1 bucuk aydir birlikteyiz. Her sey cok guzel her firsatta beni ne kadar sevdigini bana ne kadar deger verdigini soyluyor, hissettiriyor. Ama her bulusmamizda surekli opusmek goguslerime, cinsel organima dokunmak istiyor ve yapiyor da. Ben de guvendigim icin sesimi cikartmiyorum fazla arada elinin o kisimlara gitmesini engelliyorum o kadar. Benden onceki sevgilileri hep 1 2 haftalikmis ama benimle gelecek kurmak istiyor hatta bir gelecegimizin olmasini benden cok istiyor. Bunlara ragmen icimde bir kaygi var sizce beni cinsel obje olarak mi goruyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim arkadaşım üni.1sınıfta fiziksel anlamda güzel, teklif alan bir kız ve göğüsleride büyük anlıcan herşeyi yerli yerinde. Sevgilisi 2. sınıfta aynı fakültedeler ve çok yakışıklı (yanlış anlamayın ben bir şey hissetmiyorum ama durum bu) yolda giderken bile dönüp bakanlar oluyo böyle biri. Kızla öpüştüler biliyorum yakın arkadaşım ama sevgili olduktan 1-2 ay sonra yakınlaştı. Kaç kez öpüşmüşlerdir desen sayısıda belli. El ele tutuştular, sarıldılar ama senin bu bahsettiklerini hiç yapmadılar bunlarda insan bunlarında nefisleri var. Kaldıki o erkeğin etrafında yazan bir sürü kız var sadece onlara kalsa çok farklı biri olması gerekirdi ama değil. Şimdi bu oğlanda kızı seviyo, ailesine bile gösterdi evlencem diye şimdi bunlarınki sevgiyse senin sevgilininki ne oluyo? yok seninki gerçekse o zaman bizimkiler sevmeyi bilmiyo.
Kusura bakma ama gerçek sevgi dokunamamaktır, dokunsanda sınırı vardır daha tanışalı 2 ay bile olmamış heryerine dokunmuş. Sendeki nasıl bir güvenki bu kadar rahatsın? Diyelim ki ayrıldınız o çok mutlu devam eder sana dokundu alabildiği kadar aldı peki sen?
amacım yargılamak değil belki öyle yazmışımdır ama gerçek sevgi böyle olmaz. Bu çocuk senden cinsel anlamda faydalanıyo kendine gel bir olması gereken bu değil. Öz babanın kızına tecavüz edebildiği bir dünyada sen nasıl 1.5 aylık sevgiline güveniyosun bir düşün böyle gerçek sevgi olmaz. Aradan çok daha fazla zaman geçmiştir, nişanlısınızdır belki anlamaya çalışırım belki oda. Ama şimdi siz evlenseniz bile gerçek sevgi böyle cinsel anlamda faydalanmak değildir bizde seviyoruz bırak dokunmayı gözlerine baksam donup kalırım.42 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler haklısın
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın?
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı şeyi yaşadım. Çok aşık sürekli gelecek haylleri kuruyordu benden çok tabi bende çok seviyorum. ama sürekli sevişmek istiyordu. bende bazen öyle hissediyordum. şahsen benimki istese cinsel objede bulur niye bana aşık numarasına yapsın ki diye dusunuyorum yani sevilmedigini düşünme erkekler için düzenli s. ks önemlidir kaç yaşındasiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılIkimis de yetişkin insanlariz. Ben de onu dusunuyorum ya cevresinde o kadar kiz varken niye bana asik gibi davransin? Digerleriyle 1 2 haftayı gevmemisken bana neden 1 buçuk ay katlansin
- +1 yıl
Aynen öyle bende bunlari çok düşündüm ama ihtiyaç bu hatta seninle yaptığına bile sevinmelisin alışırsın zamanla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Bakire misin peki?
Soran+1 yılEvet
+1 yılHaha sen de buna inandın demek. Neyse, kısa bir süre sonra ayrıldı diye sorular sormaya başlarsın.
Ulan o değil, hiç mi etrafınızdan tecrübe edinmezsiniz siz. İlla kendiniz mi yaşayıp tecrübe etmek zorundasınız?
Akıllı insan yaşadıklarından ders çıkarır, daha akıllı insan ise başkalarının yaşadıklarından ders çıkarır.25 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
- +1 yıl
Asıl üzücü olan çocuğun ellemesinden çok senin ellemesine izin vermen bence. Ona kalkıştığı an postayı koyman gerekirdi.
- +1 yıl
Tebrik ediyorum sizi ozan bey
- +1 yıl
Teşekkürler @Bernasarii
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKullanacak, bırakacak, sen de gelecek dert yanacaksın. NOKTA.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
42Cevap
+1 yılSeninle gelecek kurmak ısteyen adam 1.5 ayda öpüp koklayıp cinsel organını parmaklamaz... Bazı erkekler hep böyledir gelecek hayali ile kızların içini hoş tutar eller beller gönderir. Tabii senin sevgiline asla böyle bir itamda bulunmuyorum , genelleme yapıyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılcinsel obje ağır ve yanlış bir kavram olabilir. sadece yaşadığı diğer ilşkilerinin etkisinde kalmış ve sen sana saygı duymasını sağla biraz uzaklaş istemediğin birşeyi yapıp üzerine üste çıkmaya kalkıyor seni kırıyorsa devam etmemeli ilşkiniz...
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyle görüyor tatlım. benim sevgilimle 5 yıllık bir ilişkimiz var ve biz daha o seviyeye gelemedik. kesinlikle öyle görüyor hatta istediğini alıncada sende eskilerden olacaksın. bu büyük bir ihtimal.
10 YorumlaSana boş vaatler veriyor. Senden öncekilere de aynı şeyleri dediğine kalıbımı basarım. Ulan benim 3 yıllık ilişkim var böyle şeyler dönmüyor siz 1.5 ay olunca bunu olurmuş gibi indirgemeyin. Yol yakınken bitir bu işi.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
1buçuk ayda çok ileri gitmişsiniz. bence yapma bunu kendine kullandırma iki gün sonra gider sende o günleri düşünür nasıl yaptım bunu der kendinden utanacaksın. yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılBence öyle görüyor arkadaşım, gerçekten "gelecek" "evlenme" hayalleri olan insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Cidden söylüyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil.
+1 yıl1.5 ay cok mu? Tabiki de az 1.5 aylik iliski hayatini mahveetmesin. Elletme bak noluyo. Taviseyem ayrlman.
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılKendini teslim etme o ırz düşmanına. Belliki seni kullaniyor sadece
21 Yorumla
Soran+1 yılSagol
1,5 ayda mı karar vermiş tüm bunlara. bir an önce kurtul
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılSenden önceki sevgilileri ile herşeyi yaşadığı için alışkanlık yapmış. Evlenmeden ilerisine gitme derim. Sana değer veriyorsa daha fazla dokunarak incitmez seni.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ileri de gitmicem insallah tesekkur ederim
+1 yılSeninle yatmak istiyor ve şu andaki amacı güvenini kazanmak, kurtul ondan. İstersen şöyle deneyelim, seni öpmesine dokunmasına organlarına izin verme bakalım ne yapacak. KURTUL.
21 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yıltek bir soru sorcam sana. insan sevdiğine dokmaya kıyar mı? hele ki cinsel oraganına
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin galiba
- +1 yıl
yaklaşık 2 ay önce 1 senelik kız arladaşımdan ayrıldım. taş çatlasa 2-3 kere elini tutmuşumdur.
Düzenli seks istiyor yani gelecek kurmaktan ben bunu anladm.
31 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılöyle bir kız değilsen bir an önce uzaklaş ilişkinizin 0 ciddiyeti var, senin tamamen cin obje olarak görüyor, ama öyle bir kızsan bırak keyfini sür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende böyleydim 4 yıl cıktık sonra kız ayrıldı ama benım ılkımdı o yanı oda benım ıcın öyleydi yanı gelecek dusunuyorduk tutkuda vardı ta ki o ayrılana kadar...
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrildi
Cevap sahibi+1 yılheycan kalmamış sıkılmış. bıde ayrı sehırlerdeydık okullarda ayrı yerlere dusunce ortamlara gırdı bu falan sıkılmıs yorulmus olay bu hakkını helal et dedı etmedım. onca şey yasadık var ya sımdı gıdıp baskasıyla olcak ben o herkes gıbı bır ıkı haftalık dusunmedım evlenıcektım o kızı alıcaktım ama onun yaptıgı adamı yarı yolda bırakmak oldu keyfi bir şekilde hakkımı helal etmedım o yuzden sımdı napıyosa yapsın.
Soran+1 yılZormus seninki de
Cevap sahibi+1 yılhemde nasıl bırbırımızın ılkıyız gıdersen bozulcak bu durum yapma dedım de kız coktan gıtmıs ya kımbılır kımlerle neler yapıyor yanı yapcak bısey yok dıkkat et sende.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.5 ayda mi karar vermis gelecek kurmak istedigine? Inanmayin boyle seylere ya. Buna karar vermek icin aylar gerekir. Kizma ama 1.5 ayda her yerine elledigim kizla bisey dusunmem ben. Ne cocuklarima anne olur ne de evime kadin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Ya bak bunu kendin anlayabilmen lazım insanlar gorunusleriyle bile kendini ele verir. Iyi kötüyü ayiramiycak yastaysan bence Ayrıl.
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar salak olamazsınız ya kızım çocuk seni becermek istiyor açın gözünüzü ! yakında burada hamileyim diye soru açacaksın büyük geçmiş olsun diyeceğiz.
20 Yorumla
+1 yılSeni yataga atmak icin tabiki oyle davranicak sen bir istedigini ver ona bak bakalim noluyo
10 Yorumla
+1 yılyalan bunlar yalaan :D hepsine aynı şeyi demiştir :D ben olsam öyle yapardım yani
10 YorumlaMaalesef öyle ben sevgilimin elini tutmayı bırak yüzüne bile bakamam utancımdan.
22 Yorumla
Soran+1 yılSeninki de abarti kusura bakma :D
+1 yılbence seni cinsel obje olarak görüyor seven adamın aklında herzaman seks olmaz bence ayrıl o elemandan
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Senle gelecek kurmak istiyosa adam akilli davransin ozaman
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
Durum karma karışık gerçekten, gönül hangi tarafa ısınıyorsa o tarafı seçmeli insan.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Ben beni sevdigine inaniyorum ama icimde hep bir suphe var
+1 yıl1,5 aydır çok hızlı gidiyor bence bacı
Sende saf olma elletme oranı buranı22 Yorumla
Soran+1 yılTamam tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim bacı terket en iyisi
kullaniyor. direk cinsel obje olarak gozukuyorsun. sozlerle seni yumusatip istedigine ulasmaya calisiyor olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikteyken başka hiçbir şey yapmıyorsanız olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir yapiyoruz sadece bu degil
Cevap sahibi+1 yılYani böyle şeylerin olması normal. Birlikte eğleniyorsanız güzel zaman geçiriyorsanız -bu tür şeyler yaşamadan da- sorun yoktur.
Soran+1 yılTabii ki konusuruz guler egleniriz ama boyle seyler de oluyor zaman zaman
+1 yıl1 bucuk ayda bunları yapıyosa ciddi değil öyle diyerek seni kandırıyo akıl yok mu sende neyine güveniyosun onun gram beyin yok
10 Yorumlabundan önceki ilişkileri 1-2 haftalıksa dmeek diğer kızlara da çok eledi kızlar kaçtı ondan :)
14 Yorumla
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yılPeki sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yillik sevgilimi daha dudagindan opmedim * millete bak
40 YorumlaSen 1 ayda ona berirden istedigini geleecegini unut bebegimm
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
daha bir buçuk ayda bunları yapıyorsa seni de kullanıyor dieğerleri gibi aferin sen akıllı da ellettir kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff
+1 yılbunları okudukça gülüyorum o kadar tanıdık geliyor ki..
10 Yorumla:Dsende izin veriyosun karşılıklı bunlar... demekki o güveni aşılamış sana neden tereddütün varsa izin veriyosun:D ozaman
00 Yorumla
+1 yılCinsel obje olabilir dedigin gibi seni kullaniyor derim ama zevk aliyosan koyuver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel obje görseydi her fırsatta senle cinsellik konuşurdu ve seninle yatmak istediğini belirtirdi
00 Yorumla1.5 ayda ne gelecegı :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılSagol
+1 yılKullanıp atılacak bir kız daha, yazık.
24 Yorumla
Soran+1 yılOff
- +1 yıl
Bunu bizden iyi bilemezsin
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Tabiki , hiç bir erkek 1,5 ayılık sevgilisine böyle orspymuş gibi davranmaz kardeşim
+1 yılOhoo coktan basmistim tekmeyi ben olsam
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Belki öncekilere de öyle söyledi
04 Yorumla
Soran+1 yılAma onlarla 1 2 haftayi gecmemis hic
Soran+1 yılYa evet 1 bucuk ay
evet aynen öyle sen cinsel objesin kızım
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Yanlış düşünüyorsun bence
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılBeni ailesiyle tanistirmak istedi zaten
Soran+1 yılPeki
Yaptirma bakalim nolacak
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yaptirmicam peki direkt yapma mi diyim
Soran+1 yılTamam tesekkurler
Maalesef öyle görüyor
10 Yorumla
+1 yılEvet oyle goruyor kizim azicik kafani kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurucu tim takılıyor uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılBöylelerine nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni mendil gibi kullanıp atıcak.
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet görüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılOff
Haklı ver kurtul
00 Yorumla
+1 yılİnanma böyle şeylere
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdigine mi cinsel obje olarak gordugune mi
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılSanırım
00 Yorumla