Ben kapalıyım sevgilimle sürekli sevişiyoruz ama kızlığım yerinde. Sevgilim benim ilkim onunla evlenmek istiyorum o yüzden tuhaf gelmiyo. Ama kime sorsam böyle bişeyi çok kötü şeyler söylüyo. Kapalılarında sevişmesi çok mu tuhaf? Onlarda insan, açıklar yapınca sorun yokkken neden kapalıların yapması sorun oluyo?
Cevabın nedir?
hayir tuhaf degil ama bana kapali oldunu inanasim gelmiyor nedense, eger kapanmis olsan buraya gelipte sevgilimle bunu sunu yaptim diye yazmastin, sanirim sen kapanmayi yanliis anlamisin? ya da ALLAHIn verdi emri anlayamamisin, aslinda seninle bunu cinsellik üzerine konusmam dogru degil sonucta ne sevdigimsin nede esimsin..
zaten senin gibileri sayesinde öbür basörtülü olan kardeslerim erkekler tarafindan cok rahatsiz ediliyor sirf senin gibi olduklari düsünüldü icin..!
ne yaparsam yap beni ilgilendirmez istersen ayiptir söylemesi bakirelini ver ama bu sayfada tanidim kac kapalilara senin gibi olmalarina erkeklerin düsünmesine izin vermem..
cinsellik mi yasiyorsun bu senin sorunun benim sorunum degil istersen git baska erkeklerle yap ama ne olursun bu sayfaya gelipte ben kapaliyim sevismesi cok mu tuhaf diye yazma..
cünkü demin dedim gibi öbür basörtülü olan kardeslerim de senin yüzünden defalarca rahatsiz ediliyor..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbsürd, tuhaf, basit ve malesef kötü görünüyor. Bunu yapan kapalı pek gormedim; troll isen de baya yanlış bir hareket yaptın;insanlarin bakış acisini yok yere etkilemek kadar kötü birsey yok...
21 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere böyle bişey yapmam. Ki ortada trollük bir soru yok gayet normal
açıkların yapmasında sorun yok derken? açık kapalı fark etmez MÜSLÜMAN bir insanın zina etmesi garip. ama kapalıların bir tık daha garip olduğunu düşünüyorum. bu biraz hayata bakış açınla tutunduğun felsefeyle alakalı. yani atıyorum p*rno dergisinden fırlamış gibi gezen bir kızın bunu yapıyor olması abes değil felsefesi cinsellik üzerine demek ki. ama kapalı bir insanın felsefesi kendisine yabancı erkeklerin içinde dişiliğini tamamen örterek kendini korumak. sen sevgiline soyunup dökünüp bir de birlikte oluyorsan nerede kaldı o hayat felsefesi? neden örtüyorsun ki başını harama soyunuyorsun sonuçta. bu arada zarın seni namuslu yapmıyor dipnot olarak ekleyim de kendini iyi aile kızı felan sanma :D
80 Yorumla
+1 yılBak canım sevişiyorsan kızlığım yerinde deme. Bedenim bakire ama ruhum f*hişe de.
Kapalısın bir de niye kapandın? Allahın emri diye.
Peki zinanın Müslümanlıktaki yeri ne? Günahı en büyük olanlardan, hayır bunları normal bir kişiye anlatmam umrumda olmaz. Ama kafana örtü örtüyorsan o örtünün hakkını vericeksin.
Senin gibi ruhu f*ahişe olanlar yüzünden isteyerek gönül vererek Allahın yolunda giden kardeşlerin adlarınıda kirletiyosun192 Yorumla- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
97Cevap
yani sonuçta hepimiz için aynı günah da madem sevişcen adama açıcan neden kapanıyon ki? kapalılığın anlamı helalin olmayan birinden bütün vücudunu saklamak değil mi? böyle olunca tesettürün anlamı kalmıyor sadece yoksa herkes istediğini yapabilir orası seni seni ilgilendirir
70 Yorumla
+1 yılKur-anda demiyor mu zina yapmayı bırakın yaklaşmayın bile :) Tabi sizin dininiz Kur-andakinden aykırı hadis ve sünnete dayandığı için işinize geleni kabul edip sahih diyor işinize gelmeyeni sahih değil diyerek inkar edip yapmıyorsunuz :D Fakat Kur-anda öyle bir şansınız yok ayetler açık ve net :D Tabiki istediğini yapmakta özgürsün nasıl olsa Seni yaratan özgür bırakmış? Tabiki hesabını da soracak olan yine odur ve yaptıklarının hesabını sen vereceksin kardeşim kimsenin günahı bir başkasınınkine yüklenmiyecek.
00 YorumlaCinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Kapanmanin temeli bedenini karsi cinse helal olmayana gostermemektir sen diyorsun ki yiyisiyoruz. At o ortuyu allasen.
92 Yorumla
Soran+1 yılkeşke elimde olsa
İşte cahil insanların cahil düşünceleri onlar takma sen. Namuslu olmanın kapalı veya açık olmakla alakası yok insanlar namuslu oliyim diye kapanmazlar. Ve sen sevgilinle bunu yaptın diye üstüne kapalısın diye namussuz olmuyorsun hayatım. İnsanlara karşı kulaklarını tıkaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim beni anladığın için
+1 yılMadem kapanmışsın bir sorumluluk almışsın onu adam gibi yerine getir. İslamı kötülüyorsun dikkat et ! Seni gören diyecek kapalılar böyle işte hepsi orsbu diyecekler zaten kapalılarla ilgili bir önyargı var sende onları deatekliyorsun ayrıca sevgilinle yaptığın bişeyin iyi kötü olması açık ya da kapalılkla ilgili değil ister açık ister kapalı ol yaptığın şey zaten kötü birşey her boku yemişsin zarın yerinde diye namuslu mu zannediyorsun kendini?
40 Yorumlasen sadece bedenini örtüyorsun
Kapalılar değil Allah'ın emirlerini yerine getirenler gerçek müslümandır
evlenecek olabilirsin ama sevişmek dinde yeri yok hayat bu sana ne göstereceği belli olmaz
ileride nasip değilse ayrılırsanız görürüm ileride evleneceğiniz için garip gelmiyor kelimesini
demem o ki ya tam tamına dinine sadık ol ya da ben kapalıyım insanlar bana önyargı ile yaklaşıyor deme !01 YorumlaAçıkların böyle bir şey yapmasının normal olduğunu düşününenlerde yanlış kanıdalar.
Evli olmadan birlikte olmak, sevişmek oldukça yanlış bir davranıştır. Ancak dinimizde hiçbir şekilde zorlama ve hesap sorma mevcut olmadığından pek kimse sesini çıkarmamaktadır.00 Yorumla
+1 yılkimse açıklar yapsın kapalılar yapsın demiyor hiç biriniz yapmasa çok daha iyi de siz yapıyonuz bizim erkeklerde yok demiyor sevişiyoruz demişsin ne kadar ileriye gittiğine bağlı bu tuhaflıktan ziyade günah denen birşey var dinimizde ondan oluyor o çok umrundaysa tabi
00 Yorumlaşimdi dinine bağlılığın için kapanıyorsun yanlışmıyım ama dinin zinayı kesnlikle yasaklıyor yaptığın zinaya giriyor ve en büyük günahlardan ee Allaha inancın tam göstergesi de kapanman peki sen şimdi kimi kandırıyorsun Allahı mı kendi mi bu yüzden saçma anladın mı
50 YorumlaKapalilar kendilerini melek gibi gösteriyorlar. Kapanmak demek ben bütün dinimin hakkını veriyorum demek haliyle haram istemiyorum demek. Sevişmek nikah olmadan da buna zıt kaçıyor 😀 sorduğun soruya bak.
Gel gelelim namus bez parasinda değil41 Yorumla
+1 yılÇünkü kapalıların inançları sebebiyle kendilerini adadıkları bir yaşayış biçimi var. O yüzden kapalılar. Şu an senin kapalı olmanın hiç bir anlamı yok mesela.
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılateist biriyim, kapalı açık bilmemne ne olursa sevişsin banane kötü birşey değil milletin içinde sevişmeyin yeter. aç o başını boş yere kapatmışsın zira allah diye bir şey yok kendinizi kandırıyorsunuz , şimdi eksilerler kesin , bu dinlerle bilmemnelerle yıllarca uğraştım tartıştım, benden daha fazla değilseniz eksilemeyin , haksız durumda olursunuz.
10 YorumlaKapalilarin çoğu (herkes degil) namus bekçiligi yapip ortada birseyler biliyrmus gibi dolasirlar.. ama kendileri sevisince " zina yapmiyorizki " diyerekte kendini savunurlar. Bu sayede tek günahkar biz oluruz.. onlar cennete gidecek olan kafile üyesi olurlar..
10 Yorumla
+1 yılNeden Kapanıyorsun Kapanmak zinaya göre daha basit bir günah o yüzden insanların garibine gidiyordur Yaradanın huzuruna çıktığında sana soracaklar zinanın günah olduğunu bile bile zina yaptın bu soruya cevabın varmı?
21 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara baktımda onay verip tasdiklediğin senin dinle alakan yok
desteklediğim den veya desteklemediğim den değil her koyun kendi bacağından asılır. akıl, beyin, düşünce bunlar başörtüsünde değil o başörtünün altında dır yani kapanmayla açık olmayla ilgisi yok insanlar kapalı olan arkadaşlarımızı daha mutasıp bir kimse olarak gördüğü için beklenilmez öyle şeyler daha doğrusu yakıştırılmaz hani derler ya ''sen demi inanmıyorum'' gibisinden.
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDaha cok sevdıgı kısı ıle yapması durumu hafıfletebılır ama dinen bakarsan sacınun gorunmesı bile haram iken ona diğer bolgelerını ıkram etmen abes burada acık kapalı ayrımı olmamalı.
İmam nıkahı yoksa hersey günah :)10 Yorumla
+1 yılEvet tuhaf. Kapanma emrinin nedeni erkeklerin saçının bir telini bile görse günah olması. Ve sen bunu yerine getiriyorsan, bir erkekle sevişmen cehennem kadar saçma. Erkekler saçımı görmesin diye kapanıyor, sonra kendini elletiyor. Mantığa bak yahu.
10 YorumlaKapanmış insan müslüman günahı haramı bilir diye öyle ama sen sadece aileden dolayı kapanıypsun demekki sen evlenecem siyorsun ama o yarın birgün bırakırsa ne olacak bu kız her istedigimi yapıyor ben böyle kızla evlenmem derse sende kendini düzgün göstermek için kapanankardansın o dedigin kızlardan hiç bir farkın yok
00 Yorumla
+1 yılBunu normal goruyorsan durum vahim.. Eğer Allahın yasaklarını o başını kapatmana rağmen normalleştiriyorsan.. Cidden vahim durumdayız.
Tabiki sorunun doğruluğundan supheliyim.20 Yorumla
+1 yıltabıkı tuhaf kapalı bir bayan neden kapandıgını bılmelı kapanmak allahın emrı ve şu anlamı içeriyor ben allahın emır buyurdugu gibi namusumu koruyacagım ve koruyorumda
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki neden kapanmış olduğunu tam bilmiyorsun. Tam biliyor olsaydın kapanmazdın. Kapanan kişi bilinçli şekilde kapanmış diyoruz neyin ne olduğunu biliyo diye ama sen kapanmışsın bir de sevişiyorum diyorsun. Ya açıl ya kapan dalga geçer gibi kapalıysan yapma yapacaksan da açıl.
00 Yorumlavalla orasini ben bilmem ama birsey anlatcam.
Ünide melek diye bir kız vardi. sonradan kapanmiş.
tabi bu kızın sevgiliside var.
başka erkeklerle yatip kalkiyor grup seks felan yapiyor.
illaki kötülemiyorum ama böyleleride var.10 Yorumla
+1 yılMahrem yerlerini gectim sadece yuzu eli gorunen birinin kendini "sevgilisine" acmasi ellettirmesi cok garip. Ben acik biriyim ama senin durumunu yasamadim
40 Yorumla
+1 yılKapaliysan dinine inaniyorsun demektir. Ve dinimizce zina en buyuk gunahlardandir buni bir anlamadiniz. Sevis, ickini ic bizi ilgilendirmez ama dinen gunah, haram.
20 Yorumla
+1 yılkapalı diyince insanın aklına dini bütün insan gelir. dinimizin kurallarıda evlilik dışı ilişkiye izin vermez. belki bu yüzden tuhaf ve yanlış gelir insanlara. kapalısın ama Neden kapalı olduğunu bilmiyosun bence.
00 Yorumla
+1 yılkapalı olunca dinen diğer kadınlara göre daha bağlı, şartları yerine getiren, kendini günahtan arındıran anlamlarını ve niteliklerini kazanır. eğer bunu yapamıyorsan o örtüyü çıkar, istediğin haltı ye. " Sevişiyorum ama kızlığım yerinde " demekle bakire olmuyorsun gülüm bu arada; bu düşünce tarzıyla bir halt olmazsın. Açık ve kapalının farkı burada işte. Sen " Üstü konya, altı paris " sözüne uyum sağlıyorsun. Umarım anlamaya aklın yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtek giyince ospu tecavuzu hak ediyo gunah bilmem ne iş size gelince tuhafmi. bildigim tek şey hepinizin olmasada cok az bir kismo hariç hepinizin akli sekse calisiyi. parkta sevgilisine saksoya yatanmi dersin. kirmizi isikta opusenmi. okul tuvaletinde turbani cikartip etegi kivirio rujla hocalara osouluk yapanmi ornekler cogaltilir yani.
00 YorumlaCinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. insana edep katan çarşaf değil zihniyet-akıl kategorisidir. sen kendine yakıştırdığını yapıyorsun için rahat ise kimseyi dinleme.
bir laf vardır kimsenin s*ki ile gerdeğe girilmez ;)10 YorumlaYa ne kafası yasiyorsun atsana bir kendini sen en iyisi bu. Hem sevisiyorum diyorsun hem hala bakireyim ustune birde kapaliyim diyorsun.
50 Yorumla
+1 yılHaram herkese haramdirkapali çık ayirtetmez ama tesetturlu biri niye tesettüre girdiği iyi biliyosa o harsmdan uzak durması gerektiğini de bilir basortunle çelişkiye düşme kardesm
20 Yorumla
+1 yılHerkes namus bekcisi olmus 😉
Herkesi hesabini kendi vericek sen memnunsan mutluysan pisman degilsen kime ne bundan😉 hayat senin kimseye gore yasamamak lazim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolsün dimi sen yorum gelsin diye yapıyosn şayet bunu cidden soruyosan sen sadece başını kapayanlardansn ya da ergensin tesettür başka bir şey kapalılk baska bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılTrollük bişey göremiyorum ben neden abartıyosun?
Cevap sahibi+1 yılİyi kapalılığın geçtiği kitaptan bide zinaya bak
sızın kesıme bunlar haram suanda sevgılın harama el uzatıyor zevkı dusunmuyor sızınkıler ısteklerı arzuları dusunmuyor ondan bebegım sen sevısmeye devam et ama guvenecegın bırıyle yap erkekler anlatmayı sever adın cıkarsa ırıspı derler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes istediğini yapar. Kapalı olman açık olman bir şeyi değiştirmez. Bu arada ne için kapalısın o zaman diyenlere de bakma. Onlar kuralları çok yerine getiriyor sanki. Allahın cezası zaten sizi bulacak. Sabredin. O zamana kadar serbestsiniz.
10 Yorumlakapalı bırının dının kurallarına tam olarak uyması beklenıyor heralde o yuzdendır
10 YorumlaValla zina yani kapalilara extra bir günahı yok ama kapali olup da bunu yapan bana göre dışı kapalidir icide anladın sen
20 Yorumla
+1 yılOf of mrmleketimin haline bak ya. Biz onlara üstü Mekke altı Paris diyoruz. Anladın heralde. sorsak müslümanlıkta mangalda kül bırakmazsınız ama.
30 YorumlaSen dini yükümlülüklerini yerine getirmek için kapanıyorsun ancak dinin yasakladığı en ağır şeylerden birini yapıyorsun. İşte milletin garibine giden bu...
10 YorumlaBu dusunce kisiden kisiye degisir keske senin gibi bir kuz bulsam bu sayfadan gercegi gectim sanal yasamaya raziyim bir kiz bulsun beni artik bu sayfafan gitmek istiyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstü mekke alti tekke. Üstü cami alti kerhane derler.
70 YorumlaSevişmek de sorun yok, kapalılara gülüyorum sadece.
10 Yorumla
+1 yılGenelleme ve ayrım yapmayayım ama kapalılar açıklardan daha beter. İnsanın içinde bitiyor olay.
20 Yorumla
+1 yılPeki! Siz Ne İçin Kapandınız? Günahın Kapalısı-Açığı Olmaz!
30 YorumlaZarın yerinde senın ama yapmadıgın şey kalmamış
şimdi bedenın bakire ama ruhun fahişe dedikleri bu olsa gerek ayrıca kapalı insan ayrımcı degıldir onlarda yapabilir ama evlendıkten sonra ona gizledigin sakladıgın ne olacak?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim feraceli ve bu tarz şeyleri duyunca bana kendisinin midesinin bulandığını ve sevmediğini söylüyor ayrıca ben hiç cinse şeylerden bahsetmem bile sence daha sonraları içi ısınır mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılilk insan çok kötü oluyo ama yaptıkça alışıyosun ve normal geliyo
Cevap sahibi+1 yılAnladım saol..
Yorum yapmak istemiyorum aksi halde fazlaca günaha gireceğim.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik bir ihtiyaçtır bana göre, kapalı - açık farketmez ki önemli olan insanın kendisini bilmesidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani sana şöyle açıklayayım sen islam dini için kapanıyorsun islamda imam nikahı olmadan biriyle sevişmek günah ve yanlış ''zina '' dediğimiz olay bu
41 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yok kapalılar zaten önüne gelenle sevişiyor. ünide 20 hatuna çaktıysam 15 i kapalıydı. açıklara b*k atmayın * herkes sizin gibi abaza değil kızım.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen çakınca sen erkek o. olmuyorsun di mi mk? Zihniyetine senin 😡
- +1 yıl
öyle oluyor abisi evet sen milletin altına yatmaya devm et zorla çakmıyorruz siz istiyosunuz.
Dinin inancin geregi kapaniyosun din sana bunu da yasakliyo sen kapanarak inancina bagli oldugunu gosterirken seviserek en tersini yapiyosun
00 Yorumlaevet tuha! herkesin evlenmeden önce sevişmesi tuhaf!! hele ki kapalılar. namus için bas kapatır ama kendinide verir sie
00 Yorumla
+1 yılMesele açıklık ve kapalılık değil İşte. Ne kapalılar var senin gibi benim açıklar yemiyo bizim yediğimiz haltları Maalesef
00 Yorumla
+1 yılnormal ya tuhaf falan değil. hatta kapalı kızlar genelde daha bir azgın bile olabiliyor. ama sevişiyorsan tam seviş bari. hala bakireyim deme.
00 YorumlaBen de bu lafa ayar oluyorum kizligi yerindeymis. Mk olan olmus zaten kizligin olsa nolur olmasa nolur
20 Yorumla
+1 yılTrolsen var ya o kadar insanın kapalılara önyargılı olmasına neden oldun bedelini ağır ödersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHer kapalı aynı değil eğer öyle bişey varsa bu sizin suçunuz benim değil.
Kapalı açık fark etmez. Evlenmeden sevişmek zinaya girer !
20 YorumlaDini inancinda sevismek ellesmek hakkinda ne diyor soyle bakayim?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalilarin yapmasi tuhaf degil tesettürlülerin zaten isi olmaz. Ne demek istedigimi anlamissindir umarim
00 Yorumla
+1 yılkapalı açık
ikiside insan ikiside kız ikisininde istekleri var
oky?00 YorumlaAfedersin ama benim gözümde asıl yollu kız kapalı oldugu halde sevişendir zaten acık kızınaşırı bir dini sevgisi olsa acık gezmez
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem