Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 18 yaşındayım bunların aynısını Bende yaşadım sevgi aşk ciddiyet yoksa bence bizi kullanmaktan başka bişey değil bu nefret ediyorum bu zihniyetli insanlardan bu yaşlarda herşey yalan bence herkes kendini tatmin etme peşinde başka amaç yok
14 Yorumla
SoranHaklısın :/
SoranAyrıldın mı peki anlatır mısın biraz bana da yol göstermiş olursun hem
Cevap sahibi+1 yılAyrılmadım Ama senin gibiydi her gece istemesem de dönüp dolaşıp bu konuya geliyorduk konuşmak istemiyordum ama ertesi gün yine açılıyordu ben ailesiyle falan da tanıştım sozde ciddiyiz ya iste öpüsmekten bahsediyor ona neyse dedim ama birlikte olmak ters şeyler hevesini alıp bırakacak herşeye evet demek ıyi değil bende senin gibiyim tersleyemiyorum iste onu kırmamak için bişey de diyemiyordum en sonunda dedi unut bunları seni çok üzdüm dedi evlendikten sonra yasayalım herşeyi dedi bana ama ertesi gün buluştuğumuz da yakınlaştı elledi istemedim ama oldu bir anda yani konunun özü şu bunu kabul etmedim diye bence saçma sapan sebeplerden olay yaratıyordu şu an konuşmuyor benim le bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum kesinlikle böyle bir hata yapma bence ileriye gitme ciddi de degilmisiniz bu yaşta zaten ne kadar ciddi olabiliriz ki bu konuları açan birine bence tepki vermek lazımdı istemediğini söyle anlayış gösteriyorsa zaten seviyordur ama ayrılacak dereceye geliyorsa hiç gerek yok olmas
Cevap sahibi+1 yılOlmasın daha iyi biz çok safiz iste gerçekleri göremiyoruz biz duygusal olarak bakıyoruz onlar cinsel olarak bence yuz verme daha önce de yaşamıştım bunları yasadigin biriyle duygusal bir bağ kuramazsın çünkü o buluşmak istemesinun sebebi bile bu içind E sevgi olmayan biriyle birlikte olmanın sonu ayrılık bunu isteyen biriyle olmanın da ben öyle düşünüyorum
ergenlik döneminde olduğu için tavan yapan duygularını seninle yaşamaya çalışıyor yaşınız küçük izin vermeyin derim ben
16 Yorumla
SoranEvet işte çok haklısın ama tek başımızayken çok yakınlaşıyoruz ve bir de benim asıl sorunum şu biz birbirimize aşık değiliz ama herşey güzel gittiği için ayrılamıyoruz da ama ben cinsel olarak depil de duygusal olarak tatmin edilmek istiyorum ama o bunu anlamıyor şimdi ben ne yapmalıyım ayrılsam ayrılamıyorum düzelsin istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı ol
- +1 yıl
arada aşk yoksa duygusal olarak tatmin edilmen mümkün değil sen ona onun istediğini net olarak verme yakınlaşma geceleri asla konuşma eğer duygusal olarak hala seni anlamıyorsa ayrıl aşık olacağın ve seni duygusal olarak tatmin edecek kişi ile karşılaştırma ihtimalini yok etme
Soran+1 yılBeni sevdiğine emin olsam zaten bmyle konulara hiç girmem izin veririm ama işte napalım artık olmayınca olmuyor galiba başka birini bulmalıtım sanırım
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılResmen seni Gönül evlendiriyor açık ve net sevmek falan yok yani sadece akşamları görüyorsan konu direkt cinselliğe gidiyorsa başka bir alternatifi yok
16 Yorumla
SoranSadece akşamları değil gün içinde konuşuyoruz ama gece daha uzun oluyo konuşmamız
- +1 yıl
Tamam da Sonuçta konuyu direkt cinselliğe getiriyor diyorsun bu ne demektir Senin de cinsel amaçlı görüşmek istiyor
Soran+1 yılHaklısın :/
- +1 yıl
Ona göre kişiye tavrini koy
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılCinsel obje ne ya? Bu saçma kelimeleri hep feministler uydurdu. Şu kelimeyi kullanmayın.
17 Yorumla
SoranAdı fark etmez ya işte anladın
- +1 yıl
Bence yaşadığın şeyler gayet normal. Yaş olayına dikkat et. Biriniz 18 den büyük, diğeri küçükse suç kapsamına girebiliyor bildiğim kadarıyla ilişki yaşamak falan.
Soran+1 yılİkimizde 18 yaşındayız ama öpüşmekten ileri gidiyor bizimki hala normal mi sence dokunuyor öpüyor mesela
- +1 yıl
Son derece normal o zaman. İkiniz de sevgilisiniz zaten. Keyfinize bakın o zaman ya , rahat ol. :)
Soran+1 yılAma arada aşk yok sadece birlikteyken iyi vakit geçiriyoruz ve iyi vakit geçirmemizin nedeni cinselşik zaten mesela diyorum ya çok ileri gidiyor dokunuyor öpüyor ama bunlar çok ileri derecede sanki
- +1 yıl
Ben kendi fikrimi söyledim. Seçim, tercih senin. Hoşuna gitmiyorsa ayrıl o zaman.
