Evet dunde sormustum. bugun psikologumla komistugum icin sormak istedim. psikologa ask acisi ve depresyon sikayetiyle gittim.2. Ayda bana cinsel egitim vermek iatedigini soyleyip test verdi.. daha cok pozisyonlarla alakali sorular vardi.. sonraki haftada 45 dakka boyunca cinsellik anlatti. ben bu durumu dun burada sordum ve cogu kisi doktor sapik dedi. bwmde bugun terapide doktora bana verdighi egitimi gerekaiz buldugumu aoyledim. o da, iste bu tarz dusuncelerden kurtulman icin yaptim, cinselligin konusulabilir oldugunu , tabu olmaktan cikmasi icin yaptim ama yanlis anladin dedi. bemde sadece kendimin degil baska insanlarinda fikirlwrini alarak bu kaniya vardigimi soyledim. o da, cok yanlis yapiyoraun. ben sadece yardimci olmaya calistim. biz bunu icin okuduk. ama en aci tarafida bu sekilde anlasilmak dedi. sizce? yanlis mi anladm
Cevabın nedir?
Tabu her alanda soruna neden olur. Bir suc veya aşagilama olarak giruldugu icin, bir cok seyi tabulastirip insani kendisinden uzaklastirdigimuz icin tecavuzler cinayetler yasanmakta. Tabi ki bizim nasil girdugumuz onemli. Cinselligi ogrenmeyi biz birbirine kur yapma yazmayi snaal seks veya fantezi olarak yaklastigimiz icin dogru okuyamiyoruz. Bir kadin cinsel icerikli bir soru sorsa 'aha bu bana verecek' diye algilamamaizin nedeni de budur.
17 Yorumla
Soran+1 yılYani doktor normal mi diyorsunuz?
- +1 yıl
Cinsel terapinin bilimsel yapisini bilmiyorum. Ama dedigim gibi tabularimizdan dolayi farkli algilayabiliriz. Normal hayatta bile aman millet yanlis anlamasin diye kendimizi kasmiyor muyuz. Kim kendini hissettigi gibi yasiyor. Yasamayi birak giyinemiyor bile. Farkli bir cinsel egilimi bir insan gercek cinsel kimligini bir sucmus gibi gormuyor mu. Yani sana dicegim yanlis algilama olabilir.
Soran+1 yılCogu kisinin yoruma aksi yonde. sizin desiginiz de mantikli gibi. ya ben cok degisken bir insanim ya
- +1 yıl
Senin yildizlara bakmanla bir gökbilimcinin bakişi farklidir. Sen ay ne romantik dersin, o ise bilmem hangi teleskopun keşfettigi bilmem su isim verilen bir yildiz der. Sen cinsel iliskiyi pozisyon olarak dusunursun, o cinselligin kokenininn bir dürtü oldugunu düsunur. Ben onu savunmuyorum belki de gorevini kotuye kullanan bir doktor da olabilir. Ama dusunsene kadin dogum uzmanlarini :)
Soran+1 yılYa onlar gormektwn bikimistir zaten
Soran+1 yılGaliba
En İyi Cevaplar
".2. Ayda bana cinsel egitim vermek iatedigini soyleyip test verdi." dediğin test eğer adını biliyorsan test! in adını , bilmiyorsan yazılı mı görsel mi nasıl bir test yaptırdı , tarif eder misin?
Diğer konu , 2 ayda kaç seans aldın?114 Yorumla
Soran+1 yıl2 ayda her hafta gittim. ilk seanstada bana cinsellikle ilgili sadece bir soru sordu. teat olayina kadarda daha sormadi. teat soyleydi.20 tane kadar soru vardi. aslinda soru dwgil. mesela bir cumle yaziyor. ben ona hayirsa h evetse e yaziyorum. nette aradim bulamadm
- +1 yıl
Öncelikle ben , okuyan değil , alanda uzman klinik psikolog olarak bir devlet hastanesinde çalışan bir psikologum. Aşk acısı için her hafta seans almak , eğer sende patinaj yapma yoksa yani sürekli konunun içinde kalma eğilimi ve oradan çıkmamaya devam etme yoksa aşırı uzun bir süre ve bir yerden sonra konuşacak ya da anlatacak konu kalmaz. Çok daha önce ilaç desteği de verilmiş olması ve akabinde son takip seansı ile konu çerçevesi içinde bitirilmeliydi.
Cinsel terapi uzmanlığı konusuna gelince , bu da yüksek lisans konusudur ve bekar birine değil evli çiftlere uygulanan bir terapidir, eşler arasında hurafe ya da yanlış bilgiler ayıklanarak doğru ve evrensel nitelikte bilgiler verilir, bunu verebilecek olan da " çift ve aile terapisi " uzmanıdır. Direk cinsel terapi uzmanlığı diye bir başlık bu meslekte yok.
Diğer konu ise , hiç bir terapi kişinin kabulü ( diğer yandan ihtiyacı olduğunu belirtmesi ve buna dair form imzalaması ) dışında verilemez.
Soran+1 yılİlk paragrafi acikcasi anlamdm
Soran+1 yılMadem psikologsun sorum olsa sana seni hazir bulmusken. hastalarinizdan etkilenme hoslanma gibi bir durum oluyor mu. veya hastanizla disarda kahvalti yapabilirmisiniz. bu yanlis mi dogru mu
- +1 yıl
Neden bu kadar uzun terapiyi ilaç desteği de olmadığı halde aldığını anlamaya çalışıyorum. Bana göre her hafta , sanırım 7-8 seans sürmesi eğer 9 yıldır konunun içinde ise onun yapmayacağı birşey ama isteğine de hayır dememiş gibi. Kısacası konuşacak konu kalmayınca konu ( senin de iznin ve talebini yazılı vermen durumunda ) değişmiş olabilir. Ancak konu açılınca sıkıntı da yaratmış gibi.
Yani adamın sana yazıldığını sanmıyorum ancak öyle değerlendirmiş ve sıkılmış da olabilirsin. Yapılacak en iyi şey , konuyu durdurmak olabilirdi, bu kadar basitti. Sana benim cevap yazmamın sebebi ise , başka ya da benzer konularda bir psikolog ile görüşmesi daha doğru olacak başka insanların , sorundaki ton ile psikologun odasını taciz merkezi olarak görmesini engellemek içindi.
Bu meslekte de evet çürük üzüm olabilir ama , çok çabuk hocalar tarafından ayıklanır, diploması düşürülür ve meslekten çıkarılır, üstüne kamu davası da yer. Yani zor ihtimal
Soran+1 yılBen en basindan beri ilac alip almamam gerektigini soruyorum. hayir gerek yok diyor. sadece bir ara kaygi icin hap alabilirsin dedi. sonra vazgecti. annemde hatta bir ara konusmustu evde coj sorun yarattigimi ilac alip almamam gerwktigini sormustu oda hayir dedi
Soran+1 yılSeninde iznin talebini yazili vermen durumunda kismini anlamadm acikcasi
Soran+1 yılForm imza falan yok oyle seyler.2 haftada bir 50 tl oduyorum o kadar
- +1 yıl
Psikologlar ; odası dışında danışanla görüşmez , böyle bir öneri getiremez, dışarda gerekirse tanımazlıktan gelir ve karşılaşılsa bile ilk selamı danışandan bekler ya da geçer gider. Kahvaltı falan asla kabul edilecek bir şey olamaz.
Psikologlar veya doktorlar danışanlarına karşı herhangi duygusal bir şey geliştirmeme yönünde eğitim ve uyarı almışlardır, bu net olarak suça girer ve maiyette birine tasallut başlığı altında olacağından muhakeme sonucu alınacak ceza yüzde elli de artırılır.
Ancak , danışan cephesinde durum farklı olabilir, doktoruna kendinde uyandırdığı daha iyi olma hissi giderek sempatiye dönüşebilir ki bu çok sık yaşanır bitme noktasındaki terapilerde , doktorun öyle ya da böyle kendisinden hoşlandığı ya da birşeyler beklediği fikrine kapılabilir. Kahvaltı fikri nasıl ortaya çıktı onu asla bilemeyiz , ancak bu kurum cafe'sinde ise zaten tedavi merkezindesiniz demektir, onun üstünde beyaz gömlek hala vardır. Bunun bir anlamı olmaz.
Soran+1 yılBenim doktordan etkilenme ihtimalim sifir. evet kahvalti kurumun cafesinde olucakti. benm seans vaktim gelmisti. oda kahvalti yapip gelebilirmiyim dedi. bende tabi dedim. sonra sende gel kahvalti yapmadiysan dedi. orucum dedim. bu yani
- +1 yıl
Özetle , senin terapinde konular fikirler ve anlayışlar karmaşıklaşmış uzun seanslar yüzünden ve netliği ile hedefi belirsizleşmiş.
Naciz önerim o'dur ki ; doktorunu değiştir eğer terapilere devam etmek istersen , ancak bu o doktorun sana yazılmasından değil , zira bu ona ve mesleğine sadece zarar getirirdi ki anlattığım nedenlerden dolayı çok zor ihtimal bu , onun hakkında karmaşaya düştüğünden dolayı. Kendi cinsinden biri de olursa daha da yalın yeni bir terapi düzeni alacağını düşünüyorum.
Diğer düşündüğüm ise, neden 2 gün üstüste bu konuyu soru haline getirmiş olman..
Soran+1 yılİlk sormam ben mi yanlis anladim. yoksa okmasi gerekwn mi buydu. belki psikologtan cinsel egitim almis olanlar vardr diye duaundum. bugun yine sormam ise. buradaki kotu yorumlardan sonra bugune airam alindigi icin son kez gitmeek istedm ve duauncelerimi soyledim.. doktorun verdigi cevaplara dicek cevap bulamadm ve acikcasi kendimi suclu hissettm. bu durumu yine gelip sordum. simdi yine hakli oldugumu dusundum. tutarsizim sanirim. psikologa devam etmicem zaten daha
- +1 yıl
Biraz kafanı dinlersen belki daha iyi olabilir , ancak yine kendini zorda hissedersen dediğim gibi psikologlar evrensel bakış açılı , psikoloji kadar konunun hukuk tarafını da bilen eğitimli insanlardır, danışanları ile işleri olmaz. Yani bir bayan uzman ile devam edersin sonra da gerekirse...
Atipik biri de olabilir , ama bunlar için de şikayet yolu açık, yeter ki sen hukuken haklı ol, duygu olarak değil.
Onların hesabı çok çabuk kapatılıyor camia'da...
Geçmiş olsun
+1 yılAşk acısı ve depresyon tedavisi için verilen terapide cinsellik muhabbet konusu neden açılıyor anlamadın en alaka... Aşk olduğun kişinin tacizine uğradıysan ve en çok bunun iiçin depresyondaysan bu durumu önemsizletirip, doğal hale getirip seni rahatlatmaya çalışmıştır
00 Yorumla
+1 yılEğer senin anlattığın şeyler içinde cinsellik yoksa, ortada hiç böyle bir şey yokken bunu yapıyorsa yaptığı saçma evet.
013 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay boyunca aalayanlis biseyi olmadi. gayet iyui gidiyordu. kwndimi iyide hissediyordum.
- +1 yıl
Ya ben de yapcam gelen danışanlara iş aticam böyle, boşa mı okuyoruz...
Ciddi böyle bir şey varsa meslekten atılır yalnız. Ona göre dikkat et, öyle bir sey yoksa da günahına girme bence
Soran+1 yılPsikoloji mi okuyon. ya boyle bisey varsada ben ugrasmam ortaya cikarmak icin. yapmam oyle bise
- +1 yıl
Evet.
Cinsellikle ilgili soru sorması normal. Hatta ilk seansta sorulur genelde. Ama eğitim vericem deyip test yapması normal gelmedi bana.
Soran+1 yılAynen dedigin gibi ilk seansta bana cimsellikle ilgili sadece bisey soylesi o kadar.2 ay sonrada bu test. bu aralikta cinsellikle alakali hic bisey soylemedi ama
- +1 yıl
Canısı mesleğimi kotulemek gibi olmasın ama çok şeyler duydum bunlarla ilgili. Sapık çıkarsa şaşırmam yani. bir daha gittiğinde bir daha bir tart, belki tecrübesizdi bir şey uygulamak için uyguladı sebepsiz yere, olmadı da bırak
Soran+1 yıl9. Yiliymis. ozel hastahanede. basarilarida var. citeb egitimi almis. ayni zamanda cinsel terapistmis.. he bide bana seylerden bahsetti baska hastalarinin sorunlarindan. mesela bir cift gelmis kari koca. adam 2 tane kadinla iliskiye girmwk iatiyormua falan. bir kac tane hastalarindan da ornek verdi. bende dinledm oyle ne biliyim. bisede demedm
- +1 yıl
Ohoo her aldığı eğitimi senin üzerinde uygulayacaksa yandık 😂 onları da anlatmamasi gerekirdi. Sevmedim bu adamı :/
Soran+1 yılAnladm tamm😊
- +1 yıl
Hipokrat yemini mi ediyoruz? Hiç duymadım öyle bir şey. @cems34
- +1 yıl
Teşekkürler bilgi için 👍 @cems34
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Soran, ya trollük yapıyorsun, uydurma bir soru bu. Ya da psikologun yapmaya çalıştığı şeyi ayırt edemeyecek durumdasın. Ya da sana psikolog olduğu söyleyen biri tarafından işletiliyorsun ve yine ayırt edemeyecek durumdasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa troll oldugumu ya da ayirt edemiyecek seviyede oldugumu duaunmene cok sasirdim. cok mu abes bir durum. olamaz mi yani
- +1 yıl
Evet, abes, tarif ettiğin gibi bir durum olamaz. Ben seviyenden değil, psikolojik sağlık durumundan bahsetmiştim. Bilgi eksikliği, kafa karışıklığı vs durumu var sanırım. Karşılaştığın kişi ya psikolog değil, psikologla karıştırıyorsun ya da bir şeyleri yanlış anladın. Yukarıda psikolog olduğu yazan cems34 bunlara en doğru cevabı verecektir zaten, onu takip edebilirsin.
Soran+1 yılKonustugun kisi psikolog degil ne demek ya. adam ozel hastahanede calisan bir psikolog
+1 yılhayır aynı şeyle benim bir arkadaşımın karddeşi de karşılaşmış ve profesyonel birine sordular. Sordukları kişi "psikologlar o şekilde konuşamaz bir sorun var göndermeyin o kişiye şikayet edin" tarzında konuşmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin. onada boyle test mi veemis
- +1 yıl
hipnoz etmiş falan dediğin gibi önce uzunca süre normal davranmış sonra sorular sormuş kendini tatmin ediyor musun falan gibi.. kız da küçük 17 yaşında
Soran+1 yılBana ilk seansta kendimi tatmin esip etmedigimi sordu. inanmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. bence doktor haklı... tabulardan kurtulmamız lazım biz kadınlar olarak çünkü bizlere cinselliği konuşmanın dahi ayıp olduğu öğretildi sonra evlenincede ya cinsellikte yetersiz kalıyoruz ister istemez
13 Yorumla
Soran+1 yılCinselligin konusulabilir oldugunu benimsetmeye calisiyorum falan da dedi evt
Soran+1 yılBilemedm simdi. herkez aksin yomde yorum yapiyor
kadın doktora git erkeğe gitme :D karşına lez doktor çıkma olasılığı düşük fakat abaza erkek çıkma olasılığı yüksek bence sen erkeği boşver kıza git :D sorunun çözülür
16 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀haklisin
- +1 yıl
o adam seni beğenmiş olmalı yakında psikolojin için seks yapalım mı? iyi hissedeceksin hadi soyun bebeğim derse şaşırma yani :D benim annem psikaytri hastası ben bildim bileli 19 yıldır böyle salak saçma cinsellik içerikli angut angut uygulamalara rastlamadık rastlarsak adamın ağızını kırarız bu yüzden doktorunu değiştirmen gerektiğini düşünüyorum
Soran+1 yılBelki kendi kafasinda o sevdigim kisiye karsi cinsel anlamda bir baglilik hissettigimi dusunup boyle bir egitim vermwyei dusunmuste olur bilemdm. ama bugun konistugunda kendmi suclu hissettm. siz boyle komusunca yine hakli hiassdym kendimi
Soran+1 yılEvet
arkadaş doktor bilinç altına işlemeye çalışıyor böyleyece senle uygulamalı cinsel egitim verecek cinsellik konuşulması gerekir ama doktorun sana yürüyor kurtul başka birini bul
010 Yorumla
Soran+1 yılAma 2 ay boyunca boyle bir konuya asla girmedi. kendisi ayni zamanda cinsel terapistmis. citeb egitimleei almis. ve herkez icin gerekli oldugunu dusunuyormus bu egitimlerin?
Soran+1 yılHe bilinc altima isledi. ne ialicek be. salakmiyim. ask acisi icin gittim diyorum. ben bilincimde bir kisi va
- +1 yıl
şöyle bir düşün neden şuanda burada bunu düşünme ve tartışma ihtiyacı duyuyorsun bir düşün ayrıca manipile edilmeye çok açıksın şu durumda sen kendini kandıra bilirsin ama unutma insanoğlu en çekindiği ama en cazip zevkli gelen konusu cinsellik ve sextir beyin olası hazı bir kere hisederse seni yavaşça o noktaya sürekler aklından asla çıkmaz
Soran+1 yılGitmem olur biter o zaman. dmi
Soran+1 yılSpor mu. oda bana sporu tavsiye etti. yapiyorumda. ask acisi degil ama sadece. ayriliktan sonra ben kendimi fazlasiyla kapattim? agir bir deprosyona grdm. bayilmalar falan oldu. ailemde gtmemi istedi
- +1 yıl
bosuna ugraşmışsın spor endorfin seretomin gibi bir çok hormonun salgılanmasını sağlar böylece kendini zinde mutlu hissedersin net düşünebilirsin böylelikle aşk acısı depresyon felan kalmaz ortada düzenli spor yap hiç birşey kalmaz arada muhabbet edecek birde arkadaş bul kendine psikologdan kurtul
Soran+1 yılGitmicem arti. bayan bulcam psikolog
Aynen. Ben başım ağrıyo diye doktora gittim adam ayağımın altına çöp sürttü ulan dedim kafa nerde ayak nerde mk. Meğer ordan sinirler geçiyomuş. Şimdi doktor aç dese sormam bile yani. Tıpta herşey olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor resmen yavsakmis resmen kivirmis kanma sakin
03 Yorumla
Soran+1 yılDunde yazmistin dimi
- +1 yıl
Evet canım
Soran+1 yılDoktor kivirmia gibi mi geldi😊daha uUn konustuda sade bu kismini yazdm
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. doktor moktor hikaye
belki iş düşer diye oyun hazırlıyor
aşk acısıda boş
karşılı kalamıyorsan yol ver00 YorumlaKardeşim doktoru deneyebilirsin biraz dişiliğini kullsn ama videoya cekmeyi unutma çünkü bazıları böyle yaparak seni elde etmeye çalışır
04 Yorumla
Soran+1 yılVideoya cekip adamin isini mi bitiriyim?
Soran+1 yılSorup cevabini buraya yazsan
+1 yılFarklı bir konu ile sizin düşüncelerinizi farklı yöne çekebilirdi.. Tamam bu uyguladığımız bir yöntem ama cinselliğe çekmeyiz genellikle..
00 Yorumla
+1 yılbu psikolog kesin genç yakışıklı ve hatta bekardır, bence sen doktorunu değiştir.
06 Yorumla
Soran+1 yıl32 yasinda evli
- +1 yıl
bana biraz garip geldi
- +1 yıl
senin yaş kaç?
Soran+1 yıl22...
- +1 yıl
aşk acısı mı çekiyorsun?
Soran+1 yılEvet onun icin gittim psikologa.. uzun zamandir kotuyum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı iyi laf yaptığından psikolog ama kendi deneyi için seni kullanmış.
05 Yorumla
Soran+1 yılDeney?
- +1 yıl
Verilen testler ve sonuçları bir araştırmanın parçası olabilir. Sana yürümek isteseydi testle uğraşmazdı.
Soran+1 yılYani yanlis bir duaunceai yok diyorsun. ama diger hafta yaptigi 45 dakkalik konusmayi teatlere vrdigim cevaplar uzerine yapti. yani test sorulari gerwkliydi
- +1 yıl
Senden para alması sorunlarını çözmek için olmalıydı. Aşk acısı seks pozisyonları araştırması ile çözülmez.
Soran+1 yılHaklisin
durum cok arap sacı adam cok kolay uste cıkabılır pskolog ısı bu... sen kendıne guven
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya. bugun konusurken kendimi cok hatali hissettm. acayip konusuyor
Soran+1 yılYok oyle bise olamaz. sanmam. he! de hic
Fiziki bii yapmıosa bilinç altını onunla sevişmen için uyarıo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor sana evet ben sapığım bunları onlar için anlattım dermi ya onun ki kalkmıyo mu ki sana ilgi duymasın elbetteki hayır bence sapık
00 Yorumlapisikoloğ sapık sen sağlıklısın hayırlı olsun ERGEN
00 Yorumla
+1 yıldoğru anlamışsın sokarım onların yeminlerine
04 Yorumla- +1 yıl
Yemin etmiyoruz biz be :(
- +1 yıl
ozaman daha tehlikeli
Soran+1 yılPretty psikolog musun
- +1 yıl
Son sınıf öğrencisiyim canısı.
+1 yılbilemedimki adama iftirada atmak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBirak doktor becermeye yer ariyon desrydin
00 YorumlaHaklısın bence sorun senin doktorda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolog haklı. cinsellik konuşulabilmeli :)
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Psikolog... cinsel egitim. dun de sordum. simdide sormak durumunda kaldm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler