Önüne geçemez oldum, 13 yaşından beri yapıyorum. Ancak sohbet ortamında sorduğum arkadaşlarım olsun , internet olsun genelde aldığım cevap "haftada 2-3 işte" oluyor, ancak ben o kadar doyumsuzum ki, günde 4-5, bütün gün boş olursam 8-9 kere yapıyorum, artık o kadar kötü bir hal aldı ki vajinam sürekli şiş ve pembe. Daha önce hiç ilişkim olmadı, ve sürekli mastürbasyon yaptığımdan dolayı da sürekli olarak halsizim, bazen kasıklarım bile ağrıyor. Nasıl önleyebilirim? Farklı şeylerle uğraşmaya başlasam bile ıslanıyorum, regl günlerimde bile yapasım geliyor. Doktora/terapiste bunları anlatamam ki? ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılbak güzelim o kadar klitoral orgazm iyi değildir ilerideki ilişkilerine de engel olabilir ve eşin olacak insanla seks yaşarken uyarılma eksikliği gösterebilirsin kendini daha farklı şeylere yönlendirmen tabiki senin adına iyi olacaktır. evet her şeyin bir yeri bir zamanı vardır dertleşmek bu tür şeylerin beyinden atılmasına engel olabilir kendine bir dert ortağı bir sırdaş edin ama konularınız her zaman cinsellik değil toplumsal olaylar da olsun...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlim bunu kendine dert etme. Aksine senin icin evlendiginde avantaj olacak bu. Her insanin hormonlari ayni duzeyle calismiyor. Cinsel istegin olmasa daha mi iyiydi. Doya doya yasa cinselligi. Mast yapmaktan zarar gelmez. Ileride evlenince cok guzel ve hareketli cinsel hayatiniz olur. Fantazi sikintisi cekmiyorsan ve cinsellige sinirsiz bakiyorsan esini cok mutlu edersin canim.
02 Yorumla
Soran+1 yılzarar gelmez diyorsun yürümeye halim kalmıyor arkadaşlarım dalga geçiyor ne yapıyorsun ki sanki bu kadar uyuşuk kalıyosun diye
Evlenince de bütün günümü sekse ayırmak istemem zaten, tüm günüm bunla geçiyor- +1 yıl
Guzelim evlendiginde zaten bu sekilde devam etmeyecek. Normal bir seviyeye inecek cinsel istegin. Su anda duzenli bir iliskin olmadigi icin tatmin olamiyorsun masturbasyon yeterli gelmiyor
+1 yılabartı derecesinde fazla
çevresi çok olan ve sosyal biri değilsin heralde o kadar boş zamanı nasıl buluyosun
istersen bana anlatabilirsin00 Yorumla
+1 yılkendin de demişsin boş kalında daha fazla yapıyorum diye kendini oyalayacak şeyler bul ve yalnız kalmaz aklına gelmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Doktora/terapiste bunları anlatabilirsin sonuçta sağlığın önemli.
Yapacaklar şey ya sakinleştirici vermek olur ya da beynini ve elini meşgul edecek hobilere yönlendirmek olur.02 Yorumla
Soran+1 yılben çok utangacım erkeklerle konusamıyorum bile :D
- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılyapmak istediğinde kendine hemen bir uğraş bulacaksın
kendine boş vakit ayırma tek kalacağın yerlerde durma
yatağa girerken yorgun düşmelisin ki canın istedese beden yorgun oluduğundan sızıp uyursun :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞehveti azaltabilirsin haftada 2-4 e düşürmen zor olmaz kardeş. Bunu yollarından en etkili bikaçı az yemek, fazla enerji verenlerden kaçınmak, gözleri korumak, meşgul olmak, yalnız kalmamaktır.
Bir de şehveti daha etkili yollarla boşaltmam kalıyor geriye. Evlenince ilişki, bekarken de sanal seks işe yarayabilir.
Bunlardan denediklerin var mı?00 YorumlaBu video sana göre.
https://www.youtube.com/watch?v=-00UN6xyN5Q20 Yorumla
+1 yılKardeşim bu kesinlikle piskolojik bende senin gibi durumlar yaşadım fakat irademi kontrol ettim nefsimi yendim hiç yapmıyorum şimdi 2 ay felan oldu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılben ölürüm 2 ay yapmasam
- +1 yıl
Emin ol bütün insanlar öyle düşünür hele erkekler :D Ben bunu başardığım için öyle mutluyum ki anllllatamamm... O kadar huzurlu ve rahatım ki beni hislerim değil mantığım yönetiyor artık :)
- +1 yıl
Bak kardeşim Tribulus diye bir suplement var sporcu erkeklerin kullandığı bu suplement testesteron salgılanımı arttırıyor ve bu supplementi kullanan erkekler inanılmaz azgın oluyor bu demek oluyor ki cinsiyet hormonu cinsel isteği arttırıyor o zaman sende endokrolojiye gidip hormon salgı testi yaptır
+1 yılEnazindan sanalda bu istegini doyurmak icin net veya telde sanal seks yapar karsi cinsle hem daha zevkli olur :) bu konuda benim gibi cok istekli bir suru kisi bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı derdi yaşıyorum günde rahat 5 6 posta, fırsatım varsa 10 a bile çıkıyo, benim ramazandan sonra böyle oldu ama seni bilemem. bir sevgili falan bul benim sevgilim olunca mast yapasım gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılİradeyle ilgili bisey bu sende bitiyor psikolojik bir durum bunu dusunmezsen ve ıslanmamak adına başka şeylerle ugrasirsan n aksata aksata erteleyerek orantisina ulastririsn haftada 4 e kadar iner
02 Yorumla
Soran+1 yılya mesela televizyonda yakışıklı bir adam göriyim hemen ıslanıyorum bunun önüne geçmenin imkanı yok ki
- +1 yıl
Var o adamın seni etkilemediğini islanmadigni dusunceksen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbundan kurtulman ya da azaltman ıcın vajınal zevkı tatman lazım birliktelik yasadıgında bu durumun azalır dıye dusunuyorum
20 Yorumla
+1 yılAbisi artık evlenmen gerek.
Yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmelisin.
Yoksa bu işin sonu kötü...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlatabilirsin bunları senin gibi onlarca insan geliyor bizlere :)
öncelikle 5 ise günde 3'e indir. bunun için zorlayacaksın kendini davranışçı terapi teknikleri var bunlar için.
örneğin 1 hafta günde 3 yap sonra 1 hafta günde 2 bu sekilde.00 Yorumla
+1 yılFarkli seylere yonel surekli vajinanla ugrasma bunu birden kesemessin tabi ama yavas yavas azaltabilirsin hic sanal seks denedinmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır zevk almıyorum onlardan
- +1 yıl
Sana iyi zevk verememisler konusmak istersen mesaj atabilirsin farklilik iyidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde boş kalmamaya çalış mastı unutturacak şeyler dene yinede olmuyor yapamıyorum diyorsan kendine acil koca ara ya da seni sekse doyuracak birisini bul.
00 YorumlaNormali haftada 2-3
İleri de sorun olabilir bu durum..
Azaltmak senin elinde aslında026 Yorumla- +1 yıl
Cık o işler öyle olmuyor bence yani. Ben çoğu kadının boşaldığını düşünmüyorum. Giriş-çıkış ritmini tam ayarlamanız şiddetli olması falan lazım. Mesela tam olacağı anda, saniyenin yüzde bilmem kaçında, hafif bir duraksama yapsanız anında kopukur, hadi sil baştan gibi olur. Göğüslerdende imkansız denecek ölçüde az bir ihtimal var boşalmak için. Sadece haz noktası. Bence yani..
- +1 yıl
İşte dirty talkinge bir partner nasıl alıştırılr. Adamı azdırmak gerek senin olaylar için, standarttan çıkartmak gerek, çok huysuz cinssiniz be.
Vodka kullanmıyorum bu aralar.
Hayır ben deniyorum başka yerimden şeyettirince şey olacakmı diye , olmuyo ki adam napsın gerçi diyorum:/zor işler konplike işler bunlar hocam. - +1 yıl
Azmayan adam mı olurmuş :)
Dirty-talking erkeği de kadını da ziyadesiyle baştan çıkartıyor. Misal, ilk seferde bu muhabbeti duyduğunda ilişkiyi bırakma derecesine gelen hatun kişi, sonraki aşamada kulağını dudaklarıma dayayıp "eee başkaaa" nidalarına girişti.. kediydi jaguara dönüştü..
Başka yerinden şeyedince şeyolması için keşif yapmak lazım.. malum sondaj vurulmadan topografi şart :) - +1 yıl
Seninkisi de pek bir ürkek güvercinmiş..
Böyle hamleler kadından gelir halbuki..
Sen en iyisi altta yatıp perde desenlerini incele ilişki boyunca. Ses filan da çıkarma.
O uğraşsın, o çabalasın, o farklı şeyler bulmaya çalışsın. Alışmış tembelliğe tabi ohhhh.
Cinsel ilişki yan gelip yatma yeri değildir !! - +1 yıl
her ne kadar erkeğin o anki durumuna göre değişse de;
* sutyensiz beyaz body giyinmek,
* ilişki başlangıcında erkeğin parmağını yalamak (orta parmak tercih edimeli)
* boyun çevresinde gezinen dil yılanı deliğinden çıkarabilir,
* çamaşırla önünde bişey alıyormuş gibi eğilince el bombasının pimini çekmiş olabilirsin,
* ayrıca memelerin rolü azımsanmayacak derecede önemli. belki size saçma gelebilir.. gerçi meme denen bıngıl bıngıl jölemsi yuvarlaklar erkekleri neden bu kadar cezbediyor zaten anlamış değilim, bir de üstüne sutyen giymemek neden tahrik ediyor onu çözmem gerek daha. tamam göğüsleri çıplak görmek tahrik edicidir belki ona lafım yok ama, kızcağız sutyen giymeden kazak giymişse erkek bundan neden tahrik olur çözdüğümüz gün döngüye faydalı hale gelicez.:) - +1 yıl
buz dağının görünmeyen tarafını tahmin etmek yani..
beyin burada full kapasite devreye giriyor.
"acaba kalan kısımda neler var" sorusu beyinde çalışmadık sinir merkezi bırakmıyor.
yaşanan bu merak olgusu, östrojeni, testesteronu dürterek uyandırıyor,
harekete geçen bu hormon efendiler, kılcal damarlardan tut, sinirlerden al, kaslara kadar sistemi teyakkuza geçiriyor.
tamamı kaslardan oluşan organların şahı da şahlanıyor bolu beyinin atı misali.
vayy arkadaş bilimsellikte tavan yaptım yine :D - +1 yıl
Aynennnn öyle , gizem her zaman etkili bir silahtır yani, hayal gücünün çalışmasına fırsat vermek gerekir. direk soyunup yatmayın o yüzden, zaten erkek bedeni gayet sexepalitesi düşük bir tasarımdır. bırakın biz halledelim. Kendi çapınızda gizem falan yaratalım kıyafetin üzerinden. Sözüm meclisten dışarı, pardon boşyere celallendim yine birden:)))
- +1 yıl
Aman böyle düşünsek de düşünmesekde olaya uzun vadede bakıldığında, vakti geçiyo hatun kişinin bence. Biyerden sonra heyecanı meycanı kaçıyo yani, ne bilim farklı şeylere erinir oluyosunuz, maksat boşalmak oluyor. Yoruyosunuz bizi anlican. Bence yormadan değiştirin partner. ne diyorum ben ya olaya çok tarfsız yaklaşmamak gerek aslında😏
- +1 yıl
Ben de bu durumu kadınlar için düşünüyorum aslında. Demek ki her iki cinsin de sorunu.
Cinsellikte farklı şeylere yorduğum kafayı ilim-irfana yorsaydım aselsan baş mühendisiydim şimdi :)
Benim sorunum da, farklılıklara ayak uyduracak hatun sayısındaki azlık. 10'da 2 gibi kısır bir istatistik var.. - +1 yıl
Aynı oranda erkeklerde de bu durum böyle merak etme. Zamanla sıkılıp rutine gitmek inan bana aldatılmaktan daha tehlikeli.
Bu oran orantıya vurduğun istatistiksel verilerden gelen 10 da ikinin ikilik kısmıda, muhtemelen birbirini beğenip sevişmiyor.
Yani bu tek tarafata orjinal ilşki arayışı , taraflardan birinin katılımı gerçekleştirmemesinden kaynaklı olmak üzere hiç bir koşulda gerçek hayata aktarılmıyor:) - +1 yıl
Neyse ki hayata geçiremediğim 8-10 mevzu kaldı. Zaman alsa da listemdekileri gerçekleştirdim. Kalanları da hayata geçireceğim 10'da 2'nin ikilik kısmından hatun denk gelir nasıl olsa. Aşk-meşkle işim yok zaten maksat listeyi tamamlamak.
Hayır yani o kadar değişik bir cinsiniz var ki, mevzuyu anlatınca ortalığı ayağa kaldırıyor "hayırrr, aslaaaa" diye. bir şekilde hayata geçirince de "tekrar denesek miiiğğğ" ağzını kırdıklarım :)
+1 yılözelden yazabilirsen sana bu konuda yardımcı olabilirim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşın kaç bilmiyorum ama isteğin fazla olduğu için ve seks yapmıyorsun mast. yetiniyorsun. belki seks yaparsan kendini daha iyi hissedersin.
00 Yorumla niye yapıyon kzım eline koluna yazık degilmi yorulmuyonmu asalag gızım benim mal gızım:D
20 Yorumla
+1 yılcanın istese bile yapma sen canın ister istemez yapıyorsun ondan öyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılBakma sen o kızlara onlarda senin kadar sık yapıyor sadece söyleyemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılYuh be bn erkek halinle okadar yapmıyorum bunu alan iki günde mefta olur
00 Yorumla
+1 yılSeks yap artık.
Mast'tan dolayı vajinanın dudakları sarkmıştır zaten00 Yorumlaen yakın zamanda seni boş bırakmıyacak biriyle evlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bekaretimi 16 yaşında verdim ne olmuş yok bir şeyin canım
20 Yorumlaişe girersen azalabılır yoksa senın bunyen boyle baska caresı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakında torba gibi olur seninki, sarkmalar başlar dikkat et:)
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim
Cevap sahibi+1 yıldaha kötü ya
ne yaparasan yap, aşk ile yap. :-)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bir kadinin masturbasyon günlüğü :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gel 2 saat araliksiz bir iliskiyle limite kadar doyuruyum seni :) :) :) :)
00 Yorumlayalandır onlar.. sen devam et
10 Yorumla
+1 yılAra vermeyi dene başka şeyler düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHergün mutlaka yapıyorsun değil mi 4-5 kez en az?
03 Yorumla- +1 yıl
Psikiyatriste danışıp ilaca başlaman gerekli. Başka türlü aşamazsın bu sorunu.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
birşeylerle meşgul olmaya çalış bir de.
+1 yılzor bir durum. nerelisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılalmanyada yaşıyorum
- +1 yıl
aslen soyun nereli
Soran+1 yıladana
- +1 yıl
anlamıştım. fazla kebab yeme. bende güneydoğuluyum ve senin yaşadıklarını iyi bilirim. fazla yemek yeme sıcak ortamlarda bulunma. boş kalma yeter.
Soran+1 yılkebab ne alaka ya ağzıma sürmem
- +1 yıl
adananın doğasında var senin bu yaşadığın olay. et türü şeylerden kaynaklanıyor. sen yemesen bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılazdıkça soğuk suyun altına gircen
14 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılisteğini köreltir nefsine hakim olursun çözüm istemiyor musun ne demek neden?
- +1 yıl
doğru. buz gibi soğuk suyun içine gir. nefsi kırar.
Soran+1 yıltuhafmış deneyeceğim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAktif bir sevgili bulman lazım :)
00 Yorumla Aseksüel mi olmak istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
haftada 3-4 kez yapmak
Sen baya baya seksolik olmuşsun
20 Yorumla
+1 yılsen azmıssın kızım :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler
- +1 yıl
bak düşür fazla yapma haftada 1 kere yap yeter :D ara verdikden sonra eskisi gibi fazla yapma isteğin olmaz hadi ewy.
Kendini yorgun düşürme...
00 YorumlaBuluruz bir cozum yaa sıkıntı yapma😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız arkadaşına oral yaptır
00 Yorumlaciddi bir problem doktora danışman gerek
00 Yorumla
+1 yılbende yapıyorum şu an isteyen baksın
00 YorumlaSende bağımlılık haline tedavi olan lazim
00 Yorumlamübareğin destiden mi akıtıyonnn
00 YorumlaÇalışmıyor musıun?
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
Soran+1 yılgerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. tadını çıkar tatlım zamanla azalır
00 YorumlaElin bacak aran da mı geziyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak çakmalarina izin ver sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçek ilişki lazım işte
00 YorumlaZamanla azalir
00 Yorumlaşu an yaş kaç
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın?
06 Yorumla
Soran+1 yıl18 oldum
- +1 yıl
İstekli olman normal ama seninki biraz fazla. p*rno mu izliyorsun yaparken?
Soran+1 yılevet blowjob özellikle başından kalkmıyorum
- +1 yıl
Bir erkeğe oral seks yapmayı çok istiyorsun o zaman? :)
Soran+1 yılbaşladı sanal kekoluk
- +1 yıl
Hay ergen seni ya. Bu sanal mı gerizekalı abazan ergen
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. azalt
00 Yorumla
+1 yılyap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzgın karı
10 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz