Bilimseli falan bilmem ben neden erkekler dolgun kalca dik meme buyuk meme gorunce daha da aziyolar kadinlarda iri penisi gorunce sulari akiyor ve hevesleri daha da artiyor... kucuk penis gorunce hevesleri kaciyor ve aman olsunda bitsin diye bakiyolar... denemek ve tecrube etmek en bilimselidir bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
asıl önemli olan içinde ne kadar kaldığı elbette, ancak uzun olması pozisyon zenginliği yaratır, kalın olması da kadına daha çok zevk verir.
Görüntü olarak önemli. Yoksa 3 santim bile yeter size.
Ahahahhahhahha dokunmaya bile gerek yok aynen
Bilimsel olarak denileni açıkladım sadece 👍
Nereye bilimsel? Gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Yanlış araştırmışlar.
Evet, sen onlardan daha çok biliyorsun.
Evet, kadınlar olarak neyden zevk aldığımızı daha iyi biliyoruz. Doğrudur
Evet bir yere kadar onemli ama birde icinde ne kadar kaldigida onemli
Bilimseli falan bilmem ben neden erkekler dolgun kalca dik meme buyuk meme gorunce daha da aziyolar kadinlarda iri penisi gorunce sulari akiyor ve hevesleri daha da artiyor... kucuk penis gorunce hevesleri kaciyor ve aman olsunda bitsin diye bakiyolar... denemek ve tecrube etmek en bilimselidir bence
Yani ortalama olan bir penis bir Kadını kolaylıkla tatmin edebilir
Penis boyu kesinlikle önemli boyu ve kalınlığı önemi tabiki birde işlevi
Onemsiz olur mu hic islevinin iyi olmasi icin uzunlugu ve kalınlığı ideal olmali
tabii ki önemli. ondört benimki. doggy yaparken uzun uzun girip çıkmak varken yetersiz olduğumu fark ediyorum. allahtan kalın da bi nebze inletiyorum
Seni veya adına konuştuğun kadınlara göre ideal penis ne kadar olmalı kalınliği ve uzunluğu.
Madem öyle diyorsun aydınlat bizi.
Önemsiz diyen ağır yalancıdır.
o züğürt tesellisi :)
Senin için ideal boy nedir
Kaç cm olsun istersin
iyi sen öyle tapmaya devam et 👍
Içeri girince bi ohhh çekişmeli değil mi
Tamamen safsata bamya tesellisi
:) siz ne derseniz o dogrudyr
Boy önemli
Benim ki dev gibi sorunum yok