Güncellemeler
+1 yıl
Mübarek Ramazan ayında yapılacak şey mi bu ya normal günde dahi karşıyım daha önce hiç böyle bişey ile karşılaşmadığımdan çok canım sıkılıyor kendimi kötü hissediyorum 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şimdi bu insanın yüzüne nasıl bakacağım şaşırdım kaldım utanıyorum ve ona karşı çok sinirliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yiyişmek istemiş azmış
Zaten en son oturduğu yerde bacağını üstüme izin vermedim ama alttan bacaklarıma sürtündü çünkü bacaklarımda bir sertlik hissettim
libido bu ne zaman yükseleceği belli olmaz, senin yanında yükselmiş, ramazan falan dinlemez libido
Nefes nefese kaldı çok tuhaftı
karşılık versen demek ki boşalacaktı
Elimi tutuyordu sürekli ben çekiyordum malum yere götürmek istedi büyük ihtimalle
neden bu kadar kötü hissettin, takılma takma kafana unut gitsin.
Mesaj atıyor hoşuna gitmedi mi ya off şöyle böyle ya ben namusuma düşkün kapalı bir kızım allahım ya 😔
engelle gitsin güzelim, üzme sen tatlı canını
Teşekkür ederim Allah razı olsun anlatmak çok iyi geldi 😔🙏
Rica ederim
Seni yemek istemiş daha neyini anlamıyorsun
Zaten en son oturduğu yerde bacağını üstüme izin vermedim ama alttan bacaklarıma sürtündü çünkü bacaklarımda bir sertlik hissettim
Evine mi gitmiştin
Hayır çalıştığımız yerde esnek çalışmadan dolayı yalnızdık
Nerede çalışıyorsunuz görünüşe göre baya müsait ortam😬
Memuruz günde bir kişi gelecek şekilde çalışıyorduk ısrarla benim günümde o da geldi 😔
Evine gitseydin kesin bozardı seni sdfg
Kesinlikle yapardı çünkü gerçekten gözü dönmüştü ama ağlamaktan harap oldum daha off 😔
Neden hoşuna gitmedi mi
Ne hoşuma gitmesi bizim bu kadar yakınlaşmamız günahtı 😔 elimi sürekli tutuyordu bir yere koymak istiyordu kesinlikle 😔
Anlayışından hoşuna gittiği anlaşılıyor
Anlayış değil dur dedim zorla çekiyor beni kendine en son ağladım bıraktı 😔
Yaşlar kaç
22 25
Oruc Oruc neden gitinki
Kalite kontrol yapmış
Azmış
Haklısın
O dokunuş olmuşsa ereksiyon da olmuştur
Nefes nefese kaldı çok tuhaftı terledi zaten ben ağlayarak çıktım iş yerinden eve geldim mesaj atıyor ama çok kötü hissediyorum
Evli olsan sen de ister ydin itici gelir miydi yine
Bekarım aramızda bişey yok yüzük nişan ve kapalı çağa uymaya direnen namusuna düşkün bir kızım ben ya off 😔
:( Biran önce nikqh yapsın
Ben evlilik düşünmüyorum yeni işim oldu memur oldum yaşım küçük birde böyle bir insana nasıl güveneyim bilmiyorum
Haklısın, ciddi düşünen biri olmalı. Ciddi düşünen de nişqn, nikqh olmadan cinsellik düşünmez emin ol.
Kesinlikle öyle. Ciddi düşünen edepli insan böyle şeyler yapmaz ben artık güvenemem ki
Ciddi düşünen biriyle yaşamak lazım. İnsan in ihtiyaç olsa da kendini frenleyebilmeli
Hayvan herif işte 😔
Güzel bir ilişkiyi mqhvetmiş sanırım :(
Herşeyi yerle bir etti inanır mısınız insan sevdiğinden bir günde soğur mu evet ben çok soğudum 😔
Ciddü bir evlilik teklif etmiş olsq aişeyle tqnışsa, nikqhtan sonra gönlünce yaşasa...
Herşeyin bir zamanı var dedim ama yok dinlemedi
Bence de. Sen senin gibi düşünen birini bul.
Teşekkür ederim 🙏
Rica..
Evliyken sen isterdin ama değil mi
Tahrik olmuş
hoşuna mı gitti
iyi misin nesin sen
Aaaaa
Sevgiliyle normal
Ayril