Soran+1 yılTamam yorum için Sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılGece konuşulan konuların cogu cinsellikle bitiyor ama soru şu sevgilin konuyu oraya getirince sende aynı sekilde ayni istekle karsilik veriyormusun
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet :/
- +1 yıl
Peki senin sordugunu ben sana sorayım sende zevk alarak yapıyorsan onu bir obje olarakmı görüyorsun
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAma ben olsam hiç konuyu açmam bile çünkü benim cinsel bir açlığım yok daha çok duygusal olarak tatmin edilmek istiyorum ama bunu ona pek anlatamıyorum
Soran+1 yılBir de aramızda aşk yok o yüzden sürekli bana güzel şeyler söylemesini duygusal yönden tatmin etmesini bekleyemiyorum :(
- +1 yıl
Tamam ama aşk v sevgi yoksa bir dur de
Soran+1 yılSevgi var galiba ama aşk yok
- +1 yıl
O sevgi şuanki gece sohbetlerinden kaynaklaniyor buyuk ihtimalle sen sohbeti kes o sevgi biter
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek ne kadar severse sevsin cinsellik ister bunu istemez diyen kisi yalan soyler
111 Yorumla
SoranO da doğru
- +1 yıl
Sanmaki bundna ayrildin yeni kisi cok farkli olacak siz kadinalrin anlamadigi iki sey var birincisi sevdiginiz kisi size yalan soyleyip cinsellik istemiyorum deyip siz tam baglandiktan sonra ister bu sizi rahatszi etmez bunu anlamiurosunuz sizi kandirdigini ikincisi ise size en basta niyetini istegini belli eden kisi sizin gözünüzde bes para etmez
Soran+1 yılAma zaten beni kesin sevgiğine emin olsam ben izin veririm böyle şeylere burda konusunu bile açmam ama sevdiğinr emin değilim sonçta ayrılıcaz yaşlar küçük olduğu için bu yüzden kullanılıp atılmış olmak istemiyorum
- +1 yıl
Bak aramizda on yas var senle bu tip seyler hayatinin her safhasinda karşına cikacak seni deliler gibi sevse ne olacak soyler miisn evlenme ihtimaliniz ne kadar biliyor musun milyonda bir o yüzden sevgi ask bunlari Şu an bir kenara birakip aklinizla hareket edin biraz
Soran+1 yılHaklısın ama ben jiç olmasın demiyorum olucağının farkındahım ama duygusal olarak birşeyler olmayıp cinselliğin ağır basması kötü hissettiriyor
- +1 yıl
Sendr ona bu durumu bir sekilde anlatmaya calis ona
- +1 yıl
Anlayacgo sekilde belki daha cok bağlarsin kendine onun damarini yakalarsan
Soran+1 yılTamam deneyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama dedigimi unutma ona oyle bri yaklaski seni daha cok sevsin
Soran+1 yılTamam unutmam :)
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılGündüzleri cinsellik konuşmak eğlenceli değil. Oysa geceleri eğlenceli. Bundan konuşuyor olabilir. Fakat sürekli olması, fazla bastırılmışlıkla ilgili olabilir. Zamanla düzelir diye umut ediyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşlarımız küçük olduğundan bu tarz konuları konuşmak istiyo olabiliriz ergeniz sonuçta :D ama yine de ayrılmalı mıyım böyle olduğu için
- +1 yıl
Cinsel isteği fazla olan erkeklerden ayrılacaksan kendine huzur evinden partner bulman gerekir. 😂 kontrol etmeyi öğren.
Soran+1 yılPeki o zaman teşekkürler :D
Gece konuşursun sürekli ister istemez cinselliğe gelir konu
17 Yorumla
SoranAma genelde de konuşuyoruz direk cinsellik değil belki ama beni öpmek istediğini falan söylüyo
SoranHayır başka konuları da konuşuyoruz ama bir süre sonra konu bitiyor ve beni özlediğini falan söylemeye başlıyor ordan da konu kayıyor işte
Soran+1 yılYa başka da konu kalmıyor ki konuşacak :D ne konuşabiliriz örnek verir misin
Soran+1 yılBaşlayamıyoruz herahangi bir konuşmaya :D neyse teşekkür ederim yine de
+1 yılyolver yolver yolver.. yoksa başına iş alcaksın. seninle cinsellik konuşan biriyle işin olmasın. daha yaşın genç.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte yaşım genç olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum aslında :/
- +1 yıl
insanlar en pişman olacağı hataları bu yaşlarda yapar. bence dikkatli ol. sonuçları ağır olabilir
Sende onu cinsel obje olarak gör sadece ihtiyacın için kullan 😀
14 Yorumla- +1 yıl
FemiGirl :D Hatun haklı
SoranBenim cinsel ihtiyacım olmuyor ki daha çok duygusal ihtiyaçlarım oluyor :( ve o benim bu ihtiyaçlarımı dolayısıyla karşılayamıyor
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumlu kardeşim. Ihtiyacin duygusal ise yol ver gitsin. :)
Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Firsati varken degerlendirmek bu, evlilik vs uzun vadede. Zaman geciriyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılHiç kukuna dokundu mu
132 Yorumla
SoranKıyafet üstünden evet
- +1 yıl
Yakında altından da dokunacak engel olamazsın. Ne düşünüyorsun bekareti verecek misin
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılO kadar ileri gidemeyiz zaten çok erken ve o da bunu isteyemez zaten yaş çok genç
- +1 yıl
O da mı 18
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden sordun
- +1 yıl
Ailen bilmesin çok kızar
Soran+1 yılOf evet ya zaten böyle söyleyince herşey çok yanlış geliyo ama birlikteyken öyle gelmiyo :(
- +1 yıl
Yüzeysel yap ileri gitme bişi olmaz söz mü tontonum
Soran+1 yılYüzeysel oluyo gibi zaten ama artık kötü hissetmeye başladım
- +1 yıl
Neden kötü hissediyorsun
Soran+1 yılDuygusal olarak tatmin olamıyorum çünkü
Soran+1 yılYani mesela oturup saatlerce başımı omzuna yaslamak isterim ben ama o öyle birşeyde sıkılacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Duygusal olarak tatmin olmak daha zordur. Bunun için yaşıtın biriyle değil daha olgun biriyle olman lazım. Onu biraz zamana burak.
- +1 yıl
Lise bitip üniversiteli olunca işler daha kolaylaşır.
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ayt tyt var önünde onlara yoğunlaş. Dikkatini dağıtacak şeylerden uzak dur. Lise kaç?
Soran+1 yılLise son
Soran+1 yılSınavları hallederim o sıkıntı değil
- +1 yıl
Hangi bölümü istiyon
Soran+1 yılNet bişeye karar vermedim
- +1 yıl
Bu seneki sorulara baktın mı? Nasıldı sence
Soran+1 yılFena değildi
- +1 yıl
Hangi şehirde okumak istiyon
Soran+1 yılNet bişey yok kafamda
- +1 yıl
Seneye sınava girecen, ne bölüm var ne şehir...
Soran+1 yılYa var tabi bişeyler de net şurası olsun diyemiyorum
- +1 yıl
Bence kafan bir hayli şu cocukla yaşadıklarına odaklı
Soran+1 yılMalesef :^
- +1 yıl
Tekrar buluştuğunuzda kukunu emdir. Dokunmayla bişi olmaz. Zevk alamassın
+1 yılKullanıyor bulmuş yarım akıllıyı
12 Yorumla
SoranSağol
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Yakında anlarsın cinsel objemi. sevgimi. olduğunu bırakırsa cinsel objesin sadece 😄
00 Yorumla
+1 yılTabiki cinsel obje olarak görüyor
15 Yorumla
SoranAyrılmalı mıyım yoksa düzeltmeye mi çalışmalıyım
- +1 yıl
Ayrıl duzelmez o. Bir kere girmissiniz o konulara.
Soran+1 yılNe diye ayrılıcam ki beni cinsel obje olarak görüyosun diyemem ki
- +1 yıl
Bir daha +18 konusmak istemiyorum de. Eger bu konulari ufacik bile acarsan ben ayrilmak istiyorum de.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sen neden izin veriyorsun ki
03 Yorumla
SoranBilmiyorum ilk başlarda hoşuma gidiyodu ve normal geliyodu sonradan kötü hissetmeye başladım
Soran+1 yılHerkes benim gibi değil ya ben herşeye evet diyen bir salak olduğumdan böyleyim
+1 yılevlenceği zaman düzgün bir kız bulur zaten o :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelki görüyor sana ne?
08 Yorumla
SoranSana ne derken?
Cevap sahibi+1 yılevet karşındaki kişinin düşüncesini önemseyip kendi kişiliğini ortaya koyamayacaksın. sence bu böyle mi olmalı
Cevap sahibi+1 yılistemiyorsan seni zorluyorsa ayrılmalısın. istiyorsan yap.
Soran+1 yılZorlamıyor işte ama konu hep o taraflara kayıyor
Cevap sahibi+1 yılsıkılıyorsan ayrıl. ayrılma diyen mi var? kendini nasıl hissediyorsan öyle yap
Soran+1 yılKardeş çok saçma bir hitap şeklin var
Cevap sahibi+1 yılyapçak bir şey yok
Soran+1 yılBelli belli
+1 yılGeneli öyle görüyor zaten. Sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk yok zaten arada
Cinsel Yaşam konusunda 719 cevap paylaştı. galiba...
01 Yorumlacinsellik için
05 Yorumla
SoranBüyük olduğunuz için görüş istiyorum işte
Soran+1 yılHaklısın o zaman :^
+1 yılobje olarak goruyor
00 Yorumla
+1 yılGorsun caksin gecsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
01 Yorumla
SoranYa yaşımız da genç o yüzden kanımız kaynıyo sanki ayrılmalı mıyım
Cinsel objesisin
00 Yorumla
+1 yılHoş gidiomu
04 Yorumla
SoranBelki
- +1 yıl
Sıkıcimi
Soran+1 yılArtık sıkılıyorum
- +1 yıl