Şu an canım istiyor ama yapamam şimdi heryerim şıp şıp su olsun istemiyorum temizlemek filan kafamı dağıtmam gerek ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun istekli olman değil. Zaten isteksiz olsan sorun var demektir
Sorun yoğun orgamz olamamak kısacası
Sadece 2dk içinse biraz ıslanıyorsun o kadar. Klasik mastürbasyon yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beyinden gelen komutla mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mastürbasyon yapman lazım. Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı şekilde kaçmaya çalışıyorum. Kendimi sürekli meşgul tutmaya yapacak bir şey bulmaya çalışıyorum. İlgilenecek başka bir şey bulmaya çalışıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Hükkümet yanlısı röportajlar veren low ıq vatandaşları izle, yaşama isteğini bile bastırabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂gerçekten çok doğru hemen bir gündeme bakalım sonra yorumlara bakalım instada tadım kaçsın
+1 yılSana bir tavsiye ederim mastürbasyonu tamamen bırakırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHım. Kaç defa yapıyor sun günde haftada neye bakıp yapıyor sun.
09 Yorumla
Soran+1 yılBir defa yaptığımda en az 5 defa boşalıyorum yoksa bırakmıyorum 4 filan kesmiyor haftanın 4 günü yapıyorum regl dönemimde yaklaştıysa eğer haftanın her günş
Cevap sahibi+1 yılYasa kıyamam sana
Gerçekten çok zor bir durum bende de aynı durum var hep çok zorlanıyorum biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılŞimdi burada misin beni takip edebilir misin
Soran+1 yılGünlük yaşamı sıkıntıya sokuyor evet
Cevap sahibi+1 yılÇok sokuyor bazen zorlanıyor um bunun bir sebebi var ama biliyor musun
Soran+1 yılNeymiş sebebi
Cevap sahibi+1 yılNeymiş mi nerdesn sen dm gel uzun
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum ama
Cevap sahibi+1 yılAyıp ama ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik dinle oyun oyna
10 Yorumla
+1 yılUyu uyu
00 YorumlaYat uyu 💥
00 Yorumlaozel sorcm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalansaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçti mi?
00 Yorumla
+1 yılUyuyarak :)
00 Yorumla