Hoşlanıyorum senden ve öpüp, sarılmanın, cinselliğin hayalini kuruyorum dedi. Dün konuşurken de bana, hep düşünüyorum seni yazdı. Ve iltifat ediyor çok tatlısın vb.
Her erkek böyle bir durumda cinsellik düşünür mü?
Hoşlanıyorum senden ve öpüp, sarılmanın, cinselliğin hayalini kuruyorum dedi. Dün konuşurken de bana, hep düşünüyorum seni yazdı. Ve iltifat ediyor çok tatlısın vb.
Her erkek böyle bir durumda cinsellik düşünür mü?
Hoşlantı etkilenmeyle başlar. İnsanlar etkilendiği birini arzulayabilir, cinsellik düşünebilir. Bu gayet normal. Her insan için geçerli değil elbette ama erkek kişisi için kesinlikle geçerli. Çoğu erkek bunu dile getirmese de, hoşlandığı kadınla daha fazlasını ister ve hayal eder. Biliyoruz ki, cinsellik konusunda duygusallık daha çok kadınların işi. Çok nadir de olsa, elbette erkeklerin de sadece duygusal anlamda bir şeyler hissettikleri kadına yükselmeleri durumu oluyor ama nadiren.
Aslında her erkek cinsellik düşünürde aşık olan erkek senin duygularını öncelik verir. burada çocuk başta utanıp hoşlanıyorum demiş sonrada bari açıksözlü olayım belki cinsellik olur demiş.
Eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsan ve cinsel anlamda arzulamıyorsa sorun var demektir. Bir erkek olarak söyliyim sana. Sonuçta evcilik oynamayacaksın. Ama tabiki sadece cinsel anlamda seni istiyorsa o sorun. Bilginiz olsun.
Her erkek cinselliği düşünür ve arzular ama bu seninki sadece cinsellik kısmında sayı yapma derdinde arkadaşlara anlatacak yeni bir macera olmak istemiyorsan sepetle başka kapıda şansını denesin...
Cevap
38Cevap
arkadaşım seni yanlış yönlendirmek istemem.
karakterler farklı
adam sadece cinsellik düşünüyor sana asla değer vermiyor olabilir
ama normalde bir insan sevdiğini her türlü arzular. böyle de olabilir.
bence iyice test et
cinsellik biyolojik bir durum.
herkes düşünür.
dini gerekçeleri es geçiyorum ama toplumun getirdiği bit tabu ayıp görülmesi.
cinsellik, yemek yemek kadar normal bir olay
@Müdrik yani zina olarak bakılması dışında diye toplum üzerinden ele aldım.
çünkü din çok ayrı bir mevzu
Çok normal. Doğası bu, her erkek hoşlandığı kız arkadaşını her türlü hayal eder bu çok şaşırtmasın seni. Kimisi de böyle temas kurarar sevgisini gösteriyor. Aksini düşünme.
Daha sevgili olmadan zaman geçirmeden , güvenmeden ne bu istekler. Hayır tabiki düşünmemesi gerekiyor. kadın adım atmadan erkeğin hiç bir şekilde +18 hareket reaksiyon ve sohbet yapması doğru değil.
insan sevdiğiyle seks yapmayı düşünür bu gayet normal bişi yorumları okumadım ama seni kullanmak istiyo yazanlar vardır kesin önemli olan kendini tutmak tabi evlenmeden yapmak sorun olacaksa
Çat diye söylediyse hoşlandığının hemen ardından ya aşırı patavatsız ya da sapık. Onun dışında hoşlandığın insana karşı çekim hissetmek aşırı doğal değil mi ya
birinden çok hoşlanırsan, sevmişsen cinsellikte düşünürsün, insanın doğası bu. Kadını erkeği yok yani bu işin.
Düşünmek başka dile getirmek başka. İnsan sevdiğiyle fiziksel temasın hayalini kurar ama daha ilk etapta direkt bunu düşünmesi ve dile getirmesi niyetini belli ediyor. Asla ciddi ilişki insanı değil, evliliğin e'sini duysa kaçar gibi geldi.
Sence normal mi? Yani seni bir obje olarak gördüğünü söylemesi...
Böyle tatlı tatlı sözlerle hedefine ulaşmanın derdine düşmüş tilki 😅
Seni arzulayabilir, bu normal birsey.. ama ben daha ilerisi olacağını düşünmüyorum..
Erkek beyni iş odaklıdır. İşimi bitireyim gideyim. Anladın sen onu...
Düşünmüyor direkt söylüyor. Adam seninle seks yapmak istiyor olay bu.
Düşünülür elbet fakat bu kişi yolunu yapıyor hazır ol.
Her erkek cinsellik düşünür ama odak noktası yapan birisi sadece kullanır atar
Şahsen sevdiğim insanda ilk başta cinsel düşünmem sonraki aşamadir o
Yazdığı onlarca kızdan birisin. İlk başta canimlar cicimler ölüyorum bitiyorumlar sonra bir bakmışsın çıplaksın. Kanma
Yok zaten daha önce cinsellik yaşamadım. Böyle şeyler istemediğim için tuhaf geliyo
Sanal neyse de gerçeği çok sakıncalı ya. Erkekler manipüle ustası. Dikkatli ol. Hele bakire kız gördüler mi yapışıyorlar
Haklısın teşekkür ederim. Neden bakire kiz istiyorlar anlamadım. Asıl bakireyse yaklaşmak istememeleri gerekmiyor mu
Çünkü bakire kız tecrübesiz çekingen oluyor. Nadir olsa da bazılarının libidoları çok yüksek oluyor. E haliyle bizim e*rkek milleti de kolay lokma olarak görüyor bakireleri sonra kelime oyunlarıyla laf salatalarıyla kızı allayıp pulluyor sonra malum son. Ben de direkten döndüm valla. Sevdiğini söylüyordu hatta evlenecektik. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim. Onunla sevgiliydi beni ise sanaldan sexting yapmak için kullanıyordu
Doğru diyorsun. Erkekler çıkarı için seviyor taklidini çok iyi yapiyorlar. Benim eski sevgilim de güya ölüp bitiyordu ama ben cinsellik istemediğimi söylediğimde bir anda soğudu. Tabi ayrilmak için başka bahane söylüyorlar. Yani hele de bu devirde ilişkiler çok basit görülüyor
Erkeklerin özetini yapmışsın aynen
Biliyoruz ama cidden neden böylesiniz? Bu kadar kötü olmak neden yani? Akılsız mısınız?
Yok saydirmicam ama cidden kötüsünüz. Kızlar daha merhametli
Söyle işte deli etme 😂
Burdan mi soyluyum. Yani bir erkek olarak söylüyorum ki insan hoşlandığı kişiyle cinselik düşünür hoşlanmadığı insanla cinsellik düşünemez midesi almaz. aşkın sevgini nirvanisi cinselliktir. sevgililihin evliliğin sonu cinselliktir. asker arkadaşı olmuyacagiz sizle herhalde 😀 dimi ama
Tamam ama bir muddetten sonra sıkıyor. Kendimizi obje gibi hissediyoruz. İlgi alaka olmuyor
Normal tabi hoşlanıp çıkıyorsa mikecek olması gereken
Cinsellik her birliktelikte muhtemel bir durum olabilir ama seninki sadece bu konuda sana yürümeye çalışıyor amacı bundan ibaret gibi dikkat et derim
adamın amacı zaten seks adam herşeşyi açıkca demiş sen hala düşünür mü diyorsun ne çekiyortsunuz siz beyniniz böyle oluyor_?
Yok niye cinsellik düşünsün yemek yapmayı düşünür. Sen devam et böyle (!)
Tabiykide düşünür hoşlanmadıgın bir kadınla sexs yapılmaz
Uzay boşluğuna gönderir misin şu amipi
Normal.
Aksi anormal olurdu.
Ne bekliyodun😂
Klasik türk erkeği ne olacak
Seni objeden fazlası görmüyor
Çok etkilenmiş ki düşünüyor. Normal.
çok yüksek hayatının içinden geçebilir :D
Yo düşünmez her erkek
Seni sadece bir obje olarak görüyor
Evlenmeden önce yapma kullanip birakabilir ailenin dışında kimseye cok guvenme