Bir gece sabahladık. Üç senedir tanıyorum be çok bagliyiz birbirimiza ayrılıp ayrilip barışsakta kopamiyoruz bir turlu bu yıl içerisinde yavaş yavaş öpüşmeler oldu. Tepkiliydim ilklerde sonra ne bekliyodun ki dedim? Erkek bu ihtiyaçları var ve ben sevdigi kadınım. O gece öpusmeden daha fazlası oldu kendime hakim olabiliyodum o durmuyodu. Tanamen benim ol dedi ve cok korktum istemedigimi olamicagini söyledim. Anlayisla karsiladı.. Her gorustugumuzde illaki öpuşme ellesme olabiliyo. Hazmedemiyorum artık bazen bu sekilde dusunuyorum acaba artık sevmiyor mu? Kullanıyor mu
Cevabın nedir?
Sırf birlikte olmak için yüzük takıp sonra atan insanlar tanıyorum. Senin durumunda olan bir çok arkadaşım da var. Sakın istediği şeyi yapma yarın bir gün seni terkettiğinde evleneceğin adama bu durumu açıklamak zorunda kalabilirsin ve bu problem olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Olucaktır illaki. Nasıl durdurmalıyım onu. bu dusunceyi nasıl silebilirim aklimdan. Neden böyle hissettiriyor bana
+1 yılerkeğin ihtiyacı var diye bir saçmalık yok kullanılıyorsun seven erkek sevdiği kadınla ciddi düşünüyorsa ona dokunmaz böyke şeyler istemez beklemez az akıllı olun ya
06 Yorumla- +1 yıl
Sevdigi kadına dokunaz mı? Yoksa seviyorum tabi öpucem olur mu?
- +1 yıl
dokunmaz arkadaşım bu son zamanda öpmek ellemek iyce moda oldu ne alakası var bu gün ölmesine izin verirsen yarın elleme öbürgün anal sonra bekaret ister saçmalamayın sevmek böyle birsey degil
- +1 yıl
öpmenin bir mantık çerçevesi olmalı dudaktan kesinlikle olmaz yanak ya da alın oluru biter budur yarın bir gün ayrılırsan başkasının yüzüne bakacak yüzünde olacak
- +1 yıl
Çok seviyoruz ama askerden sonra evlenicez
- +1 yıl
evlenince yaparsın gönül rahatlığı ile bak daha askere bile gitmemiş askere giden erkek değişir öncesi sonrası bir olmaz sevgi biter bazen ozaman yaptıklarından pişman olursun
- +1 yıl
ben 31 yaşındayım abin sayılırım koca hayatımda 4 tane kız arkadaşım oldu senin bu yapmış olduklarını ne ben onlara teklif ettim nede onlar bana sevdik birbirimizi sadece sevdik çünki biz birbirimize emanettik olmadı ayrıldık ama halen birbirimizin ve bir başkasının yüzüne bakabilecek yüzümüz var çünki biz kötü hiç birşey yapmadık sevgi aşk böyle tertemiz birşey işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler için amaç sırf bunu yapmak. Dikkat et askerden sonra boynuz yeme bunu yapmadığın için, çünkü arayış içine girecek bir potensiyel sezdim erkek arkadaşında. Sakın elin oğluna kendini kullandırtma.
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl durdurucam bunu ama?
Cevap sahibi+1 yılSevgilin değil mi açık açık söyle hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden diye. Çocuk musun derse anlarsın ne olduğunu.
- +1 yıl
Fazla ileriye gitmesi korkutuyor beni böyle dersem sen istemiyormusun beni hissetmiyormusun falan?
Cevap sahibi+1 yılAçık açık söylemenden başka çare yon
Cevap sahibi+1 yılYok
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteşle barut olayı. Zamanını beklemek iyi olur şahsen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılArtık bişiler beklıyo ve sen istedğini verirsen kaçınılmaz sona gelirsiniz herşeyi yerinde yaşamak lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi yerinde yasamaliyiz evet doğru onu nasıl durdurmaliyim?
- +1 yıl
İsteklerin karşılıklı olduğunu söleyip ve kaybedeceğin şeyler olduğunu söle ve zamanında seni yaşamasını söle
+1 yılİster istemez seni arzular sevmiyo diye bişey yoktur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu en iyi sen anlarsin canim sana degee veriyormu
00 YorumlaArtık değil, hep öyleydi devam et aferin ayrılırsanda bakireyim diye kakalarsın kendini yazık
00 Yorumla
+1 yılBence ver gitsin oda rahatlasın sende
04 Yorumla- +1 yıl
Nereye veriyorumm
- +1 yıl
Evlenicez zaten ama hic birseyin garantisi yok
- +1 yıl
Arkadaşına
- +1 yıl
O zaman bekle gerdege kadar sabretsin sende az okşat ellet bununla yetin de
Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Sevgilinle öpüşmeyeceksen neden sevgili olasın
01 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kız burada senin gibi düşünmüyor
Yapma sker atar kenara
00 YorumlaBu konuyu konuş onunla
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrilma konusu
+1 yılkaç yasında
02 Yorumla- +1 yıl
20 yasinda bu yaz askere gidicek
- +1 yıl
seni dediin gibi görüyor askerden önce seni bozabilir dikkat et
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ozaman
02 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyorum canım
- +1 yıl
Seviyorsanda dikenine katlanıcaksın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği