Gizli Üye(36-45)+1 yılasagidaki yorumlarini da okudum da delirdin mi kizim sen bir erkek ne icin evlenir saniyorsun duzenli bir cinsel birliktelik ve zinaya dusmemek icin resmen sacmalik seninki aklindan at bu dusunceleri cinsellik hayatin taa icindedir kacamassin bundan
09 Yorumla
Soran+1 yılNe yani sadece bunun için mi evlenir o zaman istemem kalsin o zinaya dusmesin diye ben neden böyle bisey yapmak zorundayim yaa
Cevap sahibi+1 yılsadece onun icin degil tabiki ama.. Tabiki saygi ve sevgi ask olucak ama cinselligi komple hayatimdan cikarayim diyosan o erkek seni kapinin onune koyar ayrica dini olarak da bu gecerli bir bosanma sebebidir unutma bunlari sana abi tavsiyesi ben de bekarim ama durum bu yani
Soran+1 yılBen onu koyarim kapinin onune boyle kabul etmiyosa gitsin o zaman evlenmem ben de o zaman hic bir zaman
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma ama evliligin amaclarindan birisi de zinaya dusmemektir sen bunu neden istemiyorsum bilmem belki de kendince özel sebeplerim vardir ama zinadan korunmadiktan sonra evliligin bir manasi kalmaz
Cevap sahibi+1 yılasagilik kompleksine kapilcak bir durum yokki ortada sen bunu neden boyle algiliyosun ki zamanla ona da alisicaksin bu hayatta insan nelere alismiyoki inan gulup gececeksin bigun bu hallerine bana guven ;)))
Soran+1 yılYaa bilmiyorum umarim dediğiniz gibi olur teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılmerak etme hersey istedigin gibi olcak tecrubelerime dayanarak soyluyorum ben de korkular yasadim ama zamnla onlarin bir vesvese oldugunu anladim dinine saril o kurtaracaktir seni ;))
Soran+1 yılInsaAllah abi :)
- +1 yıl
Kim ne derse desin evlilikte cinsellik olmadan mutluluk olmaz ama sadece cinsellikle de evlilik yürümez bu da bir gerçek
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşeyden önce sevmek gerekir.
Gerisi teferruattır zaten.
Sevdikten sonra cinsellik olmasa da mutlu olur insan, yani olmalı bence.
Velhasıl herşeyin başı sevgi ve saygı.21 Yorumla
Soran+1 yılBence deeee)))))
Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. yürüten insanlar var. saygı sadakat cinsellikten daha ağır basar bazısı için
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmali bemce de
Konuştuğun sey sence mantıga uyuyor mu ☺ kim kabul eder onu
34 Yorumla
Soran+1 yılSeven insan kabul etmez mi?
- +1 yıl
ben kabul ederim.
Soran+1 yıl@aciyi-bilen-şiir boyle dusundugun icin teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılbu aynı şuna benziyo sol bek olmadan futbol maçına başlamak tabi ki yürür ama onun eksikliği yarattığı boşluk çok hissedilir cinsellik evliliğin bir parçası sadece aynı şeyler diğer parçalardan birininde eksi olmasında geçerli
00 YorumlaNihat hatipoglu bile demişti eşinden 1 haftadan fazla ayrı yatmıyacaksın... iyi olmazmış..
45 Yorumla
Soran+1 yılGeecekten mi? Birlikte yaticaz iste sadece cinsellik olmayacak
Soran+1 yılYoo opucul olur sarilmak olur bir tek cinsellik olmasin
- +1 yıl
Cinsel hayat evlilikte neden önemlidir?
