Kızlar yardım! Sevgilimle analdan yapıcaz ama korkuyorum acır mı acımaz mı zevkli mi değil mi ? Bi de oral nasıl yalanması hoş mu?
Cevabın nedir?
+1 yılertesi günü burada birde senin ikinci sorunu yanıtlamaya çalışacağız.
-- anal seks yaptık, sevgilimden akan zevksuları vajinama girdiyse hamila kalırmıyım?
yada
--- arkamdan çıktı öne kaydı acaba kızlığım bozuldumu?
yada
--- oral yaptık ağzıma boşaldı sperm yuttum hamile kalırmıyım?
offfffffff. gına geldi92 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim onlygirl
- 00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kremi bol sür. ilk girişte çok acıyabilir ama sonra geçiyor acısı. oral de iyi yapılırsa güzel oluyor kendini kasma.keyfine bak. milletin (denemeyen çoğunluk) dediğine bakma.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce anal.ypma cok aciyomus bn ypmadim ama oyle diolar ilerde sorun olur kalca gennislemesi ypio bide kicinin ustune oturamazsin oral yap bnce oral zewkli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
sen daha analın acıtıp acıtmıycağını burdan soruyorsun yarın nasıl yapılacağını da sorarsın bırakın beyler bide cevap yazmışınız ya :D agza verip yalarken dişleriyle seninkini ısırınca aldığın acının 4 katı dır anal !
12 Yorumlaaklına koymuşsa sevgilin kaçarı yok bari nazik kibar birazda sabırlı olsun acele ederse zarar görebilirsin ..
10 Yorumla
+1 yılyap tadına bak sonrasında sen karar verirsin, içinden ne geliyosa onu yap, krem kullanın yanlız anüsüne ( popo deliğine iyice sürün) o yoksa bebe yağı alın kipada falan var...
00 YorumlaSevgilin isi biliyorsa az yanar canin.ama tavsiye etmem sana.surtmeyle idare edin en iyisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha oralı bılmıyosun anala mı gırısıyosun? vay arkadas. bız acırdık kıza once oral yapardık. kuru kuru yap sana ıyı gelır ıcını acar ;)
20 Yorumlaikiside Sağlık açısından zararlı ve Dinende yasaklı şeyler. Siz daha neyin kafasındasınız ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma sakın yapma çok acır , felaket zararlı pis bir şey..
30 Yorumlaiğrençsiniz ya adamın şeyinin de bi gururu olur:) pis bağırsağa sokmaz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılornal cikti simdi florur orani yuksek dislere de faydali ishal de yapmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloralda zararlı ama anal oraldan daha da beter , kaçın analdan orala da dikakt et , bakireysen.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal yapan kız gerizekalıdır acıdan dayanamaz... erkek için hava hoş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeleceğin annesi.
100 Yorumla
+1 yılHak yolu varken bok yoluna... tövbe tövbe :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıligrencsin acitir cevabinida vereyim pehhh
00 Yorumla
+1 yılacırsa sürtün boşalın en güzeli
10 Yorumla
+1 yılneden anal yada oral evlennce vajinal yap
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızlara yem atan erkek sorularından biri...
10 Yorumlasahilde yapın bari.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle anal seks yapacağım. Acıtıyor mu kızlar cevap versin lütfen!
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat