+1 yıleğer 9 cm altı ise mikro penis hastalığı var demektir yansır tabi
12 cm den kısa ise de yansır çünkü öz güven sorunu yaratır
eğer 12-16 cm arasındaysa tamamen normaldir ama çoğu kişi yine de tatmin olmaz (erkekler yani hep daha büyük olsa keşke derler)
eğer 16 ve üstü ise zaten büyüktür
eğer 20 cm üstünde ise o çok gururlu arkadaşlarımızı yaş biraz ilerleyince kan yetersizliğinden ereksiyon sorunları bekliyor demektir
sözün özü eğer uygun aralıkta ise dert edecek bir şeyiniz yoktur ha bazı sizequeen dediğimiz kişiler vardır (kadın veya pasif erkek) bunlar konuşur durur 20 cm altı kabul etmiyoruz veya en az 17 olmalı diye ama inanın ki çoğu fosdur çünkü o izlediğiniz p*rno yıldızı kadınlar bile çekim önces uyuşturan maddeler kullanırlar ufak dozlarda ki zaten pek zevk almadıklarından ıslanmamış vajinaları en kısası 20 cm üstünde olmak zorunda olan p*rno yıldızı erkeklerin organının yarattığı acıya ve kötü muameleye dayanabilsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPenis boyu muhim bi konudur. Tamam işlev tamam duygu tamam hijjen tamam ten uyumuvs ama bunlari en az 15 cm boyutunda bi penisle yasayabilirsin. Bu aslinda aliskanliktir bi kadin 14-13 alistiysaa fazlasinj aramayabilir isin duyvusal yani varsa. Ama insanlar ne tenini ne goz rengini secemiyor bu olgunluga olusmus bi insan icin penis boyu sorun olmaz diye dusunuyorum. Bende 23 santim isterdim ama sansimiza 17 cm damarli bi alet dusmuz. Misal köse olmak istemezdim tamam kumral olmak yesil gozlu olmak falan guzel ancak oyle yani. Erkek icin mi acaba dedirtir mutlu edebilir miyim severmi falan buyuk olsada kucuk olsada kime gore neye gore. Konu karmakarisik bir yere geldi. Yani konu genel olmuyor iki kisi arasinda konusulup ozguvende kazanilabilir guven kaybida yasatabilir.
00 Yorumla
+1 yılMevcut araştırmalarda kocalarının penisi 12 santimetre olan 100 kadından 85' i memnun olduklarını, hatta daha büyük "istemediklerini" belirttiler. Penis boyunun bir önemi yok. Ancak, benimki biraz büyük ve söyle bir avantajını gördüm. Ereksiyon sorunu ara ara yaşanır gayet normal. Erekte olmadığı halde de kullanıp erekte olmasını sağlıyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. 15 cm bile bazen küçük gelebiliyor. Belki de psikolojik olarak. Ama şu bir gerçek uzunluğundan çok kalınlığı daha önemli karşı tarafın tatmin olabilmesi amacı ile. Vajinanin 2 ya da 3 cm i duyarlıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar için bir sorun olur
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılKucukluk buyukluk ivir zivir bunlar safsata arkadaslar evlenmeden once bir sey yasamayan neredeyse hic bir sekilde olumsuz etkilenmez aile buyuklerimizden ornek alabiliriz cunku cinsellik hep geri plandaydi ve bir sey yasamadiklari icin ne oldugunu bilmedikleri seyleri ilk sevdikleri ve esleriyle yasadiklarinda memnun olmama gibi durumlari da olmuyordu mantiken surda ingilizce bir makale var bilen icin bakmasini tavsiye ederim bilim boyle soyluyorsa bize laf dusmez : https://ifstudies.org/blog/does-sexual-history-affect-marital-happiness
Demem o ki yasamayan hic bulasmasin bulasan da gercek aski aramasin yasadiklarina da ask demesin simdi dagilin20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılKlitoris derinde değil ki uzun ya da kalın olması etken olsun. Penisin sertleşmesi kan ile olur. Daha küçük penisi daha az kanla sertleştirebilirsiniz. kaldı ki iri penşs ilerikş yaşlarda sertleşme sorununa yol açar (sertleşme sorununun bir çok nedeni var, psikolojik, şeker hastalığı vs gibi) normal sağlıklı bir insanı düşünecek olursak. O yüzden sertliği önemli boyu değil.
10 Yorumla Evlenirken kimse penis boyuna göre seçim yapmıyor. Önemli olan aradaki duygusal bağdır. Bu bağ büyükse penisin boyunun bir önemi yoktur.
