Arkadaşlar, sevgilimi tatmin etmek istiyorum ama bunun için fazla zamanımız olmuyor. Sorum şu ki iyi bir ön sevişme ve oral seks ile tatmin olmanız, boşalmanız ortalama kaç dakika sürer? Hem bay, hem bayan...
Cevabın nedir?
+1 yılEbu Hureyre (ra)’den, Hz. Peygamber (asv)'in şöyle dediği rivayet edilmiştir:
Zina eden zina ettiği zaman mümin olarak zina etmez. Hırsız hırsızlık yaptığı zaman, mümin olarak hırsızlık yapmaz. İçki içen içki içerken mümin olarak içmez.
İbn Ebi Şeybe, Buhari, Müslim
Ebu Hureyre (ra)’den, Hz. Peygamber (asv)'in şöyle dediği rivayet edilmiştir:
Mümin zina ettiğinde, iman ondan çıkar. Onun üzerinde bulut gibi durur. Onu bıraktığında iman ona geri döner.
Ebu Davud, Hakim, Beyhaki
Bazı rivayetlerde “insan elbisesini çıkardığı gibi, imanı çıkar” denmiştir.45 Yorumla- +1 yıl
Zina yapmayın demek istedim kardeşim konu bu işte
- +1 yıl
Banane tabi kardeşim bem sadece sölüyorum isteyen anlar istemeyen anlamaz kardeşim İnsan istediğini yapmaya mahsustur ALLAHa emanet ol :)
- +1 yıl
Gençlerin sevişmesine engel olamayacaksınız!!!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım saatlerce sürer. bu zamana kadar bı tane bile yapmayı bilen sevgilim olmadı dişleri falan değiyor iritie oluyorum. Türk kızları utanmaktan oral yapamıyor ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişiyo o canım sevgilim bana oral yaparken ortalama 3-4 dk da boşalıyorum ben ona yaptığımda 20 dk yı falan buluyor ya biraz geç oluyo onunki
20 Yorumla
Kişisine göre değişir :)
113 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç ysptın mı
Soran+1 yılSenin yaptıkların kaç dk sürdü
Soran+1 yılZor olacak bu iş..
Soran+1 yılAma hiç yanaşmıyor kü ana. Başkalarıyla oluyormuş. Ama bana dokunmuyor.
Soran+1 yılEvet. Öyle. Yani ben de yeni öğrendim. Bana dokunmuyor. Aramız da biraz bozuk. Ama iyi olduğumuzda da dokunmuyordu.
Soran+1 yılSeviyorum. :( yoksa bunun doğru olmadığını ben de biliyorum
Soran+1 yılÇok ilwri gitmeyeceğim. Sonuç aynı olursa zaten daha fazla ilerlemeden, geri sömüşü olmayan sonuçlar doğmadan ayrılırım.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapma tarzına ve beceriye bağlı bir kaç saniyede bile boşalır..
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmadım. Ne yapmam gerwkiyor çabuk boşalması için? Mesela o kastettiğiniz tarz ne?
Soran+1 yılPwki. Teşekkürler. Deneyeceğim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana sorma benim boşalma derdim yok ve sadece önden çalışırız biz sevgilimle ikimizde tam orgazm oluruz sıkıntı yok sevgilinde sorun var senlik durum yok sen herşeyi sermişsin önüne.
014 Yorumla
Soran+1 yılBiz hiç yapmadık. Ben yapmak istiyorum. Onun haberi bile yok. Çok sürpriz vari olacak. Bilip bilmeden konuşma.
Cevap sahibi+1 yılgit l*n o zaman sen verdikten sonra o her şekilde zevk alır alamasa onda sorun var dedim sen ne anladın!!
Soran+1 yılHer şeyi sermişsin önüne deyince sen... yok biz hiç yapmadık.
Cevap sahibi+1 yılne bileyim ben sandım tüm yolar denendi zevk alamıyorda sende bu yüzden uğraş içindesin k. b o zaman..
Soran+1 yılYok zaten soyunmak istemiyorum. Hızlı hızlı hemen...
Cevap sahibi+1 yılikinizde soyunmadan zevk almak istiyorasız eger bir tavsiye o elini elbisenden içeri sokup memelerinle oynasın ve öpüşün dudakdudağa ikinizde 1 dk yetr
Soran+1 yılO soyunabilir ama ben soyunmak istemiyorum. Çok bilmediğim bir evde çıplak kalmak hiç iyi bir duygu olmasa gerek.
