Soru şudur, "13 cm evlenilemeyecek kadar küçük mü?" Evet ya da hayır, gerekçesiyle... Budur istediğim. Sanki şahsınıza hakaret ettim, amma bozulan oldu :D.
Tamam öldüm, vurmayın!
Eğer nişanlınız bu durumu sizinle paylaşmışsa bu sebeple kompleks geliştirmiş olabilir. Çünkü türkiye standartlarında bir ortalama ve sorun olacak bir penis boyutu yok ortada. Bu da evlilik hayatınızda cinsel ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Açık açık herşeyi konuşmalısınız, olay sadece penis boyutu ile mi kalıyor, yoksa eşinizin cinselliğe yönelik kompleksleri, korkuları var mı konuşma sırasında anlamaya çalışınız. Bu durumda sizin yapacağınız en doğru yaklaşım konu ile ilgili herhangi bir rahatsızlığınızın olamayacağını, onu herşeyiyle sevdiğinizi ve kabul ettiğinizi göstermek olacaktır.
tavsiyem çocuga bir kere ver. işine gelirse evlenirsin baktın sana göre çok güççük geldi bu ürünün XXXL olan modeli piyasada dolu . onardan begendiğini alır onunla evlenirsin be güzelim . sorun yok no problem .
:)
9-10cm dölleme için gereken asgari boyut. türkiye ortalaması 13-14 cm zaten. dolayısıyla normal bir penis boyu bahsetiği boy sevgilinizin.
19 cm ise ortalamanın epeyce üstünde. ama vajina boyu 12-18 cm arasındayken anatomik olarak mideye kadar uzanan bir penis dahi olsa zevk hissedebilecğeiniz kısım vajina boyu kadar zaten.
büyük penisin en büyük artısı pspkolojik çekiciliğidir herhalde bir kadın için yoksa çok aman aman bir şey mi sormak lazım bir bilene bir yiyene :)
artık kopyala yapıştır yapacağım. her yerde aynı soru. ölçüsünde sorun yok. 8cm-17 cm arası cinsel ilişki ve gebe kalma konusunda elverişli ölçüler. 8 cm den aşağısı ve 17 cm den yukarısı sorunlu. 17 den yukarısıda ağrı yapar. sen kendi rahim derinliğin kaç santim biliyormusun. en derin rahim 9 cm. yani o penis senin rahimi 4 cm esnetecek demektir.
kafanı yorma. ideal sınırlarda.
Cevap
33Cevap
bence insanların tepki göstermesinin gerçek sebebi :
nişanlın ile aranda geçen ve nişanlının özveri göstererek sana yaptığı mahremiyeti olan açıklamayı burada herkesin içinde paylaşman...
aynı şeyi o sana ""benim nişanlımın ... 'leri şu kadar, iyi mi yeter mi güzel mi acaba , ne düşünüyorsunuz nişanlımın ...'leri hakkında""" diyerek yapsaydı en düşünürdün ?
Gizli kullanıcıyım. Kim ne tanıyacak onu ya da beni?
konu tanımak değik ki , yapmış olduğun eylem yanlış , öyle olmasaydı kimse bu şekilde konuşmazdı değil mi ?
böyle mahrem (sadece ikinizin bilmesi gereken ) bir konuyu paylaştığın zaman her türlü yoruma hazır olmalısın...
iyi de kimseye sormazsam nereden bileceğim? onun tek dediği "haberin olsun, ona göre evlen benimle" idi.
tamam işte senin haberin olsun demiş ,bizim değil ... gidip herkese sor bakalım diyecek hali yoktur sanırım..
e peki nereden bileceğim? anneme mi sorayım?
nişanlını seviyorsan , aşıksan , kimseye sormana gerek yok...
ölmene gerek yok bilgi almak istemen de normal ama soruyu başka yere çekenler seni ürkütmüş biraz, fark etmez, sorunda yaratmaz... evlenebilirsin. ancak kuzeninin eşininkini bilmen enteresan ben oraya takıldım. siz kadın milleti neler konuşuyorsunuz bir araya gelince diye baya bir endişelendim :D
eşin bunu neden böyle özgüvensiz bir şekilde söyledi onu anlamadım ben. türkiyedeki çoğu erkeğin penisi 13 civarı. ulan ömründe penis görmemiş kızlar büyüklüğü kafaya takıyor ya abi kezban olmak başka bişey yemin ediyorum :D
nişanlımın penisi 13 cm olduğuna göre , kuzenimin eşinin penisi nişanlımınkinden 6 cm daha uzundur. kuzenimin eşinin penisi kaç cmdir? bu duruma göre benim vajinam kaç cm derinliğindedir ve nişanlımın pesini beni doldurabilirmi? çok güzel bir öss sorusu size...
13 rakamı uğursuz bir rakamdır bence kesinlikle evlenmemelisin onunla
+1
:D
O sana neden Adriana ima değilsin dedimi? Hiç hoş değil , penisi içinmi seviyorsun adamı? Ben evlenmeden bilmiyordm bile kaç cm lduğunu senin gibi merakta etmedim yetermi diye.
erkeklere noluyo anlamadım,penis boyunun lüzumuu sizi neden ilgilendiriyor.bunun cevabını kadın bilir,her soruya atlamak zorundamısınız,kızın canını sıkmışsınız...13 santim normaldır canım,boyun önemi yok çok ince olmasın yeter.aşırı derecede istekli değilsen hiç olmasa bile olur.sexshoplar penis kaynıyor herboy ve ebatta
boyu değil işlevi önemli. 13cm sana yeter merak etme. yetmezse de uzatmalı pezervatif kullanırsınız :) bu kızları da anlamak müm değil. küçük olunca bamya derler büyük olunca alamayıp cıyak cıyak bağırırlar.
Seviyorsan "evlenirim ama bi şartla de, operasyonla büyütmemiz lazım onu de onu da 19 yaparlar, tıp çok ilerledi, ama 13 size problem çıkarabilir sonra, demedi deme :::::::::, çapı da küçüktür onun, kalın da olması lazım :::::::
senin standart penis boyun ne peki? yada Vajinanin genisligi? sacma soru zaten pisman edecek yorumlar tokat gibi patlamis yuzunde :) nisanlinda forumda yazar "nisanlimin vajina genisligi topanpatlican kadarmis sizce evlenilebilir bi genislik.mi?"
6-7 cm den yukarısı yetrlıdır cınsel bırlesme ıcın.(cocuk yapmak ıcın) kafanı cm lere takarsan esınden zevk alamazssın.
ılla zevk alacam dıyorsan. ıyı sevımeyı ogrenın ve 13 cm penısle bıle yetrlı olacaktır.
bu linki nişanlına incellettir. bilim adamlarının açıklaması
link
Nişanlın dürüst davranmış ama sen 13 e takmışsın genelde erkekler 3-5 santim fazla söylerler. Sen bunlara takılma en azından seni seven sana karşı dürüst bi nişanlın var şükret buna.
Kendisi bunu bana "haberin olsun ona göre evlenelim" tarzı söyledi... Ben de o yüzden soruyorum
elindekiyle idare etcen artık. sorun şuna benzemiş bi arkadaşta ferrari var 220 basıyo bende ki x marka araba 150 e zor çıkıyor yolda gidebilir miyim ?
seninle evlenirim ama onu getirme yanında de . :) yav ne ilginçsiniz caponlar bu soruyu görse hepsi intahara geçer...
Soru iptal oldu arkadaşım. Geç kaldın =).
sen onu sevdikten sonra cokta sorun değil sonuçta yatakta ne kar iyi sex yaptıgıda önemli dir
bence samimi konuşmuş, abartmak istememiş. 19 20 diyenler tırt, çoğu yalan. bana sorsalar 19 cm derim ama en fazla 15 :D el şeyini görmeyen kendininkini keser saplığı sanarmış. yalnız bu sözün konuyla alakası ne bilmiyorum.
arkadaşım yanlış anlama ama
bazan sizde kızıyorsunuz
evlilik bir penis üzerine kurulmamalı
sevgi var güven paylaşım aşk
bunlar olmayınca ne farkeder ki
bilmem anlatabıldim mi
evlenmicen galiba vazgeçtin
çok küçük o
ya bence cocuk durust davranarak en guzelını yapmıs ama benmde merak ettıgım o alet ıcın mı evlenıosun ınsan sevdgım dedıgın ınsanı ne ıcın sever eger sevgnde sorun yoksa dert etmezsn bunları
Senin için sex çok mu önemli 2 cm kadar daha olsa yeterli olurmuş fakat bu senin elinde arkadaşın dürüstlük yapmış yalnız yarın bir gün büyük penis nasıldır diye aldatma yoluna gitme
Vajina derinlği 9-10 cm civarında Yazdığın boyut gayet uygun.Sorun yapmana gerek yok.
Peki duvarı düşündün mü ?
@prettyliars 13 bile ufak mı ya cidden. ben yandim o zaman :)
Sende kuzenıne mustakbel kocanın penısı 24 santım dersın oda baska bır formda konu acar benım esımınkı 19 kuzenımın esınınkı 24 acaba kocamın penısı ufakmı dıye :)
iydir iyi benimki 11 cm kız arkadaşım başta güldü ama şu an alıştı
yani iş görür 19 cm de çok büyük
nişanlının daha önce ilişkisi olmamış burdan bunu anlıyoruz çünkü kadınlarla tecrübesi olsaydı bunun önemi olmadığını bilirdi.
artık penis boyuna göre mi evlilik kararı veriliyor?
Adamı penisi yüzünden terk edeceksen, hiç başlama bu işe.
gerçekten seviyorsan, evlen. 13 cm den sorun olmaz. o da yeter sana. sen sonra büyütürsün onu.
Boşver sen boyutunu kafana tkma önemli olan ne biliyomusun vajinanın içinde kaldiği süre ve sana vereceği zevk...
birde söyle düşün ya 10 santim olsaydı yaa
o değilde benım manitada öğrendi benımkinin uzunluğunu arada soruyorum bilemezse trıp yapıyorum :) bu arada kendine kezban deme :) ama farkında yok ::):))
Önemli olan işlevi hacı kalsiğini söylemek istiyorum :)
cık cık valla bakmamıştım cevabına. :D
Sevgili yokken önemli olan işlevi.Evet, haklısın. :D
Çok kötüyüm. :( haha
Bu yüzden evlenmekten vazgeçmeyi düşündüysen boşa sorma zaten s.et evliliği flan hem bellimi olur zenci flan bulursun ilerde
E o öyle deyince vardır bir nedeni herhalde... Ömrüm evlenmekle geçmeyecek, bir kere evlenmek istiyorum.
13 cm tatmin etmye yeter deniyo.ama sen beni etmez diyosan o ayrı
Sen niye bu kadar bozuldun ki? Her cümlenden bir kıl olmuşluk seziyorum... Burada sorduğum şey açık. Ben ne bileyim eder mi etmez mi
ben ne bozulcam sevgili olsan eyvallahta nişanıda takmıssın şimdi malzeme küçük sanırım diyosun :D yüzüğü parmaga takıcagna mazemye şapka taksaydın en azından bi karara varırdn
Besbelli bozulmuşsun :). Kendini tehdit altında mı hissettin ne olduysa artık :). Adam gelip bunu böyle deyince ben de soruyorum işte, sakin ol. =)
KAC KİZİN KACC ORDAN YEREBBİM ALLAH KORUSUN
amin.
Önemli olan işlevi diyen kendisini teselli ediyor.
dert etme yeter tr.ortalaması öyleymiş zaten.
peki neden bunu bir eksiklik gibi dedi bana
cok fazla p*rno film izleyip ordakilerle kendimizi kıyaslıyoruz türk milleti olarak. ee ordaki adamlarda at şeyi gibi bu seferde kendimizde eksiklik hissi duyuyoruz muhtamelen. e bide bu erkekler arasında cok konuşulan cahilce bişey geneldede erkekler kendi şeylerinden bahsederken 3-5 santimde fazla söylüyor zaten. seninki ezilmiş bunca şeyin altında ama aferim dürüstlük yapmış.
cıks bir cevap verdim aşagıdadır
O 13 dediyse sen dahada küçük düşün
Burdakiler erkekler 5 cm fazla der diyor.. 8 cm desene :)
aynen öyle
İnce uzun erdidir kalın kısa gerdirir Kezban abla
Soğuk soğuk suya temas ettiginde bi görsen
santime takılma.. penisiyle evlenmiyorsun sonuçta
kezban diyecemde.neyse
"diyecemde" diyen biri bana Kezban demese iyi olur =). Ama dersen de sorun yok, canın sağ olsun. Ben sadece onun o tedirgin tavrına istinaden soru sordum.
kuzende biraz tuhafmis ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar