Artık evlenip seks yapmak istiyorum ya, dayanamıyorum valla :D Yaşım 24 oldu, hiç bir kıza dokunmadım. Ne yapacam ben:/ ?
Cevabın nedir?
Cevapla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim ya 20 yaşındayım ama kimseye dokunmadim daha. Hayir sacma olan talibim var hatta iyi de ama ne bileyim ben de evlenmeden istemiyorum bu isleri.
Ama dayanamiyorum bazen ya ben de istiyorum dokunulmak dokunmak öpmek. Çok istiyorum ama elimden gelen bir sey yok.071 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim. Üstelik son günlerde azgınlığım arttı. Benimle evlenecek olan kadın benle evlendiğine pişman olur galiba, o derece :D
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄 evet evet aynisini ben de diyorum adam bıkar başından atar beni diye. Ama benim hep boyle icimde bir isteklilik var bazen kendimi tutmak icin parmaklarimi isiriyorum evin icinde dolasip duruyorum. Ama engel olamiyorum sonum yine banyoda bitiyor.
Soran+1 yılvalla inanır mısın bu son günlerde mast yapmaktan kurudum ya o derece :D
valla keşke senin gibi bir eşim olsa:/ , ben hiç bıkmazdım. tam tersi çok hoşuma giderdi :)
Soran+1 yılsende mast çok yapıyor musun? yoksa kendine hakim olabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılAma biliyor musun bence tam tersi olacak mesela bana isteksiz mal bir erkek denk gelecek sana da ruhsuz hic bir seyden anlamayan bir kadin. Hep tam tersi oluyor cunku.
İstemiyorum oyle birini ya.
Hep şakalaşabileceğim ondan çekinmeyeceğim tutkulu bir evlilik hayati yasayabilecegim biri olsun istiyorum. Sıradan olan aptal evliliklerden istemiyorum bir sure sonra sıkılıyorlar ya oyle bir sey olsun istemiyorum.
Her zaman isteklerine karsilik verecegim ben o kisinin tabi bunlar karsilikli.
Dusunsene evlisin karin kendine bakmiyor hic hep ayni durumda gece oluyor pijama giyip yatiyor falan ne kadar kötü.
Soran+1 yılya bilmiyorum ama benim olacak kadın bana öyle davranmaz heralde. Ben ona her zaman bakmaya çalışırım, değişik iç çamaşırları falan alırım cinsel hayatımız hep renkli olur :D
Dediğin gibi ruhsuz bir kadın gelmez umarım. :) Tamam hep yapmayız ama yapalım yani, ben işten çıkınca yorgun olsam bile onu yapmaya enerjim olur diye düşünüyorum :))
Cevap sahibi+1 yılYa anlık olan bir şey ya bu hani bir anda olur ya istersen hiç enerjin olmasın ama o an gelince yinede duramaz insan. Hem de biraz mayışır değil mi saçma bir rahatlık gelir. Ayrıca illa her gün olacak diye bir şey de yok ama her gün öpüşmeden duramam herhalde.
Bence her gün sevişmeye kimse karşı çıkmaz 😊
Soran+1 yılEğer gerçekten bu anlattığın gibiysen seninle evlilik hayatı çok güzel ve renkli ve heyecanlı olur :)
Bir de şöyle düşünüyorum, ya ben hiç bir kıza el sürmemişim sadece ilerdeki olacak karımın olmak için. Yani ona ait olmak için. Yani bana bir zahmet izin versin kendisine dokunmama falan :D
Cevap sahibi+1 yılBen anlattigim gibi degil ondan daha fazla dusunceleri olan biriyim.
Fakat diyorum ya bana tam tersi denk gelir.
Evlenmeden once bazi seylere karsiyim da dogru ya dogru insan o kisiye dokunmak ister daha fazlasini da ister ama emin ol bir kismini yasayip devamini o gune birakmak cok heyecanli olacaktir.
Soran+1 yılŞahsen ben evlenmeden önce hiçbir cinsellik yaşamak istemiyorum. Evliliğe tertemiz girmek istiyorum. Evlenmeden önce yanaktan anca öperim, en fazla dudaktan ama ileri gitmem, orasına burasına ellemem seveceğim kişinin.
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım yahu bir de hayran kaldim ne yalan soyleyeyim cok iyi ve guzel bir dusunce. Boyle birini bulmak neredeyse imkansiz bu zamanda
Soran+1 yılBunu duymak güzel. Abartmak ya da övünmek istemiyorum ama ben bu devirdeki gençler gibi değilim. Ben eski tarz insanım sanırım, yani evlilik olmadan sevdiğine dokunmaya kıyamayan tiplerden. Sevgilim falan yok ama hatırlıyorum da zamanında hoşlandığım kızlar vardı onlar hakkında hiç cinsellik düşünemiyordum, olmuyordu yapamıyordum aklıma bile gelmiyordu.. Ama evlenirsem tabii ki affetmem :D
Cevap sahibi+1 yılOlmasi gereken bu zaten. Ben onceden cok kiziyordum cok tepkiliydim bu ise yani kesinlikle öpmem evlenmeden diyordum gerci hala oyle kimseyle opusmedim bile ama nedense artik bunlari dusunuyorum daha dogrusu evlenince sunu yaparim bunu yaparim ne bileyim iste sunu giyerim gibi seyler gecmiyor degil aklimdan. Hatta cok hayal kuruyorum bunlarla ilgili. Kafami hep onlara yoruyorum ama cok erken 25 olmadan evlenemem daha 5 sene belkide daha fazla var.
Soran+1 yılbende hiç kimseyi öpmedim şimdiye kadar, yaşım 23, temmuzda 24 üm...
Bu yaşıma kadar bişey yapmadım artık bu saatten sonra da yapmak istemem. Buraya kadar temiz geldim, eşime temiz gitmeyi isterim. Gerçi bazı kızlar tecrübeli erkek istiyormuş ama. Neyse
Cevap sahibi+1 yılBen bu tecrübeli erkek ve ya tecrübeli kız olayini bir turlu anlamiyorum ya nasil olur da insan eşinin daha once biriyle baya baya bir seyler yaptigini bilip bundan mutluluk duyar ki? Ben varya uyuyamam geceleri surekli aklima gelir deli olurum ogrenecekse birlikte ogreniriz baskasi ne demek ya? Deneye deneye her yolu aşarız. başkasinda denemis ben de uyguluyorsa sıkıntı var. Kabul edemem bunu. Haaa etsem de var ya ciddiyim sindiremem bunu her yataga yattigim da her ona baktigim da aklima gelir sogurum tecrube falan dinlemem. Umrumda degil bak yine sinirlendim ya
Soran+1 yılTamam sakin ol prenses :P
Ben de çok sinirlenirim ya... Yatağa yattığımda ona dokunacakken hep o aklıma gelir ve uzaklaşırım dokunamam... İnşallah hiç ellenmemiş koklanmamış bir kızla evlenirim.
Cevap sahibi+1 yılÇok zor ama imkansiz da degil umarim istedigin gibi olur.
Simdi kucuk yasta baslaniyor boyle seylere burada da okuyoruz zaten 16 yasinda yasamadigi sey kalmamis kizlar erkekler var. Yani duzgun insani bulmak cok zor hadi kizi gectim de ne bileyim erkek hic yoktur neden mi? Cunku kizlar boyleyse erkekler kim bilir neler yapmistir boyle kizlar varken sabredip duran erkek pek yoktur.
Soran+1 yılhaklısın... kız da yok işte... Ne biçim varlıklar bu kızlar. Bakireliğim kızlık zarım bozulmasın diye, diğer türlü naneyi yiyorlar. Sözüm meclisten dışarı.
Bunları duyunca her şeyden soğuyorum evlilikten de soğuyorum.
Aldatan kadın hikayelerini duyunca... çıldırasım geliyor bu kadar mı azmış bu millet
Cevap sahibi+1 yılEvet orada cok haklisin bakire olup neler neler yapan var. Ne bileyim ya midesizlik insan nasil oyle evlenmeye kalkar ki o adama yazik degil mi? Adam temiz ama kizin yemedigi nane kalmamis. Neyse oylelerinden korusun allah.
Aldatma mevzusu hele en cok korktugum sey sirf bu yuzden evlenmek istemiyorum cunku korkuyorum bir gun yetemem sıkılır benden baskasina gider diye simdiden bunu dusunuyorum ya. Manyak miyim acaba.
Soran+1 yılbu yetip yetmeme meselesi değil... Diğer kızlarda olan sende de var.. Ama insan neden aldatır ben anlamıyorum. Ulan karında var zaten o organlardan, neden helalin varken gidip başkasına bakıyorsun...
Haram olan şey tatlı gözükürmüş, sanırım bu yüzden insanlara ilgi çekici geliyor
Cevap sahibi+1 yılAma biraz o da var yani yetmemek. Yaslanacagim elbette vucumda da ayni kalmayacak tabi ki kendimi birakmam kiloma dikkat ederim ama yinede yaslanmayi onleyemem bir de dogum var tabiki vucut sekli bozuluyor belki ben bile kendimi oyle begenmeyecegim o da begenmez. İste bu durum da aldatir.
Engelleyemem ki bunu. Daha iyisi varken hep giderler. Erkek boyledir
Soran+1 yılAldatmak mantıklı değil, sonuçta çocuk yapıyorsan eşini mutlu etmek için de yapıyorsun. Zaten evleneceğin kişi adam gibi biriyse, çocuktan sonra vücudunun eskisi gibi olmayacağını bilir ve bunu anlayışla karşılar. Yaş gidince yaşlanma da zaten olacak, erkek de yaşlanacak sadece kadın değil.
Cevap sahibi+1 yılTabiki de mantikli degil ama yapiyorsunuz iste daha genc daha guzel bir kiz bulunca aldatiyorsunuz geneli boyle. Erkekler daha çok aldatiyor çünkü korkmuyorlar ve artik aldatmak cok ama cok kolay. Dusunsene burdan bile aldatilabilir. Sen istesin karin boyle ortamlara girip yapmamasi gereken muhabbetler yapiyor ve ya tam tersi ben evlendim esim burada kizlarla konusuyor normalin dışında.
Yani bunlar bile kötü digerlerini söylemek bile istemiyorum
Soran+1 yılinanırmısın bir keresinde azıp saçma bir cinsellik sorusu sordum, kız beni antalyaya çağırdı gel yapalım falan demişti, yuh dedim... ilişkiye girmek, aldatmak gerçekten çok kolay. Şu an bizim yaptığımız yani kimseye dokunmamak ellememek en zoru... Biz zoru başarıyoruz şu an. Ama başka erkekler o işi yapınca erkek oluyormuşsun gözüyle bakıyorlar bence çok saçma.
erkeklere diyorsun ama aldatan kadın bence daha çok olabilir.. Kadınların kanması daha kolay oluyor.
Şunu bile duydum bazı kadınlar eşinin penisi istediği gibi büyük değil diye zevk almıyorum falan diyor aldatıyor. Bu kadın milletine nasıl güvenirsin ki?
Cevap sahibi+1 yılEvet biz zoru basariyoruz. Bana da arkadaslarim ezik muamelesi yapiyorlar. Nasil olurda kimseyle cikmazsin opusmek cok guzel bir duygu sen de tatmalisin bu yasa geldin kullanamadin kendini. Özendiriyorlar biraz da ama bazen onlara igrenerek bakiyorum cunku oyle. Basitler artik bir degerleri kalmamis.
Dogruyu soyleyeyim sana bazen de üzülüyorum sürekli sevgilerin fotograflarini gormekten surekli arkadaslarimin iliskilerini dinlemekten biktim bunlar beni uzuyor sana sacma gelecek ama agliyorum bile ya agliyorum.
Cunku kimse yok olmadi da olmayacakta cunku ben her erkegin istedigi seyi veremem vermem. O yuzden sıkılırlar giderler oyle aski isteyen kim?
Onu ben de duydum cok sasirmistim sonucta biz hayat arkadasimizi ona gore secmiyoruz degil mi? Ona gore de sevmiyoruz cinsel organinin boyu sanki onun elinde mi? Ve ya bu erken bosalma mi ney onu da ilk burada duydum o da kotuymus galiba erkekler üzülüyormus bunun icin kim ister ki oyle olsun anlayisla karsilamak lazimz.
Soran+1 yılEvet haklısın.. Ya ben şimdi hiç ilişkiye girmiş adam değilim. Eee haliyle eşim olacak kişiyle yaparken ilk başlarda erken boşalma olacaktır... Ama alışınca uzuyormuş. Yani bunu eşim olacak kişinin anlayışla karşılaması lazım. Ne yani ondan önce kendimi başka kızların koynuna atsaydım daha mı iyi olacaktı? hayır.
Bilmiyorum ama bence o tür cinsel şeyler evlenmeden önce olmamalı. Ben düşünüyorum da eğer bir kızla evlenmeden önce o tür şeyler yaşasam o kızdan soğurum heralde... Erkek hep meraklı olmalı, yani kız basit olmamalı, vermemeli... Evlendikten sonra olmalı herşey. Ama şimdiki insanlar evlenmeden önce karı-koca gibi yaşıyor. Çok saçma. Ama onlar hayatlarından memnun. Herkes istediği hayatı yaşar, ilişkiye girmekte zorluk yok, ortalık kaynıyor zaten. Ama ben istemem yapmayı. Aslında şimdiye kadar kimseyle de sevgili olmadım. O yüzden bu yaştan sonra olacak ilk sevgilimin karım olmasını isterim. Ama bunu ona diyerek umut vermem tabii ki. Çünkü ne olur ne olmaz... Hayat bu.
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyleri okuyarak ögrenebiliriz öğrenmeliyiz de. Bak okuyarak diyorum izleyerek degil. Bilgili olmali bu konuda illa bir seyler ysamaya gerek yok bence.
Evet iliskiyi ayakta tutan en onemli seylerden biri merak. Merak olmazsa geriye ne kalir ki? Sıkılırız. O gizemi çözmüs oluruz.
Ben de öyle olsun isterim tabiki uzunca bir tanıma dönemi olsun sonra karar verilir zaten. İlk ve son olacak kişiyi bulmak çok zor ya. Çünkü ilk ya hani hemen inanırız onun iyi olduğuna belki de kötü biri çıkacak ama biz anlayamayacağız.
Öf ya ne zor bu işler 😔
Soran+1 yılAynen öyle... Ben inanıyorum Allah bizim gibi birisini yollar. Biz nasılsak karşımıza öyle biri çıkar. Canını sıkma sen.
Evet ilk olacağı için diğer insanlara göre biraz saf olabiliriz ilişkide. :D Ama bu saflık, temiz saflık, yani mal anlamında değil..
Cevap sahibi+1 yılSaf insanlari her zaman üzerler kullanirlar.
Soran+1 yılKullandırtma sende kendini. Erkeğe çok yüz verme... Orana burana elletme. Bırak ayrılsın senden eğer senden bunu istiyorsa seni sevdiği için değil, senin bedenini sevdiği için sana ellemek ister. Siz de sanarsınız ki aaay sevgilim beni çok seviyor ve beni arzuluyor, yok öyle bir dünya... Ya ben sevmeyi bırak, hoşlandığım kız hakkında bile cinsellik düşünemiyordum... Hani mast yaparsın bazen hayal edersin ya yokk!!! ben hoşlandığım kızları hayal edemedim. Seveceğim kızı hiç hayal edemem.
Cevap sahibi+1 yılNe elletmesi fotograf isteyeni engelliyorum.
Haklisin oyle seyler kizi basitlestiriyor ve erkegi sogutuyor. El ele tutusmaktan öte gitmemeli yani dimi seviyorsa zaten bekler.
İste arkadaslarim bana diyordu ki artik hangi devirdeyiz oyle bir sey yok sevgili olunca opusmek zorundasin.
Soran+1 yılya saçmalamasınlar, kusura bakma ama senin arkadaşlarında da az bişey yolluluk varmış yani. öpüşmek zorundasın diye bir şey mi var.. Ne değişti geçmişe göre? Dinimiz yine aynı İslam, bir şey değişmedi. Değişenler insanlardır, onlara uyarsan yanarsın! uymazsan mutluluğa kavuşursun. Çoğunun yaptığı, doğru demek değildir. Bu devirde genelde çoğunun yapmadığı doğru. Kötü şeylere bulaşmayanların sayısı az, doğru olanlar da bu az olanlar.
Cevap sahibi+1 yılBen onlardan biraz farkliyim. Onlar hep merak ederdi bu tip seyleri korkmazlardi.
Degismedim ben bazen bunun icin uzuluyordum ama bundan sonra üzülmem.
Soran+1 yılÜzülme tabi ya saçmalama lütfen... Cinsellik yaşamadın diye mi üzülüyorsun. Deli misin... ne güzel işte temizsin, senin gibi kızı herkes ister.
Cevap sahibi+1 yılHayır ona üzülmüyorum sürekli yalnız olduğuma üzülüyorum. Bir yerden sonra çok sıkılıyor insan boşlukta oluyor. Bir de ben evdeyim tamam mı pek çevrem yok aslında hata ben de çünkü ben istedim böyle olmayı arkadaşlarım kötü diye hepsinden kaçtım yoldan çıkmamak için şimdide çok yalnızım.
Soran+1 yılsen iyisini yapmışsın farkında değilsin, eğer o kötü dediğin arkadaşlarından kaçmasaydın şu an açılmış gonca gül olabilirdin... anladın ne demek istediğim, kaba da olmak istemiyorum.
ne güzel temizsin işte sevinsene..
sen ev kızı mısın yoksa okuyor musun üniversitede ya da bitirdin mi?
Cevap sahibi+1 yılEv kızı ne oluyor ya kendime öyle dedirttirmek istemiyorum ama diyorlar.
Bu sene gidecegim universiteye insallah yani gidebilirsem.
Benim hayat biraz degisik liseyi birakip kuran kursuna gittim onu biraktim liseye devam ettim 19 bitti 20 olacagim iste. Cok seyler denedim ama yapamadim sıkıldım hep yarim biraktim.
Aslinda varya ben birini sevmeye de korkuyorum cunku onu da yarim birakirim sıkılırım diye.
Simdi evdeyim iste calismiyorum zaten oyle oturuyorum evde pek gezmem de herkes bana kiziyor bu yuzden.
Soran+1 yılEv kızı dediğim için özür diliyorum kızmışa benziyorsun :) Hakaret etmedim ki kızma, ben masumum :P :)
Ygs ye girdin mi nasıldı? lys ye çalışıyor musun? üniversite okursan güzel olur bence, yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Fakat kötülerden uzak dur, artık iyiyi kötüyü ayırt edecek yaştasın
Cevap sahibi+1 yılZevkine girdim bu sene beklentisiz yani ama annem kararli illa okutacak beni.
Bende istiyorum da karamsarim ben ya hic yuzum gulmez mesela hep mutsuzum. Ben okuyamam ki umudum yok hic
Cevap sahibi+1 yılYok kizmadim ev kizi dedigin icin ya sadece herkes oyle soyleyince oyle olmusum gibi geldi
Soran+1 yılokursun sen, okuyanlardan ne eksiğin var senin.
matematikten falan bir sıkıntın olursa bana sorabilirsin, yapamadığın soru falan olursa hallederiz :P
Cevap sahibi+1 yılKahkaha attım resmen. Yapamadigim soru olursa mi? Ben zaten komple yapamiyorum 😔😔 matematikten nefret ediyorum.
Soran+1 yılben de teşekkür edeceğini düşünmüştüm, iyilik de yaramıyor :P şaka :)
yaparsın ya, çalışırsan neden yapamayacakmışsın
Cevap sahibi+1 yılYok canim yapamam hele bu yastan sonra hic.
Tabi haklisin teşekkür etmem lazimdi degil mi iste matematigi duyunca Unuttum.
Senin ki baya iyi herhalde bana hava attigina gore
Soran+1 yılbenimki hava atmak değil, sadece yardım etmeye çalışmak.
19 yaşındasın, görende 40 oldu sanar
Cevap sahibi+1 yılYoo banane sen bana hava atiyorsun 😔
19 görünümlü 40 olmusumdur belki de olamaz mi yani?
Soran+1 yılolamaz tabi, kafana çok takıyorsun sen ya, bu kadar takmana gerek yok..
ve hava falan atmadım diyorum, adamı kızdırma :D
Soran+1 yılmerhaba, nasılsın?:)
Cevap sahibi+1 yılMerhaba iyiyim sağol sen nasılsın?
İnternet paketim yoktu ev de ki modem de bozulunca biraz internetsiz kaldım o yüzden yazamadım ama sorun çözüldü 😊
Soran+1 yılSıkıntı yok :) Teşekkürler senin iyi olduğunu duymak beni de iyi etti :D
Cevap sahibi+1 yılYa simdi lafın gelisi o iyiyim demeler. Gerci bu gun kötü degilim ya yani iyi de degilim ama olsun 😄 oyle iste klasik ben. Yüzümün güldügü cok nadirdir
Soran+1 yılneden ya? sana hiç kimse espri yapmıyor mu? güldüren yok mu seni?:)
Temel bir gün pizzacıya gitmiş, pizza siparişi vermiş, garson "pizzayı 6 parçaya mı böleyim 8 parçaya mı" diye sormuş, Temel de "6 parça olsun, 8 parçayı yiyemem" demiş :D
neyse çok komik değildi ama idare et işte :p
Cevap sahibi+1 yılEvet komik degildi ama ben komik olmayışına tebessüm ettim 😊
Yok evet arkadaslarla sadece nasilsin iyi misin o kadar. Bazilari da hakaret etmek üzmek icin varlar zaten onlari soylemiyorum bile. Amaan olsun ya bir gün ben de gülerim nasil olsa.
Esprilerinin devamini bekliyorum 👍🏼 😄
Soran+1 yılPeki, konu ile alakası yok ama sen hiç yurtdışına gitmiş miydin?
Cevap sahibi+1 yılHayır. Sanırım tanıdığın biri olduğumu düşünüyorsun
Soran+1 yılHayır. Ben çok yurtdışına gittim bunu diyecektim.
yurtta kalıyorum da, ee haliyle hergün yurtdışına çıkıyorum :)) :D
bu da çok güzel espri değildi ama neyse :p
Cevap sahibi+1 yılAman allahım kendime gelmem uzun sürecek galiba 😞
Soran+1 yılişte böyle yaparsan seni güldürmeye çalışan olmaz :D :P
daha sana espri mespri yok
Cevap sahibi+1 yılYaaa deme öyle tamam tamam bak böyle güldüm 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılsana cidden daha espri yok ama espri olmadan da konuşabiliriz, sonuçta seni ben neden güldürmeye çalışayım ki :p etrafındakiler güldürsün seni
Cevap sahibi+1 yılNe kadar kötü bir çocuksun 😞
Soran+1 yılhı hı öyleyim bana da kötü dersen artık :) o zaman seni güldürecek birisini bul :P
:D
Cevap sahibi+1 yılAma hep güldürmüyorlar ki hatta güldürür diye hayatimiza aldiklarimiz aglatiyor. Demek ki boyle seylere inanmamak gerek
Soran+1 yılnapacaksın ya? benimle idare etmek zorundasın :P :D
Cevap sahibi+1 yılO da olur zaten sürekli gülsem bunun degerli oldugunu anlayamam degil mi?
Eee ne var ne yok sende
Soran+1 yılevet haklısın
bende de ne olsun işte.. karnım acıktı akşam yemeğimi daha yemedim bana yemek yapar mısın?:)
Cevap sahibi+1 yılAa tabi ki de yaparim. Makarna, yumurta, hazır çorba falan hepsi olur yani ne istersin :)
Soran+1 yılhazır çorba mı :p sen yap ya kendi ellerinle :)
Soran+1 yılelinden ne olsa yerim :P :)
Cevap sahibi+1 yılElimden pek bir sey gelmiyor ki 😁
Ama pizza falan yaparim he o konuda baya iyiyim 😜
Soran+1 yıltamam ben de pizzanı yerim o zaman napıyım :P :D
En İyi Cevaplar
seks için evlilik yapma, mutlu bir yuva kurmak içnevlen
01 Yorumla
Soran+1 yılusta seks için evlilik yapmayacağım ama evlilik dışı seks de yapmayacağım:D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılGit bir yerlerde kendini becer bence sen :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yaşa kadar bakir gelmişim, evlenene kadar beklemek istiyorum :P :D
- +1 yıl
Evlen o zaman bro acil karı aranıyor diye ilan ver :D
Soran+1 yılşu anasını sattığımın okulu bitmedi ki...1 sene uzattık üstüne üstlük. :(
+1 yılSöylediğini yap evlen
011 Yorumla
Soran+1 yılokul var usta:/
- +1 yıl
O zmn sabırlı olacan ustam sabrın sonu selametdir
Soran+1 yıldayanmak zor geliyor bazen ama:/ mast yapa yapa iflahım kesildi bu son günlerde. kurudum valla :D
- +1 yıl
Yap bıkarsın sonra ara verirsin haha
Soran+1 yılbırakamıyoruz ki, alışkanlık yaptı bu illet
- +1 yıl
Birazda ibadete ver hobiler le uğraş
Soran+1 yılüşenmeden abdest alabilirsem... inşallah :)
- +1 yıl
Üşenme kardeşim sende
Soran+1 yılhaklısın abi :)
- +1 yıl
Abisi derslere devam huzurlu ol kardeşim evlenince bezersin abisi
Soran+1 yılpeki abi sağolasın yardımcı olmaya çalıştığın için
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol sampiyon 1 kere bosal rahatlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 dk sonra tekrar eskisi gibi oluyorum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılömür boyu elizabethe mahkumsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhhaha eyvallah:D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Artık evlenip seks yapmak istiyorum ya, dayanamıyorum valla :D Yaşım 24 oldu, hiç bir kıza dokunmadım. Ne yapacam ben:/ ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar