Hanımlar Ve beyler sizler için değerlendirdik küçük ve büyük penise sahip olanlara sorduk aslında belli sınırlar içerisinde yalan değildir. örneğin; 15cm penisli bir erkek ortalama bir penis boyuna sahip olarak kabul edilir. ancak diğer tarafta 18cm penis boyuna sahip diğer bir abimiz büyük penisli katagorisine girebilir. 15cm abimizin orgazma ulaşma süresi 20dk iken ve hatta ilk orgazmı da ablamıza hediye etmiş iken penis boyuyla alakalı tek kelime edilmez. 18cm abimiz ise 7-8dakikalarda seyreden performansıyla ablamızı da ihmal ederse elbetteki penisini çevirsin kendisine soksundur. demem o ki; yalan değildir. ancak hem 18cm+ hem de özveriliyse tadından yenmez. ne için kullanıldığına göre değişebilir. kavga sırasında çıkarıp birinin suratına vurma niyetindeyseniz boyu ve kalınlığı önemlidir. sadece işeme için kullanılıyorsa 3-5 cm yeterlidir. fazlası bel ağrısı yapabilir. ben hiç burada ''evet küçük ama mutluyum'' diyen görmedim. hani arkadaş ortamında hep olan bir geyik var ''kafası hariç bilmem kaç'' diye burada bile yapıyorlar lan, ayıptır. boyu ve işlevi birlikte harikalar yaratır. çok afedersiniz yüzükoyun pozisyonda penisin vajinaya tam anlamıyla girmiyorsa o penisin işlevi bir işe yaramaz. büyük penis iyidir her zaman kadınlar yanılmaz ve hepsi hemen hemen büyük ister, işlev er kişisin karakterini yansıtır. adam abaza değilse , erken boşalmıyorsa ve ön sevişmeyi becerebilen biriyse işlevsel olarak iyidir. ama büyük penis her zaman bir adım önde.
Penisin boyu değil işlevi önemlidir yalanı siz buna inanıyor musunuz?
Cinsellikte aslında yok gibi meme veya 5 cm penis elbette sikinti Ama sevgi varsa fantazi uyuşuyorsa kafalarda Öpüşme ve okşama yalama emme ilede boşalma olur Penisin vajinaya girmesi aslında son nokta Penisi kaldiran vajinayı islatan sevişme ve istek arzu Penis küçük meme sarkık kalça büyük yok bunlar ilk adım bakış için bir anlam ifade eder ama yıllar sonra sevgi fantazi anlayış saygı
Oralda çok iyi olduğumu biliyorum en sevdiğim şey çünkü bir de tekrar istiyorlar. Masajla karışık yapıyorum süper gevşiyorlar kimi dayanamıyor çığlık atıyor.
Yaprak uzmani degilim önemli olan ten uyumu diyorum sadece. Ne yani büyük olanlar secilmis insanlar diger erkekler degersiz yatakta bir halta yaramaz mi? Iyiki bir seyiniz var ya su sorular bayiyor artik
Söyledikleri doğru ama kalın ve uzun zenci boy biriyle uzun süre seks yapamazsınız alet buyuk olunca kaldırması yıllar geçtikçe daha zor oluyor bir arkadaşım analdan girerken kızın ağladığını söylemişti.
aslanım 4 cm parmağı ile zirveye ulaşan kadın her penisle zirveye ulaşır, ritim ve darbe şiddetini iyi ayarlıyorsan kralsın o kadın gözünde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
penis boyutuyla övünen kişiler genelde kadınları etkilemede ve sekste çok başarısız oldukları için bu açığı "na bende bu kadar yaprak var" diyerek kapatmaya çalışırlar.. ezik styla
En İyi Cevaplar