hep merak etmişimdir, oh, sordum, rahatladım :)
. . . . . . . .
. . . . . . . .
ben beni evire cevire beceriyo olmasini hayal ederdim.. kucaginda beni hoplatirken yada ustume binmis doggy yaparken mesela,
cok atesliyim cokkk
tam doruktasın sanırım cesur yorumlar:)
soran arkadaş tekrar ediyorum hazmedemediğin cevaplara soru yöneltme veya kabul et
o zaman bir dost olabiliriz..bazı şeyler konuşarak helledilebir.beni kazanmak istermisin
Cevap
0Cevap
mutfakta yemek yaparken arkamdan sarılıp boynumu öptügünü, sonra dönüp gözlerinin içine bakıp dudaklarını öptügümü hayal etmistim. bu kadar. bu sahıs sevgilimdi. hic öpemedim ama.
duş alırken duştan çıkarken ,saçlarını oyana bu yana savururken olmadı göğsünden sular aşağıya doğru süzülürken.
kültürel paylaşımda bulunurken, gündem hakkında fikir müzakeresi.
Hep duymak istediğiniz cevapları yazmak zorunda değiliz değilmi?
cuckold bir erkek olarak tabi
bu ortamda uygun değil
cuckold bayılırım
Niye böyle kızlar benim sevgilim olmuyor ya :)
seven çiftler için doruk nokta
kesinlikle hayır.seven çiftlerin özel fantazisi
seninki de hep laf.
ne bekliyorsun peki.lafsız hayat senin olsun.
diyorumki bir icraatın yok. sadece laf ;)
boş ve gereksiz sorular sorulduğu sürece bu tür cevap vermeye devam edeceğim
tek amacının dikkat çekmek olduğunu kabul ediyorsun yani. cuckold falan gerçek hayatında hiç olmadı. burdan bakınca gördüğüm budur.
ben burada hiç bir zaman dikkat çekmek gibi bir düşüncede olmadım.sadece bir kaç arkadaş edinip biraz sohbet amaçlı birazda yakından tanımak için katıldım.farklı bir düşüncem olsaydı buna müsait bir çok site bulmakta hiçte zorluk çekmezdim.
sana bir tavsiyem olsun sorduğun soruna cevap veren kişiye saygılı ol hazmedemeyeceğin bir cevap olursa hiç cevap verme amacım seni asla sinirlendirmek veya gereksiz bir ortam yaratmak değil..bu benim tarzım .ama altermatif cevaplar her zaman gelecektir anlayışlı bir kişi olduğuna inanıyorum senin.
iyi de her yere yazıyorsun bu cuckold olayını. bir kere de gerçek hayatta yaptın mı? yapmadığın halde yazıyorsan amacın dikkat çekmektir.
yenibirisi bazı konular burada konuşulmaz
ksde soru sorar ve cevaplarken ;)))
doggy pozisyonunda beni becerirken
:-)Mantı yaparken
tecavüz ederken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar