Böyle dudakları dışarda ve beni çok rahatsız ediyo sanki biriyle cinsel birliktelik yaşadıgımda begenmicek gibi :(

Bu genetik bir getiri ve yaptığın veya yapmadığın hiç birşeye bağlı değil. Kromozomlarındaki genlerin eseri olarak oluşur , hatta bazı kadınlarda iç çamaşır yanlarından bile çıkacak kadar , hatta tek taraflı bile gelişebilir.
Her 10 kadından 3 ünde az ya da çok ama benzer bir getiri bulunuyor. Ancak kendileri dışında örnek görmek mümkün olmadığı ve sormanın da ayıp sayıldığı toplumda bunun anormal olduğu yerleşiyor. Tek yol nette veya dergilerde uçuşan örneklerle kıyaslamak ve bu da yanıltıcıdır zira, onlarda seçimler söz konusudur, hatta resim olanlarda photoshop ile düzeltmeler dahi yapılır.
Durumu bir jinekolog ile görüşerek aşırılık olup olmadığına karar vermek ve eğer aşırı ise ve rahatsız edici ise , labiaplasti denen 15 20 dk süren bir operasyonla kısaltılabilir. Labia'ların amacı kanal içinde hareket eden penisi ıslak tutmak ve hareketi kolaylaştırmaktır. Bu anlamda bir kayıp olmayacak ve sonrasında kuruluk meselesi çıkmayacaksa , lokal ya da genel anestezi altında opere ettirebilirsin
yapı olarak böyle. bu yapıda vajina bir tek sende değil. beğenilmeyecek ne var ki. sorun yok kendi kendine de eziyet etme.
Oh tam oldu.
Noldu
Yok bir şey bacım devam et sen.
Şahtı şahbaz oldu
Cevap
22Cevap
Seni güzel bulan ve isteyen bir erkek böyle detaylara takılmaz , Vajinayı beğenmedim diyerek kadından vazgeçen erkek duymadım daha
oral seks yapan erkek için daha zevklidir en azından benim için öyle
ikisi farklı seninkini çek bakıyım bana çözüm önereyim
Bu ülkede damacanaya tecavüz eden var bakmaz bile vajinanın şekline
Harika istediğim gibi nar çiçeği gibi açılmış
Neden ratsz oluyosun gayet iyi alah oyle
bişey olmaz üzme kendini ben beğendim
Çözümü var böyle şeylerin artık.
Iyi iste ne guzel yalanir bu?
Ya ac bakıyım incelicem mi dicekler sanki?
Aksine ben cok begenirim böylesini
zayıfla düzelir belki
49 kiloyum zaten
çok oynama elinle o zaman ondan sarkmışdır
çok fazla mastürbasyon yapıyorsan doğaldır
Hep böyleydi
kilolu musun?
Sen yeter ki seks yap. Bunu dert etme.
sen kısa penis severmiydin
Ne güzel işte oral yapılınca emilir 💁♂️
Merak etme beğenilir. En azından ben beğendim.
Gayet şık duruyor
Napak
Benimde oyle napalim
takdiri ilahi
Igrenc
estetik yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar