o yüzden yapıyorum
Çok mastürbasyon yapıyorum, nasıl bırakacağım?
o yüzden yapıyorum
içinde bulunduğun yaş ile sorun olarak gördüğün durum gayet orantılı.yani bir sorun olduğunu düşünmüyorum buda her ihtiyacın gibi bir gereksinim..bunu yapmazsan nefsin seni dahada zorlar yani bir anlamda nefsine hakim olmanın yolu.bağımlısı olduğunu falan düşünüp psikolojini zorlama bu herkes için ortalama bir sayı günde bir kaç kez falan..ayrıca utanılacak bir durumunda yok..
Kendine hobi edin.
hayatımda biri var . ama zina yapamam . 19 yaşındayım
o yüzden yapıyorum Bir dakika önce = çok haklısın canım , nefisini mest. dindir o da yöntem sonuçta , kafana bu işelri takmazsa bir nevi rahatlarsın...
sağol başka türlü yaşayamıyorum napıyımm..
doğru olanı yapıyon canım bende öyleyim , canıma çekiyom işte vakti var her şeyin...
Yaşın küçük yada cinselliği geç keşfetmişsin.
İlerde geçer
Cevap
21Cevap
bir an önce bırak bence.bırakmak için de sana ancak şöyle bir tavsiye de bulunabilirim. mümkün olduğu kadar yalnız kalmamaya çalış.arkadaşlarının ya da toplumun içinde ol. cinselliği mümkün olduğu kadar aklından çıkarmaya çalış.
spor falan yapmalı zannedersem .. :) kitap okumalı yada .. yani sıkıntıdan yapıyoruz bi çoğumuz emin ol .. ama çaresini bulursan söyle bizede :) ben mesela bazen gitar çalıyorum unutuyorum böyle bişeyde yapabilirsin :)
Bırakamazssın ki :D hiçkimse ben mastürbasyon yapmıyorum demez :P
Zamanla geçen bişeydir bu
ben eskiden günde 4-5 defa yapıyordum
Bel fıtığı olucaktım nerdeyse :D
:D hahaha güldüm.
bırakamam diyosun :/
adet dönemine yakın olduğumda oluyo bana da böyle. bırakmak istiyosan kendine uğraşlar bul demek ki çok fazla boş zamanın var.
sanırım...
boş zamanını değerlendir evde yalnız kalma bu gibi şeylerle seyreltirsin
sorun değil bu, dönemsel bir istek fazlalılığı vardır. o yüzden engellemeye çalışma, mast yapıp rahatlamana bak. kaç yaşındasın?
Neden bırakmak istiyorsun ki. Bırakma devam et. Memlekette senin gibi istekli bayanlara ihtiyaç var... :)
iyi hoş niye bırakmaya çalışıyon bizararı yokki ben evliyim arada sırada bende yapıyorum onun zevki başka devam birakma
peki...
sen naaaaaaptıınn. günde 1-2 kere yapan bir kız sadece bana hiç doyamıcak gibi bir şey anımsattı
öyle...
zararlarını göz önünde bulundur ve bir sevgili edin onunla cinsel hayatı yaşa bu senin için daha iyi. ama unutma zararlarını göz önünde tut
kendini iyi hissediyorsan neden kasıyorsun anlamadım :S
bilmiyorum bazen çok yaptığım için .. öyle işte
pekii :) sağol
kalbi boş olan bir insan masturbasyon, yemek ve buna benzer ihtiyaçları sürekli sürekli yapar. ama kalbine biri girdiğinde her şey kesilir bir anda kendini bulursun.. temel nedeni budur arkadaş.
normaldir böle şeyler ilerleyen zamanlarda geçer herhalde geçmezse söle sen yinede
kitap dergi oku spor yap aklını başka şeylere ver derim...
gel sen benımle bır gunluk beraber ol bır daha tovbe edersın onu yapmaya :d
senin evinde anan baban filan yokmu hergün 2 kere nasıl yapıyon niye b kadar duş alıyon demiyolarmı
diyolar . saçım yağlanıyo diyorum . doğru ama :) zaten her gün duş alıyorum o yüzden sorun olmuyo
Yapmaktan yorulduysan eger sevgılı bul ona yaptır bırak o yorulsun :P
evlenene kadar hayır...
O zaman dikkat ette mast. yaptıgın pamagındakı kaslar dıgerlerının kınden 2 katı daha kalın guclu olmasın bari:)
pardon ama yaşın kaç mahsuru yok ise ?
cinsellik uyandıran şeylerden uzak durmalısın.
sımdıkı kızlar ya seks derdınde ya masturbasyon
kafanı baska seylere yönelt
Birakamazsın:D
bir partner bulursan kurtulursun
yaşınız kaç ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar