Cinsel Yaşam Erkeklerin hayalindeki kadın nasıldır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Nasıl kadınları düşünür arzularsınız Erkeklerin hayalindeki kadın nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İtaat eden, işveli, cilveli çok kafa ağrıtmayan.. onların ağzıyla tabi🙆🏽♀️ 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İtaat eden mi
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kafa yormaya gerek yok onlar da bilmiyorlar gördüklerine atlıyorlar belki budur diye ama Her seferinde daha iyi olabilir diye devam vs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler maalesef genelde sadece s.. si kadın isterler. Ama şahsen ben dış görünüşe önem vermiyorum, dürüst sadakatli birini bulmak isterim... 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹🌹 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Olur olmaz her zman yükselecek aurasi yüksek olacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstekli ateşli bir o kadar da cilveli nazlı olsun güler yüzlü sempatik olsun yeter 😍🔥Sen nasılsın peki sevgilin partnerin var mı beğeniyor mu bari seni 🙃 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Var ama beğeniyor mu bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin mi yoksa FBnmi Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Balık etli olsun, kara kuru olmasın... Ele avuca sığmalı... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 67kilo nasıl sence Yorumla mi_lightning +1 yıl boy önemli, orantılıysa sıkıntı olmaz... Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel temizlik ve bakımına önem veren akıllı kadın 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seksi hafif kilolu fiziği düzgün dolgun göğüslu dik seksi hatun olmalı mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çekingen olmayacak bi kere, kadın dediğin kendini arzulatacak, sürekli kendini düşündürecek her an hazır olacak bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neye arzulanıyorsunuz mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekli bi kadın bi bakışıyla bile tahrik edebilir, ama vücut çok etkili bence Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim fikriniz için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben teşekkür ederim, vaktiniz varsa sohbet edelim biraz Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Psychosocial_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sadık sevecen güzel mahsun benimki böyle diğerlerini bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Böyle kesinlikle çok zayıf tipler değil bence kilo vermeyi çok abartmayın minyon olun 😉 0 0 Yorumla
Suleymanf Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Abi ki dedgin 70 kilo felan olucak sert devamli yuksek 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl arzulara göre fizik fiziğe görede nelerin arzulandığı yaşamak istendiği şeyleri yazmak sence uygun mu 0 0 Yorumla
İiirkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Beyaz tenli balık etli ve istekli bir kadın olmasını 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilo mesela Yorumla İiirkek +1 yıl Boyuna göre değişir o Yorumla İiirkek +1 yıl Senin boy kilo kac Yorumla Soran +1 yıl Boy 167 kilo da 68 Yorumla
Gezentiki Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Şekil vs benim için önemli değil önemli olan istekli olması herşeyi yapmasıNe güzeller var manken gibi ama ilişkiden soğutur insanı 0 0 Yorumla
Prontoo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Spesifik bir şey yok öyle ama seksi olmasi her erkeği çeker 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Prontoo +1 yıl Rica ederim Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. İnce bel beyaz ten küçük gofust 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gofusttt? Yorumla Katucuk +1 yıl Göğüs olcakti t9 azizliği Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Beni sevmeli en önemli olan bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevilmek yani Yorumla Just-can +1 yıl ""Gerçek Sevgi "" Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Onların hayalinde tek bir kadın yok maalesef 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. fiziği iyi güzel seksi kadınlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun boylu ince bel güzel fizikli kalça ele gelen me*me duygusal sadık bir kadın 0 0 Yorumla
aliavlanmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Saygılı sevgili olsun daha ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. güzel fizik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İtaat eden, işveli, cilveli çok kafa ağrıtmayan.. onların ağzıyla tabi🙆🏽♀️
İtaat eden mi
Kafa yormaya gerek yok onlar da bilmiyorlar gördüklerine atlıyorlar belki budur diye ama Her seferinde daha iyi olabilir diye devam vs
Doğru
Erkekler maalesef genelde sadece s.. si kadın isterler. Ama şahsen ben dış görünüşe önem vermiyorum, dürüst sadakatli birini bulmak isterim...
Teşekkür ederim
🌹🌹
Olur olmaz her zman yükselecek aurasi yüksek olacak
Anladım
İstekli ateşli bir o kadar da cilveli nazlı olsun güler yüzlü sempatik olsun yeter 😍🔥
Sen nasılsın peki sevgilin partnerin var mı beğeniyor mu bari seni 🙃
Orada mısın
Var ama beğeniyor mu bilmiyorum
Sevgilin mi yoksa FBnmi
Balık etli olsun, kara kuru olmasın...
Ele avuca sığmalı...
67kilo nasıl sence
boy önemli, orantılıysa sıkıntı olmaz...
kişisel temizlik ve bakımına önem veren akıllı kadın
Seksi hafif kilolu fiziği düzgün dolgun göğüslu dik seksi hatun olmalı mesela
Çekingen olmayacak bi kere, kadın dediğin kendini arzulatacak, sürekli kendini düşündürecek her an hazır olacak bence
Neye arzulanıyorsunuz mesela
İstekli bi kadın bi bakışıyla bile tahrik edebilir, ama vücut çok etkili bence
Teşekkür ederim fikriniz için
Ben teşekkür ederim, vaktiniz varsa sohbet edelim biraz
Gizlisin
Çıktım
Sadık sevecen güzel mahsun benimki böyle diğerlerini bilmiyorum
İyiymiş
Böyle kesinlikle çok zayıf tipler değil bence kilo vermeyi çok abartmayın minyon olun 😉
Abi ki dedgin 70 kilo felan olucak sert devamli yuksek 😃
arzulara göre fizik fiziğe görede nelerin arzulandığı yaşamak istendiği şeyleri yazmak sence uygun mu
Beyaz tenli balık etli ve istekli bir kadın olmasını
Kaç kilo mesela
Boyuna göre değişir o
Senin boy kilo kac
Boy 167 kilo da 68
Büyük memeleri olsun, en büyük zaafım bu sanırım 😔
Bir iri memeli iki dolgun gotlu üç iri dudaklı.
Şekil vs benim için önemli değil önemli olan istekli olması herşeyi yapması
Ne güzeller var manken gibi ama ilişkiden soğutur insanı
Spesifik bir şey yok öyle ama seksi olmasi her erkeği çeker
Teşekkür ederim
Rica ederim
İnce bel beyaz ten küçük gofust
Gofusttt?
Göğüs olcakti t9 azizliği
Beni sevmeli en önemli olan bu
Sevilmek yani
""Gerçek Sevgi ""
Onların hayalinde tek bir kadın yok maalesef
Türbanlı olsun
İpleri eline alan, eli maşalı
cok guzel zengin kadın
fiziği iyi güzel seksi kadınlar
Uzun boylu ince bel güzel fizikli kalça ele gelen me*me duygusal sadık bir kadın
Kendini sktren
Saygılı sevgili olsun daha ne
Evet doğru
Anime kızıdır
Genç çıtır alımlı ve güzel
dolgun kadınları
Akıllı oturaklı sakin efendi
Yatakta aktif istekli
İşveli cilveli
Aynen öyle
pembe nüfus cüzdanlı
Büyük memeli