Allah (c. c) sevgi ve sadakat için bir hormon yaratmış. Bilim adamları adına “Oksitosin” demişler. “Muhabbet hormonu” diyebiliriz. Muhabbet hormonu en çok dokunarak ve göz göze bakışma ile üretiliyor. Bir de kadın hamile olduğunda ve doğumda bolca oksitosin salgılıyor. Hayvanlarda da var bu hormon. Hamile iken oksitosin salgısı durdurulan hayvanlar doğurdukları bebeklere bakmadıkları gibi eşlerini terk edip başka eş arayışına giriyorlar. - +1 yıl
Yeterince bilgilendiremedim. kopyala yapistirma iyi olmadi burdan okuyabilirsiniz.
https://hizliresim.com/VV4mBP https://hizliresim.com/XvOmlO
Sitede bu;
www.cocukaile.net/.../
+1 yıladam şöyle evet demeli. tam mantık evliliği olacak şekilde kendi haklarını koruyacak bir sözleşme. içinde başka kadınlarla ilişkiye girebilme hakkı bütün mal varlığı hakları boşanma sonrası hiçbir nafaka olmayacak gibi.
00 Yorumla
+1 yılYürür ama bu durumda erkek cinsel ihtiyacını başka kadınlardan karşılar. Sende bu duruma razı olursun ortak noktada anlaşırsınız.
30 Yorumla
+1 yılBen bir bayan olarak yurumez diyorum erkekleri dusun bide
61 Yorumla- +1 yıl
Doğru ya zaten evlenmeden cinsellik yaşayan bir kadın orspudur sizin gözünüzde erkekte milli
+1 yılİyi günde kötü günde yanında olmak, bir ömür elinden tutmak sevgi, sadakat, eş olmak, yol arkadaşı olmak... tabiki yurur...
12 Yorumla
Soran+1 yılAyyy teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim... hic boyle seyleri dert etme... oyle bir sorun varsa... uzerinden gelinir sevgiyle
yürümez arkadaş kim ne derse desin cinsellik mutluluk getirir stresi atar evlenince ekmek gibi olacak ekmeğini vermeyince açlıktan saldırcak yer arayacak nokta.
18 Yorumla
Soran+1 yılAksine mutsuzluk ve stress kaynagi simdi birlikte olunca ya ben ölürsem hem o beni oyle gorunce ben nasil rahat ola bilirim tabiki de stressli olurum ve mutsuz olurum
Soran+1 yılÖlenler yok mu? Hastaneye kaldirilanlar ayy rezil olanlar
Soran+1 yılEvet dusununce bile kendimi asagilanmis hissediyorum
Soran+1 yılKabul eden olmazsa oyle olucak zaten
Cinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. yemeden doyuyorsan... sevişmeden de evli kalabilirsin
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin niyetin yok galiba. o zaman iktidarsız bir erkek sev
54 Yorumla
Soran+1 yılOyle dusunuyorum ya da ilaclarla iktidarsiz hale getire bilirim))
Cevap sahibi+1 yılSen denen isteksizsin peki deneyim yok mu hiç belki hoşuna gider
Soran+1 yılSanmiyorum ya dusununce bile biriyle boyle bir sey yapsam kendimi asagilanmis gibi hissedicekmisim gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılYanılıyorsun bu karşılıklı yapılan bir eylem
+1 yılBir insan sevdiği insana okunmak ister bu da çok doğal bir şeydir bu olmazsa sorunlar olur sonuçta sevdiğin insan olmayacaksa o kocan karın başka kim olacktır
02 Yorumla
Soran+1 yılDokunsun iste sarilsin opsun yetmez mi?
- +1 yıl
Yetmez o kadar istemeyen biri evlenmesin
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen sana seni leylekler getirdi derken ciddi değildi 😪
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum beni eczaneden aldilar :D
- +1 yıl
Keşke condom alaydı😪
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok çok zor. Yani başka bir kadına gitmeyecekse zor. Hayırdır, eşinle sorun mu yaşıyorsunuz ilişki konusunda?
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha evlenmedim ki boyle kabul eden olmazsa evlenmiycem hiç
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşadın mı peki hiç? Nerden geliyor bu korku veya önyargı :) belki düşündüğün kadar can sıkıcı iğrenç bişey değildir kardeş. Umudunu kırmak istemem bu arada, cinsellik istemeyen sağlıklı bir erkek çok çok nadirdir
Soran+1 yılHayir daha el ele tutusmadim bile korkuyorum biriyle bulusmaktan bile korkuyorum kaciyorum ya istesin ama yapmiyalim ihtiyacini kendisi karsilasin :/
Cevap sahibi+1 yılO da eşine cidden eziyet olur ama. Gözü başka kadınlara gider kıskanmaz mısın. Denemeden önce korkan birçok kadın var, korkunu aşabilirsin. Diğer kadınlarla konuş bu siteden, çekinmezsin hem açık açık sorarsın anlatırlar.
Soran+1 yılBakmasin başkalarına :( tamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Durumuna üzüldüm gerçekten. Sevgiyi ön planda tutan, birlikte mutlu olabileceğin bir sürü insan varken onlar senden direk vazgeçecek. Yani cinsellikten keyif almayan, isteği hiç olmayan kadınlar yok değil var ama kocasını düşünerek ihtiyacına karşılık veriyor. Ben bakirim mesela durabiliyorum ama evlensem hamilelik dışında uzun süre sabredemem :)
Sen burada korkan diğer kızlarla bir konuş kardeş, evlenenlerle özellikle. Korktuğun gibi değil, keyif alamasan da kocanın hatırı için birleşmeye de izin verirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür ama aldatılırsında söylim erkek milleti çünkü bu aklı fikri orada
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa aldaticak kadar onemli mi ya bu sey off (((
Cevap sahibi+1 yılniye istemiyo musun ki
Soran+1 yılBilmiyorum cok sacma bence beni ciplak falan gormesin
Cevap sahibi+1 yılsende onu görürsün hem bu gerekli bir şey çocuk falan da oluyor bu yolla eğer niyetin yoksa evlenme
Yurur dien adamda bence sorun vardir malesef evliligin tuzu biberidir cinsellik
10 Yorumla
+1 yılcinsellik olmamasının tek mantıklı cevabını söyle neden yani neden yok evlilikte. hayır yok eğleniriz uyuruz falan demişsin sence mantıklı mı yani
10 Yorumla
+1 yılPek sanmıyorum. Cinsellik evliliğin temel taşlarından biridir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır degil niye bu kadar abartiyosunuz sevgi saygi olduktan sonra neden yurumesin ya
- +1 yıl
Kusura bakma ama bedenin de ihtiyaçları var bu hem erkek hem kadın için geçerli. Sevgi saygı ve sadakat kadar önemlidir. Hatta Maslow hiyerarşisi de bunu kanıtlar niteliktedir.
yürür sonuçta aşk sadakat daha önemli s3x istesem genel ev de de yapan var
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet degil mi sonucta seviyorsa boyle kabul ede bilir dimi?
Soran+1 yılTamam ben de iyi birisini bulurum :)
+1 yılCinsellik olmadan evliliik ne demek ya? çok saçma..
00 Yorumla
+1 yılneden sende sorunmu var
kadınlar kabul etmıyor ama erkegı bılmem02 Yorumla
Soran+1 yılYok ama istemiyorum
- +1 yıl
anlaamdım cınsellık kımde yok sendemı
evlenecegın kısıdemı
bırde gızlı olmasan mesaj atabılsem ıyı olacak ama
biraz büyü gör bak sende de istek uyanacak. hatta kocan diyecek ki yeter yaa bu günde yapmayalım
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasim var daha ne kadar buyumem lazim? Gercekten boyle mi olurum?
Soran+1 yılSanmiyorum ama bakalim iste
cinselliğin yarısını seks olarak düşünürsek imkansızz
10 YorumlaCinsellik konusunda 302 cevap paylaştı. Ewligin 100/90 ni cinseliktir bir ewlikte cinselik olmadimi yurumez
22 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah o zaman tum birlikte oldugun kadinlar senin 90/100 karin sayiliyo oyle mi?))))
yürümez bir taraf muhakkak başka şekilde ihtiyacını giderir
00 YorumlaAldatılmayı kabul edersen yürür tabikide 😉
55 Yorumla
Soran+1 yılNiye aldatsin yaa bu hayatta her sey cinsellik mi off cok buyutuyorsunuz
Soran+1 yıl@ziya1981 hic bir sorunum yok tercih meselesi degil mi?
- +1 yıl
@ziya1981 Tamam türk erkeği
Bence yürümez yürüse de adı evlilik olmaz ev arkadaşlığı olur
00 YorumlaHayır asla yürümez cinsellik evliliğin altın anahtarıdır
00 Yorumla
+1 yılÖlümüne kanka mi olalım:)
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet)))
- +1 yıl
bana ters. :)
+1 yılsu içmeden yaşayabilir misin?
12 Yorumla
Soran+1 yılAyni sey degil
- +1 yıl
olsun yine de yakın şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin % 80 i sekstir
93 Yorumla
Soran+1 yılYok artikkk
Cevap sahibi+1 yılÖyle öyle
+1 yılYürümez bırk erkeği ben kabul etmem.
30 Yorumla
+1 yılAsla yürümez.. Dinen bosanma hakki bile dogar.
20 YorumlaSanki bir tek erkek için var cinsellik..
20 Yorumla
+1 yılGözü dışarıda olur her daim
00 Yorumla
+1 yılAşk sevgi falan deme şimdi yürümez..
29 Yorumla
Soran+1 yılNeden onemli olan sevgi degil mi?
- +1 yıl
Evlenmeden de sevebilirsin
Soran+1 yılAma sarilip uyumak var sonra birlikte eglenmek var cinsellik olmadan da birlikte guzel vakit gecirilir sonucta
- +1 yıl
İhtiyaçlarımı dışarıda karşılamak için evlenmem ben.. Çocuğu da başkası doğuracak haliyle sen ne işe yararsın diye sorarım ben de :)
Soran+1 yılEvlatlik aliriz :)
- +1 yıl
Ben elden ayaktan düşmemişsem imkansız :)
Soran+1 yılElbet beni boyle seven birini bulurum
- +1 yıl
Orhan baba sana yazmış şarkıyı zaten :D
Soran+1 yıl:D :D
Aseksüel değilse imkansız. Kim ne derse desin.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkek henüz yaratılmadı.
00 Yorumla
+1 yılSonsuz Saadet Varsa Neden Yürümesin Efendim?
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi bence de ama burada yuzde 80, yuzde 90 cinselliktir diyorlar bir evlilikte :(
- +1 yıl
Kötü Niyetli Olmayanlarda Var Bacım Bakma Sen Onlara..
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben Gerçekleri Düşüncelerimi Yazdım.
+1 yılSanirim birisi canını yaktı
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo niye ki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istemiyorsun sanırım bunu :D
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Saçmalamayın evlilik bir nevi yasal sekstir.
00 Yorumlayürümez. erkek de kadın da kabul etmez.
10 YorumlaTabi herşey seks demek değil ön sevişme şart :D :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaz önce yürüttüğünü söyleyen bir görüş okudum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik free sextir yurumez
20 Yorumlayürü ama topal olarak yürür
00 Yorumlayürümez asla yürümez. kim yürür derse yalandır.
00 Yorumla
+1 yılevet yürür ben seks için evlenmiyorum zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılAfferin :)
- +1 yıl
zaten evlilik öncesineki öpüşmelere de karşıyım sevgili olmaya da sevmek değer evrmek için bunlar gereksiz sevgi kişiyi ahlaksız edip şeytana ğüldütrmemli maneviyatını artırmalı
Soran+1 yılEvet ben de cok karsiyim evlilik oncesi boyle yakinlasmalara
- +1 yıl
ne güzel. size umarım sabreenelrden olursunuz sanırım bu konudan dolayı yalnızsınız
Yurumex
32 Yorumla
+1 yılsacmalama bakire kızlar bunu beklıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılolmaz.
10 YorumlaImkansız özellikle Gençken
00 Yorumlasanmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yüzden evleniyoz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHa yani sevdiginden degil oyle mi?
Cevap sahibi+1 yılNe sandın
Evlilikte cinsellik olmazsa olmazdır...
00 YorumlaHayir cok nadirr ama hayir
00 YorumlaKesinlikle hayır cinsellik te bir ihtiyaçtır
00 YorumlaHayır yürümez
20 YorumlaOlmaz
30 Yorumla
+1 yılyürümez
10 YorumlaYurumez biter
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden ask sevgi onlara noldu?
Soran+1 yılRomantizm var sarilmak var opucuk var iste
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne