İki hafta sonra dugunum var. Şimdiye kadar iki defa ilişkiye girdim ama bakire değillerdi. Gerdek gecesi kızlık zarı yırtılması çok acı veriyormu?
Cevabın nedir?
O kadar büyütülecek boyutta bir acı değil bir anlık sinek ısırığı kadarcık bişeydir ama sabna şöyle bir tavsiyemo olur birden sokmaya kalkma uzun bir ön sevişme ile karını rahatlat gevşesin her kadının zevk noktaları vardır bu noktaları sevip okşayarak emerek yeri gelir yalarsın şişte boyun, dudaklar memeler gerdan omuz başları göbek bacakların iç kısımları apış arası vajina ve klitoris bu saydığım zevk noktalarını okşa sev öp yala em eşin sevke geldiğinde sulanıp iyice kıvama gelince yavaş yavaş kafasını içeri sokarsın bekaret bozulunca birkaç gğün yapmayın iyileşene kadar sevişin sarılın brbiriize uyuıyun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHersey sende bitiyor basta bunu bilerek devam etmelisin on sevismeyi uzun tut tam doruk noktaya geldigi zaman aldigi zevkden ve islanmasindan dolayi kasilmalar azalir vede duvarlar yumusar iste o an yavas yavas esinin bunu yapmasini sagla sen degil o yapsin cok abartilacak bir konu degil erkek işini bildikten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcele etme önce onu rahatlat ona amacının cinsellik değilde onu sevmek olduğunu hissettirerek yaklaş. Zaten sen ona böyle yaklaşınca onun korkusu geçip oda seni isticektir. Bu gece asla unutulmuyor o yüzden oldu bittiye getirme uzun uzun sevişin. Sonra eşin zevkten acıyı hissetmicektir bile. Öyle 2-3 gün yürümekte zorluk çekeni de anlamıyorum. Ben evlendikten bir gün sonra bir sürü büyüklere el öpme ziyaretine gittim bir gün sonra da balayına çıktım ne Ağrı ne sancı Ne acı hissetmedim
22 Yorumla
Soran+1 yılSizinki iyi geçti sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet keşke o güne geri dönsem. Şuanda mutlu bir hayatım var çok şükür ama o günlerin tadı bambaşka
+1 yılBenim çook canım yanmıştı. Çünkü benimki acele etmişti. Öküz ya. Bak aklıma geldi sinirlerim bozuldu 😐 nys. Karını germe rahatlat. Ön sevişmeyi oldukça uzun tutun. Bu iki taraf içinde iyi olacaktır. Zaten o sırada zevke gelmiş olacaksınız. Sonra birbirinizi isteyeceksiniz 😉 sen yavaş yavaş gir işte acele etmeden. Bence ilk gece yapmayın. Yatın dinlenin. Sabah ya da o gece yaparsınız rahat rahat
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyeniz için saolun. 😊🤗
- +1 yıl
Rica ederimm 😊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHönk diye dalma kıza. Nazik ve kibar ol. Çünkü o anı hayatı boyunca bir defa hiç unutmayacak benim gibi. Ağrı olur. Sen ne kadar sevecen ve hoşgörülü olursan bu durumu çabuk atlatır.
35 Yorumla
SoranAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
İşte erkekler bu yüzden hayati boyunca unutmayacağı için bakire kız istiyor Emin’im şu yorumları yazan bazı kızlar evlenmeden önce yaşamıştır başkası ile ve asıl saçma olan evlenmeden her önüne gelenle ilişki yaşamayı çağdaşlık modernlik kültürlü ve ülkenin ileriye gitmesine yardımcı oluyor demesi ve rahatça herkesle ilişkiye giriyor hatta üniversite de erkek arkadaşı ile beraber aynı evde yaşıyor üniversite bitmeye yakın ayrılıyorlar bu fikre karşı olanlara tepki gösterenlere geri kafalı cahil mağara adamı dinci diyorlar
Soran+1 yıl@1991Kararsız kardeşim fikrini ayrı bı şekilde yaz. Buraya yazmama gerek yok. Sana bunu soran mi oldu şimdi
- +1 yıl
Ben zaten sana demedim üzerine alınma kız arkadaş unutulmaz an dedi ona hak verdiğim için buraya yazdım sana yazsam sorduğun soruya cevap veririm herşeyi üzerine alınmana gerek yok sana söylemiş olduğum seni ilgilendiren bir konu yok sadece öteki arkadaşım yorumunu doğru haklı bulduğum için yazdım anladın kardeş
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce birliktelik yaşamak kişinin kendisinin verebileceği bir karar. Bence evlenmeden ilişki yaşamak bana göre önemli değil. Ama erkeklerin çoğu bu konuda biraz sığ.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ağrır biraz ilk gün ağrılı gezer. O yüzden ağrı kesici vermen lazım sabah eşine.
23 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeniz varmiydi bu konuda?
Cevap sahibi+1 yıltecrübem yoktu eşimle evlendiğimde ilkimi yaşadım. Aslında baya korkmuştum ama onun bana sevgisini hissettiğimde korkum geçmişti sadece sabah ağrılar oluyor kasıklarda. Genelde kişiden kişiye değişiyor ama nazik olmada fayda var.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok aşırı olsaydı kimse evlenmez bu kadar çocukta doğmazdı yaniabartılıyo ya
128 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız ama ben eşimi düşündüğüm için soruyorum tabiki. Tavsiyeniz var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılNazik olunmalı yavaş ve bol uzun sevismelibozduktan sonra zorlamamalı bitirilmeli deniliyo
Cevap sahibi+1 yılÖn sevisme uzun olmalı birde bozunca bidaha yapma iki ğç gün dinlenmeli toparlamalı orası
Soran+1 yılAnladimm. Sizin bir tecrubeniz olmusmuydu peki?
Cevap sahibi+1 yılHayir ancak bende çok düşünmüştüm merakla araştırdkm bilgi edindim az çok bakireyim çnk
Soran+1 yılPeki hiç oral yapan oldu mu sana. Ben yaptım eşim olacak kisiye. Çok hosuna gitmiş ama tedirgin olduğu için fazla bişey anlamadığını soyledi
Cevap sahibi+1 yılHayır hiçbi şey yaşamadım ama isterdim eşimin yapmasını Ayrıca doğru dille bozulabilir haklı
Soran+1 yılMast yaparken bile bozan olduğuna göre haklısın 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet ama ön sevisme olmalı oral değil bir tek onu tamamen gevşet öp okşa sev
Cevap sahibi+1 yılAyrıca minyonsa zayıfsa daha hassas davranman lazim nazik kibar romantik
Soran+1 yılTavsiyeleriniz için gerçekten teşekkür ederim saolun. Başka bir sorunum olursa tekrar sana sormak isterim.
Cevap sahibi+1 yılİlkinde bu arada içine boşalcak kadar yani ilişkiye girmemelisin bozup çıkman lazım
Soran+1 yılBen kondom kullanamıyorum ama 😔
Cevap sahibi+1 yılYok zaten ne kondomu ya en iyisi sonrasında dr dan düzenli hap vs kullanımı olur
Soran+1 yılHaplar da kısırlığa yol açıyormus. Biz iki yıl çocuk yapmak istemiyoruz işimiz gereği. Bu konuda işim çok zor sanırım. Ve eğer mümkünse bu konuda bana fikir verebilirmisiniz
Cevap sahibi+1 yılİşin gereği derken asker polis bile olsan senesinde hamile kalınıyo zor biraz yani
Soran+1 yılSizi takip etsem olurmu. İşler biraz karışık. Burda paylasmasam?
Cevap sahibi+1 yılNasıl olcak o
Soran+1 yılGizliden çıkarsan hemen tkp atarim
Cevap sahibi+1 yılÇıkamam ki
Soran+1 yılÇıkıp 2 dakikada hemen gizlenin tekrar
Soran+1 yılYorumun sağ üst tarafındaki 3 noktaya tıklayınca gizliden cik yazar
Cevap sahibi+1 yılTamamda istemçyorjm beğeneyim ordam görürsün
Soran+1 yılOlur tamam
Cevap sahibi+1 yılNoldu😂
Soran+1 yılBegenmedinki soruyu
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yılTamam yazdım şimdi 😊
+1 yılHayır insan gibi davranirsan karşındakine acitmazsin. Yavaş yavaş ona sorarak yapman gerek. Hayırlı olsun bu arada
01 Yorumla- +1 yıl
Baksenn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir değilsin bakireyle evlenicen ne diyelim umarım arkadan bol bol vermiştir
34 Yorumla
Soran+1 yılSende gerizekalilik mi var. Soruyu bidaha oku bakalım ben ne sormuşum
Cevap sahibi+1 yılBenimde cevabım gayet mantıklı
Soran+1 yılO mantık senin zeka seviyene göre 👍
Cevap sahibi+1 yılİğrencsinn
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden biliyosun bakire olduğunu mk :d
648 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ileri gitmeye çalıştık biz. Ve ben oral yaparken bakire olduğunu gördüm çünkü
Cevap sahibi+1 yılGözünü oraya mı soktun :D
Soran+1 yılDilimi soktum. Sana hiç oral yapan olmadı galiba
Cevap sahibi+1 yıldilini bakire kızın içine mi soktun :D ee ne alaka şimdi
Soran+1 yılSen hayatında hiç oral yapmamissin galiba. Yapsaydın bunları soylemezdin
Cevap sahibi+1 yılKardeşim diyorum ki bakire olanda olmayanada oral yapılıyor ne alaka? Bu kadar insan bakire olanı anlamak için evlenmeden önce dillerini oraya soksunlar o zaman :D
Soran+1 yılBende diyorum ki bakire olduğunu anlamak için işi bilen adam oral yaparken bile bunu anlar. Git istediğine sor
Cevap sahibi+1 yılKesin öyledir sen çok boynuzlanırsın söyliyim :D bye
Soran+1 yılSeni de boynuzlayan olur elbet 👍😊😊
Cevap sahibi+1 yılBu yazdıklarından sonra senin boynuzlanma ihtimalin benim boynuzlanma ihtimalimden daha fazla gibi görünüyor :D
Soran+1 yılBu zekayla senin ne kadar boynuzanacagini da tahmin etmek zor değil 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılTamam tecrübeli dil sokmasıyla bakire bakire değil anlayan zeki kardeşim sen değil ben boynuzlanırım hahahah :D
Soran+1 yılSen git mast yap ancak. Başka biseyden anlamazsin
Cevap sahibi+1 yılSende git dilini oraya sokup bakire mi değil mi onu anla zekiiiii
Soran+1 yılBen anlıyorum en azından 😊
Cevap sahibi+1 yılya he :d
- +1 yıl
Vajinaya dikkatli bakıldığında bakire olup olmadığı anlaşılıyor
Soran+1 yıl@In_flames_ yorumun için gerçekten teşekkür ederim hanfendi. Bu arkadaş anlamak istemiyor dediklerimi
- +1 yıl
Bilmediğindendir. Bşy olmaz 😊
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ Vajina bakldğında anlaşılıyorsa niye kızlk kontrol var g*erizakalılar sinir etmeyin beni cahiller defolun gidin buradan apta*llar
- +1 yıl
Kızlık kontrol bambaşka bşy. bir araştır istersen.
Ayrıca neden kötü konuşuyorsun ki. Yaran mı var ki gocunuyorsun. Bilmemek ayıp değil ki. Söylüyoruz işte sende öğrenmiş oluyorsun. Terbiyesizleşme lütfen. Burda kimse sana hakaret etmiyor. Sende kimse hakaret edemezsin. Kendine gel
Soran+1 yıl@In_flames_ şikayet edelim arkadaşı bence
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bu işin doktoru var gelip burada bana kızlık zarı muaynelerinizi anlatmayın dünden beri aynı muhabbet hala bilmemek ayıp değil gibi apt*lca şeyler söylüyorsunuz g*erzikalı mısınız nesiniz? Kızlık zarı muaynesi farkı ne? Doktor anlıyor bakınca anlaşılsa sizin gibi doktorların gözünden o zaman kimse doktora gitmezdi burada oturup neyi anlatyorsunuz bana ya çok bilmiş gibi? şaka gibii
- +1 yıl
Ettim zaten.
- +1 yıl
Canım ben çocuk gelişimi mezunuyum. Vücudumuzu senden çook iyi biliyorum. Konuşma o yüzden boş boş yol
- +1 yıl
Yol al
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ Kesin öyledir cahil defol git yanıttan zaten bu ülkenin en büyük sorunu kendini doktor öğretmen sananlar olmuştur bizde onları cahil kategorisine alıyoruz
- +1 yıl
Acınacak haldesin. Yazıkk 😏
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ Aynen akıllı bilgili kızlık zarı kontrol doktoru
Soran+1 yıl@In_flames_ bırak ugrasma cahille. Kimbilir daha 15 yaşında falandır
Cevap sahibi+1 yılBunu vajinaya dilini sokarak anladığını iddia eden kişi mi söylüyor ilginçç
- +1 yıl
Adam öyle bşy söylemiyor. Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun
Soran+1 yıl@In_flames_ kendinizi yormayin anlaması zor bu yaşlarda.
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yıl@In_flames_ eğer musaitsen ben sana özelden sorayım mi.
Soran+1 yıl@In_flames_ TKP ettim seni
Soran+1 yılYazamıyorum senin yazman gerekiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılÇok komiksiniz dar kafalılar bir halt bildiğiniz yok biri bakınca anlıyormuş biride dil sokunca vay be insanlar sizin dilinize ve gözünüze kalmış desenize
Soran+1 yılHe canım hee
- +1 yıl
Ne bu kıskançlık 😏
- +1 yıl
bir çekememezlik bir çekememezlik. Yazma daha git ya. Geri kafalı ezik
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ Kıskançlk mı? Ortada kıskanılcak ne var :D Ancak dalga geçiyorum sizinle bence sizde kendinize üzülün başka alanlara dil falan sokup rezil etmeyin kendinizi
- +1 yıl
Bizde seninle dalga geçiyoruz farkında değil misin 😏 yazma artık sus git ya. Gizlenmişsin car car konuşuyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ Dalga geçtiğim bir insanı kıskanmam tabi sen öyleysen bilemem :D
- +1 yıl
Ayy evet canımm çook kıskandım seni 🙄😏😏
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ Evet
- +1 yıl
Seninle uğraşamicam ezikk bb
Cevap sahibi+1 yıl@In_flames_ naaaş cahil
Acılı oluyo ve 1 hafta yara iyileşmesi lazım yani 2-3 ilişkiniz acılı geçer
17 Yorumla
SoranBol bol oral yapmam iyi olur sanırım degilmi
Soran+1 yılAnladimm. Zaten en son yaptığımızda oral yaparak iki defa boşaldı. Sanırım gevşemesine yeter bu
Soran+1 yıl@esmaa9 peki ilk ilişkide içine bosalmam hamilelige sebep olabilir degilmi. Genelde ilk gece hamile kalma riski düşük diyorlar ama
Soran+1 yılAnladimm saolun 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Artık bol bol kadın dırdırı çekmeye hazırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle olacak 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani
22 Yorumla
Soran+1 yılSizin başınıza geldi mi böyle bir durum?
Cevap sahibi+1 yılEvet anlayışlı olman gerekir incitmeden kırmadan yavaş yavaş
+1 yılbazılarında evet
16 Yorumla
SoranTecrubeniz var mı peki ya da yavsiyeniz?
- +1 yıl
bodoslama dalma kadını önce iyice alıştır
karşında duyguları olan biri olduğunu unutma
ilk gün istemezse zorlama
elbet olur
Soran+1 yılTeşekkürler saolun
- +1 yıl
ricalar hayırlı olsun Allah pişman etmesin verdiğiniz kararda
Soran+1 yılAmin insallah
Soran+1 yılTKP attım sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır , hafif bir acı geliyor sadece.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe avradına söyle kucağına otursun böyle girip çıkıyormuş gibi yapsın bir anda girer zAten yarrakk ve bozulur amcığınn zarı.
Merak etmesin çok acımıyo.- +1 yıl
Baksen tecrübe
Soran+1 yıl@Çılgınbebe erkek la bu. Hangi kadın böyle yorum yapar sence
- +1 yıl
Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılHayır be kızım gercekten
Cevap sahibi+1 yılÖyle vajina penis kullanmam erkeğimede böyleyim ben kibarlığa gerek yok sertlik hayvanlık severm
Soran+1 yılHayvanligini git kocana yap. Sapıklık yapma sorunun altinda
Cevap sahibi+1 yılHasktr ordan
Gerdek gecesini soran kendi suçlu ben.
Daha ergen olduğun belli hadi git hayal dünyanda gerdek gecesini yaşa sen bebe
Soran+1 yılBen sana hayvanlık nasıl yapılır diye sormadım. Terbiyeli konuş. Soruyu da iyi oku ve seviyeli ol. Kendi kendini aşağılıyorsun
+1 yılöyle diolar kaganlaştırıcı al
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ilginç bunu sen mi soruyorsun
02 Yorumla
SoranYok mahallenin muhtarı sordu 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları acımasından hoşlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe bakire olduğuna eminsin yani nişanlınin
02 Yorumla
Soran+1 yılHe eminim.
Cevap sahibi+1 yılİyi gardaş 😂
+1 yılabartılı değil
10 YorumlaBiraz
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen nedir? Tecruben var mı bu konuda?
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler