Para & Ekonomi Kazançlı ne fabrikası açılabilir? emirkptn46 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İplik fabrikasının makineleri nedir neler kullanırlarSeramik fabrikası nasıldır. Maliyet durumu Kazançlı ne fabrikası açılabilir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Usta şu an tek mantıklı şey kripto para. 5 coinin 3 aydır takibini yaptm hepsi doğru çıktı. 3 ay önce 10k para girseydim milyonerdim sen düşün. 0 1 Yorumla emirkptn46 +1 yıl Usta her zaman öyle olmaz meslek insanın iş yeri olmalı Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı. fabrika açacak paran varsa direk avrupaya git yerleş buralarda takılma 0 0 Yorumla
zafer21 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Hammadde maliyetlerine bakman lazım nihai ürün mamul birim maliyet kazancı önemli kar marjn en az yüzde 40 olmali 0 0 Yorumla
yeşib Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bi makyaj dükkanı açsan yeterli kadınlar çıköaz ordan 🤣 0 0 Yorumla
bilmiyorum6 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl En kazançlisi fabrika açmamaktir Türkiye ekonomisinde paran boşa gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim aklımda hep köpük bardak, tabak vs şeyler var öyle büyük makineyede gerek yok 0 0 Yorumla
MedreseliDeistHarun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl o kadar paran varsa direk ülkeden kaçsana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Usta şu an tek mantıklı şey kripto para. 5 coinin 3 aydır takibini yaptm hepsi doğru çıktı. 3 ay önce 10k para girseydim milyonerdim sen düşün.
Usta her zaman öyle olmaz meslek insanın iş yeri olmalı
fabrika açacak paran varsa direk avrupaya git yerleş buralarda takılma
Hammadde maliyetlerine bakman lazım nihai ürün mamul birim maliyet kazancı önemli kar marjn en az yüzde 40 olmali
Bi makyaj dükkanı açsan yeterli kadınlar çıköaz ordan 🤣
En kazançlisi fabrika açmamaktir Türkiye ekonomisinde paran boşa gider
Benim aklımda hep köpük bardak, tabak vs şeyler var öyle büyük makineyede gerek yok
o kadar paran varsa direk ülkeden kaçsana