Nişanli ciftler öpüsebilir mi ya da ileri gidebilir mi?
Neler yapabilirler sizce seks konusunda
Neler yapabilirler sizce seks konusunda
evlenmeden verme kimseye kmseye güven olmaz kendinden baska kmseye güvenme :) nisanlıyken opusulur ama söyle bir durumda var benm bir arkadasımın abisi vardı kızla nisanlı denemek istedi kizi kızla öpusmusler flan kızdan istemiş kızda veririm demiş abisi nişanı atmış :) yanı erkeklern bazıları bu konuda kızı deneyebiliyo
burada millet teyze kizini s*kiyor sen nisanliyken nereye kadar gidilir diyosn helal sana
yengesini s. ken biliyoruz biz bu teyze kızına inanmıyor :D
Oldu tabi bazi sorulari gorseydin yani burada ben bir nisanlimla opusme filan dedim bazilari allahmis gibi yargiladi
nisanli olsan ne olacak olmasan ne olacak.. seks her daim yapilabilir.
Doğrumu , gerçekmi böylemi düşünüyorsunuz?
İleri gidilmez çünkü sonra nişanı atanlar oluyor. Bu da kötü yani.
Cevap
32Cevap
Eğer birbirlerine güvenleri tamsa ve aşıklarsa herşeyi özgürce yapabilirler bence. İllaki evliliği beklemenin bir anlamı yok. Sarılma, öpüşme o ana kadar zaten olmalı. Hatta sadece fantezi ve heyecan olsun diye bekareti ilk geceye saklayıp onun dışında sevişebilirler.
Oyle yapmayi düşünüyorz
Tatlım hayat çok kısa ve zaman çok çabuk geçiyor. Sevdiğin insanla her türlü mutluluğu zevki doya doya yaşamaya bak. Bugünler en zevk alacağınız zamanlar. Evlendikten sonra sihir bozulmaya başlıyor ve zamanla monotonlaşıyor cinsel hayat
İkili ilişkilerde olabilir bu eylemler yanlız bayanın tasaarrufunda olması gerekiyor evlilik amaçlı ilişkilerde öpüşmek olabilir fakat oda aynı şekide bayanın izni ile ve öpüşmek isterken o anın şehvetine kapılıp bakire ise bayan zarar vermemek gerekir.
bak sende diyorsun nişanlı diye yani daha evli değiller yani helal değiller böle olunca öpiüşmeside haram el ele tutuşmasıda yanlarında kimse yokken yanlız kalmalarıda dinimizce böle ama zaman artık dini kuralları malesefki yok sayma zamanı ondan sonra yık ayrıldım yok boşandım yok aldattım...
Sakin yapma bak Nisan ya bozulursa nilucak ya kaderindeki erkek degilse ölurum biterim deme yasaesin Allah ne diyor onsuz yasiyamam deme yasayitirim zaten niye acele ediyosun evleniceksiniz evliligin bir suprizu kalmiycak seks yaparsaniz hersey evlendikten sonra olsun bnce helal olarak hem gunahada girmessiniz
Neye dayanarak bir sınırlamadna bahsediyorsun?
Ama genel olarak şu cevap verilebilir.
Günahıda onların sevabıda onların, karakterde onların, hayatta onların...
bu nişan olayı zaten bir saçmalıkta her yönüyle birde böyle durumlarda kalkan vazifesi görüyor tamam biz seks yaptık ama biz nişanlıyız:))) iki yıldır nişanlı olanlar var bu sadece toplumun önünde işi meşrulaştırma yoludur
Sizin bileceginiz bir is ama hani ne olursa olsun fazla ileriye gitmeyin hem baaitlesmesin çabucak bitirmeyin herşeyi :-)
bnce olmamalı ama sanırım bn zor dururdum:) iş yüzükle değil evlilik cüzdanızla bitiyor gerçi onunlada bitmiyorda cüzdan şart :D
Bence ön taraftan yapma arkadan yap.. Ön için yanıp tutuşur o güne kadar :)
Evlenmeden önce bişeyler yaşamak istiyorlarsa nişana söze gerek kalmadan da yaparlar.
Müslümansa yapması günah değilse kişinin kendi sınırı..
Evlenmeden verme kanka verme kudursun senin herif :D
İlk gecenin heyecanını nirvanaya çekin :D
istediklerini yaparlar sonrada nişan atılır bişey olur kız ortada kalır bu yani
Bu olay senın vereceğin bir karar bacım millet söz falan takmadan gidiyor s. ks yapıyor
O tamamen kendi kararlari Nisan hatta evliligin garantisi yok :)
Öyle bir kural mı vardı ya ben neden bilmiyorum Allah ım çok bilgisiz kalmışım 😂😂
hey Allah'ım ya bize göremi yaşayacaksın hayatı? sorunun saçmalığına bakarmısın neyse birşey demeyecem ben :D
öpüşme sarılma beraber yatıp uyuma normal bence ama ileri gitmeyin derim ben nikah günü ayrılanlar var.
hayatta tek felsefen şu olsun mutlu olmak istiyorsun, göster ama elletme
Senin vermeye niyetin varda bize niye soruyosun
bu insanların inançlarına göre değişir.
bu sizin görüşünüz her çift farklıdır elbette :D
Benim görûşüm bu yani
düğün nezaman kaç ay var
barnak bile atarlar. sen ne diyon? :))
bnce ileri gitmesinler
Istedikleri b. ku yerler :D ikisine kalmış
Bu site için bu soru fazla :)
İyi nişan alın ve ateşşşşş...
Irz a geçilmediği müddetçe sorun yoktur