18 yaşındayım ve penisim 13 cm. Tatmin edemem diye korkuyorum. (Gerçi oralda iyiyim ama hep oral olmaz yani) ne düşünüyorsunuz sizce tatmin etmede sıkıntı olur mu? Yaşım ilerledikçe biraz daha büyür mü? 5 6 kilo fazlam var kilo verince de büyüyormuş biraz sanırım. Ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılPenisimin boyu Türk erkeklerinin penis uzunluğu ortalamasından daha yukarda buna emin ol burada yorum yazanlar senin kadar dürüst bir şekilde durumlarını belirtilmeyen nerdir erkeğin penisini kısa veya uzun olması değil kalınlığı önemlidir kadına zevk vermesi için çünkü kadının vajina bölümü sadece 5.06 santimdir ondan sonrası rahme girer o yüzden penisimin boyu bir kadını tatmin etmek için gayet yeterlidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimkisi 12 cm kalınlığıda 4 cm. küçülünce 4 cm ye kadar küçülüyor. şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. tatmin olmadım diyende olmadı. yani bazılarıyla çok samimiydik eğer tatmin olmasaydı söylerdi kesinlikle. söyleseydi de zaten benim umrumda olmazdı🙈
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen bunu kafana takarsan kalkmaz bir süre sonra. sekste psikolojide önemli. yetersizlik duygusuna kapılırsan esas ozaman sorun yaşarsın ve tatmin edemezsin. bak senin alet benimkinden de kalın ve uzunmuş. ben bişey demiyorum sana ne oluyor🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy önemlidir tamam ama kalınlığı ve işlev daha önemlidir. Yani kolum kadar olsa, içimi dolduramadıktan sonra napayım ben onu, ağzımdan mı çıkartacak sanki
412 Yorumla
Soran+1 yılKalınlığı 4.5-5 cm
Cevap sahibi+1 yıldaha nolsun ya :D
Soran+1 yılBirisinin içine girdiğimde anlaşılacak ne olup olmadığı 😂
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdensin sen :D
Soran+1 yılYakın zamanda başka şehire gidicem sen şehir söyle bence 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsöyle söyle şu an hangi şehirdesin, yakında hangi şehire geçeceksin söyle :D
- +1 yıl
Mersin ve muş gerci nereyi istersen sole ben gelblrm saniirm:)
Soran+1 yılBelli değil üniversite için gidicem başka şehire ama daha karar veremedim 😂
Soran+1 yılzevkleguven neden benmişim gibi cevap veriyorsun 😂
- +1 yıl
Yk kardes kendj adima yazdm :)
Cevap sahibi+1 yılSoran şu an hangi şehirdensin be
Soran+1 yılMersin ama dediğim gibi çok yakın zamanda başka şehire gidicem
+1 yılEn tiksindigim erkek tipini gozumde canlandirttin...
04 Yorumla
Soran+1 yılEn tiksindiğin erkek tipi nasıl 😂
- +1 yıl
Anlattigin gibi
Soran+1 yılOralı iyi yapan mı anlamadım 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
+1 yılNormal ideal bir boy uzmanlarinda görüşleri bundan yana sen başkalarının ne dediğini umursama sana kötü bu yetmez bu yaşta bu olmaz diyenleri aldırma Allah sana yeterince vermiş doğuştan 5 6 cm olanlar ne yapsın elindekinin değerini bil
30 Yorumla
+1 yılVücut geliştirme yap, her gün koşu yap.2-3 cm daha uzama ihtimali var. Benimkisi 17-18 cm. Oldukça memnunum. Ama ben de 19 cm olmasını isterdim. Biraz daha kalkık ve sert. Ama yine de memnunum gayet yeterli ve iyi bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde 17cm boyu 4,5cm kalınlığı. Kardeşim sorun olmaz belki zamanla 1 cm daha uzar. Önemli olan işlevi ve performansı. Ben Bugüne kadar sıkıntı yaşamadım. Ama bu sitede kime sorsan sözde 20 cm den ve yukarısı 😄 o yüzden yorumlara takılma.
10 Yorumla
+1 yılTatmin etmenin boyut ile alakası yok. Bu durum p*rno filmlerin toplumlara dayatması başka birşey değil.
20 Yorumla
+1 yıl13-14 cm normal olan boyuttur. ben büyük istiyorum diyen kıza bende dar istiyorum dersin olur biter.
10 Yorumla
+1 yılhacı elinde olanla idare edwcwksin Allah bunu uygun görmüş.. hem 8 cm olanlar var haline şükret. not 8 cm olan ben değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralda iyiyim derken? 18 yaşındasın kime oral yaptın
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 kişiye yaptım
Cevap sahibi+1 yılonlar kaç yaşındaydı?
Soran+1 yılAynı yaşta
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiraz daha büyür ayrıca tatmin eder
416 Yorumla
Soran+1 yılEdemezsem diye korkuyorum işte küçük dediler bazıları
Cevap sahibi+1 yılya sen millete ne bakıyorsun onlara göre 20 cm ama almaya gelince alamazlar bile.. Kalınlığı iyi ise tatmin edersin
Soran+1 yılKalınlığı 4.5-5 daha yeni baktım 😂
Cevap sahibi+1 yılçevresi mi çapı mı anlamadım😂
Soran+1 yılÇapı 😂
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman gayet iyi kalınmış
Soran+1 yılHer şeyi yaptım ama daha bir kızın içine giremedim umarım gelecekteki partnerim benden memnun kalır 😂
Cevap sahibi+1 yılo kalınlıkta ise memnun kalır merak etme😂 kilo fazlalıgın varsa ver ve her gün masaj yaparak büyümesine yardımcı olabilirsin araştır internetten benim bildiğim erkeklerin penisi 20 yaşına kadar büyüyor.
Soran+1 yılBir kızla bu konuda konuşmuştuk fotoğrafını istemişti fotoğrafta ince gözüküyordu ama 😏
Cevap sahibi+1 yıliyi ölçtüğünden emin misin
Soran+1 yılErekte olduğunda tekrar ölçecem 😂
Cevap sahibi+1 yılistersen fotoğrafını at 😂 sorunu beğendim
Soran+1 yılÖzele gel 😂
Cevap sahibi+1 yılnasıl gelcem
Soran+1 yılKendini gizliden çıkar 1 dakikalığına
Cevap sahibi+1 yıltamam.
+1 yıl18 yaşında olduğuna emin misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
18 yaşındaki birisine göre küçük bence
Soran+1 yılKaç olmalı peki
- +1 yıl
En azından 16-17 cm falan en azından
Soran+1 yılÜzdü
- +1 yıl
Gerçekler acıtır
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım bir önerin var mı
- +1 yıl
Valla ne bileyim hiç penisim olmadı :D şaka bir yana internette çok gördüm büyütücü krem falan onlardan kullana bilirsin mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük
46 Yorumla
Soran+1 yılEn az kaç olmalı
Cevap sahibi+1 yıl15 ...
Soran+1 yılKilo verirsem 15 olması yüksek ihtimal zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılVer o zaman
Soran+1 yılDeniyorum 😅
- +1 yıl
13 ne ya 20 benimki teyitli
ideal
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı olmaz