bu aslında bir çok çiftin sorunudur. sen bir bayan olarak orgazm olduğunda nasıl bir süre dokunulmasını istemiyorsan erkek için de bu böyle. ayrıca cinsel birliktelik sırasında genelde ülkemizde erkeler daha fazla aktif olmak zorunda kalıyorlar (bayanlardan sebep). bir de gençse erkek sekse açtır. çok fazla yorulduğundan dolayı insan uyumak ister hemen. empati kurmaya çalış önce partnerinle sonrasında ise hemen uyumamasını sağla. mesela ilişkiden sonra beraber duşa girmeyi falan teklif et. ya da bunun gibi onu yataktan uzaklaştıracak birşeyler bul. biraz zaman geçince hormonları tekrar düzene girer.
yok olmadı yine uyumaya çalışırsa biraz zaman geçtikten sonra yaramazlık yapıp onun ilgisini biraz üzerine çek ama dikkat et yaramazlığı fazla yaparsanız tavşanlığa gider sonu :)
beni bu yaşıma kadar ki kız arkadaşlarım böyle böyle eğittiler :)
not: sakın acıktım haydi bir şeyler yiyelim falan deme. çünkü beni deli ediyodu bu laf :) işe yarıyo ama fazla duygusallaşamıyorum sinirden. iş çıkartıyo gece gece diye. tabii bu benim için geçerli. senin partnerini bilmem43 Yorumla- +1 yıl
Arkasina donup uyumak yerine sarilarak uyumak bu kadar zormu :/ ayrıca kadınlar ilişkiden sonra sadece vajinasina dokunulmasından hoşlanmazlar erkekte cinsel organına dokunulmasından hoslanmaz.. Bence arkasini donup uyuyosa o kisinin kıza sadece ihtiyaçları için yaklastiginin belirtisidir sevse boyle davranmazdi bu yuzden o kisinin sevdigini düşünmüyorum
- +1 yıl
bir bayan gibi düşünüyosun da o nedenle.
yine kendi yaşadıklarıma bakarak örneklemem gerekirse; eğer partnerim hoşlandığım birisi değilse (salt abazanlıktan birlikte olmuşsam) ilişki sonrası öpmek bile içimden gelmez, hoşlandığım ya da beğendiğim birisi ise orgazmın hemen ardına dudaklarına öpücük kondurma isteği duyuyorum ama sadece bu kadar, eğer gerçekten aşk, sevgi gibi duygular besliyorsam o zaman partnerimin ten kokusunu duymak ve onun tenine, saçlarına dokunarak göğsümde uyumasını istiyorum.
1 sigara içtikten sonraki tavırlarım ile orgazmın hemen sonrası duygularım aynı olmuyor. o bir sigara içerken geçen yaklaşık 5 dakikalık zaman dilimi çok önemli :)
bunlar benim için geçerli. kimse aynı değildir. empati çok önemlidir.
Soran+1 yılYani sonuç olarak insan kendisini kullanılmış hissediyor öyle olmasa da.. :/
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle söylemelisin. Kadın duyguludur. Seks karşılıklı istekle güzel olur. Böyle devam ederse ilişki olumsuzlaşır, mutsuzluk kaçınılmaz olur. Seksten sonra erkek dediğin insan kadına içten iltifat etmeli harika olduğunu söylemeli şöyle böyle yapınca çok hoşuma gidiyorsun demeli ve kadının vücuduna el teması ile sevmeli dolaştırmalı hafiften okşamalı. Vede gülümsemeli küçük öpücük kondurup harikaydın beni zevke soktun demeli. Bunları hiç biri yoksa derhal muhatabı kes. Erkek dediğin duygusu olacak sevdiğine bakmalı ilgilenmeli..
17 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyım mı yani :/
- +1 yıl
Kendi değerlerini yok sayamazsın..! Öncelikle onunla konuşmalısın durumları.. Eğer hiç ilgilenmiyorsa o zaman gerekeni yapmalısın. Mantığını kalbinin mutluluğunu düşünmelisin.
Soran+1 yılRahatsız olduğumu direk söyliyim mi
- +1 yıl
Tabi ki
Soran+1 yılHmm tamam Teşekkürler
- +1 yıl
Kendi değerlerini kaybetme.. Sırf o mutlu olsun diye sevgili evlilik olmaz..! İlişki beraberlik paylaşımdır..
Soran+1 yılÖyle.. çok sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencillik değilde yorgunluktan dolayı birlikte olduktan sonra da bir rahatlama bastırdığı için uykusunun gelmesi normal ama yataktan uzaklaştıracak bişeyler bul Güzelce sor neden böyle davrandığını kendimi kötü hissediyorum sen böyle davranınca de eminim çözersiniz kolay kolay Kayıtsız kalmaz kimse böyle sorarsan.
00 Yorumla
+1 yılBence bunu yüzüne açıkça söylemelisin. Eğer yoruluyorsa bile yoruluyorum demesi yeterli. Hiç birşey demeden arkasını dönüp yatması ayrılma nedeni bence :/
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılErkekler boşalınca beyin uyku hormonu salgılar. (Bu kadınlarda da olur ama daha az.)
Özellikle, yorgun ve uykusuzken boşalınca; insanın daha çok uykusu geliyor. Uyuması bundan dolayı. Şayet hemen uyumasını istemiyorsan, sana tavsiyem, sevişmeye gece geç saatlerde değil de erken saatlerde başlamanız. Veya öncesinde kahve içebilirsiniz.14 Yorumla
Soran+1 yılTşkler
- +1 yıl
Birşey değil.
Hı bu arada, uyumamasına rağmen sana sarılmıyorsa veya beklediğin şekilde tatlı sözler söylemiyorsa; o zaman bunu ona espriyle karışık söylemende bir mahsur yok elbette.
Olabilir, yani bunu düşünemeyebilir.
Soran+1 yılNeden espriyle? direk SÖYLEMEK olmaz Mı
- +1 yıl
Seni sempatik bir kız zannetmiştim. Olur tabi; direkt, kafasına tokmak çakar gibi söylesen de olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ilk evlendiğimiz yıl yaşadım bunu söylendim yorgunum ztn cart curt dedi. ha dedim yorgunmusun az dinlen madem, 3 ay yatağa girer girmez gtümü dönüp yattım aklı basına geldi.
181 Yorumla
+1 yılBenim aşırı duygusallığımdan kaynaklı heralde muhtemelen o uyurken ağlardım. Bence bu sadece bu konu için geçerli değil , ilişkinizde seni rahatsız eden ne varsa açık açık konuşabilmeniz lazım. İlişkiler böyle yürür çünkü. Benim bir tanecik pandam öyle yapsa mesela onu pembe ve tüylüler diyarına geri yolar , alın bunu olmamış bu derdim. Çok sıcakladığı için yapıyo bazen ben de uyutmuyorum. Burnunu felan karıştırıyorum ne biliyim türlü türlü işkenceler :D
10 Yorumlasen adama doğru düzgün kadınlık yapamıyorsan dönüp uyuduğuna dua et kalkıp gitmiyor. bunu ona söyleme kendini değiştir!!
51 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
+1 yılerkeklerin geneli böyle sanırım.. seksten önce yaptıkları kurların haddi hesabı yok ama işleri bitince 180 derece dönüyorlar
71 Yorumla- +1 yıl
Bu guzeldi :-)
Cinsellik konusunda 334 cevap paylaştı. Adamı fazlamı yoruyorsun yoksa :) Şaka bir yana herzaman böyle değilse yorgun ya da uykusuz olduğu günlerdir. Orgazm beraberinde bir deşarj getirir ve insanı uyku moduna sokar. Helede yorgun felansa dahada etkili olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman oluyor böyle bir kere sarılmadi
sekste en güzel yan o aslında kadına seni mutlu ettigi için sende onu mutlu ettiğin için sarılmak koklamak opmek birlikte uyumaktıpkı makarnanın uzerindeki sos gibidir ruhu oksanir kadının ama malesef dedigini yapan çok
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibilerden daha çok olsaydı keşke :/
Soran+1 yılBu iyi yanın olsun da kötü yanın nr olursa olsun :)
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. ne yazık ki üzülerek söylüyorum o adam sana değer vermiyor ve yakın zamanda soğuycak gözünce basitleşmişsin biraz zor olmaya çalış öyle kolay beraber olma anlasın hatasını
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff :((
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde canım çıkıyor yoruluyorum bende arkamı dönüp uyuyorum bana da kızıyor erkek arkadaşım ama bunda kötü niyet işi bitme durumu yok. Sarılıp uyuyamam ki ben
43 Yorumla
Soran+1 yılNormal günler de uyuyor o sarılıp ..
Cevap sahibi+1 yıltamam işte daha neyi sorun ediyorsun cidden yoruluyordur sevmemekle alakası yok canım
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki söyle. sadece kendisini değil seni de düşünmesi lazım. seksten sonra güzel bir söz iyidir tabi. ben fuckbuddyimle her ilişkide onun da yeterince zevk almasını rahatlamasını isterim. tabi seksten sonra da güzel sözler söylüyorum kıza.
sen de onunla konuş. uygun bir biçimde anlat ona012 Yorumla
Soran+1 yılIlişkide çok önemsiyor benim zevk almamai felan da uyumaya gelince uyuyor hemen :/
Cevap sahibi+1 yılçabuk yoruluyor olabilir mi
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılilişkiniz ne kadar sürüyor
Soran+1 yılÖn sevişmeli 1h felan
Cevap sahibi+1 yıl1 saat mi sürüyor
Soran+1 yılHours h evet saat oluyor:)
Cevap sahibi+1 yılilişki süresi içinde yeterince zevk alıyor musun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbence onunla konuş.
değişiklik olmazsa, burdan söylersen fikir verme olarak yardımcı olurum elimden geldiğince
Soran+1 yılTşkler
Cevap sahibi+1 yılönemli değil :)
değişiklik olmazsa tekrar bakarız duruma
+1 yılCem yilmaz haklıymış türk milleti
isini bitirdi go... nu dondu yattı ne milletiz ya sende basim ağrıyor hastayim falan uydur bakalim ne yapacak paşa :@00 Yorumlasiz bir obje değilsiniz affınıza sığınarak söyledim madem önemlisin saracak sevecek öpecek koklayacak sizinlede uyumasını bilecek kadınsınız ve ilgi isteyeceksiniz lütfen bence bunu ona söyleyin
18 Yorumla
Soran+1 yılBunun arkasinda farklı bir neden de ola bilir o yüzden kaldım ara da :/
Soran+1 yılOff...
Soran+1 yılDediklerinin hepsi doğru aslında kabullenmek istemiyorum :(
Soran+1 yılKonuşicam mecburen
"Kadını orgazma ulaştırmamak savaş suçu işlemeye eşdeğerdir." diye bir laf var çok severim çok da doğrudur.
Konuş bence eşinle, saygısızlık yapıyor. Uyarmalısın00 Yorumla
+1 yılSenin durumun gerçekten hiç iyi değil yani bu şekilde olmamalı bayagi hanzo esin. Onunla konuşmayı dene kendini ifade et?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldönüp uyuması mutlu olduğunu sana aşık olduğunu gösterir salgılanan mutlulk hormonuyla uyumak ister
50 Yorumlagırıs gelısme sonuc.. ve tabııkı takdır.. karsılıklı ıltıfatlar sarılmalar dokunmalar ve tobe tobe:))
00 Yorumla
+1 yılSoylemelisin sonuçta sende bir kadinsin seninde ihtiyaçların var ama buna rağmen sen fedakarlık gösterip bir teşekküre bile razisin iki gün uzak tut görür
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm uzak tutiyim nedenini sorarsa söyliyim mi
- +1 yıl
Biraz söyleme ısrar etsin ama uzatma çok sende açıkla durumu bahane olarak hastayım falan dersin
+1 yılKasten yapmiyor olabilir efor harcadigindan direk uyumakta isteyebilir kasit arama ama guzel bir dille soyle, tartismadan elestirmeden kendini boyle kotu hissettigini anlatirsan tepkisiz kalmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIzlemediysen mutlaka cmylmz iziLe.. işini bitirdiii dondu g*tunu uyudu:)))
Erkekler basit varliklar ayrinti yok..:)11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılsöylemezsen nerden bilecek, tabiki belirtmelisin. boşalmanın verdiği bir rahatlama ve gevşeme oluyordur. tabi duygusuzluk için bu bahane değil. çok mu uzun sürüyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendisisine bilmesi gerekmiyor mu
- +1 yıl
düşünemiyordur ya da odundur. kocan mı? sevgilin mi
Soran+1 yılsevgilim
- +1 yıl
daha çok fiziksel düşünüyor öyleyse, yaş farkınız fazlaysa da böyle olabilir. yaşlar kaç kaç?
Soran+1 yıl2 yaş fark var aramızda
- +1 yıl
yaş farkı yokmuş, duygusal bağınız zayıf
Soran+1 yılSanmıyorum
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. sarılacak birini bul hayat böyle eşya hissiyle geçmez
22 Yorumla
Soran+1 yılAyrilayim mi :/
+1 yıluyutma o zaman.
ya yaramazlık yap
ya da gürültüyle rahatsız et.
seçim senin.00 Yorumla
+1 yılBır kere sıstem yanlıs abdest denen bırsey var gusul almadan yatması sakat:) diger taraftan daha sıgara kahve ıcecektık dıye bır sılkele bakalım ne dıyecek :)
00 YorumlaŞimdi cinsel anlamda çok mutluysan ve kendin ve partnerin m04hiş bir rahtlamadan sonra sarılarak uyursa ya da sen üstünü başını düzeltikten sonra yatağa geldiğinde uyumuşsa seni seviyor demek
00 Yorumla
+1 yılolmamalı sarılıp öpmeli saçların boynunu omzunu sevmeli öpmeli sohbet etmeli sımsıkı seni sarmalı
01 Yorumla
Soran+1 yıl... hiç biri yok
bu bir durum muş istersen netten bir araştır ama söyleyebilrsin ya hiç olmaz sa bana sarıl bir iki kelam et demende bir sakınca yokdur anlayışla karşılar diye düşünüyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöyle tabi ne o öyle ya. ben o işi yaptıktan sonra arkasından sarılırdım tam ortasına yerleştrirdim sonrada sarılarak uyurdum bir zamanlar...
24 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyecem artık
Cevap sahibi+1 yılbencede söyle. güzelim partneri mundar edecek haberi yok :)) benim partnerim olsa koynundan çıkmam her daim mutlu ederim :/
Soran+1 yılOlsa :D
Cevap sahibi+1 yılkeşke olsa canı ya :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılya birinden duymustum kadinlar sarilmak istermis ama erkekler boyle bir yalniz kalmak kendisiyle basbasa kalmak istermis malum olaydan sonra. garip
01 YorumlaSöyle en guzeli sarilip yatmak seviyorsan saril yat bence... Konus
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacağim
+1 yıltabikide söylemelisin be herif be ayı yavrusu :D be tosuncuk işini gördün zıbarma biraz ilgilen yoksa boynuzların cıkıcak de
00 Yorumlaseks yapıyosunda duygusallık mı bekliyosun :) bir bitin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka seks yapınca duygusal bağ kalmıyor mu
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. soyle ona nıye oyle yapıyorsun dıe , enerjısı zayıf
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya bir zayif
+1 yılBasina gelebilecek en kotu sahne ondan bir b*k olmaz ama sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir nedeni olmaaz mi böyle yapmasinin :/
- +1 yıl
Ne olabilirki? Bosalana kadar en iyisi sensin bosaldiktan sonra en kotu sen bu mantikli mi sevgi olabilir mi burada
Öyle arkasını dönünce acıma g. tüne patlıcanı sok. Ne odunlar var ya onlar o özel duyguyu hak etmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl.. :/
+1 yılVay hanzo vay ;) ben olsam sarmaş dolaş uyurdum çünkü öyle yapıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl.. :(
- +1 yıl
Üzülme eşin birgün senin gerçek bir kadın olduğunu anlar inşallah...
söyle bazen biz istemsizce öyle yatıyoruz. yoruyor sonucta :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni de yoruyor
+1 yılnapsın yaptıgnz şeyı mı yorumlasn bugn de formumuzdaydk dıye .)
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum seni demesi bile yeterli
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden iliskiye girmek tuhaf gelmiyorsa sarılmadan uyumasımı tuhaf geliyor?
42 Yorumla- +1 yıl
Sanane be
Cevap sahibi+1 yılbuda girmiş belliki atarlanıyor sakin o l şampiyon verin anam verinn
Gizli Üye(30-35)+1 yılo nasıl bir ayı vur tekmeyi gitsin seni resmen cinsel obje olarak kullanıp öküz gibi yatıyor. bunu nasıl kabul ediyorsun. ^*^
02 Yorumla
Soran+1 yılBir birimizi seviyoruz ya :(
Cevap sahibi+1 yılböyle sevgi hayvanlarda olur farkındasın değil mi
+1 yılbir kere duş almıyo ne hayır gelir o adamdan
deki "bu evde bende varım" o anlar.00 Yorumlaben sarılarak uyurum işimi görmüş bırakır gibi yapmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o da öyle yapsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalttırma sen rahatla dön arkanı uyu. işi bilmiyorsunuz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok artık
Cevap sahibi+1 yıle tabi hatta taktiğinide vereyim nasıl yapacağının istersen.. anlasın ne demek olduğunu yaptığının
Soran+1 yılVer :D
Cevap sahibi+1 yılerkeğin penisi boşalma yaklaştıkça şişer. belli bir git-gelden sonra penise biraz oral yapıcaksın ve sonunda penisin başını kertiğin üst kısmını 2 parmağının arasına alıp bastıracaksın. balon gibi söner. bu boşalma sekansını baştan başlatır. misal 20 dk de boşalıyor.15. dk de dediğimi yapacaksın. o 15 dk lik git gele baştan başlayacak. bunu 3 sefer yapsan 1 saatlik seks demektir. eşşek değilsen rahatlarsın daha ne diyeyim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence o herifi değiştir sen ben gayet ilgileniyorum mutlu mutlu uyuyorus sonra :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSarılmiyor diye ayriliyim mi :)
Cevap sahibi+1 yılyoo sarılmasını sağla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarılıp kaşık pozisyonunda uyumak varken yaptığı şeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılKOcanmı sevgilinmi sevgilinse seni fuckbuddy gibi kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa fuckbuddyle alakası yok
Cevap sahibi+1 yılHee yok
+1 yılcok nadir yapmışımdır öyle bir şey genelde sarılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sarılıp uyuya kaliyorum bazen sacimlada oynuyo cok hosuma gidiyo 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha once kimse demedi sn kendini dusunuyon da falan diye :) bu sorn yok bnde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe salaklar var ya seksten sonra sarilip opmek gulusmek yalamak sokmak muzipçe gulmek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bana gel ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki en azıdan işini bitirip uyuyor. s
65 Yorumla- +1 yıl
haha
- +1 yıl
Yazık
- +1 yıl
Ahahaahaa :D bomba yorum :D
Cevap sahibi+1 yılKız kanka iec seçte bari şurda yüzüm gülsün
Ruhsuzluk zor zanaat
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam masaj yapıp sarılıp uyumayı tercih ederdim
01 Yorumla
Ayı huylu , iş bitti mi dötü çewir ::))
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal günlerde bile Sarılarak uyurux
bize değil ona soracaksın sebebini...
00 Yorumla
+1 yılSen de yat uyu birkez tavırını öylr belli et
21 Yorumla- +1 yıl
Mmmm
Nerden bulursunuz böyle tipleri anlamam ya hahahs
01 Yorumla
Soran+1 yılBana denk geliyor zaten böyleleri hep
Cinsellik konusunda 726 cevap paylaştı. bu dediklerini bize değil ona söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılDirek yüzüne mi :/
+1 yılBu istemsiz bir olay ama büyütmemelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahatsız oluyorum ama
- +1 yıl
Bak şimdi bazı şeyleri kabullenmek Lazım ben sırf sevgilim bu senin hissettiğini hisseder diye mecburen sarılıyorum mecburen diyorum çünkü şöyle bişey var bir erkek boşaldığı an rahat olmak istiyo. ve partnerinin vücut ısısı bile fazlalık geliyo bunun mesela sizin adet dönemiz gibi düşün nasıl bizim SAYGI duymamız gerekiyo Buda sizin anlamanız gereken bir durum
Soran+1 yıliyi ben guzel bir soze de raziyim
- +1 yıl
Demekki o an kendini ve aldığı zevki düşünmek istiyo sende öyle yapsana
Soran+1 yılİşte bencil biri olduğu için
- +1 yıl
O anki başarını gösterir ama bu böyle düşündünmü
Soran+1 yılYine de
- +1 yıl
Ya bak yanlış anlama bu söylediğimi amacım sapıklı değil adam zaten yarım saat bir saat artık ne kadar dayanabiliyorsa yüksek kondisyon gösteriyo ve bu Sürenin sonunda sen bide ondan sarılsın güzel laf söylesin falan bekliyosun bak eğer inanmıyorsan yatağın üstüne geç ve sevgilin ne kadar dayanabiliyorsa onun yaptığı hareketi yap sadece süresi kadar ne kadar yorulduğunu farkedeceksin şimdi bide buna seni o Sırada memnun etmek için Kafasında şöylemi s*ksem böylemi S*ksem diye deli sorular.. Tahmin edersinki Dişi taraf hangi pozisyonda olursa olsun daha az Yorulan oluyo
Söyle kalkıp abdest alsın.
Cenabet gezmesin.10 Yorumla
+1 yılAma çok zevkli oluyor is bittikten sonra uyumasi
12 Yorumla
Soran+1 yılBencilce bir davranış ama
- +1 yıl
Donup uyumak tabiki bencillik
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri