arkadaşlar yağ enjekte ederek penis kalınlaştırma ameliyetı olan varmı baya yaygınlaşmış bu durum bır çok unlu estetık cerrahı hıçbir sorun teşkil etmiceğni soyluyor fakat lınk kafa karıştırıyor sizin fikirleriniz nedir kime inanmalıyız
link
link
Duyduğunuz tedavi şekli estetik alanda kullanılmak ile beraber ilk etaplarda kalın ve dolgun bir penise sahip olsanızda kalıcı bir çözüm değildir çünki sonrasındaki 6 aylık zaman zarfında o enjekte edilen yağlar cinsel ilişki ve ereksiyon olup sonrasındaki sönme dönemlerinde ya tek biryere toplanıyor yada kas haraketinden eriyerek eski halini alıyor olur iyi geceler...
“Yelkenliyi götüren yelkenin büyüklüğü değil rüzgarın şiddetidir.” lafından sonrasını okumadım. Yazıyı hazırlayanda bunun gereksizliğinden dem vurmuş.
Cevap
2Cevap
aynı soruyu doktorsitesi.com da Plastik Cerrah Doç.Dr.Harun ÖZKAN a sordum. Dr. Ziya ŞAYLAN , genel cerrahtır. plastik cerrahların nasıl ameliyat yaptığını bilmez dedi..Yağı penise enjekte edersen bunlar oluşurmuş..bunu da yapan cahildir dedi...Doç.Dr.Harun ÖZKAN , yağı , penis ile derisi arasına enjekte ediyormuş..hiçbir sorun çıkmaz dedi...
dostum penisin çokmu küçük ? bunlara rağbet etme ..
sertleşmiş hali boy 14 kalınlık yani çapı 12.5
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar