AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
''Geçenlerde sanaiyi basmışlar'' diye leş bir espri yapardık eskiden. Senin hikayen ile bu espri birleşir gibi duruyor :)
Her yere gidilir ancak sonucu tahmin edebileceğiniz gibi biraz sorun olabilir.
Çok sakınca bir durum 😂
Çok güzel bir üst 😉
Ben bilmem 😂
Senin fotoğrafın değil mi bilirsin 🤭
Abla eğer gitmeyi düşünüyorsan gitme ustalar elini doğrar sonra
Haha olur olur gitmem 😆
Tamir edilmeyen yer kalmaz ellam 😅
İncitirler 🙈🙈🤣
Gel de bu ablayı incitme ama 😅😅
Dimi ama 😂🙈
Di valla 😅 ben incitebilir miyim acaba 😅
Mala minne 😂🙈
😅😅 tu bısekine hele
Gidde bi sksınler
Şşşş bana soruyu mal etmezsen sevinirim
Gidilir anası bile şey yapılır
Haha 🤣
Gidilir ama motoru orada indirir 😂😂😂
Haha 😂
Gidebilirler amma cikabilirlermi bilemem sjsk
Sanayide araba gibi kalabilir sjsjd
Gidilmemeli 😂
@ByBrawo. Ooo kimleri görüyorum böyle Hoş geldin 🙋 sen buralara gelir miydin gözlerim yaşardı doğrusu
Aaa aşk olsun neden gelmeyim abla 😂 gördüm geldim 😂
Aylardır gözlerin görmüyordu sanırım gözünün perdesi inmiş sanırım 😂
Ama ben seni heryerde görüyordum gördüğüm halde gelmiyordum ,
Abla gelip gelmemek sana kalmış gönül koymuyorum ben 🤷 ama bile isteye gelmemezlik yapmıyorum sende bence gönül koyma böyle şeyler için sana bir kastım düşmanlığım yok benim.
Ben sana gönül zamaninda koymuştum zaten bunu da dile getirmistim , sonra seni kendi haline bıraktım düşman tabiki değiliz ama dost ta olamadık ayrıca en azindan samimiyetsiz ya da sahte davranmiyorum sana kendimi açık dürüst ve net ifade ediyorum buda önemli birşeydir takdir edersin ki , Neyse sana fazla yüklenmek istemiyorum sonuçta sen benim @Semih6934 semihimin kankasisin ona saygısızlık yapmak istemem
Ablacığım, araya Semih ya da bir başkasını koymaya gerek yok. İstersen yüklen bana ama ben sana hakaret etmedim, sana bir kötülük etmedim. Sen istiyorsun ki sürekli sorularımıza gidip gelelim, gülelim, eğlenelim ama ben de böyleyim. Her zaman görüp gelemiyorum. Her zaman söylerim, bana gönül koymayın, davet atın, gelirim. Zaten ben en samimi kankam Semih'e bile gitmiyorum çoğu zaman ama bir gün gönül koymadı bana, bilir çünkü benim dostluğumun sadece yorum ve görüşten ibaret olmadığını. Sen bana nasıl samimi geldiysen, ben de sana olduğum gibi geldim ama sen beni vefasız ilan ettin. Canın sağ olsun, yine bir şey demiyorum. Bu senin görüşün, düşüncen. Ben kendimi biliyorum, dostlarım da beni bilir.
Bu da senin düşüncen bende sana saygı duyarım 🙋 ben verdiğim şeyin karşılığını almak isterim her şey karşılıklı olur sevgide saygıda 🙋
O zaman lütfen artık bana düşmanmışım gibi davranma. Gelmemi istemiyorsan belirt, rahatsız etmeyeyim.
@r_engarenkyollar @ByBrawo Ortada asla kötü bir şey yok, sadece yanlış anlaşılmadan ibaret çünkü ikiniz de benim sitede yakından tanıdığım ve değer verdiğim yakınlarımsınız 😇 İllaki bazen birbirimizi yanlış anlayabiliriz, insanlık hali, seviliyorsunuz 💐
@ByBrawo ya geliyor musun ki zaten gelmemeni stemeyeyim 😂😂 sen gelmedigin için bu tartışma oluyor bunun farkında mısın acaba beyefendi 😂 ayrıca sen benim düşmanım niye olasın
Ya gördüm, geldim. İşte bir ton laf yedim. Sen çok alıngan ve kırılgan davranıyorsun. Ben seni kırmak ya da rahatsız etmek niyetinde değilim. Umarım anlatabilmişimdir.
@Semih6934 semihim teşekkür ederim 🙏 ❤️ birtanem zaten ortada bir şey yok gülüm herhangi bir saygısızlık da yok ben onun sorularına çok defalar gitmeme rağmen aynı aynı yaklaşımı onda göremedim , ve bunu kendisine de belirtmiştim zaten buna rağmen bir adım görmeyince bende kendisine mesafe koydum sorularına gitmemeye başladım mesele bu aylar aylar sonra şimdi sorumda goruncede bir yüklenesim geldi 😂
@Semih6934 semihim bırak karışma birbirimizi yiyelim 😃🤣
Rica ederim ablacığım ❤️🙏
Valla kankama ben de bazen sorularıma gelmediğini söyledim ama olaya vicdanen baktığımda gerçekten işi gereği sitede her zaman aktif olamıyor maalesef 🙁
Bildirimler falan da birikince çok insanlar çok meşgul oluyor bu da bir gerçek ne yazık ki
@Semih6934 tamam neyse gülüm sağlık olsun diyelim konu oyle değil ama ben sürekli aktif bir kullanıcıyim ve onu herkesin sorularinda lak lak ederken görüyorum hani üç beş soruya gelmezsin anlarim , ya da cinsel kategoride soru açıyorum o senin kişiliğine ters olur gelmezsin onada saygı duyarım 🙋 ama yüzlerce soruya gelmeyince insan bir tık kiriliyir ben haklı olmadigim davada kendimi öne atmam zaten ve bunu arkasından konuşmak yerine yüzüne söylemiştim zaten lütfen sende beni anla biraz olur mu , bak ben seni de bir kaç sorumda görmedim sana ağzımı actimmi , ya da bir laf ettim mi tabiki her zaman müsait olamıyoruz her bildirime yetismemiz mümkün olmuyor bunu en iyi bilen birisi benim ama ben ona bu kadar deger verip sevmeme rağmen bunun karşılığını göremedim isyanım bu yüzden heee o beni belki sevmiyor olabilir enerjisi tutmamış olabilir eyvallah onada bir şey diyemem saygı duyarım 🙋 zaten
Yani abla başka sorulara gidiyorsa o da vitrindeki sorular muhtemelen ama şu konuda yemin ederim ki kankam başından beri seni cana yakın bulan biriydi hatta bana demişti
@Semih6934 canı sağolsun ne desem boş 🙋 semihim teşekkür ederim gülüm sağolasın
kusura bakma seninde başını ağrıttim hakkını helal et seni çok seviyorum kendime iyi bak 🙋❤️🥰
Rica ederim abla helal olsun ne demek ben de sizleri seviyorum iyi ki varsınız 🤗🌺❤️
@Semih6934 🙏🙏❤️🥰🌺🌹
🥰🌷❤️🌺🙏
Kim neyi tamir edecegini sapıtır 🤣🤣🤣
Dimi ama 😂 adamlar işi gücü bırakıp seyre dalarlar artık 🤣🙈 çok sakıncalı bir durum 😂
Yapıyorsun bu sporu👑
👍🤗
Sanayide ise mi başlamalıyım
Ben bilmem 😂
Müşteri velinimettir :)
Gidilmemeli :D
tamam pikiii 🤗😄
:)
Gidilir tabi yahu tamir edilmeyip silecek yeri göstermen kafi olur
Merak etme ustalar kadın erkek demeden geçiriyor ahahs
Gidilmez sanayide erkekler var Hoş olmayan durumlar yaşanabilir
önemli olan gitmek değil geri gelebilmektir yeğeen :D :D
Bütün it kopuk varsa hepsi sanayide gidersen geri dönülmez bir karar almış olursun
Gidilir tabi. Hem orada çalışanların gününe renk katarsin hemde iyi bir indirim alırsın;)
Oylede gitsen normalde gitsen :) zaten... yapiyorlar
Sanayiye bu şekilde gidersen, "yeni bir motor geldi, hemen indirelim" derler.
Gidilir de sağlam çıkılmaz bi motor bakımı yaparlar 😂😂
Azraille dank etmek gibi bir şey 😆
Dans *
Bir nevi öyle gerçekten ama aklı başında bir kadın da bu şekilde bir sanayi bölgesine gitmez adabı müşareat diyede bir şey var yerine ortamına göre giyinmek zaruriyettir aksi takdirde farklı amaçlar doğrultusunda gittiği düşünülür zaten
Hangi sanayi öaödmznjshsgahajakksjxmdm
Oto sanayi sitesi 🤣😂
Böyle gidilmez ama kendi bilir sonu kötü olur.
amcaların yanına böyle gidilmez.
Sen git ablacım 😂
Gidilir ama sapıklar çok ablam.. 😂😂
Gidersen sıkıntı yaşayabilirsin
evet gidebilirsin
Memeye bakmaktan iş yapamazlar bence shshshsh
ürün linki var mı :D
Gidilir niye ne olmuş ki canım 🥰
Sanayiye böyle gidersen öperler
gidersin ama neler neler olur tahminler
Evet bakım için gidilir 😍😄
gidilirrrrr.. git git...
Saniyi basarlar böyle gidersen
Gidilir ama geri dönülemeyebilir 😀
Neden gidilmesin oradakiler de insan
Gidilir ama hava soğuk yazı bekle
Gidilir ama geri dönülür mü bilemem
Gidilir ama nası geri dönülür orasını bilemiyorum
Tabi gidilir ama sana yağ fışkırabilir dbdhdhdhs
Yapay zekaya katılıyorum 😄
Gidilir de çıkılmaz
Sen böyle benim atölyeye bir gelsene
Tabi canım koşa koşa gitmeli hem de
Gidilirde sanaiyi gelmez 😀😀
www.instagram.com/.../?igsh=MWZ6cWRlM3BlcGhteQ==
Kadınlar istediği yerde istediği şekilde dolaşabilir
Yavrum o zaman çıplak gezin az edep mk
Böyle gitsen böyle çıkabilir misin oda var 😈😀
İncitirler 😂
İnciltmeyi birak arka ön kasa dan eser kalmaz.😉😈😀
Sen özelime niye yazmiyorsun yavrum
Pek ozellerde vakit geçiren birisi değilim daha çok ama sayfada yorumlarda muhabbet ediyorum böyle daha eğlenceli oluyor
Burayı mizah amaçlı kullanıyorum çünkü iki gülüp stres atıyorum vakit geçiyor işte
Ok.
Yorumları da kaldır bundan sonra göründüğün gibi biri ol olmadığın biri gibi gözükme dışı Antep fıstığı içi kaktüs..
Senin gibiler çok var burada göründüğü gibi olmayan
Engelleyin bir daha görmezsiniz
Parçalarlar
İncitirler 😂😂
Sanayi tostu yersin işte😀
Duymuyorum dibime girde konuş
Dıbe gırecek ben degılım sensın
Birazdan daha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama
Peeeki
Bir daha üslûbuna dikkat ederek yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏
Saygılar hurmetler
Soru benim ile mi alakalı ki böyle bir yorum yapıyorsunuz size yakışıyor mu hiç , ben bu videoyu ve görseli instigram da gördüm çok komik yorumları vardı burada soru olarak paylaştım den benim şahsıma münasir yorum yapıyorsun , delikanlı adama yakışır mı bu , den hem bana hem emeğime saygısızlık ediyorsun
Farketmez kim ne şekilde giderse gitsin bu şekilde çıkıyor... Hafif aksak yürüyüş eşliğinde
Çok dikkat çekici gidersen asılmak sulanmak isteyen çok olur.
Gidilir neden gidilmesin yemezler seni ama Bayram ederler 😉
Giden arkadaş vardı ama çok korkmuş
Gidilir fakat çok iş kazası olur akşamına sanayi esnafı olarak bi hamam gerekir
Böylesi düşer mi bize de
Sorduşuna göre sen gidersin
Sanayiye bir gidişin olur birde çıkışın 🤣🤣🤣