Cevap sahibi+1 yılmadem o kadar onu düşünüyorsun ama kendini vermek istemiyon bence telde birbirinizi tatmin edin buda çok güzel olur ben yapmıştım bir ara :)
Soran+1 yılSanal sevmiyor ya.. bir iki defa deneyelim dedim istemedi.
Cevap sahibi+1 yılniye sevmiyor ve ayrıca neden seni bu kadar zor durumda bırakıyor ki işte yapın öyle hem evlenmeden olmaz de canım benim tamam :)
Soran+1 yılYok, ileri gitmek yok. Sadece boşalsın zevk alsın.
Cevap sahibi+1 yılözele gelsen bir taktik verirdim ama
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum. Diyeceksen buradan de.
Cevap sahibi+1 yılbende özelden yazmıyorum ki gizliyim gelsen söylerdim dedim kendimi açmadım ki sen bilirsin
belirli bir zaman yoktur şehvetle dokununca da olabilir 1 saatte ben 45 dakika boşalamadığımı biliyorum hiç bir zaman ölçmemiştim o sefer saat karşımdaydı
010 Yorumla
Soran+1 yılGeciktirici mi aldın
Soran+1 yılPeki sen boşalmadığında kız kalkıp acelem var deyip kalkıp gitseydi akşamında o kızla sanal yapar mıydın
Soran+1 yılKendin? Bunu sen mi teklif edersin
Soran+1 yılKoç vurcu musun
Soran+1 yılAaa... cinselliğe en uzak burç :o
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoris orgazmi ile bayan bosaliyormu ki ya ben sevgilime yaptim 10 dk orgazm oluyor bir kramplar giriyor offff
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgiin oralle 10.. peki sen?
Cevap sahibi+1 yılBana yapiyoda hazir edemio havaya giremio ben gec bosaliyorum bide agzina sigmio tam zevk alamiyorum disleri degiyo o yuzden eliyle bosaltio genelde
Soran+1 yılİlk defa olacak peki oral in yanında mastürbasyon yapsam ona.. o zaman kaç dk
Cevap sahibi+1 yılKremle falan saglam bir sekilde yap elin yorulmadan bir kac tahrik edici soz soyle 😂hadi askim hadi falan de 5 dk en fazla 😂
Soran+1 yılPekü ön sevişmwde masaya ya da tezgaha falan ptursam aonu bacak arama alsam öpüşüp koklaşırken bacaklarımı dolasam baskı yapığ bana sürtüne bilir mi
Cevap sahibi+1 yılMalesef kiyafetler varsa kat kat zevk alirda opusurken bosalma imkani yok bence sen yatir onu sirt ustu tayt falan giy ince opus bir yandanda surtun
Soran+1 yılYok sonrası oral zaten.
belli olmaz bu partnerine göre ve o anki duruma göre değişir. Yeri gelir 15 dakika sürer yeri gelir yarım saatte tatmin edemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılPwki diyelim20 dakikaya yarım saate boşalmadı. Acelem var deyip çıksam, o yine ne zamana ister ya da akşamında sanal yapar mı
Soran+1 yılFoto olur arama olur. Müstehcen mesaj olur. Kamera olur.
Yav erkekler simdi atar tutar 30 40 diye en fazla 10 15 dakkaya serilirler
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 15 dakikaya boşalır mı
Soran+1 yılPeki öpüşürken elimi penisinw atsam daha çabuk mu olur
kişiden kişiye farklılık gösterir biz nerden bilelim
10 Yorumla
+1 yılÇiftler arasında bu süre değişir.. İstedikleri kadar uzatabilirler..
00 YorumlaCinsellik konusunda 359 cevap paylaştı. Biz arabada yapıyoruz 7 8 dakika sürüyor acele acele
00 Yorumla
+1 yılNet bir dakika verilmez onu performansı benim azgınlığıma göre değişir
016 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama?
- +1 yıl
10-15 dk
- +1 yıl
bir o kadarda ben yapıyorum ama
Soran+1 yılHımm uzunmuş. Ama olabilir
- +1 yıl
Uzun ama güzel
Tecrübeye güven
Soran+1 yılBakalım bir.
- +1 yıl
Ama sendense onun daha uzun yapması daha makbuldur
Soran+1 yılYok o bana yapmasın. Sadece tytkuyla öpsün gerdanımı falan yalasın yeter
- +1 yıl
Sende bilmiyorsun ağzının tadını
Soran+1 yılYok biliyorum da baştan çıkarsam duramam.
- +1 yıl
Durma zaten niye dıruyorsunki?
Aaaa yoksa bakirenisin?
Soran+1 yılYani... zaten çok aşina olmadığıö bir evde çırılçıplak kalmak da olmaz.
- +1 yıl
Anladım o zaman pek bişey diyemiyorum ama diğer yerden yapabilirsiniz eğer istersen
Soran+1 yılDiğer yer? Anal? Yok yaa..
- +1 yıl
Ne bilim burada okuyoruz yok bakireyim analdan yaptık hamile kalırmıyom vs soranlar var :):):)
Benim tercihimde değildir ama yapanlar var yinede
Soran+1 yılYok yapmam ben. Orala bile zar zpr ikna ettim kendimi. Yapabilecrğimi vile düşünmezdim. Eğer sınırsız bir ilişki yaşayacaksam o lişi ancak kocam olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkaten annene sorsan en sağlıklı bilgiyi verecektir sana zamanında az dusmemistir muhabbete
00 Yorumla
+1 yılNasıl yapacağını yapılanin ne durumda oldugna göre değişir
10 Yorumlabu sitedkilerin yüzde 90 da geç boşalma prroblemi var onun için burayı takma
10 Yorumlasaatlerce sürer bnce oralda bitürlü boşalamıyorum ve oralda da boşaldığımı hatırlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılılk yaparken erken gelır oral yap once 3-5 dk da bıter sonra anal yap
03 Yorumla
Soran+1 yılYok olmaz. O kadar ileri gitmem.
Cevap sahibi+1 yıloral en fazla 3-5 dk
Soran+1 yılAnal yok. Mümkün olduğunca giyinik kalmalıyım yoksa kendime hakim olamam.
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşiniz acele ise 5 dakikada bitirirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBak planım şu :D rvine gidip en fazla yarım saat durup çıkacağım. O an içinde hem elwktriği yakalamam lazım hem... yani işim çok. Peki diyelim boşalmadı ama bwnim acelem var deyip çıktım. Akşamına sanal yapar mı iater mi yoksa baikasına mı gider
- +1 yıl
Ewde falanmi olcaksiniz yalnizmisiniz
Soran+1 yılEvet.
uzun süre boşalmamış ve istekliyse erken sonlanır.
07 Yorumla
Soran+1 yılBildiüim kadsrıyla haftada bir ya da 2 haftada bir bazen ayda bir birileriyle oluyor
Soran+1 yılŞöyle diywyin 0 tecrübe
Soran+1 yılĞeki boşaltmadan kalkıp gidersem
Soran+1 yılYok.
Bayanı bilmem de benim 10 dk sürer
063 Yorumla
Soran+1 yılHımm..
Soran+1 yılHiç yapmadım.
Soran+1 yılÖpüşürken elimi atsam, oral yaparken bir yandan mastürbasyon yapsam ona. İşe yarar mı? Sonra ne diyorsunuz bilmiyorum top herhalde. Onlarla oynasam, okşasam?
Soran+1 yılNasıl boşalıyor ne kadara boşalıyor bilmiyorum.
Soran+1 yılÖzelden yazmıyprum. kimseye yazmadım. Kusura bakma. :)
Soran+1 yılEvet. Bir de mastüebasyon yaparım.
Soran+1 yılHayır. Yani müsade etmem.
Soran+1 yılVaktim olursa olabilir ama gerçeği söyleyetim eğer baştan çokmamışsam soyunmam. Gerçi o ısrar eder yapmak için ama bilmiyorum.
Soran+1 yılGeldiğinde.. şu an şehir dışında memlekete gittti. Ama emin değilim. Kesin bir şey diyemem
Soran+1 yılHayır, katiyen içime giremez.
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadık.
Soran+1 yılBence de yeter. Hatta fazla bile
Soran+1 yılÜstüme başıma boşalmasın. Hatta gerekirse derim geleceğii abladığı an öte gitsin benden
Soran+1 yılSoyumnak istemiyorum. Üstüm başım batmamalı ki eve gittiğimde kimse sormasın.
Soran+1 yılYa eğer o kadar soyunursam duramayabilirim ya da durduramaya... çünkü bir defa sanal yaparken oranı yalayacağım falan demişti ve diretk oral merkezli bir sanal olmuştu. Beni onun boşaltmasını istemiyorum
- +1 yıl
Onun seni boşaltmasını demiyorum zaten adamı boşaltacalsın bari işini tam yap :) Sana tecavüz edecek değil ya içime girmeni istemiyorum diye kesinlikle söylersin. Ama sadece pantolon üzerinden oral de kötü olur. He bir de penis baş kısmı ve en alt kısmı çok hassas yani bana sadece 10 dk baş kısmını yalasan boşalırım o da aynı şekildedir eminim
Soran+1 yılYok, o soyunabilir ama ben soyunmayayım. O bana yapmasın bir şey... ben yapayım sadece
Soran+1 yılAma tecavüz konusunda sana katılmıyorum.
- +1 yıl
Bence bir şart koş hani bak erkekler ben yine kendimden örnek vereyim eğer sadece oral olacaksa ağzına boşalmak isterim veya vücudunda herhangi bir yere ama sen gidipte boşalırken git başka yere boşal dersen iyi olmaz. Pantolon ile kalırsın belden yukarısını çıkarırsın göğüslerini okşar boşalırken de göğüslerine boşalır
Soran+1 yılBu olabilir aslında. Hatta südyenim de durur. Göbeğime boşalır
Soran+1 yılYalnız sperm fışkırmıyor mu normalde, bulaşmaz mı?
Soran+1 yılGöğüslerim küçük :(
Soran+1 yılO dediğini yapamam.
Soran+1 yılBilmiyorum aslında. Eğer onunla geleceğim garanti olsa hwr şeyi yapardım ama garanti değil. Unutulmaz anlar az olsun ki hep onu düşünmeyeyim
Soran+1 yılBirazcık¿
- +1 yıl
Ne farkeder sonuçta bu da çok özel bir anı yani sen oral daha masum daha basit diye düşünüyorsun ama öyle bir şey yok. Ağzına aldın mı o iş biter. Sürtünme falan desen hani neyse ama sonuçta bir cinsellik söz konusu ve boşalıcak yani ayrıca ben olsam bu şekilde kabul etmem madem ben soyunuyorum senin de soyunmanı isterim önden değil ama arkadan girmek isterim ben de sana oral yapmak isterim. Yani bana biraz sen kendini tatmin etmek istiyormuşsun gibi geldi
Soran+1 yılBen daha çok sanal yapıyorum. Hoşuma da gidiyor. Ama o sevmiyor ve tatmin olmakta zorlanıyor. Kendimi tatmin etmek için ona ihtiyacım yok. Onu sevdiğim için ve arzuladığım için yapıyorum. Ben bir şey sormak istiyorum. Erkekler cinsel ilişki yaşarken başkasını düşünebilirler mi
Soran+1 yılTam anlamadım. Başkasıyla olurken beni hayal ediyor mudur
Soran+1 yılOfff. Zevk almasa niye yatsın? Onun hayallerinde yokum. Git gide uzaklaşıyor benden.
Soran+1 yılYok. Özelden yazmıyorum. . Kimseye
Soran+1 yılAma onlarla da bir bağ kuruyor.
Soran+1 yılTartıştık... bumarasını mesajlarını fotoğrafları sildim. O da aramıyor. Ciddi galiba
Soran+1 yılDemek kü...
Soran+1 yılYok, ben durup dururken yapmam.
Soran+1 yılRüyalanmayı beklerim.
Soran+1 yılGenelde yapmam. Yapıyorsam da ayda 1 ya da 2 defa peşpeşe.
Soran+1 yılAslında böyle şeyleri konumuyorum. Yarsımlar için teşekkürler.
O senin tecrübene bağlı
013 Yorumla
Soran+1 yıl0 tecrübe
Soran+1 yılYapmadım. Öpüşmedik bile.
Soran+1 yılYapmadım. Hiç kimseyle
Soran+1 yılBilmiyorum. Dediğim gihi denemedim. Ama yemekten 1. 2 saat kadar sonra olmalı diye düşünüyorum.
Soran+1 yılYok hepsini alamam zaten. Hiç yapmadım. öpüşüp öpüşemeyeceğimden dahi şüpheliyim. Ama onu istiyorum. İleri gitmek yok ama...
Soran+1 yılBaşka ne var ki? Üstü kapalı söyşe ben anlarım.
Soran+1 yılNeee?
oral sekste boşalma daha zor oluyor erkek için
018 Yorumla
Soran+1 yılPeki ona hem oral hem de mastüebasyon yapsam?
Soran+1 yılNeyin uzun olması
Soran+1 yılHa şu mesele. Ben acemiyim. Hiç yapmadım. Hepsini alamayacağığa göre boş yerleri okşarım diye düşünsüm yani.
Soran+1 yılYok öyle değil. Ne çıkacak bilmiyorum. Ama hwr ne okursa olsun sevgilimi sevdiğim gibi onu da seveceğim. Ben aşkla bağlıyım. Siki önemli değil.
Soran+1 yılEvet. Amacım tatmin olmak değil tatmin etmek
Soran+1 yılEvet. Ben başkaları gibi beni kesmez demiyorum. Zaten onun iyi seviştiğine hiç şüphem yok. Tahmin edebiliyorum. Bir de ona karşı aşırı tutkum var. Ağırlığını hissetsem titrerim bence ama tabi denemeden bilenmez.
Soran+1 yılYavv.. *** işte. Önemli olan işlevi. Ben onunkini istiyorum. Başka bir şey değil.
Soran+1 yılPeki pral için pozisyon önerir misin? 69 deme. Onu yapmam. Otursun mu? Uzansın mı, ayakta mı kalsın
Soran+1 yılTok rahatlık açısından. Mesela memnun mu diyw yüzüne bakmak istiyorum. Özellikle göğsüne dokunabilmek istiyorum. Bu durumda sanki uzanması daha iyi...
kişiye göre değişir bu belli bisüresi yoktur
00 YorumlaCinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir güzelim o
028 Yorumla
Soran+1 yılMesela sen bir anda swvgilin geldi ve aklında hiç yokken seks fikrini kafana soktu. Başladınız... kaç dkye boşalırsın
Soran+1 yılOnu baştan o an çıkaracağım. Çok tahrik olması için ne yapmam lazım. Bir anda bir yüklü elektrik?
Soran+1 yılPeki öpecekmişim gibi geri çekilsem o hamle yapar mı
Soran+1 yılBiz hiç öpüşmedik. Bir de ben giç öpüşmwdim. Onunyapması lazım orayı.
Soran+1 yılAbi yaa bana dokunmuyor gidip elin kızlarıyla sevişiyormuş. Başka ne yapayım kuş yuvadan uçacak
Soran+1 yılAma sen seviyorum.
Soran+1 yılBilemiyorum. O konusunda kafam karışık. Benim de arzum vae ama ben bastırabiliyoum.
Soran+1 yılZaten başkalarıyla olduğunu kendisi söyledi. Dayanamıyorum diyor.
Soran+1 yılO zaman evli kama olasılığımız da o kadar. Bana diyor ki ben bir kişiye bağlanamam. Tamam diyorum yatıştırıyorum. Bazen sevdiğini söylüyor, tartışınca reddediyor. Beni arzuladığıno söylüyordu ama uzak duruyordu. Son ki tartışmamızda yatak mevzu olunca söyledi.
Soran+1 yılDaha genciz. 18
Soran+1 yılAma cinsel olarak onunla sadece konuştuk. Giç dokunmadı bana. Gerçeği söyleyeyim. Elele bile tutuşmadık.
Soran+1 yılTartışmıştık ve o zaman ayrıydık. Ama hala oluyor biliyorum.
Soran+1 yılBir gittim eldim. İşim vardı. Yaa kötü durumdayım tamam ama bu kadar da yüzüme vurmayın. Ne yapayım ben seviyorum.
Soran+1 yılteşekkür.
+1 yıltecrübeli misin? İyi yapar mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yıl0 tecrübe
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az bir 20 30 dk harcamalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılAteşini çok körüklersem bile mi? Müstehcen konuşsam falan?
Cevap sahibi+1 yılYani cok ateşli olsan da benim için aynı olurdu tabi erkek arkadasın daha cabuk gelebilir kişiden kişiye değişir ben oralda hiç 20 nin altına düşünüyorum
Soran+1 yılİşe yarar mı bilmem ama aklını bir anda başından çıkaracak bir planım vsr ama bakalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısıye gore degısır 20 dakıka yeterlıdır
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha kısa sürer mi peki? Sürmesi için ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılEllerle desteklemen lazım yukarıya asagıya dogru
Soran+1 yılPeki ağaıma boşalma falan desem dinler mi? Sonuçta azdıran benim
Cevap sahibi+1 yıldinler zaten anlarda daha bıraz sertlesır :) bişey dıcem sana bak bir
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmeyle basla sen asagıya ınene kadar ereksıyon olur dudaklardayken bır lınde orda olsun ama uyelıgım sılınırse kötü olur ya özele gel sonra engel atarsın
Soran+1 yılTamam yetwr bu kadar. Özele gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılsen bılırsın canım güzel dakıkkaların olsun
Soran+1 yılteşekkür
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 dakika sürüyo bende
00 Yorumla2-3 dk
00 Yorumla
+1 yıl10-15 dk kadar
00 Yorumla
+1 yılen fazla 5 dakika
00 Yorumla20 dkka
00 Yorumla20 dk gibi
00 YorumlaAbazanligina bagli
00 Yorumla