çok ikilem içinde kaldim. ve yanliş anlaşilma olmasin hiç bir zaman bana sex için israr etmedi.
Erkek arkadaşım tek gecelik ilişkiye izin istedi !
çok ikilem içinde kaldim. ve yanliş anlaşilma olmasin hiç bir zaman bana sex için israr etmedi.
Sana hiç çaktırmadan yapsa bunu ve sen bir şekilde öğrensen asla affetmessin. Beni aldattı der ayrılırsın. (ki bende arkamdan iş çevrilmesinden hiç haz etmem )
Sana dürüstçe bahsedip icazet alma çabasına girse, aşağıdaki bir çok yorum gibi "vay adi bir de izin istiyor " der onay vermezsin.
Seni seviyorum ve seninle her şeyi yaşamak istiyorum dese "evlenmeden olmaz aşkımmm" der, o meçhul güne kadar beklemesni söylersin.
Yani erkeğin yerine koyuyorum kendimi de hakikatten biz kadın milletine yaranılmıyor.ne benimle olabilirsin ne başkasıyla deyip adamın cinsel yaşamına ambargo koyuyor, ben yaşayamıyorsam o da yaşamasın diyoruz. madem adamın seni sevdiğine eminsin, onun için diğer kadınlardan farklı olduğuna eminsin o halde neden korkuyorsun ?
arkadaşlar seks bu kdr nası denir su gibi bi ihtiyaç değildir yemek gibi değildir yapmadanda belli müddet yaşanabilir eğer aşıksa kıza ztn başkasıyla yapamaz ztn aşıksa bu teklifte edemez ama bunların hepsine karşın arkandayım destekliyorum herkes senin gibi düşündün :D:D::D:D
ihtiyaçtır ama tabii yapmadan durulmaz diye bir kaide yok. ben bir erkekle birlikteyken onunla yaşamak isterim her şeyi. ama sonuçta o başkasını arzulayabiliyor isteyebiliyorsa yaşamalı bence. zaten asıl problem erkeklerin neden bunu yapabildiği değil, kadınların neden yapmadığı sorusu bence : ))
sevgilin sana psiko baski uygulamis.
sana secim sunmus, ya benimle yatarsin yada ben baskalariyla yatarim diyor, bu aslinda bir erkekten beklenmicek birsey.
biriyle yatmak icin sevgiliden izin istemez bir erkek.
yani kisacasi caktirmadan, onunla yatman icin seni zorluyor (:
sen cevap vermede altta kalmışsın kusura bakma ama sonradan diyorsunuz ki erkekler biz kızları kullanıyorlar.sen kendin taviz veriyorsun bir kere onun kini ihtiyacı ve isteği olarak gidermesine yazdıkların kadarı ile sert bir şekilde bitiremiyorsun bile.
:Madem ihtiyacı giderilicek bir insanın sende bu durumu farklı bir insan ile yapmayı imha edemedin mi .? senin bileceğin şeyler genede.
Ha birde evlendiğini düşün hamilesin sana böyle bir teklifi yapıp yapmıcağını kestirebiliyor musun şimdiden ..her zaman düzenli cinsel yaşantısı olabilicek mi insanın ?
Yoksa farklı kişilere mi gitmeyi söylicek.
zina haram :) tabikide haklı değil. o ilişkiden sonra bırakmayacağı ne malum ?
'HA BİR DE CİDDİ İLİŞKİ YAŞAMIŞ BİRİ DEĞİL. HEPSİ YATAK AYAĞINA. 1 HAFTADAN UZUN ÇIKTIĞI BİR KIZ YOK. KARDEŞLERİYLE AİLESİYLE FALAN TANIŞTIRMAMIŞ.'
dikkatini bu dediğin konuya çekerim. kendin yazmışsın seni o ilişkiden sonra bırakmayacağı ne malum :) kanıtı burada.
Ailesi ve arkadaşları ile tanıştırmış demişsin. Onlara ilişkiyi bitirdik dese vede ilişkinizi bitirse ozaman ne yapacaksın ?
Mantıklı düşün derim :)
Cevap
29Cevap
bu onun ihtiyacı sonuçta sende bulamadıysa bırak başkasıyla yapsın... Ama sana saatini ve nerde yaptığını söylesin hatta o gün o cinsel ilişki yaşayacağı kızla buluşmadan önce senle görüşsün birlikte vakit geçirin.. He neden zaman yer mekan söylesin diyosan bunu sana söylediği zaman zaten içi tereddütlü bi şekilde giricektir ilişkiye yani rahat bi şekilde girmez ve duygusal bağ olmazz... Dediğim gibi fazla da sıkma sonuçta sex için sana ısrar etmiyor ve etsede evlenmeden olmaz diyorsan (-ki bence doğru olan bu ) bırak ihtiyacını gidersin..
Tamamen böyle düşünüyorum erkektir rahatlasın o kızlara et parçaso gözüyle bakar adamsa zaten orospuyla esas kadını ayırıyodur
sen evlenmeden yapma onda başka kızla olmasına izin verme bir kere veririsen tutamazsın bi daha senden habersiz sürekli gider ya ben ya ihtiyaçların de ben nasıl seni kendime saklıyorsam sende saklıyacaksın de izin verme izin veririsen kendinden taviz veririsin onun ihtiyacı diye bir şey yok zina herkes haram ona bakarsan sende insansın seninde ihityacın var ama sen yapmıyorsun bence ilişkinizi gözden geçir
Açık sözlüymüş adam bence haklı, en verimli dönemlerini harcamasın boşa. Böyle mutlu olan çiftler var. Bence izin vermelisin, mutlu olamazsanız tavırlarında değişim olursa da ayrılırsın. Bence sana sormadan yapmasından iyidir. Eğer gerçekten tek gecelik bakarsa tavrı değişmez.
Bende böyle düsünüyorm tek gecelik bacım farklı evlenilicek temiz kız farklı bakire kalırsa tamamen erkeğinin olur bıraksın adam rahatlasın baska care yok bu isler böylee
İşin gerçeği böyle bir şeye asla izin vermemeli ve bunu farkettiğin anda da ilişkini bitireceğini ona açıkça söylemelisin. Ama bana kalırsa çocuğun sana olan duygularını sorgulamana da gerek yok. Eğer seni gerçekten sevmeseydi ailesiyle tanıştırmaz ya da yapacağını sana söylemezdi. İnan bana yapacağını yapar ve ruhun bile duymaz. Eğer bunu seninle paylaşabiliyorsa sana değer veriyor ve seni kaybetmek istemiyordur. Yerinde olsam evlenme işini hızlandırmaya çalışırdım.
böyle bir seyi nasıl kabul edebilmeyi düşünürsün anlamıyorum...kendini bu kadar aşağılık gösterme bence..bırak gitsin kimle yatarsa yatsın sende seni hakeden biiryle birlikte ol sorunsuz bin sürü erkek var ne bu erkek gıtlığında kalmış gibi hep birine bağlamak kendini anlamıyorum arkadasım ya
Bazen sadece seversin..
diyelim ki evlendiniz ve hamilesin (hamileliğin son dönemlerinde ilişki yasak) ve bu madem ki ihtiyaç sana o zamanda karıcığım benim ihtiyacım var seni aldatabilir miyim derse ne yapacaksın? insanlar niye bu kadar beyinsiz anlamıyorum
erkek arkadaşın çok haklı senin gibi birini bulmuş her istediiğini yapmakta çok haklı şöyle karşısına geçip ne diyosun sen ya diyecek biri çıksa ama sizlerden yüz bulup bunları yapıyorlar helal olsun devam etsinler sizde enayiliğinize devam edin
Aşk'ın en büyük unsuru seks tir. Seks olmayan aşkın sonu zaten gelmiştir. Sen izin vermezsen zaten aranızda aşk varsa bitmiş demektir. Sen onun seni sevdiğini düşünüyorsan gerçekten. Onunla beraber olabilirdin. Aşkın en büyük ibadeti budur.
Hayatın ve aşkın gerçeği budur. 3 = 1, 1 = 3 olur mu hiç? Bu da aynı... Aşk olmadan tutkulu bir seks olmaz. Ama aşk gerçekten varsa, bunun en önemli ve olması gereken meyvesi sekste vardır. Eğer yoksa o aşk değildir zaten. Bayanda, erkekte kendini kandırıyordur. Bu böyledir... Bir ağacı dikersin neden? Meyve versin, solunum yapabilelim diye. Buda öyle...
Gerçekler bunlar...
hayır olmaz diyeceksin o da senle yapalım o zaman diyecek. bence yeme. ailesi de işin içinde :) belki ailesi bile değil kiralık oyuncular onlar.hepsi seni yatağa atmak için bir oyun :) :) :)
şaka bi yana olur mu öyle şey saçmalamasın :) ciddi düşündüğü birine bunu der mi insan
bence izin vermemelisin.. sonuçta ihtiyacı olabilir ama seni seviyorsa gerçekten beklemeli sabretmeli. ve cinsel ilişki yaşaması başka bir insanla bilmiyorum çok dürüst birşey olmaz bence... hem senin için rahat edecek mi önemli olan bu önce kendini düşünmelisin..
Şuan sesli güldüm. Kardeşim tek gecelik ilişki için izin istemesini bırak bu şeyi senden bile istememeli.. Evlenene kadar sabretmeli ama bu çocuğun amaç belli.. Yani benim görüşüm kapıyı göster. Çünkü bugün bunu diyen yarın ne der kim bilir.
Aynen öyle.. Kısa ve öz.
yol ver gitsin adam başka şeylerin peşinde
sevip sevmedigini burdan çıkarabilirsin seviyorsa bekler ayrıca seninle böyle konuşabilen biri yüz verince astarı kesin ister ilerisinide düşün sakat bir ilişki ondan koca moca olmaz (:
Sadce senı kandırmaya çalışıyor. Ksıkancaksın ve onun ıstedıgını verıceksın.. Kızlar bakıre ıse erkelerde bakır kalsın.. Terk et gıtsın terbıyesıze bak. bır de sevgılıden ızın alıyo..
yorumları okudumda çocuğu asmışsınız tebrik ediyorum xD
bazı ihtiyaçlar veya beklentiler vardır hepsi karşılanamasada bir kısmını karşılayıp sevgilini mutlu edebilirsin 1 sene çok değil ama az da değil.
seni sevmiyo ne demek sana sadıkken başka kızla yatıcam ama seni düşüncem bence bas tekmeyi gitsin yarın bigün yine yapıcak evlendiğinizde senden başkasıyla da yatıcak ayrıl seni bekleyemeyen hiç beklemesin erkek mi yok
yüksek müsadenle aldatabilir miyim diyor. dürüst, kibar, açık sözlü.
Aslında bende sevgilime böle demişdim sevişelim yoksa başkası ile yapmama razı ol falan... aslında hepsi numaraydı yapacak olsam zaten onun ruhu duymadan yapardım neden gidipte kızacağını zoruna gideceğini bile bile izin isteyem.) bana göre sevgiinin amacı seni gaza getirmek :) veya birazcıkda senin ne kadar kıskanacağını tartıyorda olabilir..
ben hic erkek olmadim o duyguyu bilmiyorum.. :D ama cok mantikli, butun erkekler soyluyor, ihtiyac die bas bas bagariolar..onuda anlamak lazim. . . .
erkek arkadaşın haksız seni yola getirmeye çalışıyor .. zaten bu adamın eline o fırsat geçse o işi yaptıktan bikaç yıl sonra haberin olurdu en erken tabi sen yakalamazsan:)
Evlenincede senden bıkınca ya askım baskasıyla yapabilirmiyim, Bir Kere Taviz verdinmi iş biter, ama dürüstce söylemiş cocuk
Aslinda seni cok seviyor gibi bence bu durum senin kontrolunde tamamiyle
ben sevdiğim kıza ne bir başkası dokunsun isterim nede ben ondan başkasını düşünürüm. bir kıza aşıkkende onla sevgili olmasak bile başka bir kıza dokunmayı aklımdan bile geçirmem. benim yorumum bu.
Yokk yokk kanma Bunlara :) Sen yada Baskası Adam Sadece Yatıcak Kız pesınde yanlız Bıraz Edebıyat parcalamıs Arkadas:) Suslemıs konuyu tepkı cekmesın dıe sende 2 lemde kalmıssın anlasılan :)
Saçmalamaaa!
Böyle bir şeye izin verilir mi? Sırf istediğini yapmadın diye resmen seni aldatabilr miyim diye soruyor!
hepsi yatak ayağına birliktelikleri oldu diyorsun ne tatmin olmaz bir arkadaşmış ki bu ihtiyaç hiç bitmemiş sen izin vermesen bile hatta zincirlesen bile yapar o
Onunla yatman icin kendince kolay bi yol bulmus.Sevgisi filan hikaye evet izin veriyorum bundan sonra dilediginde yatabilirsin beni dusuncem diyede kasma kendini bye bye de bitsin.
bu adamın seni sevdiği yalan..
yüzsüzlük örneği sergilemiş...seni aldatmak istiyorum izin var mı yani demiş :=)
buna güzel bir şut çek sen...ayrıl gitsin
sana gerçekten aşık oldunu sanıyomusunu bunu söylemeye cesaret edebilen birinin ?:d:d
arkadaş biz yan gözle baktığımızda ağzımıza salça sürüyorlar bu arkadaş resmen aldatmak için izin istemiş:))))
ve sende utanmadan halen erkek arkdaşım diiyp dolaşıyorsan sen baya bi genişmişsin yada bi erkeksin burdan kız düşürmeye çalışıyorsun
sevgilin türünün tek örneği.böyle bi izin isticek türk erkeği tanımıyorum.ya deli cesareti var yada seni zaten gözden çıkarmış belki diyerek bi son atak yapıyo ya tutarsa die=)senin diceğin belli bence.SİKTİRGİT=)
cesarete bak vallahi takdir ettim çocuğu =) canına susamış ama başına birşey gelmiyor idolüm oldu Lan resmen! =)
aldatmakla aynı şey bunun farkında olması gerek aslında izin verme dicem ama sen hayır desen bile o yapar.
yarın birgün evlendiniz hamilesin yinemi izin iseyecek senden bunun için..taviz verirsen arkası gelir...
bu gün izin versen yarın yine istiycek arkası gelmez bunun teklif etmesi bile seni ne kadar küçük düşürücü yol ver gitsin
erkeklerin ihtiyaçları olabilir ama bu onun sabredemiyceği anlamına gelmez su yemek gibi mecburi bişey değil sonuçta yattığı kız belki peşini bırakmıycak sakın izin verme
tm ihtiyaı olabilir ama sana neden sölüyor gtsn karsılasın ihtiyacını eger izin verirsen bence yine aynı seyi yapar..
Seni severken nasil baskasiyla o duygulari yasamak ister? Bilmiyorum dogru degil
sacmalık yanı o kdar sevoyorsa bekleson,abazan dayansın braz senı deler de gecer canm bu,zarına hakım ol ;)))
İzin istemesi hata. Saflık yapmış küçük bey :). Bırak kimle beraber oluyorsa olsun.
Bırak allasen yaa.. Birde övüyosun adamı..
Elizabeth noldu ya :-)
bence çok sinir bozucu..
Çok haklı çocuk:) Kesinlikle izin vermelisin
Off kafam allak bullak herkes farklı bişey söylüyor çıldırabilirim :(
Çok kıskancıııııııım
1 senedir sevgilim. Seviştim. ve ilk kez böyle bir konuşma geçti aramızda. Bana ısrar etmiyor illa de beraber olalım diye ama herkes gibi sevdiği insanla bütün olmak istiyor. Ben izin vermeyince tek gecelik ilişkiye izin istedi dayanamıyorum vs.
Kaç aydır birliktesiniz siz ?
bir başka yolunu bulmalı siz haklısınız
seni seven zaten dayanabilir ihtiyaç falan yalan
çüüüüüüüüüüüüüüüüş.
aşırı bence..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar