Esinizi bekleyebilir misiniz aldatır mısınız?
bazı kişiler bu dönemde esini aldatıyormus..
bazı kişiler bu dönemde esini aldatıyormus..
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Son 1 aya kadar herhangi bir kisitlama yok son 2 haftaya kadar da kontrollu sekilde serbest. Dogumdan snra da en faLa 1 ay yasak. Eh bir zahmet 1.5 ay da sabredelim dimi
son üc ay erken doğuma sebep olmuyor mu 1.5 ay mıydı o
Valla son haftaya kadar serbest hatta kolaylastiriyor dogumu tabiki hayvanca yapmicaksiniz doguma yakin daha sakin ve romantik yapin
Hamilelik döneminde cinsel ilişki yasak değil sadece bebeğe zarar vermeden uygulanması gerekir bunun için de kadın doğum doktoruna başvurmak gerekir doktor duruma göre cinsel ilişki pozisyonları belirler.
anladım teşekkürler yorum için
rica ederim
eşim dediğin insan sevsen de sevmesen de aldatılmaz saygısı olmayan aldatır gebelikte seks yapılabiliyor sıkıntı olmaz oral var hanım eli var bir oynasa kolu yorulmaz herhalde
benim kadınım ikimizden olacak bir can tasırken onu aldatamam mast war ama gerekırse onu bıle yapmam o dayanıosa bnde dayanırım heralde die dusunuyorum ^^
cok iyi :D
Rica ederim:D
hamile olunca seks yapılmıyor mu? bildiğim kadarıyla faydası bile var. son 1 ay yapılmaması gerekiyor sadece.
öyleymiş bilmiyordum
tabi böyle ya. yoksa 9 ay çok uzun bir süre. seksin bebeğe ne zararı olabilir ki.
Evlenmeden önce nasıl devam ediyorsam o şekilde devam ederim eşimi aldatma yoluna gitmem , açıkcası bu çok yanlış olurdu
Aynen
Aldatmak farklı bilemrm ama. hamile kadınsa eşin. Senin çocugunu tasıyan kadıni aldatmayı onursuzluk ve bencilliğin zirvesi sayarım
kesinlikle haklısın
Ben zaten bir kişide takılı kalıyorum. İhanet etmem eşime ve çocuğumuza. Gözlerine bakamam sonra.
Adamsın
O içinde bizim sevgimizi büyütüyorsa, ben ona hainlik edemem.
Cok güzel
Evlenmeden once ne yapiyorsak onu, sevgili elimizi kullanmayali uzun zaman olmustur der hasret gideririz. neden aldatalim?
eşimle sevişirim. bunun belli ritmi sıklığı falanı filanı olur
evlenene kadar 25 sene bekledim eşim hamileyken de 1.5 sene beklerim
Bekarlık günlerime dönerim. p*rno ve masturbasyonla rahatlarım :)
p*rno izleme !
Evet bu dönemde en çok aldatmalar ama sana çok iş düşüyor oral sürtünme el ya da başka yöntemler kullanmalısin
Osbir çekerek zaman geçer
aldatmaman cok iyi
oral yaparız ılla bırleşmeye gerek yok buluruz bişeyler
O ne derse onu yaparım
hamilelikte de yapılır ki
bebeğe zarar vermez mi
genelde vermez ama bazı aykırı durumlarda doktora danışılmalı
Evet oluyor. Bilmem başıma gelmedi :-)
Beklerimm ((:
bekle :D
hamile olunca eşimle yapamazmıyım
beklenir