Kaldı ki kadınların büyük çoğunluğu vajinal orgazm yaşamıyor. Çünkü sinirlerin büyük bir bölümü kilotoriste toplanmıştır. O yüzden ne 12 cm olmuş 20cm olmuş önemli değil. Önemli olan kadın ruhunu oksayabiliyor musun ona bak.11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılVajina 3 cmlik derinlikten sonrasını hissetmez. Yani aslında erkeğin penisi sadece ve sadece çocuk yapmak için vajinaya girmek zorunda. Bunun dışında bütün zevk noktaları bedenin dışında zaten. O nedenle aslolan aşktır, sevgi, saygı, tutku ve şehvettir. Takılmayın Penis boyuna.
10 Yorumla Benimkisi de küçük sayılır (Dünya ortalamasına göre 0,9 cm küçük) 13 cm boyunda ve 2-2.5 parmak kalınlığında. Zamanın da çok takardım ama takmıyorum. Şu an ki düşüncem bir kız parmağıyla oral ile elini sürterek bile rahatlayabiliyorsa niye beni parmağına tercih etmesin ki? Diye düşünüyorum o sebeple memnunum ve kafam rahat.
10 YorumlaPartnerine bağlı. Partneri dert etmiyorsa onun için de olumsuz bir durum olmaz ama partneri boyuta önem veriyorsa sorun yaşar tabiki. Boyuttan kaynaklı işlev kaybı yaşıyorsa gene sorun yaşar
28 Yorumla- +1 yıl
Ben kararsiz kalan taraftayim açıkçası çünkü deneyimim yok.. senin açından peki sorun olur mu böyle bir şey?
- +1 yıl
Veya önem verir misin?
- +1 yıl
Arkadaslar buyuk kalca meme penis boyutu sorun degil sevgi saygi anlayis
Ama 6 cm alti penis sorun olabilir belki - +1 yıl
@Çapkınkurtt Boş yapma
- +1 yıl
🤔🖒
+1 yılBenceee buyuk olmalii kadi in haz almasi zevk almasi lazimmm doyurmalii
22 Yorumla- +1 yıl
kaç cm olmalı en az
- +1 yıl
19 20 cm olmalii bencee
kesinlikle etkiler olumsuz etkiler ama çok büyük olmasa da kızları tedirgin ediyor
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi etkiler peki sizce?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer veya kumral tenli, mavi veya yeşil göz rengine sahip vb. özelliklere sahip olmadığım için utanıyorum kendimden.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Penisin boyutu değil işlevi önemli.. Tüfek taşıyıp adam vuramayan mı yoksa küçük tabanca ile attığını vuran mı?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSorun ederse sorun ysar, once kafada kendiyle barisik olmali
10 Yorumla Öyle bir sorunum olmadığı için bilemiyorum, ama bazıları strese giriyormuş
10 YorumlaSizin bilmeden yaşamadan illa büyük penis diye tutturamanız veya ilişkiye girerken falan sürekli perişan küçük demeniz ua da ima etmeniz etkiler erkekleri başka hiçbir şey değil
00 Yorumla
+1 yıl12 cm falan demissin kalinligi iyi ise ve boyuttan kaynaklı performans sorunu yasamiyor ise pek sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılSeks Shop ürünler satan biriyim ve son zamanların en çok satanı ürünü prezervatif vibratör denilen ürün. Erkek yapay Penisin için içine girip onunka kadının içine giriyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin açından sıkıntı olmuyorsa dert değil. Küçükten kastın ne kadar
02 Yorumla- +1 yıl
10 12 cm se erekte hali?
- +1 yıl
Doyurur merak etme kalınlık önemli biraz. Birde seninki dudaklıysa daha zevk alırsın. Ama en önemli olan muamele
Küçük boyut kadını doyuramaz, bence 12 den fazla olmalıdır, bizde bundan çok fazla reklam olmasın
00 Yorumla
+1 yılbazı kadınlar büyük ister bazıları dert etmez... açıkçası kadının istekleri burada daha önemli...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnkara'da yapılan araştırmada kadınların yüzde 85 i eşinin penisini küçük bulduğunu söylemiş, erkeklerin yüzde 98 ı standart boyun altındadır ve erkeklerin en büyük sorunu penis boylarının kısa olmasıdır, penislerı kısa erkekler kadınları etkileyemeyeceklerinden dolayı vücut geliştirmeye başlıyormuş, en azından vücudumuzla etkileyelim diyorlarmış, en olarak çok kalın , büyük penise sahibim, rengi kara, penisi kısa erkeklerin psikolojisi bozuktur ve bu yüzden eşlerini döverler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl14 cm nin üstü penis 100 erkekten beşinde var.
Bilmiyorum açıkçası ama engel teşkil edeceğini düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum küçük penisi olan ve küçük penisin altına yatan kızlara sormak lazım.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden taktın bunu sevgilin mi küçük?
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman altında kalmadan bilemezsin. Herkes bir değil bu dünyada sen alırsın belki ama başkası alamayabilir. Herkes aynı şeyden mutlu olamaz.
+1 yılNe kadar küçük olduğuna baglim
13 Yorumla- +1 yıl
12 cm falan?
- +1 yıl
Yaaani. Cok küçük mü? Hayır.
Küçük mü? Evet. Ama bunun için senin vajinal yapın ve boyu kadar kalınligi daha önemli. Eğer kalinsa yine yeterince zevk verebilir.
Ama fonksiyon olarak 12 cm işlev görür. - +1 yıl
Orada misin?
+1 yılNe derece bir küçüklük
14 Yorumla- +1 yıl
Erekte hali 10-12 cm se mesela kanka?
- +1 yıl
Benim erkek arkadaş konusu biliyorsun kanka...
- +1 yıl
8 cm yeterli diye okumuştum
+1 yılBoyu değil işlevi der geçerim
12 Yorumla- +1 yıl
Sanki bu söz bir şehir efsanesi
- +1 yıl
Kankacım 14 cm yeterli zaten kadının zevk alması için. Gerisi fasafiso
+1 yılhayır sorun olmaz fazla
40 Yorumla
+1 yılÇok fazla seks yapmış bir kadın karşısına çıkarsa sorun.
00 Yorumla
+1 yılPartnerine bağlı bence
20 Yorumlapsikolog değilim, bunu sen dert edersen ve ona yansıtırsan onun da olumsuz yönde etkileneceğini düşünüyorum. işlevi iyiyse dert etme bence
00 YorumlaBence de işlevi önemli erkeğin performansına bağlı nasıl partnerini tatmin ettiğine bağlı. Allah dan benim ki iyi de sıkıntı etmiyorum kendime
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal et csnim 10 cm girince mi mutlu olursun 15 cm girince mi , kesinlikle büyük daha iyi ama karşındaki de işini iyi yapmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki etkileşime bağlı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç bilmediğim bir konu 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMikro penis değilse sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKüçük olmaması tek şansım galiba
11 Yorumla- +1 yıl
Tip mi yok? Neden tek avantaj o 🙄🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki
11 Yorumla- +1 yıl
mesela?
+1 yılHayir
12 Yorumla- +1 yıl
niye
- +1 yıl
Boyuttan ziyade
Isi bilmek önemli
Kadınım zevk noktalarına dokunmak
Ve kadın ruhunada dokunmak gerekiyor
Büyük penis tamamen p*rno endüstrisinin çıkartığı saçmalık
Gerçek hayat p*rno değil
Etkiler
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela
+1 yılSana bagli
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kararsiz kalan taraftayim senin açından peki?
- +1 yıl
Senin tahmin ediyorsa hiçbir sorun olmaz
- +1 yıl
Onemli olan o
Memnun olmak
Ve neye gore kucuk
Neyse ki tam sınırdayım :D
02 Yorumla- +1 yıl
kaç
- +1 yıl
Burdan mı yazayım, Ayıp yav :D
Derdim yok nasılsa büyük benim ki
03 Yorumla- +1 yıl
Kacy
- +1 yıl
Kaç
Penisi bu kadar önemser misiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerine karşı doyuramadığını düşündürtebilir😊
10 Yorumla
+1 yılbüyük sıkıntı yaratır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYansır
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
Kullanmasını bilirsen etkilemez
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki bamya ama ne yapayım ki
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç cm 😅
Cevap sahibi+1 yılBeş
- +1 yıl
Erekte hali mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
önemli olan işlev
10 Yorumla
+1 yılyansımaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKalınsa sorun olmaz belli bir uzunluk varsa.
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar için sorun
00 Yorumla
+1 yılKullanmasını bilirse sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kullanmasını bilirse gayet işlevsel olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSorundur
02 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Zevk vermez herhalde kadına ayrica pozisyon zenginliği açısından da dezavantaj
+1 yılBence sorun yaratıyor bizde
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi açar mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sorundur
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela
- +1 yıl
Ne kadar küçükse vereceği zevk o kadar az olur, hani derler ya önemli olan boyu değil işlevi diye, öyle bir şey yok, boyu olmadıktan sonra işlevi bir işe yaramıyor
+1 yılBenim ki büyük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılRakama bağlı
00 Yorumla Degildir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem