Evet büyüme devam eder , östrojen salgısı bu dönemde artış yapar bu da hem meme hem de kalçada dolgunluk yapar, meme de hassayiyet olur ucuna sütyen , tişört değince bile ağrı olabilir zamanla geçer
Hayır ne alaka büyüme devam eder , gebelik olunca doğum öncesi artış devam eder, dengeli kilo alımında da büyüme devam eder doktorum bu arada salla miyorum
Ben geçen yıl radyasyonlu teknikler çok yptm doktor 17 yasnda oldgmu soyleyince cok zararlı dedi neden cektn ozaman dedim ( gelecekte sorun yapçak dedi) ama burdaki doktorlar çokk bilgisiz o yuzden acaba buyumem durdu diye düşündüm baya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu yaşta büyümeye östrojen etkisi ile ağrı şişlik dolgunluk olabilir korkulacak birşey yok regl döneminde bu hassasiyet artar
Bu yaşta göğüs büyürmü? Aslında çok küçük göğüsüm vardi bu ayda büyüdü biraz
Evet büyüme devam eder , östrojen salgısı bu dönemde artış yapar bu da hem meme hem de kalçada dolgunluk yapar, meme de hassayiyet olur ucuna sütyen , tişört değince bile ağrı olabilir zamanla geçer
Birşey sormak istiyorum kızların ergenliği 16 yaşındamı bitiyo? Ergenlikten sora büyümez diyenler de var bide
Hayır ne alaka büyüme devam eder , gebelik olunca doğum öncesi artış devam eder, dengeli kilo alımında da büyüme devam eder doktorum bu arada salla miyorum
Ben geçen yıl radyasyonlu teknikler çok yptm doktor 17 yasnda oldgmu soyleyince cok zararlı dedi neden cektn ozaman dedim ( gelecekte sorun yapçak dedi) ama burdaki doktorlar çokk bilgisiz o yuzden acaba buyumem durdu diye düşündüm baya
Nerede yaşıyorsun ve radyasyonlu tetkikler derken BT gibi mi ayrıca tetkik niye Yaptın yani şikayet neydi, dilersen Dm den de yaza bilirsiniz
İnstaniz var mı efendim
Azerbaycandayim Şu an ve baya agri sonuclaro bide kaza geçirdm diye
5 kere röntgem 1 kere baş boyn bt aldlar
Sonra zararlı dediler üzüldüm çok..
aydmr. ozn
Knk regl zamanın geliyordur
Artık öğrenin şu bedeninizi😪
1 hafta var amaa
tamam normal bir durum regl yaklaşınca ya da regl sırasında olan bir şey 😪
Anldım teşekkür
Regl döneminde ya da regl yaklasinca oluyor ona dikkat et o normal. Onun harici bende bastirinca aciyor
Bastirmasam acımıyo ama hep mememi elmle bakıyorm kitle var mı diye yok ama acıyo
Regl geliyor hazırlıkyap knka 🤭🤔
Teşekkür 🥰
Rica ederim 😍
Yardım lazım sa gt yap bna 😉
Geliştikleri için oluyor
Meme muayenesi yaptın mı
Nasıl bir acı görmek gerek
Reglin yakın mı
Evet 1 haftaya falan olucak
Ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım?
Gizli ol spr burdan yazamam
Nick seni gizli tutuyor sorun olmaz ki tkp yap
Hayr
Tamam sen bilirsin
evet bazen
Neyden oluyo o?
Acıya alistirsana
Ne
Anlayisin mi kıt
Nasl alıştırıyım çok hassas
Testisler kadar hassas değildir sonuçta Acidikca üzerine gideceksin alisiyo sonra.. Hemde acı eşiğin yükseliyo hafif acıları takmıyorsun
Teşekkürler
Rica
Biri mi emdi
Sevgilim hep emiyo ama acıtmadan ama yinede emince huylanıyom acıyo