Cinsellik Canım çekmezken bile mastürbasyon yapıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Alışkanlık haline geldi artık her her gün yapıyorum bu nedir yaa bu istek bi bitmedi gitti yahu Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler herkese 😘🌸 Canım çekmezken bile mastürbasyon yapıyorum? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl cinsel ilişki yaşadığın zamanlarda da yapıyor musun? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim 🙂 Yorumla Danadandini +1 yıl hiç bir şey yaşamıyor musun bir erkekle? Yorumla Soran +1 yıl Hayir evliliğe sakladım kendimi helalime🙂 Yorumla Danadandini +1 yıl sakla sen çok pişman olacaksın ama benim söylememle değişmez. yaşayıp öğreniliyor her şey. Yorumla Soran +1 yıl Olsun haram işlemektense temiz olmayı tercih ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sigara tiryakilerinin bazısı dudak tiryakisiderler senin dudaklarda bu tarz bir tiryaki heralde 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄 regl demi çok artıyor istek Yorumla Soran +1 yıl Ayn yapcak bi şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapılcak şeyi yapıyorsun sen zaten boş ver 😊 evlenmeden yaparım diyorsan seks bile yap bence keyfin bilir 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet onu kendi kendine alistirmissin.. Ama mesela neler yapiyorsun? Belki taktikler verebilirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taktige ihtiyacım var sanrim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ulaşırım size? Yorumla
Sert_ve_Sınırsız Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sende bağımlılık olmuş aslında istekli değilsin sana öyle geliyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama gerek duyuyorum oysaki canım istemiyor bende kendimi çözemedim gitti Yorumla Sert_ve_Sınırsız +1 yıl Aynı şeyi söyledim Yorumla Soran +1 yıl Evet aynı şeyi söylediğini biliyorum. Nasıl bırakabilirim 🙄🙃 Yorumla
eczacınızburda Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Merhaba cinsel açlık yaşıyor olmalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet nasıl geçer bu durum
Gizli Üye (25-29) +1 yıl inşallah senin gibi bir partnere sahip olabilirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 😊 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerçekten bişeyler yaşaman lazım artık 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet ne yazık ki Yorumla Hairmafya +1 yıl Bir an önce olması lazım 😬 Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla Hairmafya +1 yıl var mı aday Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla Hairmafya +1 yıl Umarım olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acil istekli bir zenciyle evlendirilmen gerek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zenci ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 cm felan adamların dalgası Yorumla Soran +1 yıl Çüş o kadar mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gercek anlamda kımseyle olmadın ve yalnızsın dımı? 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla ama Yorumla Soran +1 yıl Evet hic olmadım ve yalnızım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an burada mısın? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gerçek yaparsan o zaman tam istediğin olur. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayn artık vucudum gerçek bi ten istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman bulmalısın Yorumla Soran +1 yıl Ayn bakalim inşallah Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aliskanliktandir 0 0 Yorumla
parçalynpuma Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sanal yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanal kesmiyor artık Yorumla parçalynpuma +1 yıl Karşındakine göre değişir Yorumla Soran +1 yıl Cok iyi kişilerle bile yaptım ama sonuc gene aynı kesmiyor Yorumla parçalynpuma +1 yıl tamam sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaz yardımcı olayım? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynıyız cinselliği yiyoruz bağımlılık gibi... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
cinsel ilişki yaşadığın zamanlarda da yapıyor musun?
Bakireyim 🙂
hiç bir şey yaşamıyor musun bir erkekle?
Hayir evliliğe sakladım kendimi helalime🙂
sakla sen çok pişman olacaksın ama benim söylememle değişmez. yaşayıp öğreniliyor her şey.
Olsun haram işlemektense temiz olmayı tercih ederim
Sigara tiryakilerinin bazısı dudak tiryakisi
derler senin dudaklarda bu tarz bir tiryaki heralde 😂
Olabilir 😂
😄 regl demi çok artıyor istek
Ayn yapcak bi şey yok
Yapılcak şeyi yapıyorsun sen zaten boş ver 😊 evlenmeden yaparım diyorsan seks bile yap bence keyfin bilir 😄
Evet onu kendi kendine alistirmissin.. Ama mesela neler yapiyorsun? Belki taktikler verebilirim
Taktige ihtiyacım var sanrim
Nasıl ulaşırım size?
ben yapmıyorum da o kıvamdayım genelde nasıl yapıyorsun sen
Sende bağımlılık olmuş aslında istekli değilsin sana öyle geliyor
Ama gerek duyuyorum oysaki canım istemiyor bende kendimi çözemedim gitti
Aynı şeyi söyledim
Evet aynı şeyi söylediğini biliyorum. Nasıl bırakabilirim 🙄🙃
Merhaba cinsel açlık yaşıyor olmalısın
Evet nasıl geçer bu durum
inşallah senin gibi bir partnere sahip olabilirim
İnşallah 😊
Gerçekten bişeyler yaşaman lazım artık
Evet ne yazık ki
Bir an önce olması lazım 😬
Ayn
var mı aday
Hayır yok
Umarım olur
Bitmiyor, seks yapınca da bitmiyor 🙈
Acil istekli bir zenciyle evlendirilmen gerek
Zenci ne alaka
25 cm felan adamların dalgası
Çüş o kadar mu
Doyuracak partner bul kendine
olmazkı soyle bırı hayatımızda
Libido tavansa..
gercek anlamda kımseyle olmadın ve yalnızsın dımı?
yanıtla ama
Evet hic olmadım ve yalnızım
Şu an burada mısın?
Gerçek yaparsan o zaman tam istediğin olur.
Ayn artık vucudum gerçek bi ten istiyor
o zaman bulmalısın
Ayn bakalim inşallah
Şu an yapsak beraber hiç fena olmaz
Aliskanliktandir
Sanal yap
Sanal kesmiyor artık
Karşındakine göre değişir
Cok iyi kişilerle bile yaptım ama sonuc gene aynı kesmiyor
tamam sen bilirsin
Yaz yardımcı olayım?
Aynıyız cinselliği yiyoruz bağımlılık gibi...