Aşkım ciddi cevap vericeksek doğru bulmuyorum. Nerdeyse ful erkek olan bir yere bu halde giden kişi sürekli orasını burasını örtmek isteyecek ve hoşnutsuz duruyor.
Ha ben rahatsız olmuyorum çekiştirmem diyen istediği yerde istediğini giyer jdnxnxm
15 Yorumla- 1 yıl
Yaa gülüm aklı başında bir insan oraya bu şekilde teşhir edici bir kıyafetle gitmez zaten gidiyorsa da farklı amaçla gidiyordur
- 1 yıl
İllaki orası öyle ama birazda gittiğin ortama uygun şekilde giyinmek gerekiyor adabı müşareat diyede bir şey var , örneğin bir Mevlüde ya da cenaze törenine bu şekilde gidilmedigi gibi erkeklerin sadece bulunduğu bir sanayi bölgesine de gidilmez
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
En İyi Cevaplar
- Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı.
1 yılSanayiye böyle gidilir. Gitmede sorun yok da. Hani sanayideki işi bittiğinde incinmiş, yıpranmış, kırılmış olarak eve dönebilir arkadaş :>
19 Yorumla- 1 yıl
Bencede gidilir ama tek parça gider 8 parça geri dönülür gibime geliyor 😂 kariyi orada parça pinçik ederler sırtı ısınmayasıcalar 😂
- 1 yıl
Öyle demeyelim de, incitirler diyelim :>
- 1 yıl
Belini mi kalbini mi 😂
- 1 yıl
Kalbi kırılır, beli incinir :P
- 1 yıl
Bak şimdi bu bizi üzer 😊☺️
- 1 yıl
Bir Türk atasözü der ki
Kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek
Ya da tam tersi miydi
Kaderde varsa üzülmek neye yarar düzülmek
Neyse işte öyle bir şeydi - 1 yıl
Vuuuu süpermis 👍👍
- 1 yıl
Teşekkğrler
- 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
1 yılböyle gezinen kişi zaten o bölgeler de çalışıyor potansiyel müşterileri o kitle
biz iyi aile çocukları bunlara şiddet ile kınıyoruz :)
20 Yorumla
Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gidilmesine gidilir de sonu iyi olmayabilir zira sapık dolu topraklar
18 Yorumla- 1 yıl
Bence gidilmez canım çünkü gittiğin ortama da uygun giyinmek gerekiyor adabı müşareat diyede bir şey var, örneğin bir Mevlüde ya da cenaze törenine bu şekilde nasıl gidilmiyorsa erkeklerin sadece bulunduğu bir sanayi bölgesine de bu şekilde gidilmez
- 1 yıl
Biz kadın bu şekilde giyinemez kötü kadındır vss demiyoruz tabiki giyebilir herkesin kendi kişisel tercihi ama ne olursa olsun ortama uygun şekilde giyinmek gerekiyor , sen düğüne giderken pijama ile gidiyor musun mesela ortama uygun şekilde hazırlanıp gidiyorsun pantolon gömlek giyiyorsun öyle değil mi? İşte anlatmak istediğimiz şey bu ortamına göre giyinip gitmek
- 1 yıl
Herkes işine geldiği gibi anladığı için öyle oluyor canım maalesef
- 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bu konuda bir yorum yapamam. 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Giderseniz ustalar ve çırakların yüzde 90'ı size asılır. Klasik giyinirseniz dikkat çekmezsiniz.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbence kadının kendi kararı gitmek isterse gidebilir :D
30 Yorumla - Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle giden kadınları sanayiciler el üstünde tutar gadası
00 Yorumla
1 yılYani gidilir ama nasil dönülür dönülür mu gittiğin gibi dönebilir misin sekil şemal kalmaz herhalde 😂
🙄soru haklarımin hepsini sende kullandim sanki😂
23 Yorumla- 1 yıl
Yaaa senin canını yiyerem haa 🤣 teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
Bende seni yerim ödeşiriz 😋😋😋🥰❣️
- 1 yıl
tamam pikiii 🤗❤️
Kendi tercihi isteyen bu şekilde her yere gider. Ama sonu ne olur bilemem jkjkj
44 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 gitmesine giderde geri dönebilir mi o meçhul tabi
- 1 yıl
her şey olabilir sakıncalı bir durum 😂🙈
1 yılBu eskort kıyafeti olduğu için gidilmez, giden kadın da bazı şeyleri göze almıştır demektir
32 Yorumla- 1 yıl
@Altinbasakk. NKesinlikle öyle çok haklısın 👍 evet bir bayan istediği gibi açık giyinebilir kendi kişisel tercihidir ama ortamına göre giyinmek zaruriyettir, adabı müşerreat diyede bir şey var, nasıl ki camiye , Mevlüde , cenaze törenine bu şekilde gidemiyorsak , bu kıyafetle erkeklerin çoğunlukta olduğu bir sanayi bölgesine de gidilmez
- 1 yıl
🌷🌷
1 yılKüfürsüz, sakin bir şekilde, gitmesine gidersin de sakin ve rahat bir şekilde geri dönebilir misin o sıkıntı?
11 Yorumla- 1 yıl
İncitirler 😃
Bi gelsen boyle var ya. Ustabasi dahil gangbang. Ama epey fantezi cikar he. Bayagi orijinal bisey olur. Bangbros vs tamam
111 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂🙈
- 1 yıl
Hayır görsel bana ait değil
- 1 yıl
Yorumunuz ayrıca çok kaba olmuş size hiç yakıştıramadım açıkçası
- 1 yıl
tamam peki anlayışın için teşekkür ederim 🙏 ❤️ Hayır önemli değil sıkıntı yok 🙋🤗
- 1 yıl
🙏🙏🌺🤗❤️
Hee tabi canım. Millet işi gücü bırakıp. Fashion TV den sanayiye gelmisler diye herkes izlemeye gider 🤣🤣🤣 düşünemiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 millet işi gücü bırakır zaten 😂
- 1 yıl
Haha 🤣🙈
1 yılSanayide böyle giyinen bir kadın görsem kesin yabancı bizim erkeklerden bir haber der gider uyarırım dikkat etmesi için bir tanede biber gazı veririm yanına
40 YorumlaArabayi pert götür sifir yaparlar sana bu sekilde gidersen 😂😂😂😂😂
21 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
Ustaların aklı karışır eli ayağı titrer 😅 motor çivilerini yanlış yaparlar falan shdhs
21 Yorumla- 1 yıl
Hahaha 😂 orası kesin işe güce kendini veremezler artık
1 yılCanıma susamadım henüz 😅 zira tek parça çıkamayız ordan
22 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 haklı isyan destekliyorum 👍 😂 bu şekilde gidersek tek parça gider 8 parça geri döneriz zaten 😂🙈
- 1 yıl
😅🙈
Sanayiye böyle gidersen krikoyla indir kaldır yapar amcalar sana
24 Yorumla- 1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂 incindimmm
- 1 yıl
Haha 🤣 yorumun beni benden aldı 😂🙈
1 yılNapsınlar koca memelerini. Sanki millet meme görmedi.
21 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
1 yılGidilir neden gidilmesin giriş olur da çıkış olmaz ama 😅
22 Yorumla- 1 yıl
Niye ki 😂 ne güzel işte efil efil giyinip yaylana yaylana gidilmez mi 😂
- 1 yıl
Çok yaylanamaz işte 😂
1 yılGidilir tabi niye gidilmesin ama çıkabilir misin emin değilim 🤣
124 Yorumla- 1 yıl
Hayda niye ki 😂
- 1 yıl
Gidilir ya sadece akşam bir çok erkeğin mastürbasyon hayali olursun bu şekilde 🤣😂 bakmaktan başka bir şey yapabilirler mi o kadar arsızlar mı bilmiyorum
- 1 yıl
Yorumun beni benden aldı hınzır şey seni 🤣
- 1 yıl
Öyle mi diyorsun 🤣 kaç kişinin hayallerini süslersin işte mutlu olur bazı garipler daha ne olsun sevap sevap 😅😅😅🤣😹
- 1 yıl
Gözlerin de beni benden aldı diyormuşum 🤣😅
- 1 yıl
Şimdi senin anlamağın ne biliyirmusun , bir bu görsel bana ait değil iki bu soruyu şahsıma münasir sormadım instigram da denk geldim yorumlar çok komikti oyuzden burada soru olarak size yonelttim
- 1 yıl
Bu soruda zaten şu an çok tutuldu 177 yorum almış hala yorum almaya devam ediyor
- 1 yıl
Neyse işte sensin gibi yorum yaptım bende soryyy o kimse o öyle olur yani işte
- 1 yıl
Hee çıktı önüme yazayım dedim bende
- 1 yıl
Benim şahsi düşüncemi soracak olursanız, aklı başında bir kadın zaten oraya bu kıyafetle gitmez , tamam açık giyinebilir kendi özgür kişisel tercihidir ama ortamına göre giyinmek zaruriyettir adabı müşarreat diyede bir şey var örneğin nasıl ki camiye Mevlüde ya da cenaze törenine bu şekilde gidilmiyorsa erkeklerin çoğunlukta olduğu bir sanayi bölgesine de bu şekilde gidilmez aksi takdirde farklı amaçlar peşinde olduğu düşünülür beyefendi
- 1 yıl
Tabi kiii de öyle sonuna kadar katılıyorum hanımefendi
- 1 yıl
Dikkat ederseniz ben bu kıyafetle sanayiye gidebilirmiyim ya da bu kıyafetle sanayiye gitsem ne olur gibi diye soru açmamışım genel olarak düşünülüp bu kıyafetle sanayiye gidilir mi diye sormusum takdir edersiniz ki
- 1 yıl
Ayyy tamam özür dilerim ben farketmemişim sorun olduk gece gece pardon pardooonn
- 1 yıl
Sizin yaptığınız yorum ise bir nevi bana hakaret ve emeğime saygısızlık olur
- 1 yıl
Anlamanıza sevindim beyefendi teşekkür ederim 🙏☺️
- 1 yıl
Hayır yav ben alttaki şeyi okumadım ki ben değilim diye yazmışsım valla hiç bakmadım ondan yani yoksa ne haddime hakaret falan hiç benlik şeyler değil
- 1 yıl
Yaaa yazmıştım 😂 böylede nazik bir insanım işte 🤣😂
- 1 yıl
Nasıl da sabırla ve nezaketle açıklama yaptım görüyorsun işte 😂 okadar bildirimi bıraktım zamanımı sana ayırdım
- 1 yıl
Oysaki yorumu kaldırır geçerdim açıklama yapma gereği bile duymazdim çünkü burada bir ismim konumum var benim. Karşında sitenin en neşeli en cesaretli en çılgın fenomeni duruyor 🤣
- 1 yıl
Hahahahah birde birde tanısan 😅😅😅
- 1 yıl
Kimi 🤣
- 1 yıl
Beni kimi olarak 😃😃
- 1 yıl
Haha 😂 birde beni tanısan yazsan anlardım dimi 🤣
- 1 yıl
Oto düzeltmiş valla farketmedim 🤦🤣🤣
1 yılHahaha bizim sanayiye böyle gelen olursa esnaflar iş yapamaz shshsh
11 Yorumla- 1 yıl
Haha dimi ama 😂 milletin eli ayağı birbirine dolaşır artık 🤣🙈
1 yılHe gidilir abla akşama ana haber bültenine çıkarsısnn :D
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣
1 yılBöyle gitmeye gerek yok. Zaten orada soyuyorlar, dönüşte fazlasıyla dekolteli dönüyorsunuz.
13 Yorumla- 1 yıl
Valla öyle doğru söylüyorsun 👍😂 kimden ne kopartabilirlerse artık
- 1 yıl
Eğer biraz işten anlamıyorsanız. Dekolte değil bikiniyle bile geri yollarlar😂
- 1 yıl
Aynen öyle 👍😂
1 yılHayır tabiki.. Can sağlığı açısından hiç uygun değil.. 😅 Allah düşmana fırsat vermesin.. 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 tek parça gider 8 parça dönersin bu şekilde gidilirse 😂 çok sakıncalı bir durum
- 1 yıl
Kesinlikle öyle canım.. 😅😅 Kadın herşeyden önce kendini düşünmeli.. 😅😅
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍😂
1 yılSen bekle, ben sanayiyi sana alıp geliyorum:)
121 Yorumla- 1 yıl
Haha yaa iyi olurdu tabiki ama Arabam yok iki yıl önce sattım
- 1 yıl
Airbagler açılmış diye düşünmüştüm ben:)))
- 1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- 1 yıl
@lostthrones ?
- 1 yıl
Arabanın airbagları patlamış diye düşünmüştüm.
- 1 yıl
Ben kaza yaptım denedim yalnız arabamı sattım dedim farkındaysanız , ve bu yorumu belliki bir art niyetle yazmışsınız size hiç yakıştıramadım
- 1 yıl
Art niyetim falan yok. Nasıl bir art niyetim olabilir, sadece espri yapayım dedim ama yanlış anlaşıldı galiba.
- 1 yıl
Ben sizin ne demek istediğinizi gayet iyi anladım espiride olsa yaklaşımınız hiç hoş olmamış
- 1 yıl
Asağıdaki kız kıza yapılan yorumlarda sanayiye o şekilde giden kadına neler neler olur diye konuşulmuş. Ben fotodan ilham alarak airbagler (memeler) patlamış olabilir diye espri yaptım. Yorumum hoş olmadı yani. Siz bilirsiniz. Engel tuşu yanıbaşınızda.
- 1 yıl
Siz benim şahsıma münasir yorum yapıyorsunuz , onlar soruya göre yapıyor aradaki fark bu
- 1 yıl
Siz engel tuşuna basabilirsiniz ben siz kadar kaba bir insan değilim kusura bakmayın
- 1 yıl
Sizin şahsınıza ne diye yorum yapayım? Kaç kere sizin şahsınıza yorum yaptım?
- 1 yıl
Kabalık yaptığımı düşünmüyorum.
- 1 yıl
Umrarim öyledir çünkü sizin gibi bir beyefendiye yakışmaz
- 1 yıl
Dediğim gibi görsel üzerinden espri yaptım. Sizin sorularınıza yaptığım ilk yorum değil bu. Espriyi kaldıracağınızı düşünmüştüm.
- 1 yıl
tamam peki sizin samimiyetinize inanıyorum öyle diyorsanız öyledir 👍 neyse uzatmayalım isterseniz belkide birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz bende sizi istemsizce kıracak bir davranışta bulunduysam çok özür dilerim 🙏❤️
- 1 yıl
Durduk yere sapık ve saldırgan gibi algılanmak kırıcı oldu tabi.
- 1 yıl
İsterseniz yorumunuzu kaldirabilirim bu durum sizi rahatsız ettiyse
- 1 yıl
Ben size sapik muamelesi yapmadım yalnız yorumunuzu saygısız bulduğumu ve size yakıştıramadıgimi i dile getirdim
- 1 yıl
Yorumumu kaldırmanıza gerek yok. Ben kötü bir söz söylemedim. Bir şey de ima etmedim.
- 1 yıl
🙋🙋🙋
Gidilir tabi hatta eğilip arabanın yağına bakar sonra Bir güzel de yıkar 😃
12 Yorumla- 1 yıl
Yorumun beni benden aldı 😂🤣
- 1 yıl
Sonra yorulur Bir çilek atar ağzına 🤣
1 yılAh tatlım gidilir tabi neden gidilmesinn kiiii 🥳 ama nasıl çıkılır bilemem 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 bu şekilde gidilirse tek parça gider 8 parça geri dönülür gibime geliyor
- 1 yıl
Paramparça oooo paramparça 😅
1 yılBir tane abinin twiti geldi aklıma; biz giyinik gidiyoz yine seviyor kıyafet fark etmiyor demişti.
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣 işte o yorum bu o videoda geçiyor zaten instigramda görünce bende paylaşmak istedim 😂
1 yılBunu Instagram'da görmüştüm, cevap efsaneydi.. 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Evet Bende okudum çok güldüm oyuzden burada sordum zaten 😂
1 yılLan aynı soruyu ben sorsam aynı fotoğrafı paylaşsam birtane abaza bile yazmaz hatta soru paylaşımı uyğunsuz içerik bahanesiylə kaldırılir. Ama kız paylaşınca SS oluyor. Bu mu eşitlik?
223 Yorumla- 1 yıl
Takdiri ilahi işte 😂😂
- 1 yıl
Sen sorunca birde sana sapik damgası vururlar linç ederler 😂
- 1 yıl
Gerçəkten haksizlik ama. Bazen bu durumları görünce site yönetiminin de abaza olduğu geliyor insanın aklina. Bak kopyala yapışır yaparak aynı soruyu aynı fotoğraf ile paylaşayim kaldirilmazsa adam değilim bak yemin ederim
- 1 yıl
Senle ben birmiyim bir bakalım iki etiket fenomeniyim ben senin xper seviyen bile bu soruyu açmaya yetmez küçük bey 😂
- 1 yıl
Aynen. Bak suç siz kadınlarda değil biz erkeklerdde vallaha
- 1 yıl
Ne alaka xper. Arabalar konu etiketi ile paylaşmişsin o bile yalnış araba bu sorunun neresinde
- 1 yıl
Xper seviyen düşük olduğu zaman cinsel kategoride soru acamazsin , yorum yapamazsın onu demek istiyorum
- 1 yıl
Bu kıyafetle sanayiye gidilir mi diye sormusum , tabiki arabalarla ilgisi olucak sanayiye başka ne için gidilir
- 1 yıl
Sanayi ne olduğunu biliyorm. Sadəcə arabalardan ibaret değil neyse ya.
- 1 yıl
🙋🙋
- 1 yıl
😏😏😏
- 1 yıl
Üzülme al sana çiçek 🌺🌸🏵️💮🌺🌿🌺🌿
- 1 yıl
Ay şimartiyosun beni. Teşekkür ederim ama benim gönlümu bir çiçekle anlamazsın 💅💅
- 1 yıl
Haha bu seni üzer mi bilmiyorum ama bu sorum 177 yorum almış hala yorum almaya devam ediyor , umarım bu durumdan rahatsız olmazsınız 😂😂 @ateslibay31 beyefendi 😂😂
- 1 yıl
Yoo hanfendisi sana gelen yorumlar beni neden rahatsız etsin ki:)
- 1 yıl
Sorduğum soru rahatsız etti belki gelen yorumlar da rahatsız eder ne biliyim 😂
- 1 yıl
Yok Bea. Rahatina bak☺️😉💅🌹
- 1 yıl
Ben rahatım zaten 😂 sen bunu düşünme , gönlüm isterki sen rahat ol
- 1 yıl
O zaman Allah gonlune göre versin ne diyim 🤣
- 1 yıl
Amin amiğğğnnnn 🙏😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 deli
- 1 yıl
Haha hadi son soruma gel de bir tebrik et beni zalımmmm 😂
- 1 yıl
Yaaa senle Didişmeyi çok sevdim hee 🤣 sana kanım ısındı nedense
1 yılOrdaki erkekler bu tarz giyinen bir kadının arandığını düşünür ve sonu iyi olmaz bu yüzden gidilmez
31 Yorumla- 1 yıl
Sonu fena
Gizli Üye(45 üstü)1 yılgidilir. ustalar koloni halinde balans ayarı yaparlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣 incitirler
Cevap sahibi1 yılincitseler iyi. şanzımanı hunharca dağıtırlar.
- 1 yıl
Eyvallah eyvah 😂
Sanayiye böyle gidilir ama böyle çıkılabilir mi asıl soru o😂😂😂 bişey olmaz sanayidekilerin akraba olma olayı daha başka çünkü 🙃🙃
10 Yorumla
1 yılGidersin, dönerken kesin hamilesindir ama çocuğun biyolojik babasını ancak çocuk doğunca DNA ile öğrenebilirsin :P
10 YorumlaArabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Öyle gideni iyi düzeltirken. Ama seksi ne yapalim ampul kontrolü fsr ayarları itimat ile yapilir
10 YorumlaGidilir ne olacak. Adamların t çecavüz edecek hallerii yok ya. Sadece akşam tuvalette seni düşünüp attırırlar
10 Yorumlasanayiyi geçtim sokağa çıktığın an ayıklarlar
11 Yorumla- 1 yıl
İlahi benide güldürdün akşam akşam hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
Motor ustasıyım keşke gelsen senin arabaya jet motoru takarım
33 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 yorumun beni benden aldi
- 1 yıl
🙋🤗
- Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılEvet gidilir, ama araba artık hergün arıza verir.
10 Yorumla
1 yılGidilir neden olmasın orasıda normal insanların olduğu biyer ne olacak ki sanki
10 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılSanayide böyle gidersen muhtelemen çıkışı olamaz🫢🤗😂
10 Yorumla
1 yılTabiki sanayide her zaman gördüğümüz manzaralar.
10 Yorumla
1 yılSanayide kaportanı çizerler motoru açıp bakarlar 😉
10 YorumlaArabalar konusunda 949 cevap paylaştı. biz gidince böyle giyimiş gibi davranıyor ustalar ödeme kısmına geçince
10 YorumlaArabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Yani gitmeye gidilir tabi neden gidilmesin, ama neden böyle gidilir ki sanayiye
10 Yorumla
1 yılGidilir evet ama sonrasın da tamir edilen arabanla hastaneye de gitmen gerekir
10 Yorumla
1 yılsanayicileri bastan cıkarmak istiyosan gidilir
10 YorumlaArabalar konusunda 492 cevap paylaştı. yani kişinin tercihi ama riskli sjshdh
31 Yorumla- 1 yıl
Sakıncalı bir durum 😂
Gidilir tabii ama zor çıkılır, çıkılsa bile yokkuğun dibisindeki ecük ergen üstü çırakların nasır tutmuş elleri ve hayalleri ile harcandığı haberinin olmadığı ama fahmininin hissettirildiği uzun bir gecenin baş davetlisi olur.😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGidilir ama kaporta sağlam çıkarmı bilinmez
31 Yorumla- 1 yıl
Düzeltiriz ama bi gece kalması lazım 🤣
1 yılGidilmez. Olay çıkabilir kraliçe 😂🤭💙
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede gidilmez ne olursa olsun kişi gittiği ortama uygun şekilde giyinmeli adabı müşareat diyede bir şey var nasıl ki Mevlüde ya da cenaze törenine bu şekilde gidilmiyorsa erkeklerin çoğunlukta olduğu bir sanayi bölgesine de bu şekilde gitmek yanlış olur
1 yılBugün sana (y) iyi basmışlar diye bir laf şakası var eskiden. Hatrıma onu getirdi
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
Biz sanayiye gidip aracımızı tamir ettirince ustalar bize bile çakıyor sana neler yaparlar düşünemedim :D
11 Yorumla- 1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂
Bu kişinin sanayiye gittiğinden emin misin..
13 Yorumla- 1 yıl
Ben bilmem 😂 ben Instagram da gördüm soru olarak paylaştım
- 1 yıl
Dimi ama 😂
1 yılGit de seni alsınlar her tarafını yağ içinde bıraksınlar 😆
13 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- 1 yıl
Boşnak sksosu hallettin
- 1 yıl
Hakettin
Geminin makine dairesi icin uygundur, sesten birsey duyulmuyor , bagirinca bile, el hareketi ile anlaşiyorlar. Yağlı üstübülere dikkat edin topuklu kayabilir. Zemin kaygan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılgidilir bence iyi bir indirim alırsınız sizinle çok ilgilenirler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGidersen kaporta komple düzlenir, tokmakla ince ince, kalın kalın…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle gidilirse gidildiği gibi gelemeyebilir :)))
10 YorumlaGösteririz anam repliği aklıma geldi
21 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣 ilahi benide güldürdün akşam akşam hee 🤣
1 yılSanayiye bu şekilde gittiğin taktirde sanayinin bütün sapiklarini başına toplanmasına sebeb olursun 😉
00 Yorumla
1 yılBöyle gidilmez orada motor kaporta rekteviyeci tornacı valla cesaret ister bu nerede çıktı görsel manidar
00 YorumlaKaç bin bakımı yapılır bilemem ama hava filtresi ve bujilerinin temizlenmesi ya da değişmesi şart😆😅
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat