Sarkık vajina nasıl oluyor ya bi anlatır mısınız benimki dudakları dışa dönük acaba bu duruma mı sarkık deniliyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHah şöyle ya hemcinslerinin vajinasını gören kız çıktı sonunda. Burada mesajda yazışırken falan soruyorum. Hayır diyor. 1 tane tesadüf gördüm diyebiliyor belki. Diğer cevap yorumlarına baktım. Normal ya kafaya takılacak bir şey değil. 65'ten fazla vajina çeşiti var sen de nerede düzgünü vae onları görmüşsün. Sahi nasıl oldu da gösterdiler sana. Vajina şekli genetik, genel fizik ile bir şekilleniyor. Sonra sonra değişiyor. Farkındaysan 18 altı çoğu kızın düzgün olur yaş ilerledikçe değişir. Kızlar demk durmuyor ki ağda vs de yapacapı tutabiliyor. Esas ksde bir kadın yazdı ağda yapıyormuş çok vajina görmüş hep fazla kurcalamaktan diyor. Evet fazla mastürbasyon şekil bozukluğunun en önemli etmeni. Bir de genel kıyafet seçimi de etkiler. Beyaz külot en sağlıklısı ama illa renkli ve şekilli giyiniyor kızlar. Bir de sürekli dar giyinen de çok, o da etkileyebiliyor. Ped seçimi de önemli az da olsa. Sağlıkçıyım bu arada.
012 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle bilgi için teşekkürler. Konuştuğun kızlar sahiden görmemiş olabilirler... Ben kuzenimin gördüm. Benden rica etti bi seyi kontrol etmem için ve o yüzden görmüş oldum. Ve iki yakın arkadaşımın da gördüm. Onlardan rica ettim görmek için aramız çok iyi olduğu için kardeş gibi olduğumuz için çekingenlik olmadı.
- +1 yıl
İyiymiş. Kuzeninki farklı olunca arkadaşlarınınkini de merak ettin tabi. Onlar seninkine bakayım demedi mi?
Soran+1 yılDediler. Zaten şöyle şimdi biri çok yakın arkadaşımdı ve bakire değildi ona sordum bakireliğin bozulunca deliğin genişlemedi mi diye. Hayır şu ana kadar yattığım insanlar çok dar olduğunu söylüyor dedi. Fotoğraf çeksene birbirimizin karşılaştıralım göreyim dedi. Ve gerçekten de ben bakireydim o zamanlar ikimizin de deliği aynıydı. Demek ki delik genişlemesi olmuyormus. Diğer yakın arkadaşımla da bunu konuştum vajinamla barışık olmadığımı söyledim çok dert ettiğimi söyledim o da saçmala takma buna felan dedi. Zaten biz onunla banyo bile yapıyoruz ama tabii incelememistik. Bende rica ettim kanka seninkine bakabilir miyim nasıl tam olarak dedim. O da gösterdi ben bakayım dedi. Bende gösterdim.
- +1 yıl
İyiymiş şanslısın böyle samimi arkadaşların ve kuzenin var. Bir kızla 2 aydır yazışıyoruz burada sen boğa burcu musun dedim evet dedi şaşırdı kaldı, sonra bir kaç şey söyledim ona da şaşırdı. Yazışıyotuz arada. Onun da varmış böyle samimi arkadsşları her haltı anöatıyorlarmış. Sadece kuzeninkine bakmış vajinasına.
- +1 yıl
Ben de boğa burcuyum da ordan bildim. Doğum günü de aynı sayılur 2 gün sonrası
- +1 yıl
Pardon kuzeni değil arkadaşı lazer muhabbetinden çıkmış o da.
Soran+1 yılAnladım. Yani normal bir şey yakın arkadaşlar bunu yapar
- +1 yıl
Sohbetin hoşmuş senin de.
- +1 yıl
Bu arada çok iğrenç vajinalar var internette arat görürsün. Seninki iyidir. Sandviç gibi olanlar var onlar en güzeli aslında. Belki seninki öyledir.
Soran+1 yılSandviç gibi mi ahaha nasıl ki o
- +1 yıl
Şu temsilisi, hakikisini atamam buraya kaldırıyorlar. incisozluk.com.tr/.../
Soran+1 yılYok benim böyle değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİç dudaklar belli oluyor mu yani ayakta düz durduğun zaman nasıl görünüyor dış dudaklar ve sadece klitoristin mi görünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDış dudaklarım dışa doğru dönük böyle kalın dudakları iç dudaklarım belli olmuyor ama sadece dili biraz uzun
- +1 yıl
Anlattığına göre normal bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır senin dudakların büyük. Sarkık vajina dışarı doğru düşmüş, seks yaparken içerde değilde dışarda bir şeye yaşıyormuşsun gibi his verir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilgi için teşekkür ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok öyle değil dudaklar dize inmedikçe sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyat ile sarkmış dudaklar kısaltılıyor nasıl görüntüsünü burada kullanmadım
00 Yorumla
+1 yılHafif diş dudakları belirgin olur görüntü olarak gayet iyidir mesaj atabilirsin bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dışa dönük olmaktan ziyade bildiğin bayağı sarkık işte
06 Yorumla
Soran+1 yılHımmm anladımm
Soran+1 yılYa bana normal gelmiyo. Birkaç arkadasımınkini gördüm ve gerçekten benimki çok farklı. Mesela onların dışa dönük değil dış dudakları belli olmuyor. Ama benim dış dudaklarım belli oluyor. İç dudaklar gözükmüyor ama dili belli oluyor. Mesela onların dili gözükmüyor.
Soran+1 yılEvet fazla yapıyorum ya yapısını bozdum herhalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatılmazki nasıl olduğu sarkıkla etliyi karıştıyor olabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet dış dudaklarım etli iç dudaklarım gözükmüyor sadece dili uzun biraz
Cevap sahibi+1 yılEtli sarkmıs değildir yas kac
Soran+1 yıl23 olucam
Cevap sahibi+1 yılEtlidir ya bu yasta ne sarkması
Soran+1 yılYani ne bileyim bi garip geliyor. Ama kendimi bildim bileli böyle zaten... Dudaklarım dışa dönük mü desem etli mi desem yani dolgun mu desem ne desem bilmiyorum ama gördüklerimden farklı ve sinir oluyorum buna
Cevap sahibi+1 yılNe diyim bilemedim böyle sen anlatınca ancak cevap verebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsan farklı bir gözle bakmak isterim sana ona göre bişey söylerim
Soran+1 yılOldu canım ya başka isteğin var mı peki
Cevap sahibi+1 yılKızma ya fikir yürütma için
Gizli Üye(25-29)+1 yıliç dudakların dış dudaklardan görülmesi bu biraz fiziğine bağlı brazda genetik durumlara bağlıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılİç dudaklarım görünmüyor sadece dış dudaklarım böyle dışa dönük bi şey nasıl tarif edilir bilmiyorum sjsosjs ve dili biraz uzun
Cevap sahibi+1 yılsanıyorum kelimelerle anlatmak zor ama güzel gibi anlatılanlardan
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dışa dönük o olmuyor dudaklar aşağı doğru sarkmış oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarkık denmez dudaklı denir yani yaprak vajinada denir kapaklı vajina var birde en kötüsü
00 Yorumla
+1 yılDış dudaklar aşağı doğru iniyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılDış dudaklarım evet aşağı doğru bakıyor
- +1 yıl
Problem etme bence onu erkekler daha çok seviyor o tip dudakları
Soran+1 yılYa erkekleri geçiyorum da yani birkaç arkadaşımın gördüm kendimi olması gerektiğinden farklı gördüm. Sanki olması gereken benimki degil gibi görüyorum ve kusurlu olarak algılıyorum artık. Çünkü hangi arkadasımın görsem hiçbirinde böyle bi sey yok. Sinirlerim bozuldu ajskajajjsjs
- +1 yıl
Kuzum dert etme boş ver. Seninkini erkekler daha çok sever.
+1 yılFolloş bi görüntüsü oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İç dudakları dışa çıkık olanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBu yasta ne sarkmasj
11 Yorumla
Soran+1 yılYa işte bende onu öğrenmeye çalışıyorum sarkık nasıl bi sey oluyo? Arkadaşlarımı görüyorum benimki gibi değil. Benim dış dudaklarım dışa dönük ama onların düz.
Yok ya niye kötü olsun
00 Yorumla
+1 yılÖnemsiz
00 YorumlaBiraz hırpalanmışsa işte dudakları
00 YorumlaAt bakam bi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHırpalama
00 YorumlaEvet ya
20 Yorumla
+1 yılBüzük büzükse
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında