Ayrıca penisin üstüne oturamiyorum ben neden?
Anal hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi pozisyon daha çok zevk veriyor. ?
Ayrıca penisin üstüne oturamiyorum ben neden?
En kolayi kadin yatar bacaklarini karnina ceker delikler cikar
Anal zevkli ama zahmetli
Gulu seven dikene katlanacak
Got deligi alistirmadan anal kadina zevk vermez sadece aci verir
Once a mcik zevke gelecek yalanacak sonra got deligi yalanacak dil 2 deligede sonuna kadar girecek got deligi emilecek a mcik dudaklari cekilerek iyice emilcek
Sabirli olunacak delik acilip kasilir zevke gelince parmaklancak 1-2-3-4 parmak sirayla sokulcak delik yraga hazir hake gelecek kadin en doruk noktaya geldiginde once basi girer sonra icinde basi bekler delik icine ceker zaten dibine kadr cani yanmadan sonuna sokulur tamami icinde biaz beklenir ve arkadan git gel yapilir
Ben boyle yaparim baskasini bilmem
Doggy tarzı birleşmeler de daha hos olur anal. Ben yan yatarak da deniyorum. Bide bayanın yüzüstü yatıp Kalcasini hafif yan çevirdiği pozisyonda çok hoş. Biraz da erkeğe bağlı tabiki yapmasını bilen birisi doruklara değil bulutların üzerine bile çıkartabilir :)
Teşekkürler
analın cinsiyeti yoktur. sen kızsın analdan zevk alırsın diyen erkeklerin hepsi yalan söylüyor. madem analdan zevk alınyor erkeklerde de o bölge var gitsinler kendileri de soktursunlar. ben gay değilim diyenler bizde gay değiliz kızız.. kızlığında en önemkli yeri vajinadır ve vajinadan yapılan seksten zevk alıyoruz. daracık deliğe girmekten çok zevk alacağım diye kızları kandırmayın.
Sanane sen sktirmiyorsan millete ne karışıyorsun
Çok doğru trbrik
anal seviyosun yani?
vajinal denedin mi hiç?
hangisi daha zevkli?
Bence
Vajina tertemiz hak yolu
anala karşıyım
Cevap
39Cevap
hayır; bakire olup önden yapmak istemeyenler ister genelde anal; giriş-çıkış haricinde kesinlikle zevk vermiyor..
vajina gibi penisi de sarmıyor; içi geniş çünkü..
en zevkli pozisyon ise yan yatıp hem içine girdiğim, hem öpüştüğün hemde göğüslerine sarıldığın pozisyondur buna 3ü 1 arada denir...
ileride öğrenirsiniz; gizli kullanıcı ;)
Anal hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ama yapsaydım bende misyoner pozisyonu bana daha çok zevk verirdi gibi. Anal veya normal ilişki olsun, hatunun yüzünü görmek bana daha çok zevk verir ilişki esnasında.
Her bayan anal dan zevk alamaz
10 bayanın ikisi üçü anca zevk alır
Çok istiyorsan dogyy
Hissetmek istiyorsan Ters pozisyonda üstüne otur
Analın ayrı bir hazzı var ve bana doggy ve sırt üstü doggy pozisyonunda yapılmasını seviyorum
Doggy style candir😜
Haa eger hatunun fizigi iyiyse fit bir vucudu var ise yuz ustu yatirip popoyu hafif kaldirirsa o da 👍🏻 saglamdir yani😎
kizim hak yolu varken neden book yolunu tercih ediyorsunuz...
Pis birşey gerek yok şahsen ben pek zevk almadım 2 kere yaptım. analdada en güzeli kadının yüz üstü yatıp erkeğin girdiği ya da erkeğin kucağına kendi kontrolünde oturup kalktığı pozisyondur
erkeğin oturup kadının ise erkeğe sırtını dönüp kucağına oturarak ayakları ile zıplama hareket etme şekli de fena değil
Domalma pozisyonunda anala bayiliyrum herseyden daha cok zevk veriyo 😆😆
Anal severim daracık bir delik içinde penisim partnerim zevkten inliyor ofki of
Anal hayatım boyunca yapmayacağım 10 şeyden 1 i çok günah hem iğrenç ıyy ak köpek misiniz?
kişilere göre değişir klasik doggy bide bacak omza yapıp altınada yastık yerleştirip oyla yapıncada fena olmuyor deneyin göreceksiniz
Veriyo az buz :) Sen hangisindensin :D 69 :d:D:da. SD:
Bacaklar omuzda anal en güzeli.
Ama acıdan ölürsün ki, bu bir kaç gün sürer :)
ığğğ bence iğrenç! mis gibi *mcık dururken ne yaparlar onu anlamam
anal severim ben hep yaşadığım ilişkilerdede anal oldu
doggy iyidir :) birde kadının yüzüstü yattığı pozisyon.
misyonerde vajinayada sürtünme olduğu için partnerimin daha fazla zevk aldığını farkediyorum
Xper kasma saati gelmiş
dogg, hissetmek istiyorsan üzerine otur
Hiç bişe dusunmuyorum. s. s
Çok sıkıcı oldu böyle sorular
sabah sabah anal mi geldi aklina
Sen en cok nasıl istiyosun
Beynin bedeni terk ettiği yerdeyim şu an
Anal a karşıyım yapmamalı sakıncalı ve günah
Mcikin verdiği zevki G. t vermez
Sanal mi istiyor canin suan?
En zevkli bacak omuzda olan pozisyon
sekste sinir yoktur bence
Bence anala gerek yok
He veriyo
bilmem denemedim.
Dogy elbette😄
Dogy ne demek domalmakmi
gaysin dimi itraf et
anala karşıyımm
doggy
denemedim bilmiyorum
Çok zevkli skmesi
iğrenç
İğrenç herkesin kendi tercihi diyen var yanlış
Dinen haram sagligen kadın ilerde hep kaz çıkarıyor sıvı geliyor lağım suyu gibi altına scyor
Bunları anlatmak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar