Penisin boyu değil işlevi önemlidir yalanı siz buna inanıyor musunuz?

Hanımlar Ve beyler sizler için değerlendirdik küçük ve büyük penise sahip olanlara sorduk

aslında belli sınırlar içerisinde yalan değildir. örneğin; 15cm penisli bir erkek ortalama bir penis boyuna sahip olarak kabul edilir. ancak diğer tarafta 18cm penis boyuna sahip diğer bir abimiz büyük penisli katagorisine girebilir.
15cm abimizin orgazma ulaşma süresi 20dk iken ve hatta ilk orgazmı da ablamıza hediye etmiş iken penis boyuyla alakalı tek kelime edilmez.
18cm abimiz ise 7-8dakikalarda seyreden performansıyla ablamızı da ihmal ederse elbetteki penisini çevirsin kendisine soksundur.
demem o ki; yalan değildir. ancak hem 18cm+ hem de özveriliyse tadından yenmez.
ne için kullanıldığına göre değişebilir. kavga sırasında çıkarıp birinin suratına vurma niyetindeyseniz boyu ve kalınlığı önemlidir. sadece işeme için kullanılıyorsa 3-5 cm yeterlidir. fazlası bel ağrısı yapabilir. ben hiç burada ''evet küçük ama mutluyum'' diyen görmedim.
hani arkadaş ortamında hep olan bir geyik var ''kafası hariç bilmem kaç'' diye
burada bile yapıyorlar lan, ayıptır. boyu ve işlevi birlikte harikalar yaratır. çok afedersiniz yüzükoyun pozisyonda penisin vajinaya tam anlamıyla girmiyorsa o penisin işlevi bir işe yaramaz. büyük penis iyidir her zaman kadınlar yanılmaz ve hepsi hemen hemen büyük ister, işlev er kişisin karakterini yansıtır. adam abaza değilse , erken boşalmıyorsa ve ön sevişmeyi becerebilen biriyse işlevsel olarak iyidir. ama büyük penis her zaman bir adım önde.