2 senelik evliyim. eşimle uzun süre ön sevişme yapıyoruz tamamen ıslanmadan ilişkiye girmiyoruz. ayrıca kayganlaştırıcı da kullanıyoruz ama eşimin penisi bana kalın geliyor canım acıyor. ilk zamanlar alışırsın demişlerdi ne zaman alışırım? ya da sorun nasıl geçer?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKalın olması önemli değil. Islansan da tam tahrik olamıyorsun ki vajina duvarları açılmıyor. Açılıp penisi sarması lazım ki acı vermesin.
Oral yapsın gerekiyorsa kendini kasma bundan da olabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin cinsel organı ne kadar büyük olursa olsun acıması normal değil.
herşeyden önce bir jinekoloğa muayene olmalısın. Kistik bir oluşum olabilir. Ya da bazı mantar türleri, hpv gibi şeyler de sebep olabilir. Önce bir fiziki rahatsızlığın var mı yok mu emin olmak lazım. Var ise tedavi edilince zaten o sorun da geçer. Unutma ki herşeyin başı sağlık. Sakın ihmal etme.
Eğer fiziki bir problem yok ise o zaman konu cinseelikle ilgilidir denebilir. Şu linke bir bak https://www.cised.org.tr/icerik/3/hakkimizda10 Yorumla
+1 yılofff bu sorun geçmiyor bilesin.. bizim cinsel hayatımız bitti bunun yüzünden kendimi suçlu hissetmiştim hep sorun bende gibi.. sonra malesef eşimi aldattım ve başka bir kadınla çok sorunsuz oldu yani evet biraz kalın ama hiç acımadı hatta o da evliydi eşinden daha iyi olduğumu söylerdi hep... bir doktora git ltf
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler çok naziksin..
doğumdan sonra belki ama bu doğru çok kalın ve büyük kadını tatmin etmez aksine laçka eder. bunu bilmeyen çok bayan var. ama vajen çok esnaktir belki sende enfeksiyon vardır bayaz akıntıların sürekli varsa renk değişimi varsa mantar oluyr genelde o da yakıyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu korkuyu yenmedikten sonra alışamazsın. Bence kendını kasıyorsun, kastığın içinde acıyor. bence aletın uzunlugu kısalığı fark etmez kadın için. durumun tamamaen psikolojık.
Fiziksel olmasaydı japonlar zencilerinkini alamazlardı. ama normal alıyorlar.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı sorun bizde de var yapsak bir dert yapmasak bir dert her türlü yolu denedim her türlü pozisyonu denedik biraz rahat oluyor sonra yine agrısı başlıyor... durayım diyorum bu seferde ben öyle kalıyorum durmayım diyorum dayansın biraz diyorum kıyamıyorum anlıyacagın ben işin içinden cıkamadım
10 YorumlaGeçmiş olsun bazı bayanların fizyolojik yapışan kaynaklı bir durum eşinizle bu durumu konusun. sizin rahat olduğunuz pozisyonları tercih etsin ve hepsi girmeswin size göre ayarlasın
2. durum jinokolojik muyene olun kist ya da miyom olabilir10 YorumlaNe güzel işte, kocana dar geliyordur.
Çocuk doğurduğunda açılacak.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlışmaktan zıyade yeterınce rahat degılsın ve kasılıyorsun senın jınekoloğa uğraman lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. eşin tam ereksiyon değilken girsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılgirmeye çalışırken kalınlaşıyor
doktoro baş vurdunuz mu darlık olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama düşünüyorum
+1 yılDoktora git, jinekolağa...
10 Yorumla
+1 yılkaç gecede bir yapıyosunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılbazen hergün bazen bir gün arayla
- +1 yıl
hım... anladım canım çözümü var
Islanma olmuyir mu yeterli
12 Yorumla
Soranoluyor
bir normal dogumla çocuk dogur sıkıntı kalmaz.
11 YorumlaDoktora git abla biz nerden bilelim?
10 Yorumla
+1 yılCan yakmadan sevişemiyoruz maalesef
10 Yorumla
+1 yıl2 senede alışmadıysan daha alışamazsın kuzum :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. 2 senede orası otoban gibi olur... acıyormuşmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora gitmelisin...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk olunca açılır.
10 Yorumla
+1 yılmasaj veya egzersiz yapıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seve seve geçer :)
10 Yorumla
+1 yılesıne baglı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam