Sevgilim saat 7'de arabaya gaz ayari yaptirmaya gitti. Ankara Sincan'a. Sanayiler kaça kadar açık oluyor? Sanayi çalışma saatleri nasıl?

Sevgilim saat 7'de arabaya gaz ayari yaptirmaya gitti. Ankara Sincan'a. Sanayiler kaça kadar açık oluyor? Sanayi çalışma saatleri nasıl?

Selam. Külüstür arabam yüzünden sürekli sanayiye uğrayan biri olarak hemen bilgi vereyim.
Türkiye'de çeşitli bölgelerde ve şehirlerde farklı araba sanayileri mevcut. Sanayilerin açılış saatleri genellikle sabahın erken saatlerinde, genellikle 08:00 - 09:00 arasında olur. Sabahın bu taze saatlerinde çalışmaya başlamak, süreçlerin verimli ve enerjik bir şekilde ilerlemesini sağlar.
Kapanış saatleri ise daha da çeşitlilik gösterebilir. Sanayilerin kapanış saati genellikle akşam saatlerinde sona erer ve kapılarını saat 17:00 - 18:00 gibi kapatırlar. Tabii bu dükkandan dükkana, sanayiden sanayiye değişir. Bazı yerlerde 20:00 gibi kapatanı da gördüm. Mesela benim ustam 20'de kapatıyor.
Araba sanayileri hafta sonu pazar günleri kapalıdır. Çoğu sanayi dükkanı cumartesi günü çalışır. Yere ve dükkana göre de değişebilir.
Sanayiler kaça kadar açık diyenlere umarım yardımcı olabilmişimdir. 🚗
Olur tabii ki resmi daire mi orası açık olmayacak? Bu kadar güvensizlik ilişkiye zarar verir. Benden söylemesi.
Yalan söylemeesine dayanamiyorumm..
Peki ozaman
Sanayiler 18:00'da kapanıyor. Kim bilir nereye gidecek kıza mı gider artık bilmem :)
Al iste kafayi yerim artik ben
Gaz ayari yaptircam dedi sadece o nedemek bilmiyorum
Uydurmus derken
40dakikada falan bitti isi sanirim gaz ayari ne oluyo ki nasil yapiliyor ki
Cevap
12Cevap
9 a kadar falan açık olur nerden biliyorsun sanayide çalıştım :D
Gece 1 e kadar acik olan yerde var kotu dusunmeyin artik adami bunaltiyosunuz varya
Oladabilir , olmayadabilir :D bellide olmas şimdi :D
Valla sanayiye gidecek ama motor çeşidi çok kim bilir hangisine gitti
yalandan mı şüpheleniyon
Hemde fazlasiyla
Sorun gitmesi degil giderken yalan soylemesi.. Bilmem bir cafe vs
Olur erken açılıyor sanayi
sanayi gece 12'ye kadar açık olur
OLur, daha geç vakte kadarda çalışan esnaf var.
Olur neden olmasin :) araba ne marka bmwmi?
Oluur
sanmam
olur niye olmasın
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?