Gizli Üye(30-35)+1 yılKız benimkide öyle ya tahriş ediyor bazen eme eme, karşı da konulmuyor çünkü boğuşuyor benle artık bişey demiyorum işini görsün emsin kalksın üstümden diyorum.
Uçları kaparıyor ve narinleşiyor sürtünmede de yanar o doğal yani. Bepanthen sür sütyen içinden uç kısımlara pamuk koy bir kaç güne geçiyor.27 Yorumla
Soran+1 yılKaç dk emdi seninki
- +1 yıl
vay bir emilende burada var
Cevap sahibi+1 yılİkisini toplam 20-25 dk falan emmiştir
Soran+1 yılAz önce ilk defa bu kadar çok emdi ya. Niue doymuyor bu salaklar ya yarim saat ne demek
Cevap sahibi+1 yılAhaha şekerim erkekler içgüdüsel olarak memeye düşkün olurlar. Gözlerini açtılar doğar doğmaz memeye yumuldular ilk göz ağrıları bir de yumuşaklığı çekiyor onları sanırım :D
Yani evt yarım saat falan çok fazla benimkide çok fazla 20 25 dk da aşırı ama napim doyması lazım bir yandan da doymazsa asabi oluyor tekrar istiyorlar işte :D
Soran+1 yılEmiyor yarim saat sonra çekip gidiyor kendimi kötü hissediyorum acisi bana kalmış oluyor o ise tvye bakiyor benle ilgilenmiyor kötü hissediyorum kendimi bende
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbepanthen krem sür mutlaka. varsa makyaj pamuguda koy sutyene bulasmaz. gecer 1-2 gune
07 Yorumla
Soran+1 yılYa evde o yok hametan buldum işe yararmi?
Geçer mi cidden dokununca bile ağrı yapiyor ısırmış galiba hayvan rengi degisti resmen ya
Cevap sahibi+1 yılolur olur sür. etrafına ve ucuna. makyaj pamuguda koy ama mutlaka kı hem yagı sutyene gecmesın hemde krem ıcınde kalsın. bebekler emınce daha beter olur. kanar yara olur gene ucuz atlatmıssın :))
Soran+1 yılAnladim teşekkürler :) fena ağrı yapma ya başaldı simdi de, Ne bu erkeklerden çektiğimiz ya adam yarim saat sömürmüş resmen doymamış hala devak etmek istedi azarladim çekti gitti
Cevap sahibi+1 yılyok. ıkınızde uslu durun bıraz. devamında mıkrop fılan aldırırsın. dıkkatlı ol.
Soran+1 yılYa ben birşey yapmıyorum goguslerinde yaticam diye geldi sonra çıkardı emmeye başladı pislik. Sizin basiniza geldimi bu kadar sureli emme?
Cevap sahibi+1 yıleig ıcın tesekkurler :)
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılMemenide al git
33.media.tumblr.com/.../...ph6pHW1s4y20jo1_400.gif31 Yorumla
Soran+1 yılSen git
Gizli Üye(25-29)+1 yılmemeye aç çocuk gibiymiş bişey olmaz zamanla geçer 1-2 güne
32 Yorumla
Soran+1 yılBazen oglusum gibi saniyorum onu :D
Cevap sahibi+1 yılhaha sende onun memesini em hem o zevk alır senin ne çektiğini anlar :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılDemekki göğüslerin çok güzel. Aşırı tahrik olmuş. Senin de göğüslerin emilince zevk aldığını görünce baya abartmış. Bir iki gün sürer acısı. Sürekli bu şekilde yaptırma ama. Göğüslerin deformasyona uğrar.
10 YorumlaSen de doymamissin ki bir de buraya yazip tatmin olmaya calisiyorsun..
04 Yorumla
Soran+1 yılAl işte, göğüslerim aciyor yaniyor ağrı yapıyor öneri istiyorum ne tatmini olucam burdan manyak misiniz?
Soran+1 yılTamam sağ olun
+1 yılÇok iştahlı yemiş ;) düzelir zamanla, göğüs uçları çok hassastır gayet normal :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil uğraştı o kadar anlamadim goguslerinde uyucam diye geldi pic neler yaptı
Ne yapsın çocuk epeydir gösterip elletmiyor isen dayanamamış olabilir
00 Yorumla
+1 yılSende cocugu bu kadar ac birakma * * emzir bir daha boyle hayvanlasmasin 😉😉😉
13 Yorumla
Soran+1 yılYeter artik biktim ya ne bu böyle meme sevdasi
- +1 yıl
Hep yokluktan kaynaklaniyor bunlar 😉😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kızım ya... Benimde sevgilim kulak mememe emmişti bir keresinde inanırmısın 1 hafta da anca kendine geldi kulak memem :D Uuyuştu böyle çok değişik olmuştu... Merak etme 1 haftada kendine gelirsin...
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimde cok farkli oldu bir haftada geçer anca
- +1 yıl
sade kulakla kaldımı başka bir tarafı emdirmedinmi
Cevap sahibi+1 yılBak sana şöyle diyim kulağıma elimi götürdüğümde yanıyo gibi his geliyodu... Ve düşün kulağını saran kıyafet neyim yok ben bu yüzden rahattım senin ise üstüne giydiğin bir tshirt olur , südyen olur bilmem ne olur senin durum biraz içler acısı her temas ettiğinde kıyafetinle ya da südyeninle o yanık hissini tatcan geçmiş olsun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak emsin ya ne güzel keşke bize de sevgilimiz bıraksa sabaha kadar emerim ya sende bırak dertin öyle olsun ya :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye doymuyorsunuz siz?
Cevap sahibi+1 yılBiz doymayız. bazen aklıma birşey geliyor sevgilimle ucaktayız ucak düşüyor 5-10 dk var düşmesine acaba benimle seks yapar mı acaba sormaktan çekinmelimiyim acaba sen yaparmısın o an öyle birşey olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılASDOPKASDPOKASOPDK o ne la , normalde senin morartana kadar emmen lazımdı. Demek ki küçükken alamadıysa hevesini ,,, leyleyley.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayvan ya
Cevap sahibi+1 yılAyıp ediyorsun ;(
Soran+1 yılSana demedim benimkine
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklısında ben bulamıcam sanırım senin gibi birini :D Yaş kaçtı?
Soran+1 yıl22 yaş
Cevap sahibi+1 yılİyi iyi bir an tüm özgüvenim sarsıldı , benden küçük olsaydın ağlardım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarim saat emmek basari sahiden :) acisinin gecmesi icin ne iyi gelir bilmiyorum inanki ilk defa senden duyuyorum daha ama yarina bisi kalmaz diye tahmin ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılGecer gecer bisi olmaz merak etme ;)
+1 yılzevk aldınmı bari aldığın zevk acıdan iyidir boşver geçer
22 Yorumla
Soran+1 yılİlk baslarda ama şimdi agrisi var çok kotu
- +1 yıl
sıkma canını uçlrarı çıkmıştır bebe olunca kolay emer bazı memenin uçları olmuyor bebe ememiyor sonra dayıyorlar mamayı
Bidaha öyle bir abazayla yakınlaşmayarak başla. Emmemiş sömürmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Senin sevgilin sütçü falanmi emiyor emiyor doymuyor ya da uretim falanmi yapiyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılAlakaya maydonoz
of of emmek gibisi var mı be uzun uzun emeceksin ama ellerinlede okşayarak başka yerleri :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayret birşey ya bu kadar düşkün olmayin meme ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecer benimde hep oyle oluyo bir iki gun snra gecer
14 Yorumla- +1 yıl
sendemi yaşadın aynı şeyleri yani..
Soran+1 yılKaç dk emdi seninki
Cevap sahibi+1 yılDk tutmadim ama kisada emse uzunda emse sert davrandigi icin acitiyo
- +1 yıl
Benidw emzir
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guzel oluyo ama geçer gecer ama ucu üzum gibi ckar haberjn olsun
210 Yorumla- +1 yıl
yaptırdın mı böyle bir fantazi sende hiç?
Cevap sahibi+1 yılEvliyim tabikide
Soran+1 yılKivrandim zevkten ama belli bir süre sonra alamadim zaman nasi geçti anlamadim. Göğüs ucum çok aciyor ya nasıl sutyen giyip disari cikicam ben şimdi
Cevap sahibi+1 yılGogslerine kremle masaj yap biraz sutyen takma bol seyler gy
Soran+1 yılSizin adam kaç dk uğraşıyor sizin göğüsleri emmek için
- +1 yıl
evli olup burdaysan eşinin senin üzerinde hala eksileri vardır buna eminim ;)
Cevap sahibi+1 yılEsim askerde
Soran+1 yılGelince sizinki 1 2 saat emer artik :D
Cevap sahibi+1 yılAynen :) benm de hosuma gdyo cok masum oluyo o zaman bebek gbi
Soran+1 yılYani evet hoş bir duyguda işte uzun olmasa daha iyi acisi kötü
+1 yılhersey normalde bn hiç fark etmedim demen saçma değilmi sencede :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDakikayi farketmedim sorsan 10 dk derim ama saate bakinca yarim saat olduğunu anladim çüşş dedim yarim saattir emiyorsun kalk dedim hala devam ediyordu yoksa
- +1 yıl
biraz salakmıs kusura bakmda yarım saat sadece göğüsmü emdi başka bişey yapamadımı :) bir fıkra anlatıyıım sana; Birgün genç bir kızla erkek arkadaşı evden çıkmışlar gezmişler dolanmışlar sonra saat geç olmuş eve dönememişler genç demişki benim yazlığa gidelim buraya yakın sabahta eve geçeriz kız tamam demiş.. Gece kız genci uyarmış tek yatak oldgu için aramıza yastık koyucaz demiş başka türlü yatmam demiş :) öyle uyumuslar neyse sabah olmus eve giderken ani bir rüzgar çıkmıs ve kızın beresi 2-3 metrelik bir duvarın arkasına uçmuş.. Genç hemen atılmış dur aşkım ben şimdi çıkar alırım demiş.. Kızın cevap ı ise şu olmuş; HADİ l*n GERİZEKALI DÜN GECE BİR YASTIĞI AŞAMADIN ŞİMDİ 3 METRELİK DUVARMI AŞACAKSIN :)))) Senın arkdaşda bu misal anlıcan :)
- +1 yıl
fıkrayı beğenmedın mı ya sen :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılya senin memeler kışkırtıcı ya da adam acin onde gideni
02 Yorumla
Soran+1 yılİkiside bence
Cevap sahibi+1 yılkac bedenler ki
+1 yılarada masaj yap bı de ac yasındasın eger hala buyuyoysa dıkkat et cok sıktırma buyumez
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaş oda 28
- +1 yıl
oguslerını cok sıktırma daha toparlanabılırler buyuebılır o kadar hoyrat olursanız buyumez de toparlamaz da sarkar
Gizli Üye(25-29)+1 yıltahrik ediyorsun göğüslerinin fotosunuda atsaydınya
02 Yorumla
Soran+1 yılOff sizde amma şeysiniz ya neyden tahrik oldun meme yazisini okuyunca bile tahrik oluyorsunuz gidin doktora bir ya
Cevap sahibi+1 yılyarım saat emiyor memeni şimdi sende ne meme vardır
+1 yılHayvan gibi şiğ yapmış... Memişlerin bozulacak yolda gorsem miğdem bulanır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo an'ın vermiş olduğu zevkle farketmemen normal yapıcak bişey yok katlancaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçti. D
Cevap sahibi+1 yılbak işte :) zevk'i yeter
+1 yılUc gune azalarak tamamen gecer..
01 Yorumla
Soran+1 yılHala morluk var ucu böyle kötü olmuş ağlıcam yaaa
+1 yılbir de vajinanı emdir :D sdkjdgjlskfkjfd
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yıladam doymamıs doyamamıs :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
+1 yıldaha ne ıstıyorsun senı zevkten ucurmus çocuk
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle oldu evet
- +1 yıl
Biraz değil tam öyle olmus
nemlendirici krem sür, ilk defa meme gormus galiba
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo ilk değil
Ayrıl o sevgiliden öyle sevgiliden hayır gelmez
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
+1 yılduyanda sevgilisi 3 aylık bebek sanacak :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa sanki oğlum yara yaotirda netten arastiriyorum gibi hissediyorum
+1 yılAz emdir.
Lansing işini görür02 Yorumla
Soran+1 yılNe işe yariyor o krem
Ohaa israfa girer be o :D Millet meme bulamıyor :D
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılnemlendırıcı kullan ıyı gelecektır :)
00 Yorumla
+1 yılYıllardır meme bulamayan adam
00 Yorumla
+1 yılZamanla gecer kan toplanmış
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçti zaen hafiten
- +1 yıl
geçmiş olsun...
+1 yılNe güzel doyurmuşsun onu. Devam edin
13 Yorumla
Soran+1 yılDoyduğunu sanmiyorum
- +1 yıl
Senin de hoşuna gidiyor. Gelmiş boş boş konu açıyorsun
Soran+1 yılOrası ayrı.
geçer geçerde yarım saat sen nasıl emdirdin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamadim zamani
+1 yılintikam al.. ANladın sen onu
01 Yorumla
Soran+1 yılHeee
+1 yılbir kaç güne geçer. biraz buz sürebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSurucem
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım çekti benide emzirir misin? acıtmam söz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey yapma geçer benim de etimi morartmıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç dk emdi seninki peki?
Cevap sahibi+1 yılbir kaç yıl geçti üstünden hatırlamıyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir süre emdirme geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılYok meme birdaha ona zaten. Başına geldimi seninde hiç böyle birşey
Cevap sahibi+1 yılErkek olup da bayan hesabı alanlardan mısın?
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. bir kac gune gece dert edılecek bır durum degil.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen geçti zaten
+1 yılçivi çiviyi söker derler :DSFD
12 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Emdirmeye devam işte :D
+1 yılİlk seninlemi birlkte oldu acaba
00 YorumlaSevgilin kopek yavrusu mu
00 Yorumladokunmucan bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılVajınanı emdr bir dhakine
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu
geçer önemli olan sen zevk aldınmı emdirmekten
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda evet
Iyi emmis acisi gecmez bir hafta
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gözüküyor ağrı yapma ya başladı
Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. sütyen giy :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSütyen giyemiyorum işte acitiyor dokununca
Gizli Üye(36-45)+1 yılanası emzirmemiş seni emmiş resmen.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılSenin portakallarda büyük heralde.
+1 yılVatoz mudur o
21 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi aslinda
+1 yılne açlıkmış!
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim yarim saatin nasi gectigini sorsan 10 dk dersin saate bakinca anladim hayvan doymuyor göğüslerine yaticam diye geldi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyiki başka yerini emmemiş kız
11 Yorumla
Soran+1 yılSapık
Gizli Üye(36-45)+1 yılyarım saat mi ciddi mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddi şok oldum bende saate bakinca
Cevap sahibi+1 yılemerken ağzıyla sündürdü mü? yani emdi derken baya baya içine çekti mi
Soran+1 yılVakumladi hayvan
Cevap sahibi+1 yılboşaldın mı. aşağıdan da sürttüyse zevk alman gerekirdi
+1 yılbuz falan koy :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniyim onu iyi fikir krem falan?
- +1 yıl
Et varsa eti ez bir güzel iyi gelir. Yoksa un zeytinyağı bal karştırıp hamur yapıp sar.
+1 yılYaptirmasaydin
03 Yorumla
Soran+1 yılGoguslerinde uyucam dedi sonra okşaya okşaya deli etti sonrads iste çıkarıp emdi karsi koyamadim hayvan gibi zaten
- +1 yıl
İnandin mi uyuycana yani
Soran+1 yılNeyse olan oldu
+1 yılGeçer merak etmee
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
emdirmeyi sevmiyorsan emdirme yani kolay :)
+1 yılçürümüş demek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayvan curutmus işte ne anliyor meme emmekten anlamiyorum ya kaç yasina geldi hala meme meme meme diye yalvariyor
- +1 yıl
kesip evine de götürür yakında
+1 yılKrem sur
01 Yorumla
Soran+1 yılSürüyorum hep
+1 yılBadem yağı sur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİşe yaramaz o
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?