Arkadaşlar burnumu deldirmeyi düşünüyorum ama acıtır diye korkuyorum yaptıranlar varsa onların düşüncelerini öğrenmek istiyorum ..
Cevabın nedir?
2 gün önce deldirdim zerre kadar acımadı hatta istemesenizde gözünüzden yaş geliyo diye peçete verdiler gelmedi gece üstüne bile yattım ne acıdı nede piercing çıktı kulağımdan daha az acıdı ben kulaklarımı 8. Sınıfta falan deldirdim annem bebekken kıyamamış burnumu deldirdikten bir 2-3 saat sonra da küpe taktığı ve çok büyük olduğu için aldığım 5 liralık minik taşlı piercingimle değiştirdim ona rağmen hiçbir iltihap kapma morarma şişme olmadı ama arada pomad krem veya antibiyotikli yara iyileştiren kremlerden sürdüm sonra belki iltihap kapar diye
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba :) dusuncesi insani biraz tuhaf yapiyor, acitacakmis gibi geliyor ama en fazla kolunu cimcikliyormus gibi ufacik bir acisi oluyor.Bazilari sprey sıkıyorlar uyusturucu amacli, ama onsuz bile bir acisi yok. Yalniz dikkat et tam istedigin noktayi delsinler. Arkadasiminkini biraz farkli bi yerden delmislerdi, kapatti mecburen :) kolay gelsin.
30 Yorumla
burunda kulak memesinden daha çok sinir varsır daha çok acıtır, ayrıca kulak memesinde küpe taşımaya benzemez, bakımı zordur ::::: iltihaplanma olasılığı daha yüksektir
21 Yorumla- +1 yıl
Dostum benin şimdi şöyle kıkırdak doku sinir ve kan damarı bulunmayan bir bölgedir bu konuda bence bi anlaşma yapalım sonrasın da ise brun ya da vb kıkırdak yapıların deldirilmesin de çıkan bir kaç damla kan vs şeyler o kan aslında kıkırdak dokunun üstündeki deri ve dokudan gelir yani kıkırdak sinirli falan gibi söylenimler son derece yanlıştır bence araştırma yapıp bu konuda görüşlerini belirtmelisin. Vücutta herhangi bir yerin delimi hem insanın acı eşiyiyle hem de o bölgenin nerde bulunduğuyla alakalıdır umarım yardımcı olabilmişimdir.
+1 yılyok acıtmaz yani zaten makina ile yapıyolar ve acı hissetmiyosun ama sonradan iltahap ve mikrop kapma riskin var sevgilimin burnu şişmişti çünkü
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
34Cevap
hyr acımıyor. 2 buçuk yıl falan olcak benm. istemezsen kolay şekilde de geri kapatabilirsin ama bn hızmadan skılanı hiç görmedm. morarma şişme vs vs hiç yaşamadm temiz kullanırsan hızmalarını ii sterilize edersen bu tür şeyler olmuyor. onu ilk günkü kadar seviyorum =)
43 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatladı teşekkür ederim :)) peki kapatma işlemi nasıl yapılıyoki ?
+1 yıliki delik neyine yetmiyor. Neyse kafaya koymuşsun galiba. Bunu yapan sağlık ocakları falan var bildiğim kadarıyla, oralarda deldir ve enfeksiyonlardan koruyan krem var, eczanelerden alabilirsin. burnunu deldirdiğini ve mikrop kapmaması için krem istediğini söyle. Eğer sağlık ocağında yapamıyorsan kesinlikle çok çok steril bir yerde yaptır. Vücudu çok savunmasız bir duruma sokuyorsun mikroplar açısından. Eğer ortam steril değilse, daha önceden AIDS virüsü olan bir kişiden sana bulaşabilir. Bunlar olası şeyler. Bunları da aklında bulundurarak, adımlarını sağlam atarak yap bu işi.
20 Yorumlakrem sürüyolar ilk an bir 10 sny hafif acıyor sonra geçiyor 1 hafta içindede iyileşiyor zaten hızmanı hergün yerinden oynatman gerekiyor kıpratmazsan kuruyor acıyor azcık ama öyle ayyyyy ölüyorum acısı değil hafif bir sızı. 4 kere deldirdim burnumu kapattım en son 6 senedir duruyor :)))
20 YorumlaBazı yerlerde tabancayla deliyorlar ama iğneyle deldirmek lazım tabii gerçekten temiz bir yerde... Deldirdiğin gün yüzünün o yarısını hissetmiyorsun :) 3 hafta anibakteriyel kremle bakımı iyi yapmak lazım sonrasında aynada gördüğün zamanlar haricinde varlığını unutuyorsun
10 YorumlaTam 4 kez deldirdim şu an kullanmıyorum. delinme anında çok az acı duyarsın hatta kulak kadar bile değil. nerdeyse yok gibi. Tabanca yerine elle deldirirsen o acı da yok. En büyük sıkıntı vucudun kabul edecek mi ? benim her seferinde enfekte oldu ve çıkardım. Ardından antibiyotik tedavisi vs. Gümüşe allerjin varsa yine sorun oluyor
00 Yorumlayok canım acıtmıyo ama enfeksiyon kapma riskin var. benim burnumdaki delik kendiliğinden 2 3 gün hızma takmazsam kapandığı için 1 yılda toplamda 3 kez deldirmek zorunda kaldım. Sonrada ben vazgeçtim hem hevesimi de almıştım o zamanlar 17 18 yasındaydım şimdi 23 yasındayım iyikide kapanmış diyorum çünkü insan sonradan ben bunu nasıl yapmısımm diyebiliyor yani kararını iyi ver ileride pişman olmayacaksan eğer deldirmeni öneririm.
01 Yorumla11 tane piercingim var ve en az acıtan yer burun emin ol. Takıcı da deldirmek gibi de bir hataya sakın düşme işin uzmanlarına yaptır. Bu iş için sterilizasyon ve profesyonellik çok önemlidir o zaman ağrı sızı da iltihap gibi problemler de doğmaz.
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılUzman derken
+1 yılBen burnumu 4 ay önce falan deldirdim çokta memnunum okulda da anlaşılmasın diye küçük siyah bir hızma takıyorum ben gibi duruyo o yüzden bişey demiyorlar acısı var ama fazla değil bence
10 Yorumla
+1 yılAcısı yok ama ben deldirdikten yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sonra denize girdim ve orada hafif yerinden oynadı onu sokmaya çalışırken acıdı akşam evde düştü takarken tekrar acıdı yani sadece takarken acıyor o da zaten bir süre sonra tamamen iyileşir ben deldireli sanırsam 8-9ay oldu ama hala hızmamı değiştirirken acı var
00 YorumlaBende deldirdim burnumu fakat burun derisi iki katmış ve benim sadece 1. Katina kadar gelebilmis hizmam o yuzden icten sivilce buyuklugunde sislik var şu an hizmayi cikardim ve kapanmasini bekliyorum tekrar deldiricem acisi yok bir anlik hafif bir sizlama ama cok dikkat edilmesi gerekiyor ben ilk deldikleri kupeyi 2. Gun cikardim o yuzden delik tam olusmadi o yuzden yoksa dikkatli ve hijyenli bakim yapilinca bir problem olmuyor
00 Yorumla
+1 yılben deldirdim. netten tabancayla deldirilen burunlara bak canım aynen ordaki gibi bir anlık sarsılıyosun ama o deldirme acısı gectikten sonra normal olark burunun delik olan tarafı biraz sızı yapar, ha bakımıda cok onemli iltihap falan kaparsa emin ol deldirdigine pisman olursun. iyi gunler :)
00 Yorumla
+1 yılBen dun kendim deldim hic acimadi kupeyle deldigim icin biraz zorlandim sadece piercingciye deldirmedim cnku birden karar verdim kndi kndime denerken delindi hizmami takdim şu an biraz sis ve deydigimde hafif acior kuzenimde bir kac yil once kndi deldi bir sıkntı olmadi onunda bole oldu gcti krem suruyorum ztn kapanmadan iylestirirsem iyi olcak hemen kapancak gbi oluyor biraz takmayinca ama delerken acimior bide piercingci dlerse hic acimaz bnce sprey skior cnku 😊
00 YorumlaDeldirmek degilde deldirdikten sonra temiz tutmazsan iltihaplanır o acıtır. Bide piercingi arada oynatman lazim cok acisada yoksa kabuk baglar etrafı oynatamazsın daha
00 YorumlaBen iki uç yil önce bir kereye mahsus burnunu deldirmistim. O nasi aci idi öyle burun kikirdagi sonuçta nevrim dönmüştü. Bir kaç ay hizma taktim sonra biraktim kapandi ^^
00 YorumlaKanks profesyonel birine yaptır benim arkadaş yaptırdı acı çekmedi ama profesyonel olması önemli. Bilmediğin yerde deldirme. Çok acımaz korkma yani. Kulak deldirmişsindir küpe için aynı şey.
00 Yorumla
+1 yılBugüne kadar göbeğimi kıkırdağımı ve kaşımı deldirdim hiçbiri burun kadar acımadı. İyi bir yere deldir tabancayla değil iğneyle deldirmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBen yaptirdim hic acimiyor ama igneyle deldir tabancayla yapmay iglesmesi öyle cok uzun sürüyor aciyor biraz ama fazla degil iki dkkalik is.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİmm peki memnun musun
istersen önce bir süre deliksiz kullanılan hızmalardan kullan. kendini iyi hisseder ve öylede beğenirsen acısını düşünmezsin.
00 Yorumla
+1 yıl7 yıl önce deldirdim.Çok acıdı,kanadı,enfeksiyon kaptı... Ama her şeye rağmen mücadele ettim. :) 7 yıldır uyurken bile çıkarmıyorum.Şu anda burnumda hızmam. :)
10 Yorumla
+1 yılyapma nolur ya başka yerine falan yap burun ciddem itici duruyo güzelliğinizi bozuyo
00 YorumlaArkadasmdan biliyorum acitiyormus ama deldir cok hos duruyor
00 Yorumla
+1 yılFazla acımaz, olağandışı bir durum olmadığı sürece sorun da çıkarmaz.
00 Yorumla
+1 yılKıkırdak dokusu asla iyileşmeyeceğinden kolaylıkla enfeksiyon kapar . Grip olursan işkence :(
00 Yorumla
+1 yılZikir diye karnını deşenlerle, estetik diye burnunu delenleri bir görüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAcitiyo krem falan surseler de benim gozumden yas gelmisti😢 gumusculer taki tokacilar deliyor 5 liraya deldirmistim ben
03 Yorumla
Gizli SoranVen de çok istiyorum ya
Hevesini al sıkılırsan cikarttin mi iki haftada kapaniyor zaten 😄
Gizli SoranTamam yarın yaptırıyım o zaman teşekkür ederim :)
Acisi kisiden kisiye degisir kiminin cok kiminin az acir. Zatn sprey skiyolar bn iki defa deldirdim hic acimadi ama iltihap kapinca cok kotu oluyo
00 Yorumla
+1 yılbence deldirme derim allah korusun enfeksiyon falan kapar burnundan olursun
ama çok istiyorsan sen bilirsin
sağlık açısından bence iyi bişey degil00 YorumlaDeldirirken ağlamıştım fakat sonrası mükemmel oldu. Abartmışım, sen bu hatayı yapma.
00 YorumlaYok ya acıtmıyor sadece 1 damla göz yaşı akar korkma.
00 Yorumlagüzel durur ama acıtır
her güzelin bir acı tarafı vardır :)00 Yorumlahiç acımıyor. Göbeğimde aynı şekilde hiç acımadı acıya dayanıklıyım
00 Yorumla
+1 yılinsnın bi yeri cizilince acıyo kaldıki burun, bence çok acır
00 YorumlaBurnun guzelse deldir derim. Hayir fakat iltihap kaparsa kotu olur dikkat etmek gerek.
00 YorumlaAcimsz merak etme ailen karşı sanirim ama bu tarz bir şeye .ozelliklide annen.
00 Yorumla
+1 yılben deldirdiğimde acımamıştı.Küçük bi sızlama oluyor oda çok oynamazsan hızma ile geçiyor iki güne.
00 YorumlaDelidire deldire delinmeyen yeriniz kalmadi be. Yakinda korkuyorum rihanna gibi meme ucuna vida takicaklar
10 YorumlaBen hiç hissetmedim tabi deldirdiğim yer çok iyiydi, işinde usta olan birine yaptırman lazım ve soğutucu sıkar veya krem sürerlerse uyuşmadan delmelerine izin verme
00 Yorumlailkte çok acır ama sonra alışıyorsun ayrıca çok yakışıyor ^^
00 Yorumla
+1 yılBurunun zaten delik degil mi kanka neden deldiriyosun
10 Yorumlabilmem ve bilmem. ama yakışır ... hızma takacaksan yakışır yani ...
00 Yorumla
+1 yılBende bu aralar çok deldirmek istiyorum fakat iltihaplanir mikrop kpar vs gibi nedenlerden korkuyorum
10 Yorumlaİğneyle deldirmek daha sağlıklı ve acısız diye duydum ancak iğneyle nerelerde deldiklerini bilmiyorum bilgisi olan var mı
20 Yorumla
+1 yılbence deldirme. deldiren çalışma arkadaşım pişman. artık hızmayı çıkarmak istiyor ama çıkarınca delik durduğu için artık mecbur takıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hiç girme o işlere. mikrop kapar şişer morarır ağrı çekersin. sonra bi gün bir çıkarırsın kocaman bir delik. iğrenç bişey
10 Yorumlabenim delik değil ama kuzenim deldirmişti kulak deldirmek gibi diyordu.şu aralar bende deldirme düşüncesindeyim
00 YorumlaBen deldirdim kapandı iki gün takmadım diye hem de değmez
10 YorumlaEh iraz uyusturduklari icin az bisey aciyo bende yaptirdm cunku.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yaptırdım canım sinek ısırığı gibi korkulcak bişi yok merak etme
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Kulağını deldirmekten farklı bir acı değil.
00 Yorumlao kadar acıdan nolcak .. bende dusunuyorum bakalm.
00 Yorumlaacısıda öldürmez ama bence yaptırma pişman olursun
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden pişman olurum ki .s
+1 yılNerdeyse hiç acımıyor
00 Yorumla
+1 yılilk 10 sn acıyo gecıyor
00 Yorumla
+1 yılHizmaya mi kafayi taktin
00 Yorumlaacır acır elleme burnuna
00 Yorumlabir iltihap kaparsa ufff fena yamultur 😆😆
00 Yorumlakulak deldirmek bile acıtıyor
10 Yorumla
+1 yılBurnuşun akıp da silersen... neyse devam edemicem.
00 Yorumla
+1 yılEn çok acıyan yer burun cunku sert kıkırdak var
03 Yorumla- +1 yıl
deldirdinmi ki?
- +1 yıl
Evet deldirdim ayrıca deldirmekle de bitmiyor iltihap kaptı ve ben de daha fazla acı çekmemek icin birsey takmadım kapandı su an
+1 yılDeldirme bence mıknatıs daha iyi olur
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem