Erkek arkadaşımla birlikte olduğumda bir türlü boşalamıyorum sorun bende mi?

Bakireyken klitorisimle çok oynadım geçen yaz erkek arkadaşımla ilk birlikteligimi yaşadım ama şuana kadar hiç bosalamadim arada sinirleniyorum kızıyorum sadece kendini düşünüyorsun diye bu benim elimde olan bişey değil senden önceki kız arkadaşım boşalıyordu idrar yapar gibi ama sen çok ilgincsin bi tuhaflık var diyor bakireligim kaybetmeden önce çok klitorisimle oynayıp boşaldım ama hani istediğim gibi değildi sadece vücudum kasiliyordu o kadar artık ondan bile zevk alamıyorum ciddi düşündüğümüz için onunla yaşamak istedim ama sonucu tam bir hüsran bir iki kere sadece çok hoşuma gitti birkaç saniye sonra pozisyonu değiştirdi ve birkaç saniye sonra boşaldı sorun bende mi onda mı anlayamadım ön sevişme de yok öpüşmeyi sevmiyorum beklemeyi sevmiyorum diyor bende de şöyle bi huy var o kendiliginden yapmazsa bana şunu yap bunu yap dememin ne anlamı var ki güya tecrübeli kendi bilmeli bunları ben ona oral seks yapıyorum ama o bana yapmıyor mesela iki üç defa yaptı ve hani bende tecrubesizim ve her seferinde felaket acı yaşıyordum kanama da oluyordu ilkim olduğu için neden dümdüz uzanıyorsun neden zevk almıyorsun zevk almiyorsan yapmam kusura bakma diyip trip attı üstüne bide canım acıyor diye kasiliyorum ve ilk tecrubem napabilirim ki🤦🏻‍♀️ birlikte olurken sanki tövbe haşa çocuk sever gibi köpek başını okşar gibi başımı okşuyor ve böyle sanki çocuk öper gibi opuyor tutkulu davranmıyor sonra da bak kafanı okşuyorum yanağını öpüyorum hala etkilenmiyorsun diyor zevk almadigim için bana çok yorucu ve boş geliyor artık yapmak istemiyorum bakireyken çok hevesliydim sizce sorun benim zamanında çok klitorisle mastürbasyon yapmam mı yoksa ondan mı kaynaklanıyor lütfen biri yardımcı olsun onun da kalbini her seferinde kırmak ve kendini eksik hissettirmek istemiyorum (kendisini sikmazsa iki üç dakikada falan boşalıyor benim darligimla alakalı bi problem yok)
Erkek arkadaşımla birlikte olduğumda bir türlü boşalamıyorum sorun bende mi?