Eşlerinin hamilelik dönemlerinde bazı erkekler cinsellikten uzaklaşabiliyor. Eşlerini artık eskisi gibi çekici bulmayabiliyorlar. Peki sizce bu düşüncenin altında yatan sebep nedir?
Mesele doğum sonrasında başlar aslında. Hamilelikte alınan kiloların kalıcı olması sorun yaratır. Yoksa hamile kadının da erkek için farklı bir cazibesi vardır.
Bence bulur şahsen ben daha da seksi bulurdum , seksi lik sadece bedensel bir standart şekli değildir , bir kadın erkeğiyle birleşerek bir canlı dünyaya getirmesi ve bunun İçin bedeninden ödün veriyor olması bence başlı başına hem seksi hemde saygı duyulması gereken bir şey bu yüzden de bence bir kadının en özel olduğu dönemlerdir ve de önemlidir
Yerinde bir soru. Kişisel olarak cevaplamam gerekirse tabiki karnında bebeğimizi taşıyan eşim oldukça seksi görünmektedir. Zaten onu her haliyle sevmemiz gerekmiyor mu? Ayrıca bu tarz iltifatlar ve övgüler hamileliğinin daha mutlu geçmesine sebep olur.
Evet tabi ki de yani ben eşimi her zaman her hali ile seksi bulurum karnında çocuğumuz varken de güzeldir benim eşim.. daha olmadı ama olsaydı fikrim bu yönde olurdu nasıl görünürse görsün ben kalbini sevmişim bir kere ✨