Acıyı önlemek için ne yapabilirimm en etkili yöntemm nedir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Acıyı önlemek için ne yapabilirimm en etkili yöntemm nedir
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Yapmayın bence, çok kötüü ve günah bir şey pişman olursun
Bakireyim cnmm kızlığım bozulmasındansa dahaa iyi diyil mi 🙈😔
Canım ne olursa olsun. Orası Allahın yasakladığı bir yer. Evlensen bilr yapmamlısın. Anlık bir zevk için. İnanki diğer dünyada bunu yaptıktan sonra ne olcağını bilsek zaten yaşayamazdık. Pişman olma diye söylüyorum çok günah araştır bi. Allaha her yaptıklarımızdan hesap vereceğiz. Hayattaki tek gerçek ölüm. Karışmaya hakkım yok sadece söylüyorum belki faydam olur. Günaha sürükleyen nefsini biraz olsa da belki yenersin diye
Kızlığın evlenince bozulmalı zaten, diğeri de günah gerçekten anlık zevkler içim günaha girmeye değer mi demelisin. Erkekler kendini düşünür hem sağlık açısından orası iyi değil hem günah. Temiz kal evleneceğin kişiye sakla kendini. Emin ol yapmazsan daha mutlu olucaksın iyi ki diceksin. Pişman olma. Senin iyiliğin için konuşuyorum canım. İnş hata yapmazsın
Canımm benim durumlar karışık birazz aslındaa ve neresinden başliyim bilemedimm 😔🙈 uzun uza anlatıp da başını ağrıtmak istemem ama epey doluyum 😥
Anlat lütfen canımmm anlat kii içine atma rahatla
Burdann bütün herşeyi yazmak istemiyorum açıkçası , istersen soruyu beğen ya da aç kapatt g i z l i yi 😔🙈
Dini konulsrda bilgi düzeyin iyiyse birkaç sorumda olucaktı hemm 😔
😔
Yalan söylemek istemiyorum 😂
Nası yanii 🤔
İlkinde bayaa acıyo
Ohaa😔
Pekii acıyı önleyici ne yapılabilir
Oha diycek kadar acıyo😂 ama sonra sorun yok
Krem falan kullanılabilir ama inan ilkte pek faydası yok
Sonraa sorun yok derken? Ne kadar sonra 🤔
İlkten sonraki ilişkilerde sorun yok
Bir problem yaşadın mı hiç pekii 🤔
Hayır
Teşekkürler cnmm çok saoll
ne yaparsan yap ilk birkaç sefer çok acıyor
En azından acıyı hafifletici bir yöntem var mı bildiğinn 🙈 ?
yani yavaş olsun partnerin aceleci olmasın bol kayganlaştırıcı kullanın ve mümkün olduğunca parmaklarıyla alıştırsın (öyle 1-2 dakika değil gerekirse 10-15 dakika kayganlaştırıcı yedirerek) ve bence en iyi kayganlaştırıcı tükürük😂
Yanmaz yap
Gerçekten mii? Hiç mi acımıyoo? 🙈
Önce kalçanı yalasın oyle anal yapın
O kadarını yapmaz sanmam amaa başkaa bir kolay yöntem var mı bildiğin 🤔
Kayganlastirıcı
Kesin çözüm mü peki 🤔
Kesin
Bikaç sorum olabilir mi?
Bunu bende meral ediyorum 😊
Neden? 🤔