Bir kere birlikte olduk. Ve doğal olarak bunu devamlı isteyecek. Ama aramızda büyük bir sevgi var bunu da göz önünde tütün. Buna rağmen benden bıkar mı? Yoksa onun kadını olduğum için bağlanır mı?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 337 cevap paylaştı. Aman ya kadınların da bu terkedilme fobilerini hiç sevmiyorum. Güzelim sen bunları düşünerek mi sevdin adamı ? Vallahi sen boğarsın adamı, ilişkimiz nereye gidiyor diye sor, kas adamı sonra da vay beni terketti.
Sen yatmadan senet mi imzalatıyorsun sevgililerine. Bak beni terketmeyeceksin mi diyorsun.
Öyle bir an gelir ki ayrılmak zorunda kalırsın. Kullanmak ayrı birşey, ha derse sana evleneceğim senle. Çok ciddi düşünüyorum senle, sen başkaymışsın. 1-2 yatıp da, ya ben sıkıldım. Ten uyumumuz da yokmuş zaten derse. "Ha tamam seni kullanmış" derim. Ama sorgusuz sualsiz yaşayıp da sonradan erkekleri boğmayın. Hele ayrılıp da beni kullandı hiç demeyin. Aşk böyledir, çok seversen yaşarsın. Hele bir de sonunda evlenirsen ne mutlu.
Bizim işyerinde bir ablamız vardır, çok komiktir. Üniversitede kocası ile evlenmeden senelerce beraber yaşamışlar ((= Onun lafını da çok severim; "Biz senelerce dost hayatı yaşadık, ama sonunda evlendik. Doğrusu bu, olmazsa işte o zaman sonucu kadın için kötü oluyor" Tabii bu Türkiye gerçeği için. Yoksa belli semtlerde takan bile yok.38 Yorumla- +1 yıl
Aman ya demesi size çok kolay.. Tabikide bunu düşüncem? İlerki zamanlarda hayatıma giren insanların bunu ögrendıkten snra sadece beni yataga atmasını istemem. Yaptık bisey ama onla olmadı bunla, bunla olmadı onla diye önüme gelenle birlikte olcak degilim. Ayrıca ben öyle triplere fln girmem işim olmaz. Zaten burda genel olarak erkeklerin fikirlerini alıyorum konusuyorum ona bunları söylemediğim bogmadıgım için..
- +1 yıl
+5
- +1 yıl
Şahsi seni hedefleyerek yazmadım. Ama ya baştan kızlar tavrını koysun, yada sonra erkekler bizi kullanıyor demesin. Gerçekten bunları okudukça bunalıyorum çünkü. Garibanı oynamak kolaylarına geliyor. Yaptınsa bir hata dersin ki hata yaptım, sonucuna da katlanırsın. İşlerinin çok zor olduğunu biliyorum ama ben bir ilişkimde bunu yaşadığım için biliyorum. Peşin peşin hayata yeni atıldığımı evlenmek için birikimim olmadığını söylememe rağmen seviştik diye bir sevgilim beni sık boğaz etti.
- +1 yıl
Tmm ben zaten hatamı kabul ediyorum arkasındayımda. Sadece onu seviyorum ve sogumasını istemiyorum okdr.. Onuda sıkbogaz etmıyorum sdce burda sordum. Erkeklernde cogu yok bıkar sogur hevesini aldı vs dedi. En dogrusu yaşayıp görcez...
- +1 yıl
Ya felaket tellalı çok burada ((= Sen bakma buraya, en doğrusu elbette senle onun arasında. Şöyle düşün çok geniş gelir gruplarından, çok geniş yaşam stillerinden insanlar burada sana cevap yazıyor.
Adam görücü usülü evlenecek, aşktan anlamıyor o da sana cevap yazıyor şu an. Çapkını var, işi kadınları kullanmak. Seviştim, bitti hadi kaçayım diyen de yazıyor.
Yalnız şunu bil, erkekler çocuk gibidir. Oyunda çok gerersen "ben oynamıyorum" der, basar gider.
- +1 yıl
Haklısın aslında bi cogu evlenmeden bırlıkte olan kızları ztn kullanılmas gereken biriyms gibi görüyo.. Ama sagol dediğini dikkte alcam hayatıma eskisi gibi devam edicem ve bu konuyla ilgili bşy söylemek yok ona :)
- +1 yıl
500 karakterde o sevgilimi de tam anlatmaya çalışayım. Benden önce 2sene flörtü 1 sene nişanlı kalmış.Sonra 1 sene biriyle bir flörtü olmuş.Bizim ilişkimizin 6. ayı ve ben hep frene basıyordum.İzah ettim,birikim için 2 sene bekleriz dedim.Buna rağmen birşeyler yaşadık.Fakat nasıl ki yattıysak evlenmemiz lazım dedi.Önceki nişanlınla nasıl 3 sene flört ettin dedim ben de haklı olarak.Onu 3 yıl bekledin de benle neden 6 ay? Önümde böyle bir örnek var, kahretsin zekiyiz de.((= Hamlelerin de önemli
- +1 yıl
O tip şeylerle sıkbogaz yapmıcam oda evlenmek istiyo cnkü kaçsam ben şu dkka kaçırır ama istemiyorum o yuzden beklemem gerekiyo.. En iyisi bu konuyu ona hiç açmamak yaşanması gereken yerde yaşamak. Ve ona mecburmuşum gibi asla davranmamak :)
En İyi Cevaplar
+1 yılEyer seks ile erkekler partnerlerine bağlansaydı sokakta or***pu kalmazdı.öncelikle sen dışılığını onu bağlamak için kullandığını sezinledim. Bu çok yanlış,sen kendini erkeğine onu sevip değer verdigin için ilişkiye girdin diye Ümit ediyorum. Artık kapı açılmış ve sevgilin her fırsatta içeriye girip çıkmak isteyecektir. Seninde bunun önlemini Alman şart. Kapıya bir köpek bağlamalisin ki öyle elini kolunu sallaya sallaya girmesin. Arada bir onu içeriye al ki hasret çeksin. Sürekli gidip gelirse bayağı olur eski zevki bulamaz. Ne olur sonra başka kapılar açma ihtimali doğar. Bunun önüne geçmek için yarı aç yarı yok bırakmalisin. Düşünsene sana hergün pilav yedirseler 1ay sonra öööö olursun. Erkek nekadarda çok severse sevsin bağlılığı yoksa kaçma riski daha fazladır Uzun lafın küçüğü, ne yapacakmişsın karnını tam doyurmayacaksin ve hergün aynı yemeği yedirmeyeceksin:))
25 Yorumla- +1 yıl
Seks ile baglanma degilki biz zaten cok baglıydık birbirimize.. Ve asla öyle bşy yapmadım ben herzaman ona gidebilirsin diyodum brz dominant bikarakterim var bu durumla sadece ona daha cok baglandım her istedgmde kapı acık arkanı dön ve cık diyemicem:) dediğinde haklısın ama buda ona naz yapıyomuş gibi olmazmı.? Bgn basım agrıyo yok cocuk hasta yanında yatcm hesabı gibi fln :)
- +1 yıl
Aslında haklisin sürekli bahaneler üretemezsin,yahu kafanı kullansana biraz. Madem bahane üretemezsin içeri Alman gerekiyor er yada geç,sende ortam yaratmaktan kaçın başbaşa kalmamaya bak,sanki seks aklında yokmuş gibi davran,çaktırma çaktırma,sen böyle davraninca ne diyecek gel aşkım canım senimi çekti diycek. Bir der iki der sonra utanır. Hiç ummadığı zaman tut elinden sen götür sevismeye,bu tavrında hoşuna gider, ne bileyim işte ayarla,idare et ama ölçüyü sakın kaçırma,tatsız tuzsuz olur sora
- +1 yıl
sn nesin ya katılıyorum sana güzel yazı
- +1 yıl
İnsanim ya insan:))yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sadece kızların mağdur olmalarına gönlüm dayanmıyor,o bakımdan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Diyodun ki en iyi cevap senin cevabın :)) e ozaman seçsene yazımı en iyi cevap yahu ;))çok yüzsüzüm dımı. Nezaketin için teşekkür ederim ağır abla çok naziksin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence evlenemeden önce bunu yapmamalıydın.. evleneceğin erkeği buluna kadar hepsiyle yapıcak mısın bunu ?
47 Yorumla- +1 yıl
Evlenceğim erkek o oldugu için yaptım
- +1 yıl
durum onu gösteriyor :)
- +1 yıl
Durum onu fln göstermiyo salih ahkam kesmek kolay bilip bilmeden.. Bnm ilkim herseyım o tek hatam evlenmeden bırlıkte olmam. Evlenelim bi buda hata olmaktan cıkcak ztn. Her önüme gelenle yatıp kalkmıyorum ya nı.. durumun bsy gösterdgı yok ;)
- +1 yıl
super cvb tek kelimeyle sahanesin her kimsen +2 :))
Cevap sahibi+1 yılben sadece gerçekle yüzleş diye dedim ağırabla :)) gerçek bu.. hep dinimizce hem de mantıken yanlış bir şey bu.. ne deyim inşallah evlenirsin o erkekle.. hamileyim falan yap da bari hemen evlenin :))
- +1 yıl
Evet dinimizce yanlıs oldugunu bılıyorum ahlaki açıdanda ama bunu basına gelmeden kimse bilemez.. Bende bilmiyodum basıma gelmeden önce.. Çok sevdim seviyorum ondan baskasını hayal bıle edemiyorum gelecegimde.. Bakalım hakkımızda hayrlısı neyse o olsun..
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı diyelim o zaman.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
Bir ilişkide sevgi oranı,partnerine bağlılık oranının yüksek olması çok güzel bir şeydir. Bununla birlikte gelen cinsel yaşamı paylaşma her şeyin tehlikeye girdiğinin belirtisi olabilir. Size birbirinizin vücudunu okşamak,cinsel organını göstermek,dokundurmak veya dokundurtmak, daha ilerisi ilişkiye girmek. Bunları yapmak için acele etmemek gerek. Sevgiliniz sizi ne kadar sevsede,bağlı kalsada ilişkiye girdiğinizde ona evlendiğinizde bir şey verecek , ona evliliğin mükafatını veremeyeceğiniz anlamına gelir. Bu yüzden sıkılma, sevginin devam etmesi, ancak ona sıradan gelmeye başlaması vb. gibi sorunlar zamanla baş göstermeye başlayacaktır. Az önce saydığım nedenleri ona uygun bir dille anlatıp, evlenene kadar bir daha ilişkiye girmek istemediğinizi uygun bir dille anlatın. İlişkinizin sürdürülebilir olması için bu çok önemli.
00 YorumlaBağlanmaz. Diyelim ki bağlandı. Seni sevmiyorsa bağlanmasını ister misin? Haydi ters manyel yapalım, senin sevgin biterse bağlanmasını ister misin?
Demek ki neymiş? Bağlanmanın bir anlamı yokmuş. Arada sevgi vardır ya da yoktur. Bu da seks ile ilişkili birşey değildir. Seksi tarlaya atılan bir tohum olarak düşünebilirsiniz ama o tarla çok farklı sebeplerden dolayı kuruyabilir. Tohumu atıp bırakmak olmuyor.15 Yorumla- +1 yıl
Sewgi var hemde cok fazla.. Farklı sebepler olabılır sadece erkeklern dediği gibi bu sebepten sogumasını istemiyorum
- +1 yıl
Bu sebepten soğuyacak bir erkeği dert etmek vakit kaybıdır. Diyeceksin ki "o zaman neden birlikte" oldum. Neden? Gelecek için mi? Seks ilişkiyi olgunlaştırmak, ileri aşamaya götürmek için yapılan birşey değildir. Zaten olgunlaşmış bir ilişkinin meyvesini yemektir. Evet, ortamda sahte meyve sunan şaklabanlar var.. Bundan zarar görmeme yöntemi de tecrübe ve hayatına düzgün insanları sokmakta. Hayatına düzgün insanlar girerse, yatağa girince de yarıda bırakmaz. Bu kişi düzgünse zaten sorun yok.
- +1 yıl
Ewet düzgün,sadık,güvenilir ve sevgisinden eminim. Arkadasların söylediği mantıga bakarsa btn evliliklerde sevginin bitmesi lazım ozaman..
- +1 yıl
İnce çizgi şu. Düzgün, sadık ve güvenilir olması bıkmayacağı anlamına gelmez. Nitekim bıkmak doğal bir süreçtir. Bunu kabullenmen hem senin, hem onun hem ilişkinizin selameti için önemli. Endişen "balını aldı, başka çiçeğe uçar mı" ise zaten emin olduğun şeylerdne şüphen var demektir. Haliyle mevcut durumda endişelenmeni gerektirecek bir durum yok, sadece yaşadığın tecrübeyi hayatın için çok büyük birşey haline getirme.
- +1 yıl
Burda yorum yazan erkeklere bakıp bıkarmı diye düşündüm evet ama hayatımda oldugu gunden bgne kdr ben onla ilişkiye girmeden bile asla baskasını düsünmedm o konuda en ufak bsy hissettirmedi. Zamanla herseyi görcez bakalım..
yok canım neden bıksın.sen bundan sonrasına bak .devamı gelmeyecekse yapmanın bir anlamı yok zaten.bundan sonrada ilişkiniz devam edecek fırsat buldukça kaçırmayacaksınız.doğum kontrolü uygulamaya başlamanı tavsiye ederim.uygunsan doğum kontrol hapı kullan
36 Yorumla- +1 yıl
Evet sanırım bu sdece ona aptalca bi nazdan baska bsyms gibi gelmez. Aynen kullanmaya baslıcam baska caresi yok
- +1 yıl
Deme öyle deme:)) hala şaka gibi geliyo ya ztn azönce balkondada bi mhbbt oldu annem bnm kzıım yapmaz öyle seyler dedi tuaf oldum:) hosbuldum diyim bari:)
- +1 yıl
Oraya hiç girme ya ztn bgn bi durum yuzunden baskması gerekti baya bii direndm gerek yok diye :D ewt hem korkuyu hem mutlulugu biarada yaşıyorum. Hatta madem olcaktı 1 sene beklemeseymişin diyorum derrrmişim:)
Sevgisi btmedgi surece sorun olmaz sevdgin biriyle sex hos olur ama zamanla senden sikilirsa seni elinin altinda tutup baska kadinlara kayar , bu sebepten ona mahkummussun gib davranma tavrni koy yeri gelince seni cantada keklik gormesin ki kiymetij olsun
Selamlar00 Yorumla:S ah şu kızların duygusal hali :S ne bu acele ya valla ben bakirlikten çıksam psikolojim bozulur la evlenince ne olacak ben bir erkek olarak yaptığınız şeyi onaylamıyorum :S ve inş. normal biri değildir :S elde ettim gözüyle bakmaz inş. ki aksini pek ne bilim göremedim zaten aksini düşünen adam o kadar ileride gitmez<diki :S
02 Yorumla- +1 yıl
Ama büyük bi sevgi var aramızda kaybetme korkusundan dolayı böyle bsy istedi birazda sonsuza kdr birbirimize ait olalım diye..
- +1 yıl
bir arkadaşım var :S onu kaybetmemek için ilişkiye girmek istiyordum dedi. ayrılalı 2 sene olmuştu bana anlattığında kızı aldatmıştı severken aldatmıştı arkadaş çecresi diyordu ama çok dikkat etmek lazım ve her istediğinde buna imkan verme diyebilirim. ve unutma bu çok büyük bir günahtır ne bilim o konuya hiç girmesek bile üzülme olasılığın çok yüksek sevgi aşk gidici şeyler :S Allah yardımcın olsun inş. karşındaki adam gibi adamdır ne diyeyim.
Şu yönden bağlanır, oda sabit bir şekilde birlikte olacaığınızı düşünecek. Ama 1 veya 2 sene sonra seni istemeyecek seninle birlikte olmaktan bıkıp başka şahıslarla birlikte olmaya başlar. Tabi bu süre aşkın büyüklüğüne bağlı , yada senin erkek arkadaşını kendine nasıl bağladığını, istedğinde birlikte olmamalısın. Yoksa git gel git gel tek buluşma noktanız görüşme noktanız sex'ten öteye geçmez.
10 Yorumlabıkar ve sıkılır...iki yol var ...
1.çocuk yapar ve evlenmeye zorlarsın...yada evlenmek zorunda hisseder kendisini...
2.çevrende bu konuda sıkıntı yapacak durum yoksa hayatını bu şekilde mutlu mesut yaşar ve gidebildiği kadar gidersin...tabiii senden sıkılmaması içinde değişik yollar deneyebilirsin...00 Yorumla
+1 yıldevamlı isteyecegını bılıyosun sende vermeye mahkumsun kaybederim die korkmaya baslıyacaksın cunkı baglanma olur en basta sonra cözulur baglar sonrda aynı yemek sıkar adamı...
00 Yorumlasıkılan bır ınsansa yapmadıgın içinde sıkılabılır bu karakter meselesı sana ne gözle baktıgına baglı gerçekten sevıyorsa senınle her temasında daha buyk mutluluk yaşar
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgisinden eminim ya..
ben aynı şekide birlikte oldum kız arkadaşımla baglandım... Ama davranışlarınında edep ve adabında düzgünse ve birlikte olursan; ne başkasına gider, nede bırakır. Sen kendini ona bırak.
31 Yorumla- +1 yıl
Dimi yaa.. Zaten önceden cok seviyodun bide ona ait oldum sonucta ilk birlikte oldugum insan neden sogusun.. Herseyin daha guzel olcagını söylüyo..
+1 yılYaramaz çocuga her ağladıgında şeker vermek gibi bir ödül olacaktır.
Esas sorı bu değilş başka sorular var durumda :))13 Yorumla- +1 yıl
Baaska sorular?:)
- +1 yıl
Bu kadr acele etmenize ne gerek vardı. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama aklıma takılıyor. Ya ilerde ayrılık kararı almanız gerekirse nolcak.
- +1 yıl
İşte ayrılık krarı alcagımızı asla düsünmüyoruz o yuzden..
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yaparsan sıkılır az yaparsanda ayrılmak için bahanesi olur orta yani bazen yapmamak için bahane ara mesela yemeğe çıkalım mı vs.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu adam nıye bıksın kı sen kendınden pay biç bıkarmısın sen ?
sen nasıl bıkmıyorsan oda bıkmaz
helekı araya cınsellık gırmıs bır ılıskı ustelık bırbırınızı sevıyorsunuz bıkmak degıl baglanırsınız bıle20 Yorumlabıkıcaktır acı ama gerçek umarım yanılırım ... ya bikerede yanılayım beee :(((
08 Yorumla- +1 yıl
Acı sevmiyorummm :)) bana gercekleri sölemeyin ya üüü...
- +1 yıl
ahahaha bu durumda baklava gerçek olmuyomu o zaman :D yaa anlamadıgım herkes istediğini aldıktan sonra diyip duryo. Bu cocuk bana aşık adım gibi eminimde biliyorumda. Ozaman evlenince alcaktı istediğini beni boşcakmydı yada btcekmıydı sevgisi? Abi kafayı yıcem ya..
- +1 yıl
erkekler çocuk gibidir hatırlayın küçüklüğünde herkez anne yada babasına çok istediği oyuncağı aldırırken bu son valla başka istemicem bu son derdik ama nedense en fazla hevesi 1 ay sürer sonrasında yüzüne bile bakmazdık... büyüncede her konuda böyle oluyo evlat konusu hariç çocuğum için dünyayı 2 ye bölerim kimse umurum olmaz ne sevgisi biter nede başka bişeye benzetilir bu...
- +1 yıl
Tmm abi sen yazma ya ölürsem sebebimsinn:).
- +1 yıl
yapmayın ya:) kız da bıktırtmasın abi. vazgeçilmez olsun o zaman. ne yazni sadece sex bu kadar önemliyse bıkmak ve ayrılma konularında, o zaman tüm kızların en büyük amacı muhteşem sevişmek olsun. adam da bırakamsın tabiri caizse "p*rno yıldızı" gibi hissediorum kendimi desin adam.
- +1 yıl
Bıktırtmak degil ya sadece bunun için bile sogur diyo erkek arkadaslar elde etti diye..
her zaman olma yaa başım ağrıyo de daha cazip olursun bana kalsa hiç birlikte olmasan daha iyi ama hayat senin hayatın
00 Yorumlabunun için bırakırsa erkekliğinin boyu penisinden büyük mü küçük mü öğrenirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen ucunda ölümde yok yaptıgım hatanın bedelini öderim. Sadece cok zoruma gider kolay atlatamam. Ama hiç sanmıyorum. SEVİYORUZ ULEYNNNNN:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıkmaz o kesinde baglanmak zor iş sana olan saygısı güveni sevgisi bunlara baglı..
10 Yorumla
+1 yılolan olmuş bence birlikte olmazsan bırakma ihtimali daha fazla asi durumda ona ayrılmak için bahane bulmuş olursun
00 Yorumlabi hata etmişsin bari devamını getirme.tek kelime .BIKAR...tavsiye ister uy ister uyma.
07 Yorumla- +1 yıl
Evlenceğim erkeğin o oldugunu düşündüğüm için bunu yaptım ztn. Allah ayırmasın yeterki..
- +1 yıl
Bikere oldu artık o ortam oldugunda ne diyip reddediceksn? Basım agrıyo flnmı :)
- +1 yıl
Onu sevisirken bile yapıyodum bazen ya cok cekti cok brz sefasını sürsn yıne yapcagımı bilirim =)
tabikide bıkacaktır neden evlenmeyi düşünsünki nasılsa istediğini veriyorsun
010 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin evlilikten tek beklentisi bumu yani ?
- +1 yıl
O degilse benle bi yuva kurcak aynı evi hayatı paylascak. cocuklarımız olcak vs vs..
- +1 yıl
Yok evlenmeden bebek düşünmüyoruz ;) ama olursada yapcak bişey yok tabi
- +1 yıl
20 :/
- +1 yıl
evlenince de bir omur boyu istedigini verecek... bikiyor mu o zaman erkekler? seviyorsa bikmaz bence...
- +1 yıl
Ewet ozaman evlenmesin hiçbi erkek nsl olsa bu işleri 30 40 tl'ye yapan insan kaynıyo..
hepsi bırakmaz.
50 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Son durum ne oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri