arkadaşlar ben bi ara dekolteli bi üst giymiştim göğüslerim küçük olduğu için sütyen giymiyordum o ara da boynuma bağlı olan şey genişleyince ben sonradan fark ettim ama gözüktüğünü düşünmedim neyse aradan baya zaman geçti sevgilim hep kıyafetime karışır ederdi bende ben böyle giyinmeyi seviyorum diyince bana beni yanlış anlama ama diye gördüğünü ve bir daha o tarz giymemi istemediğini söyledi yerin dibine girdim unutmuş mudur üstünden baya 5 ay geçti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bumu kafana takıldı şimdi birde üzerğnden bayagı zaman geçmesine ragmen bence hiç inandırıcı defil
ya çok utandım ilk defa başıma geldi böyle bisey hala aklıma geldikçe utanıyorum
Utancak bişey yok millet sokskta açıp geziyor hiç tanımadıgı insanlar görüyor meme felan artık açık olması normalleşti
olsun valla ayrılmayı bile düşündüm o kadar utandım ki
Sütyen tak bu kadar uatangaç biriysen bence çekinen insan sütyen takar
diyorum ya başıma gelmedi hiç böyle bisey tahmin etmezdim işte olunca oluyor
Sütyen takmayınca başına gelecegi belli insanız egiliyoz dogrulıyoz neden sütyen takıyor millet sence
Kesinlikle hayır. alzheimer falan değilse tabi.
Meme gorupte o ani uñutacak beyin erkekte ýoktur fotokobi makimesi gibi cekmistir o ani😂
Hayır unutmaz tabi ama sende dikkat et giyimine, cıvıtmasın sonra
Nesini unutacak ama 7 24 de “memesini gördüm memesini gördüm” diye de dolaşmıyordur tabi
Bişey olmaz ya ne güzel uyarmış
hayatı boyunca unutamaz.
Küçükse dert edecek bişey yok
Unutmaz. Neden utandın o kadar
Ölse yine unutmaz
Yani biz ne yapalım. Bizde mi görelim
Bunu diyen kisiden ayril ya seni haketmiyor
neden
Belli degil mi
nasıl yani
Seni seven kisi seni boyke uzmez
Bence hosuna gitmis ama kiskanmista
Sen niye utandinki
niye utanmayayım ilk defa başıma geldi hiç hoş bir durum değil bana söyleyince çok kötü oldum ayrılmayı bile düşündüm
Sacmalama ayrilmak niye. Evlenmeyi dushnuyomusun
evet o da bende düşünüyoruz
Seni bence istiyordur O etkilenmistir
o yüzden mi evlenmek istiyordur diyorsun
Evet bence istiyor seni ama Sana soylemiyor. Etkilenmis belliki
ama sadece cinsellik için 1 senedir beraber olmazdık dimi bana hiç kötü davranmaz beni sevdiğini hissediyorum
Hayir olur mu bence seviyor O goruntu aklindan gitmezki
erkek bu unutur mu sence
Haklısın
Ujutmsmıştıe. Güzelsw hiç unutmaz
Çok önemli değil ki.
Hayie
Sanmam
Ya bi duzgun adam gormedim şu sitede ya
Daha ne istiyor😃
Unutur ya 😁 bişey olamaz
Ucunu mu görmüş
evet
Bence unutmamıştır sana o olaydan daha sonra mı söyledi hemen mı söyledi gördüğünü
ben açık giyinmeye devam ediyordum o hep beni uyarıyordu ben dinlemiyordum sonra bana bunu söyledi ve bu yüzden giymemi istemediğini söyledi o olaydan çok sonra yani
Çok sonra bile hatırlıyor işte unutmamıştır yani. Sütyen olsa görmezmiş sütyen giymeyince ucu belli olmuyor mu?
bazen belli oluyo ona da göğüs ucu kapatıcısı kullanıyordum o gün takmadım ve boyundan bağlamalı bisey giydim o gevşeyince bende o ara eğildim öyle görmüş
O da bakmaya yer arıyormuş yani hemen eğilince gördüyse. Kısa etek falan giyiyorsan belki altını da görmüştür
Gittin mi
karşısında oturuyordum zaten görmesi çok normal etek giymedim istemiyor giymemi zaten
Kaç yaşındasın
beraber denize de gittik bikini giyinmiştim mesela hiç bana dokunmaya çalışmadı
21
Sevgilin kaç
aynı
Anladım göğüslerin çok mu küçük
yok hayır o kadar da küçük değil 75beden
avuç dolduruyor yani
Dümdüz değilse zor görünür aslında ucu. Çok mu dekolteliydi
bi de sana sormak istiyorum benim sevgilimin bi huyu var sürekli göbeğimi öpüp duruyor anlamadım oturuyoruz göbüşünü de öpeyim diyor sürekli eğilip göbeğimi öpüyor ne alaka
ucunu görmedi ki ben eğildim eğilince göğüsümü görmüş açılmış işte
Başta ucunu mu gördü dedim evet dedin o yüzden öyle sandım. Göbeğin zayıf mı?
evet zayıf
göbeğim yok zaten
O zaman güzel kokuyordur karnın öpmek hoşuna gidiyor olabilir ben de çok severim karından öpmeyi ama neden bilmiyorum hoşuma gidiyor kokusu sıcaklığı.
anladım
Evet zayıfsa güzel görünüyordur zaten. Sadece karnını mı öpmek istiyor
yok boynumu da öper omuzlarımı da ellerimi de avuçlarımın içini bile öper😂 ama o sürekli göbüşünü de öpeyim diyor hep o yğzden merak ettim ona da soramıyorum
Sorabilirsin aslında ama sen biraz utangaçsın galiba 😄
yok soramam ya yanlış anlar diye
Yanlış anlaşılacak bir şey yok işte, peki senin öpülmeyi en sevdiğin yer neresi bunlar arasında veya başka bir yer var mı
onun öpmesi hoşuma gidiyor belli bi yer değil yanağımdan öpünce de çok mutlu oluyorum ama ellerimi öpmesi hoşuma gidiyor
Anladım. Uykun yok mu
yok
Konuşalım mı rahatsız etmem seni gerçekten
Olmaz mı
Gittin mi yine
Unutamamıştır rüyasında görüyordur çok mu utandın
Bakirse asla
Unutmaz bence kanka