bayaaa aşmışsın kendini ama gayet memnunsun ama ben değilim sevmiyorum
Soran+1 yılolmaz kendimi kullandırtmam... karşıma çıkan temiz olurmu bilemem ama en azından ben temizim diyebiliyorum
fiziksel sorunların sebebi enerji yoğunluğunun kayması, bunu da duş alarak düzeltebilirsin. psikolojik sorunların da sanırım mastır yapmaman gerektiğini düşündüğünden birtakım sebeplerden dolayı. iki seçeneğin var, ya onları hiç düşünmeyeceksin, ya da seni psikolojik bunalıma sokan sebeplere bağlanarak mastır yapmanı engelliceksin. evlenebilrsin de tabi ama onun ne zaman olacağı belli olmaz.
08 Yorumla
Soran+1 yılyaniii evlilik belli olsa zaten tamamdır ama kendime söz veriyorum yapmıcam yapmıcam diye bi nete giriyorum hoppp sağda solda linkler forum sitelerinde offf zorla günaha sokuyorlar adamık
- +1 yıl
ozaman seni tahrik eden öğeleri hayatından çıkar. ben böyle diyorum ama herşeyi denedim ben de bırakamıyorum :D kötü hissettiğimden değil boşa zaman kaybı bide komik geliyor 23 yaşında oturup bitarafını oksamak saçma yani. zina da yapmam ben de çıkmazdayım ama en azından benim psikolojimi etkilemiyor yapınca rahatlıyorum zaten erkeğin ihtiyacı çıkması lazım ama yine de saçma geliyor gözüme.
- +1 yıl
ama kadınların fiziksel bir zorunluluğu yok sadece istekten dolayı, bunu da bıçak gibi kesersen orana hiç dokunmazsan falan bırakabilirsin,alıştırırarak bırakma olayını deneme onun işe yarayacağını sanmam çünkü bu işi yapmana sevkeden beyindeki kısım her uyarıldığında daha da çok ister. direk bırakman gerek. hiç mast yapmayan kızlar var, bi kısmı yalan söylüyor eyv ama gerçekten yapmayanlar da var kadınlar için bu mümkün yani yapabilirsin kendine hakim ol, seni tahrik eden herşeyden uzaklaş.
Soran+1 yılyaa ben 2 yıldır yapıyorum öncesinde bende yapmazdım hatta çok öncelerde arkadaşta film izlicektik abiisnin cdlerinden birini taktı bi bktık farklı cd... p*rnoyla öyle tanıştım çok tiksinmiştim... ama nolduysa şu 2 yıl içinde olduu... çıkmam lazım bundan
Soran+1 yılkaç tane site engelledim ama yok yinede oluyor bi şekilde çıkıyor
ya zaten sen bunları düşünerek mast yaparsan strese girersin. kendini rahatlat, masttan sonra yat uyu, ya da uzan yatakta, dinlen kendine gel öyle çık odandan mesela. ya da yaptıktan sonra müzik dinle. ya da film izle. böylece sonrasndaki psikolojini kontrol edebilirsin; bana göre
011 Yorumla
Soran+1 yılkafamı kldırıp bakamıyorum... sanki bakireliğim gitmiş gbi töbe töbe :( bırakmam lazım
- +1 yıl
o zaman kendine zaman belirle. 'yapmıcam' deme, çünkü faydalı olmaz, mesela ilk önce 'yarın yapıcam' dersin, sonra bu hafta 1 kere dersin, düzene sokarsın(eğer inanç meselelerini düşünüyosan, böyle azalta azalta sıfıra indirebilirsin)(eğer düşünmüyorsan pek, düzene sokman önemli)
Soran+1 yıldüşünüyorum düşünmeme mi o ezan okundukta yerin dibine geçiyorum ama kalkıpta bu saatte nasıl banyoya gireyim annem kesin çakar
Soran+1 yıloff etki edermi kii... istek dışı boşalma nolcak pekiii
Soran+1 yılbişeylerden etkilenince akıntı geliyoryaa
Soran+1 yılsaol burdan sorarım ben merak edince
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüncelleme çok malca olmuş. erkekler 2 haftada bir yapmassa yürüyemicek hale gelir anladınmı . bizim bi sperm kesemız var ve o doluyor. bazı erkekler gece ruyalarında boşalıyor bazıları elle.. yanlızlıkla ne alaka ? sevgılım var ama evlenene kadar yapmıcaz elle idare etcez. senın evlılık cagın gelmiş abla
110 Yorumla
Soran+1 yılben kızları kastetmiştim
Cevap sahibi+1 yıl''hangi kadın şeyini parmaklamaktan bişey anlar yada hangi erkek şeyini çekmekten bişey anlar...''
bunu yazan sensın...
Soran+1 yıltamam doğru... şimdi sen eşinle ilişkiye girmeyi yoksa parmaklamayımı tercih ediyorsun... bi sevdiğin arzuladıgın biri olsa daima yatagında o zaman parmağınla falan boşalmaya çalışmazsın hem ruhun doyar hem bedenin hani bunun gibi bi anlamı var onunda
Cevap sahibi+1 yılalakası yok canm :D eşin olcak hasta olur yapmassın illa devamlı ilişki diye bişi yokki senın evlilik cagın gelmiş heralde :) nerdensın sen
Soran+1 yılizmir
Cevap sahibi+1 yılbende aydın :)
Soran+1 yılyakınmışızzz
Cevap sahibi+1 yılevet :) belki bu işarettir tanışmalıyız :)
Soran+1 yılhahahaha :D:D
Cevap sahibi+1 yılof ciddiyetsiz seni :D
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılutanmaman , sıkılmaman , sucluluk hıssetamamen gerektıgını anlamayarak ıse baslayabılırsın. yaptıgın ayıp degıl, utanılacak bı eylem degıl.. ne ruhun sıkılsın neden pısman ol. severek yap, mutlu ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılkolaydı sanki ::8
- +1 yıl
kolay degıl ama yaptıgında dogal. bunu kabullenmen gerek. kabulendıgın zman sucluluk duygusuda cok cok azalacaktır..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben ihtiyacım olmadıkca yani ağrı olmadıkca yapmıyorum artık :) sadece zorunlu oldugum zaman yapıyorum nasıl mı ? erkekler belli bi süre boşalmassa agrıları oluyor.. yapmak zorundalar yanı bende 2 haftada bir mecburen.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyleymiş duymuştum
+1 yılBi günde kaç defa mastürbasyon yapıyosun ki bu kadar dertlisin?
04 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 ... hergün değil ama haftanın en az 3 günü oluyo bu
- +1 yıl
Kendi odanda fazla vakit geçirmemelisin üstüne akşamları erken yatmalısın bu saatlere kalırsan cinsel dürtülerin daha fazla artar ki zaten mastürbasyonu bu saatlerde yapıyosundur..Yalnız kalmamalısın çaresi bu..
Soran+1 yıluykum gelmiyorki uyuymıyorum erken yatıyorum döne döne saat sabahın 5i oluyor 1 g uyku yok... sonrasında nsılsa dalıyorum
- +1 yıl
Artık orası sana kalmış çaresi bu..Geceye kalmayacaksın erken yatacaksın..Yalnız kaldığın zamanları azaltacaksın bir ve birden fazla kişiyle evde takılacak sohbet edeceksin..Ne kadar yalnız kalırsan ne kadar uyumayı geciktirirsen mastürbasyon o kadar aklına gelir..Hem kendinide fazla sıkma mastürbasyonun zararı olmaz sana canın öyle istiyorsa yapacaksın..
normal sexsi denemelisin.. yani birisini bul spor niyetine seviş ne var bunda..
04 Yorumla
Soran+1 yılbizde sadece eşinle yparsın önüme gelenle düşüp kalkamam ben... bu mastürbasyona nasıl başladım hala aklım almıyor...
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de de var ayni sıkıntı çok çok istekliyin bu ara yapsam her gün yapacağım insan her günde banyo yapami yok i ben p*rno vs şeylere bakmam fazla bakmam hiç bakmam desem yalan olmaz ama bu bir ihtiyaç evleninceye kadar sen zina etmekten koruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ma ben yapmak istemiyorum artık
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 gün masturbasyon yapmayayım, sokakta her gördüğüm adamı uygunsuz bir şekilde hayal ederim, odaklanamam hiçbir şeye. pek çok kız da benim gibi... masturbasyon/seks bir ihtiyaç.
01 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamlarında ol, başka şeylerle kendini meşgul et sürekli, sonuç olarak yalnız kalma.
02 Yorumla
Soran+1 yılgeceleri oluyor ama hep
- +1 yıl
Aklına başka şeyler getirmeye çalış.
Valla çaresini bulursan banada söyle :) Cenabet gezmediğim gün sayılı gündür yaw bu yüzden günahkar olduk çıktık. Dayanamıyoooom danayamıyooooom
013 Yorumla
Soran+1 yılbende... ama çok kötü :( normalde bir ezan vaktini geçmeyecek ama ben bide gece gdip banyoya giremem... ailemede açıklama yapamam haliyle offfff
Soran+1 yılevlen kurtul o zamn dicem ama herşeyden tahrik oluyormuşsun fayda etmez
Soran+1 yılyaşın küçükmü ki gerçi evliliğin ne zamn geleceği belli olmaz
Soran+1 yılfetişist ne yaaa... illa böyle her dk seks isteyen birimi olmalı yaniii
Soran+1 yılhımmmmmmmmmm
Soran+1 yılyok korktum ben senden
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasturbasyondan dolayı bende çok pişman oluyorum ama izlediğim şeylerin yüzünden oluyor.sen izlediklerini azaltabildinmi
13 Yorumla
Soran+1 yılazalttıp engelelyerek... oğu site açılmıyor
Cevap sahibi+1 yılben ne yapıp edip onları açmanın da yolunu buldum maalesef
Cevap sahibi+1 yılsperm üredikçe boşaltmak lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu dediğin adamlar nerde yaşıyo? nikaragua da mı? aşşağılık duygusu falan?soruna bi en kötü verdikten sonra, kendine nasıl engel olcaanı bi ara gel anlatiim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne demek istedin
Cevap sahibi+1 yılbu işin öyle çok kötü bi tarafı yok yani. sen psikolojik olarak kendini kasa kasa bu hale getirmişsin
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamda beni tarif etmişsin aynı sorun bendede var kurtulmak için kesin çare nedir acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir kız arıyorum mast bırakmak için ekleyebilirsin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kız arıyosun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılmast yapmaktan sıkıldım benim gibi sıkılan birisini arıyorum
Soran+1 yılhımmm anladım
Cevap sahibi+1 yılgörüşmek istermisin arkadaş olraaktn
Bi işe gir de çalış. Fazla kurcalama yakarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılgece oluyor zaten
bi erkek bul kendine biter tüm dertlerin.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbulsam bugn evlncem
aynı durumdayız :D evlınce geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenene kadar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen la napcaz panpa:(
04 Yorumla
Soran+1 yılbilsem
Cevap sahibi+1 yılartık evlendikten sonra geçer diyorum. çünkü o an geçince insan kendini acayip yalnız hissediyor:(
Soran+1 yılevet koca bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılsizin için kolay ama parasız öğrenci erkeği kim ne yapacak hemşire olan çok güzel hanımefendi bir kız vardı buyüzden konuşmadım benden daha iyi birini bulabileceği kesin:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok abartmışsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılüstteki uzman görüşü canım... alttaki 2 satır benim yazdıgım
- +1 yıl
uzmanlara ne bakıyon sen doktorlarda sigara içmeyin diyip ceplerinde paket tasıyor uzmanın o dedigi mast saplantı halıne getirme haftads 2 3 normalde olabılır anormalde cinselligi sürekli aklına getirmezsen bu kadar sık yapmazsın cinselligi cagrıstıran seylere dalma masturbasyonun tek zararı alıskanlık bu alıskanlık durumuna getirirsen cinsel birleşmeden zevk alamazsın alsanda masturbasyon yapma istegi duyarsın mesela ben masturbasyondan zevk almam ve yapmam cinsel birleşme sart şu an sen evli de
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar