Erkek arkadaşımın boyu çok uzun ben de heyecanlanmıştım büyük çıkar diye ama avucum kadar bir şey yani yaklaşık 10cm'dir herhalde ya da 11-12 olsun. Bu bir dezavantaj mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır tabi ki de penis boyutunun bir önemi yoktur ki bir kadının tatmin olabilmesi için 7 cm penise ihtiyacı vardır boyut ile uğraşmayın boyut size bir şey kazandırmayacaktır 20 cm bile olsa penis aynı hisleri yaşayacaksınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılZaman ilerledikçe etrafındaki hemcinslerinden duyacakların hem boyut hem işlev anlamında seni pişmanlığa itebilir ve hata yaptığını dusundurebilir. Basit olarak soylediğin kadarı ile gelecek karanlık gorunuyor ve bunu simdiden onemsemen , onemli degil yorumlarına iyiniyet besleyerek kapılmaman kendi gelecek cinsel yaşamın için çok onemlidir.
Once biyolojik eksiklik sonra da biyopsikolojik eksiklik hissetmen baska birine o donemde yonelmesen de cok olası.
Diğer yandan baska organlar bu organa ornek teskil etmez zira genetik bir getiridir ne duzelir ne de uzun sure ayakta kalır
Son karar senin17 Yorumla
Soran+1 yılne güzel yazmışsınız teşekkür ederim evet duygusallık bende ağır bastığı için önemli değil diyorum ama o kadar kısa sürmesi de beni üzdü açıkçası
- +1 yıl
İyi dusun derim bir yerden sonra donus kavsagı kacabilir ve gercekleri her zaman degerlendir. Insanda uc icgudu olur aclıık sususzluk cinsellik ve bunlardan teker teker her birini eksik olarak dusun
Hepsi eninde sonunda doymadıgın surece care bulmaya surukleyecek co guclu icgudulerdir ve insana asla yapmam dediği şeyi zafiyet oldugundan da yaptırabilir.
İyi hos insan olabilir tamam ama bazı tamamlayıcı unsurlarda sorun varsa sen de sorun yaşayabilirsin, aman olsun o kadar deme hakkın da var ancak sonradan kas agrıları kacınılmazlasır
Soran+1 yılcinsellik sanırım ilişkinin %70i o yüzden yeterince sevgi bile kurtarmıyor durumu
- +1 yıl
Dogru, doga'nın beklentisi bu ve eksikliği de yuva dahi yıkabilir ve medeni kanuna gore de saglam boşanma nedenlerindendir ( Dr muayenesi sonucu gerekir )
Soran+1 yılciddi misiniz bunu bilmiyordum bile
- +1 yıl
Durum buna suruklenmeden aradıgın konulara uygun biri ile zamanı dolu harcaman daha dogru secenek olabilir
- +1 yıl
Siinirleri dinlendiren ve icindeki ayrıca dısındaki varlıgını rahatça yaşayacagın bir konunun oranı %70 olur ve yok sayarsan kalan %30 sosyabilite ne kadar mutlu eder ve " o " kimse ugruna feda etmene değer mantıkla karsılastırmalısın.
Sonra siniri tepesinde herseye alınan ve soylenip duran bir hale donusmen cok olasılasır
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPenis boyunun boyla alakası olmadığını acı bir tecrübeyle öğrenmişsinizdir. 10 cm küçük. 16-17’den aşağı gözünüzü doyurmaz. Kadınlar ihtişamlı şeyleri sever..
010 Yorumla
Soran+1 yılya benim için o bile problem değildi ilişkiye girdik 3-5 dakika sürdü çok kısaydı
- +1 yıl
Yazık olmuş heba olacaksın
Soran+1 yılayrıldık ki
- +1 yıl
O zaman iyi yapmışsın derim. Mikropenisle hayat geçmez. Gözünün doyması önemli
Soran+1 yılmikro da değildi canım
- +1 yıl
Bir daha aklında bulunsun ne boy pos ne kol ne el ayak hiçbir şey penis boyunun göstergesi değil. Açıp bakmak lazım. Ne diyim şans yanında olsun 18-20 cm bir şey bulursun umarım.
Soran+1 yılya gözüm onda değil sadece böyle bi adam tarafından terkedilmek garip geldi
- +1 yıl
Eziğin tekiymiş demek ki. Geçmiş olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim tüm yorumların için iyi geldiniz bana
- +1 yıl
Rica ederim. Mutlu kadınlar görmek hoşuma gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kalkmış halimi inek halimi 11-12 cm
02 Yorumla
Soran+1 yılkalkmış
- +1 yıl
Evet küçükmüş hiç olmazsa 14-15 olsa oda küçükte yinede idare eder. Diyebiliriz küçük penisi dez avantajı gitgel yaparken ikide bir çıkar buda iki tarafında konsantrasyonunu bozar boyu uzunsa daha sık çıkar. Küçük etin kalınlığında kücik olur oranın iyi keyif alması için içini dolduracak kalınlıkta olması gerekir. Belki ilk ilişkide incesi girerken fazla acıtmaz ama rahatlıkla girer ilk çocuktan sonra vagina genişler için dolayında keyif azalır. Bu durumlara göre iyi değerlendir. Hersey gönlünce olması dileğiyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
+1 yılçok küçük penis yani 9 cm den küçük olan mikro penislerin dezavantajı var maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 cm vardır ya mikro da dğeildi ama inik hali çok küçüktü
- +1 yıl
inik halinin küçük olması normal bir şey
+1 yılBiraz sıkıntı verir ama kullanmayı bilirsee işte o zaman felaket zevk alır büyük istemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girdik 5 dakika bile sürmedi işlevsel olmuyor di mi bu
- +1 yıl
Evet pek işlevselliği de yokmuş anlaşılan
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalınlığı iyiyse içini dolduruyorsa sıkıntı yoktur. Sizinki de mariana çukuru değil neticede.
010 Yorumla
Soran+1 yılortalamaydı
Soran+1 yıl2 metre 110 kilo falan
Soran+1 yıldoğru diyorsun ama gene küçük :(
Soran+1 yılyani benim için o bile problem değildi ama ilişkimiz çok kısa sürdü 2 dakika gibi bir şey
Soran+1 yılhaklısınız teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaha umarım kücük penislilere düsersin diye ah etmistim benim kocaman penisimi bırakıp baska kollara koşmustun hehe 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılilk ve tek ilişkim sen kimsin :D
Cevap sahibi+1 yılbirine benzettim 😁bende baska karılara koştum bir sürü karı ziktim baska kızlara aşık oldum çok pisim ha
+1 yılSenin icin dezavantajmi avantajmi kendin icin kendin sorgulamasin bize ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlklerde düz avantaj ama daha sonraları vajinal gennislemelerde hisiyat azalir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılİşlevi olmadıktan sonra 1 metre olsun hiçbir işe yaramaz bence.
00 Yorumla
+1 yılYa kişiden kişiye değişir sen beğenmediysen dezavantaj gibi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun büyüklüğü boya posa bakmıyor, benim boyum 1.70 ama dalgayı görsen ürperirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılama ben de senden uzunum :(
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Biz burada seninle benim boyumu kıyaslamıyoruz, yani alet büyüklüğü genetiğe bakıyor :)
Soran+1 yıltabii ki genetiktir ona bir şey demedim zaten benim için problem değildi boyu bile sadece çok kısa sürdü
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama erken boşalma kısmı tedavi olabilecek bir şey. Zaten düzenli seks hayati olduğu zaman yavaş yavaş rayına oturuyor o kısım, olmazsa tedavi oluyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi olmuş.
Her 190ı 20cm sanırsanız olacağı bu.
Anca gıdıklar seni o bamya.04 Yorumla
Soran+1 yıladamı seviyodum penisi önemli değildi benim için
Cevap sahibi+1 yılİnan bana ne kadar seversen sev hele ki evlilik vs olur da cinsel yönden tatmin olamazsan gözünden günden güne düşer.
Boyuna yapacak bir şey yok ama bari kegel egzersizleri falan yapsın spora vs gitsin de performansını yükseltsin.
3dk gelgitle anca ıslanır sonra da ortada kalırsın.
Bir de öpüşmedir göğüs emmedir oral yapmadır ön sevişme ile seni de bir güzel hazırlasın yoksa dediğim gibi ıslatmakla kalır seni o 3dkcık süre.
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim dikkate alacağım ben pğ*nis her şey değildir halledebiliriz gözüyle bakıyodum
Cevap sahibi+1 yılHalledilebilir zaten.
Elindeki malzeme ne kadar iyi olursa olsun kullanmayı bilmezsen bir işe yaramaz.
İyi kullanmayı öğrenmesi şart.
Bir de ön sevişmeyi atlamasın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılönmeli olan olan boyut degil seni doyuma ulaştırması. kilitoresin alt kısmı zevk noktan penisin kalın olması etkiler ama uzunlugu degil
02 Yorumla
Soran+1 yılcok kalın değildi ortalama
- +1 yıl
o zaman zaten standart olan 10--15 arası daha büyük sana acı verir zevk degilki
+1 yılYorumlardaki biriyle yap siki uzun olucak biriyle
06 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Biraz takılırız ne olcak
Soran+1 yılgit an@nla takıl it
- +1 yıl
Küfretme orspu evlenmeden ilişkiye giriyosun zaten namusun kirlenmiş bir de başkasının anasının namusuna laf atıyosun
Soran+1 yılhahashjahgdjskajshdjkajshdjsk seni ne ilgilendirir benim ne yaptığım şe@refsize bak kirlenmiş diyosun emin ol senden daha namusluyumdur
- +1 yıl
👸👠💋
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kalinda degilse geçmiş olsun sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni tatmin edemiyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, özellikle de oral için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnikken görünüyo mu 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılİçine kaçıyodur diye düşündüm. Çok şükür iyi bi aletim var 😊
Soran+1 yılya ahahhdjsgdhjs bilmiyorum ayrıldı benden kendisi o penisle mutluluklar dilerim ona
Cevap sahibi+1 yılSinek ısırığı gibi hissetmişindir 😄
Soran+1 yılöyle oldu cidden
Cevap sahibi+1 yılGelir misin bi rica etsem
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo verirse uzar penisi
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyu kaç penisi kaç cm?
Soran+1 yıl2 metre 110 kilo falan avucum kadardı
Cevap sahibi+1 yıl85 kiloya felan düşsün uzar
Soran+1 yılayrıldı benden zaten bilmiyorum ne yaparsa yapsın
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrıldınız?
Cevap sahibi+1 yılEgeli mi sevgilin?
Soran+1 yılhayır değil
Cevap sahibi+1 yılKasığında baya yağ var ama dimi? Ayrı bir göbek gibi?
Soran+1 yılhayır o kadar çok değildi
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen zayıf mısın? Onun ilki sen misin? Seks tecrübesi yoksa erken boşalır zaten
Soran+1 yılbilmiyorum tecrübesş var mı yok mu ama tecrübeli olduğunu iddia ediyodu benim ilkim o
Cevap sahibi+1 yılBence tecrübesi yoktur o zaman. Kilo versin hemen o zaman uzar ve kalınlığıda artar kan dolaşımı düzeleceği için
Cevap sahibi+1 yılBişey sorucam sesi ince miydi sevgilinin?
Soran+1 yılhayır kalındı sesi
Soran+1 yılayrıldık ama
Cevap sahibi+1 yılAnladım eğer baya zayıflarsa penisi hem kalınlaşır hemde uzar 14-15 olur. Çünkü yandanda kiloludur o büyük ihtimalle ve göbek penisi içine çeker bende kiloluydum. Ama sen bilirsin. Zaten zayıflarsa dahada yakışıklı olur
Cevap sahibi+1 yılBu arada avcun 10 cmden kısadır 7-8 cm anca vardır ben erkeğim benim bile avcum 9cm
Soran+1 yılyani başı hariç kavrıyodum avucumla avcum. cm'miş
Cevap sahibi+1 yılHe anladım o zaman
Cevap sahibi+1 yılAvcun kaç cm miş?
Soran+1 yıl8 cm
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman 11 felandir haklısın
Soran+1 yılkücük mü ben mi abartıyorum
Cevap sahibi+1 yılKilo gizliyor kilo verse zargana olsa uzayacak bende şişmanken kısaydı sonra kilo verince 5 cm uzadı ve kalınlaştı gibi daha iyi ereksiyon oldum. Ama 11 cm penisimlede ilişkiye giriyordum ben
Soran+1 yılsen yapabiliyormussun demek ki
Cevap sahibi+1 yılEğer gerçekten birbiriniz sevmişseniz söyle bence baya zayıf olsun zargana gibi uzar dışarı çıkar kalan kısmı. Hem alışır erken boşalmaz
Soran+1 yılayrıldık ki bir şey söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılO zaman tamam siz bilirsiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılE heralde yani
011 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ya, evlenecek misiniz?
Soran+1 yılhayır kendi ayrıldı bi de benden
Cevap sahibi+1 yılE daha ne üzülüyorsun
Soran+1 yılhala istediğim için iktidarsızlığıan rağmen ona üzülüyorum abafhdjksljdhfjd
Cevap sahibi+1 yıliktidarsız mı, penisi mi küçük?
Soran+1 yılikisi de penisi kücüktü ilişkiye girdik 5 dakika sürdü fix
Cevap sahibi+1 yıl
Ve sen hala bunu istiyorsun. Deli misin
Soran+1 yılduygusal bir şeyler hissediyordum o yüzden sen mesela sevdiğin insanı sırf cinsel açıdan düşük diye reddeder miydin
Cevap sahibi+1 yılZor soru valla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözünü doymuyorsa sorundur
016 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılÇekici gelmez canın istemez doymazsin
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oldunuz mu
Soran+1 yılevet 3-5 dakika sürdü çok kısa sürdü
Cevap sahibi+1 yılLibidon yüksekse yol yakınken ayrıl yoksa hayatın boyunca doyamazyacaksin
Soran+1 yılişin garibi o benden ayrıldı ve hala yazıyor istiyor beni
Cevap sahibi+1 yılHaha ayrıldı mi
Neden ayrıldı
Soran+1 yılkıskanclık yüzünden ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılSekste iyi olmadığı için kompleks yapmış olabilir
Soran+1 yılbiraz özgüvensiz birisi evet ve arkadaşları benim için hep sen ona nasıl bakıyosun ve ona da bu kız sana nasıl baktı diyolardı 2 sene uğraştı benim için ama durumumuz çok komik şu an dghjskjdhfjdksl
Cevap sahibi+1 yılSdfg bence kurtulduğuna sevin sen yoksa sırf ski küçük diye bırakmak vicdan yaptirirdi sana kendi gitmis iyi olmuş
Soran+1 yılhaklısın hala gidip geliyor aptal
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yılben 24 o 23
Cevap sahibi+1 yılImm yemelik yaşlardasin asf
+1 yıl11 ne içine girse hissetmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılhissetmedim doğru dürüst ve 3-5 dakika sürdü
- +1 yıl
Skdjskdjksmd yazıkkk
Soran+1 yılo kadar vahim mi
- +1 yıl
Zevk alamazsın ki
+1 yılTabiki
21 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi :(
Gizli Üye(18-24)+1 yılGözün doyucak önce 18 cm olsa libidon artar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Baya küçükmüş
013 Yorumla
Soran+1 yılve çok kısa sürdü
Soran+1 yılilişkimiz 3-5 dakika
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılevet oldu yaşadık
Soran+1 yılön sevismemiz uzun ama ilişkiye girdiği an geldi hemen
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılolmadı yapmadı
+1 yılayy yazık kız :)
08 Yorumla
Soran+1 yılkırıcı ahahsdfjkdlksdhg
- +1 yıl
olmaz onunla. aç kalırsın
Soran+1 yıle bu adamlar hayatı boyunca ne yapıyor peki
- +1 yıl
Evlenip bir kadını mutsuz ediyorlar
Soran+1 yıl:( kadın gibi hissettirmedi
- +1 yıl
Sevgilin mi?
Soran+1 yılevet ve bir de kendi ayrıldu
- +1 yıl
:) iyi olmuş. daha erkek biri lazım sana.
İnik halidir o
02 Yorumla
Soran+1 yılkalkık
+1 yılBoyunn onemi yok islevi nasil
04 Yorumla
Soran+1 yılyok 2 dakika sürdü sadece heyecanlandı herhalde
- +1 yıl
Oda sicmiss :D
Soran+1 yılnedenn normal hali mi öyledir yoksa arabadaydık çok rahat değildik ondan mıdır
- +1 yıl
Havada karada arabada yer mekan fark etmezz hakkini verememis acemiymis demkki tecrube baksen yastigi yorgani yirttirsin ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılşansına küs çok fazla hissedemezsin
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri