Sevgilim ilişiye girdikten sonra arkasi dönuk uyuyor neden

gul_kutan sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
önünü dönmesi seni rahatlatır mıydı? yani sorun arkasını dönmek mi yoksa uyuması mı?
sen salakça yorumlara aldırma...
2000 kaloriyi yakan ve gram gram proteini vücudundan atan erkek sevdiğinin yanında uyur ;)
önünü dönse bacaklarını kendine çektiğinde senden çok daha fazla uzaklaşır, o yüzden arkasını dönmesi makbüldür, yaşamayan bilemez...
arkasından sarılırsın ona sıcak göğüs masajı yaparak uykuya dalarsınız muhteşem olur;)
Sevmiyodur yeterince.. Yani o arkayi donme istemsiz oluyor insan sevmiyorsa dokunmak istemiyor o andan sonra...
arkayi donup uyumak. istemsiz olan bisey eger sana istegi sevgisi tam olsa o sana arkandan sarilor ya da seni gogsune yatirir oyle uyumak ister iliski icindeki davranislarini takip et
ayrica fotoda senin onun isteksiz halini sevgisiz halini gorur ve icten isyan eder halin bariz belli
klasik erkek tavrı...
www.facebook.com/.../?type=3&theater
sana karsı sevgigisi olmadıgını düşünüyorum o sadece bir görev olarak görmüs sekssi oldu bittiye getirmiş seven ondan sonrada en azından sana teşekkür eder seni sevdigini söyle sarılarak uyur..
Alıştığı yere dönüp uyuyordur. Yerinizi değiştirin düzelecektir.
Neyseki Öküzlük bulaşıcı değil. Böyle bir düşüncesizlik olamaz, insan bir sarılır, öper, az önceki zevk dolu anların ne kadar güzel olduğunu fısıldar sevgilisinin kulağına ve uyuyacaksa öyle uyur..
Sen adamin perte cikart sonra niye sirtini dondu uyudu de :D
erkekler boşaldıktan sonra isteksizleşir. ama kadın orgasm sonrası sarılmak ister
bunu belli etmelisin
iyi yine arkası dönük uyuyormuş ben aynı yatakta bile yatmam
İşini bitirdi götünü döndü yattı diye buna diyorlar işte
"Sadece beni tatmin etmek. icin varsin hayatimda" demek oluyor bu. sen de raziysan problem yok
Fotograf herseyi anlatiyor... yanliz bu fotografi 3. üncü bir erkekmi cekti?
Sakın evlenme gidişatı çok kötü aynı bizimki gibi...
Gittikçe artıyor ve tatminsizlik mutsuz ediyor.. Bencil insanla birliktelik çok zor, seneler sonra da geri dönmesi zor hatta imkansız
Biliyorum keşke haklı olmasam.. ve sonuçta malesef evet malesef aldatıyorsun onu bile umursamaz bencil insan
Daha fazlası için ulu orta konuşmasak? Mesaj yazabilirsiniz isterseniz
Erkek bu robot değil partnerini güzel beslersen ve ilişkiden önce ön sevişmeyi uzatırsan bu dediklerin sen eser kalmaz bünyedeyse sen bukarsın😉
bu durum tam tersi olmalıydı. da bu resime gerek yoktu...
yontulmamış budaklı odun, en azından kalas seviyesine getirmek lazım
Ona sor :)) ben seksten sonra tam tersi kaşık pozisyonunda sarılmayı severim 👅💦
Sanal yapıyomusun knka 17 yaş vizide gör sanaldanda olsa :)
yoruluyordur, ama aslında en güzeli sıkıca sarılıp uyumak :)
arkasini donup yatmasi bayanlarin hevesini kiran bir durumdur
aslinda uyuyacaksa bile sana sarilip uyumasi daha uygun olur
seni sadece seks için kullandığın belli, kendine alternatif partner bulmalsın
takip yolladım kabul ettin ama mesajlar kapalı ulaşamadım bişey sorcam ulaşırmısın?
ne yapıcaktı şiirmi yazıcaktı
yuh artık fotoğrafla mı başladınız şimdi.
enerji bitince uyku moduna alıyor :D
öküz olduğu için olmasın
nefes kokusu almak ıstemıyordur
Nedenini solersem onu terkedersin
Mesaj at bna ozelden yardmci olayim uzun surcek bir konu
Taner değilmi l*n o
böyle adamları çok mu aryorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?