Cinsellik, hayatın olmazsa olmazıdır. Herkes yaşar ama tadına herkes varamaz, yaşadığını sanar. :) Hamilelik döneminde erkeklerin çoğu eşlerinden soğur, aldatmalar sıkça yaşanır. Eşinizi hamileyken de arzular mısınız, yoksa uzaklaşır mısınız? Erkekler eşini hamileyken de seksi bulur mu?
Kuvırmayın uleeeeeenn yalan söylüyorsunuz yalennnn Şaka bir yana genelde erkekler hamile eşlerini seksi bulmaz kimse kimseyi yemesin şimdi... Hamile eş artık kutsal bir anadır. Erkek cinselliğini bu dönemde bastırır ayrıca kadında hamileliğin verdiği etkiyle etkiyle eşinin artık onu beğenmediği düşüncesiyle hareket eder ve daha çok ilgilenilmek ve seksi görünmek ister. (Kadın için zor bir dönem) cinsel ilişki esnasında her ikisinde de psikolojik olarak acaba çocuğa bir şey olur mu? Çocuk bizi fark ediyormudur? İzleniyormuyuz hissiyle hareket eder 😎 Tıbbi olarak ise bildiğim kadarıyla bir düşük tehlikesi ya da bir rahatsızlık yok ise 6. Aya kadar cinsel ilişki kurulabilir. Yine de doktorlara sormak lazım. İtirazı olan 😎
Soğuyanlar ne diye çocuk yapıyor acaba? O kadın çocuğu tek başına yapmadı ki o senden bir parça taşıyor. Bu nasıl bir karaktersizliktir? Ayrıca kim ne derse desin bence hamile kadınlar çok çekici oluyorlar. Hamile eşinden soğuyanlar ya ağzının tadını bilmiyordur ya da rahat batmıştır.
Hamile diye soğumak o kadar saçma ki. Sevdiğinin her hali tatlıdır bence çok güzel iki tarafın çabası ile çok eglenceli kolay geçebilir zorlaştıran kişilerdir. Bir kadın hamile iken eşine cok ihtiyaç duyar. Zor anlar yaşıyor eşini anlayabilmeli eşine yardim etmeli psikolojik olarak da, fiziksel olarak da. 9ay sabredilmeli tabii bitmiyor gene doğduktan sonra da zor lohusasi var her anda kadın eşine ihtiyac duyar. Soğumak yerine bu dönemlerde birbirlerini anlamalari en iyisi olur. Düşüncesizlik edip aldatiyorsa esinin sucu yokken, cidden yazık ki kadın onun bebeğini taşıyor. Ama bazen iki tarafta da suç olabilir en iyi şey düşünceli olabilmek.
Eğer kadın bilinçliyse ve cinselligin gebeliğine bir zararı (doktoru tarafindan engel konmamışsa) olmadığını biliyor ve erkeğine yaklaşmaktan korkmuyorsa, evet bulurlar🙂
Kadın hamile kaldım, nasılsa evlendim diye düşünerek erkeği boşalmaya başlar. Aslinda erkekler hamile kadını beğenmiyor değil kadınlar erkeği boşalmaya başlıyor...
Kadının orda canı burnunda hareket kabiliyeti kısıtlanmış vücudu şekilden şekle girmiş her tarafı ağrıyor sancıyor vs tüm bunlara rağmen o adamın aklına seksten başka bir şey gelmiyorsa asıl anormallik var demektir Koyun can derdinde kasap et derdinde durumu resmen
Seksi bulmalıdır doğru olan da budur o kadın keyfiyeten o halde olmuyor onun çocuğunu taşıdığı için o hale geliyor erkek bunu anlayışla karşılamalıdır.. 💫
Duygularımızı anlasınlar yeter. Bide hamile kadın çocuk gibi olur. Ilgi ve şefkate ihtiyacı olur. Bunu başaramayacak kimse baba olmak istiyorum da demesin. Anneler hem hamileyken hem doğumdan sonra tek bırakılıyorsa seksi filan orda kalsın kardeşim.
Ben eşime seks gözüyle bakmam anne gözüyle bakarım bu seksi amma abartılı yaşıyorsunuz, dünyada seksten daha önemli şeyler var
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hamileliktede sadece göbeği çıkan dikkatli beslenen ve spor yapan insanlar mevcut artik insanlar bu konuda daha bilinciler diye umuyorum ay hamileyim deyip bakımı elden dusurmeden besinlere dikkatbederek sadece bebege kilo yapacak seyler ile beslenerek fiziği vs korumak lazim
Hamilelik kadına farklı bir hava katar. Bence daha da farklı ve her zaman görüp şahit olamayacağımız bir güzellik katar. Ben soğumam, uzaklaşmam da. Kadın her hali ile seksi ve güzeldir. Yeter ki o benden vazgeçip, kaçmasın.
Merhaba, Geneli bulmaz, ihanet eder, ben bulurum! Helalim her halükarda her daim seksi, güzel, tatlı, ponçik gelir! Tip ve fizik geçici her an değişebilir! 😅
Ben olsam eşim hamile ise aldatma gereyi duymam ve sexy bulurum hepte arzularim , yani hamilelik döneminde bile ilişkiye girilebilir, hamileliyin son aylarinda ve sonrasinda hemen ilişki olmayacagi için kadin bazen düşünceli olabiliyor ve erkeyine deyişik muameler yapiyorki eşi onu aldatmasin, buda güzel birşey
Hamile kadın seksidir ve arzulanır. Bazı durumlarda içine alamaz onunda yöntemleri vardır öpüşürsün sevişirsin oral seks uygular ve uygulatırsın ya da arkadan girersin ama her türlü eşinle seks yaşarsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yorumlara bakinca karisini aldatanlar nerde acaba diye dusundum bir an 😀 herkes poncik tatli seksi bulmud karisini
Hayır. Genel olarak seksi bulmazlar. Kocaman karın, iri göğüsler. Kadın doğurana kadar bir sürü şeyi kendinden çocuğa aktarıyor. Çok doğuran kadınların fiziksel olarak çöktüğünü gözlemleyebilirsiniz.
Hamile bir kadın bana dünyanın en güzel ve en saygı duyulası kişisi olarak görünüyor. Eşim hamile olursa heralde işi bırakıp sadece ona hizmet ederim. Bize bir meyve verebilmek için canını ortaya koyan kişiyi aldatmaya isim koyamıyorum.
Her yasında ayrı tadı vardır. Her evresinde hamileyken uyurken sinirliuken neşeli iken Soğuma olayı anca belli nedenlerle olur ve onları anlatmama gerek yok
Neden bulmayacsgim sonuçta benim çocuğumu karnında tasiyor minnettar olurum da benim için onda zahmete katlanıyor cunku her gün daha da güzelleşir benim gözümde daha seksi olur
En İyi Cevaplar