+1 yılAZCIK UZUN AMA SPESİFİK DAVRANAYIM DEDİM DETAYLI OLDU
FİZİKSEL
-siyah düz saçlı tercihen uzun (en az omuz hizasında) ve katlı ve/ya kakül olabilir (kısacık dümdüz olandan değil, gözleri hafif geçen sivri sivri olanlardan)
-uzun sık kiprikli, büyük ve uzun siyah veya ela gözlü.
-ufak düz burun. minyon yüz, pembe yumuşak dolgun dudaklar.
-minyon tercihen 1.65 ve altı.
-göğüs 85-100 arası, bel farketmez fiziğe ne uyacaksa, kalça 85-100 arası boyuna göre uzun bacaklı olursa ekstra sayılır.
-tercihen beyaz tenli.
KİŞİLİK
-en önemlisi SADIK, DÜRÜST VE AHLAKLI
-şefkatli, anlayışlı, sevgi dolu ve anaç ruhlu
-geçmişi temiz (her anlamda) sigarası, alkolü olmayan (belki yanında ben varken evde içebilir nasılsa yanında ben olduğum sürece başına bir şey gelemez) ''gençlik hatası'' diye üstünü örttüğümüz şeyleri yapmamış ve yapmayacak ''uslu bir kız''
-aç gözlülük, bencillik, sığlık ve materyalistlikten tamamen uzak, uzaktan yakından alakasız.
-tercihen içe dönük, aşnada, fişnede, gezmelerde tozmalarda gözü olmayan, o parti senin şu ortam benim gezmeyen biri, AMV de veya arkadaşların partisinde veya barda marda ömür tüketene kadar evde dışardan bişeyler söyleyip dizi veya anime izlenebilecek biri, ya da sesine güveniyorsa beraber karaoke, duet yapılacak.
-itaatkar ve uysal (baskın kadınlara ilgi duymuyorum kimse üstüne alınmasın ama gerçekten çekici değil hem annemin hem babamın dominant karakterler olması ve benimde onlara bile nazar daha dominant olmamla alakalı olabilir ama başka insanlarda ki dominant eyilimler onları gerçekten itici bulmama neden oluyor (cinsel olarakta geçerli bu dediğim)
-evcimen, aile insanı, çocukları ve hayvanları EN AZ benim kadar seven biri.
-nefsine veya her hangi bir dışarıdan müdaheleye (şantaj, tehdit, manipülasyon vb) yenik düşmeyen, zamanın ve şartların etkilemediği sağlam karakterli ayakları yere basan, çalışkan ve idealist biri.
-maneviyatı ve duygusal zekası yüksek, duygusal olarak stabil ve dengeli biri.
-bağlanınca derinden bağlanan, aklı, gözü, kalbi, bedeni benden başkasını görmeyecek biri.
-mütevazi giyimli, dalavere de entrikada işi olmayan dosdoğru, direkt ve net biri, kendi fare oynamayan, triple falan uğraşana kadar derdini söyleyen, açıkça iletişim kurup sorunlarla birbirimizi boğana kadar çözmeye odaklanabileceğimiz biri.
-güçlü bir adalet duygusu ve şaşmaz bir doğru yanlış algısı olan ve ortak değerlere ve algıya sahip olduğumuz UYUMLU olduğum biri.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istediğini bilen cesur, hafif balık etli minyon beyaz ten
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mami6138 biraz öyle oldu sanırım 🤷♀️
- +1 yıl
Susun ya. d
- +1 yıl
senin garinti bı sevgilin var seni bırakmazlar kimseye fjdnej
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiçoğunun nefes alsın yeter mantığında olduğunu düşünüyorum ama sinir olduğum şeyler de yok diyil 😏
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılGözlemlediğim kadarıyla biçoğu yolda gördüğü her kadına bakıyo ama yanındakini çantada keklik görüyo 😏
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadında garılar eritiyor beni
00 Yorumla
+1 yılKarakter saygın vicdan dürüst yalansız ağır kişilikli eğlenceli bazen çocuk ruhlu
Fiziksel orta ya da balıketli yanakları pofuduk ayva göbüşlü beli kavisli bacak baldır uyumu olan bir kadın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Cekici ve temiz olmasi bence en onemlisi guzel. Kokan kadin kilolu bile olsa arzu uyandirir. Ten kokusu insani cildirtsn seydir. Takip etmeyi unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevimle ve sempatik aile değerleri olan, libidosu yüksek yatakta vahşi bir panter olan hayvanları ve çocukları seven, Oral seks yapmasını ve striptizi seven, Fiziksel olarak da güzel popolu ve uzun boyluysa tamam 😂😂
00 Yorumlaaçık sözlü sohbeti hoş libidosu yüksek ele avuca gelecek dolgunlukta olmalı bence ama kişiye göre değişir tabi bu sorunun cevabı
00 Yorumla
+1 yılİstekli, cesur, beyaz ve kumral tenli, hafif dolgun vücutlu, göğüsü ve poposu hafif büyük, bacakları pürüzsüz ve güzel olanlara eriyorum ben 😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bana gore; balik etli, guler yuzlu, anlayisli, istekli, arzulu, dolgun goguslu ve hafif kalcasi olan tatlis biri
00 YorumlaAnlayisli, saygili, karsilikli guvenilir, durust , kendini bilen biri isterim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dolgun, kum saati fizikli ve cesur, atılgan, özgüvenli...
00 Yorumla
+1 yılKadin dedigin iyi sevisecek arkadaş can yüzel tam benim tarifimi yapmis 😊
00 Yorumla1.65 boylarında hafif balık etli saygılı seviyeli sevecen akıllı birisi benim için
00 Yorumla
+1 yılSimdi sen balık etlisin diye seni etkilemek icin sana göre mi yazmalıyız 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen fiziksel ozellik cok kere söyledim artik söylemiyorum herkes ezberledi 😂😂
00 Yorumla
+1 yılİnce belli dokgun popolu minik memeli seksi kadınları arzularız
00 Yorumla
+1 yılarzular derken sevgili olarak mı yoksa başka arzular için mi
10 Yorumla
+1 yılYüzü ve fiziği fazla güzel olcak teni pürüzsüz ve düz olcak güler yüzlü sempatik ve Seksi olcak daha ne olsun😂😂
00 Yorumla
+1 yılİşveli olmalı, uzun boylu, normalden biraz iri kalçaları ve iri göğüsleri varsa harika olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıvrımlı bir vucut, dolgun dudak, ıslak ve sıcak bir temas
00 Yorumla
+1 yılMemeleri en az 85b 80c 75d olsun kalçasıda bi 85 90 olsa yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Karakter olarak beşiktaşlı şerefli cömert
+1 yılMerhaba hayalim de ki kadın
Beyaz tenli dolgun dudaklar büyük göğüsler kalın bel çıkık kalçalar kalın bacaklar
Karakter olarak durst olsun yeter00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılDeli dolu olmalı özgür olmalı bir kadın
10 Yorumla kilolu ve neşeli tipler hoşuma gidiyor
10 YorumlaÖlçü balık et ama ince belli karakteri ise biraz dominant olmalı pasif kalmamalı
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi seksi tatlı hoş kızları 🥰🥰🥰
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılorantılı bir fizik ve istekli kadın
00 Yorumla tutkulu kadın.. tek geçerim
00 YorumlaArzulu ve istekli olan her kadın arzulanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli dolgun kalçalı kısa boylu güvenilir
00 Yorumla
+1 yılHazır mısın detay vereyim 😂
00 Yorumla
+1 yılTutkulu
Cesur
Ve ne istediğini bilen kadin00 Yorumla
+1 yılMinyon tipli ufak göğüslü
00 Yorumla170 üstü 90 60 90 yahu portakal mı alıyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir o
00 Yorumla
+1 yılGülümseyen
Akıllı neşeli avrat00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Arzulu cilveli itaatkar
00 YorumlaGenelde seksi kadınlar
00 Yorumlakadın olmanin farkinda olani severim
00 YorumlaMizah satranç Atatürk aşkı
00 Yorumla
+1 yılsanki padişahın sol şeyiyiz de seçiyoz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı, istekli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnce bel, dik kalça ince yüz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefes alsın gerisi problem değil 😁🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHavada karada denizde yüzüyor olsun tamam
00 Yorumla
+1 yılEtine dolgun ölçüleri büyük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Olgun düşünceli kendini bilen
00 YorumlaTripsiz egosuz kıvrımlı :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnce bel geniş kalça dik göğüs her zaman
00 Yorumla
+1 yılNahif ve kibar
10 Yorumla
+1 yılBalık etli cilveli
00 Yorumla
+1 yılDemiseksüelim :’ )
00 YorumlaBaliketli
00 YorumlaSence neden
00 Yorumla
+1 yılTatlııı😅
00 Yorumla